Гергана Паси номинирана за международна технологична награда

Министерството на транспорта, информационните технологии и съобщенията номинира Гергана Паси за наградите "Равенство в технологиите" (Equals in Tech) за 2017 г.

Обратно в новината

Коментари - Гергана Паси номинирана за международна технологична награда | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Дийййй!

Пфууу!

"Паси Технолоджикъл Корпорейшън" - перлата в технологичния бизнес в България и Европа.

кАКВА " ТЕХНОЛОГИЧНА НАГРАДА" Е ТОВА? И какво разбира тази патка от технологии? Или си да де п а на Паси и сега е голема работа. Главната и ЕДИнСТВЕНА РАБОТА на Гергана Паси е да прибира пари и грантове от проекти.

И тая е като Кунева-царска калинка.

Щом не е русофилка , не ни я хвалете.

Тая си спомням зверски си криеше и комплексарски бягаше от селската си фамилия Грънчарова. Викаха и Грънци. С какво удоволствие разведе дядко Мони Паси, на татко му, първия лизач на Тодор Живков. Абе противна работа, както и да я погледнеш. Сега това компексирано недоазумение станало технолог.

То на баш шебека дадоха Нобел за мир, та на една Паси ли няма да дадат.. Поредния хидроДжинжИнер...

Заради предложението за универсало зарядно за мобилни телефони още малко и Нобелова награда ще ѝ връчат. Еврейска му работа.

Предложението за универсално зарядно, не беше ли на кукувицата Кунева?

Първоизточникът е семейство Паси.

Повел я е като офца да я запложда, на мегдана! Пак с червена маратонка да им завижда, селянията А Гергана, е като от гума? И няма скъсване тая жена! Държи като Трабанката на Мони прет МВнР, мухлясала! Не че нямяше пари за друга, искаше да се качи на чужда И, намери, някаква Герганка, а, Майка му, заплака горката

направо напомня на Елена Чаушеску

Като Бокова и мъжът и..ха.ха

Резила дето сте станали до сега ви дава право още по голям резил да показвате.. Тая бивша външна май много разбира и от ''технологии'' щом зад гърба и е подлогата на нато...

Като Ви гледам какви сте ми слабички , и като сравнявам с останалите ни политици , май Не сте разбрали че от награди не се пълнее !

Тази номинация ще е само заради универсалното зарядно дето предложиха със Соломона - е това е казва "революционна технология " и заслужена номинация !

В момента имаме спешно заседание на борда на директорите. Не знаем още как ще отвърнем на този мощен технологичен удар от страна на Гергана!

Самоизбралиш се за "елит" си самораздава награди?!? Какво разбира тази уфсъ от технологии и какво е допринесла за развитието на цивилизацията...аа омъьи се за оня урод Сулейман Паси

просветителството винаги е за уважение

Дали правилно съм разбрал (защото съм тъп!)? Еврейчето направило фондация. И после тази фондация "награждава" жена му. Е ли това класическа схема за неплащане на данъци и пране на пари?

Гергана Паси е създала фондацията, която съобщава, че Министерството на транспорта, информационните технологии и съобщенията я номинира за наградата.

link/38023/

Това, че е искала гарантиран достъп до интернет на всяко обществено място не я прави технологичен гуру. Историята малко прилича на Доган-хидроинженера.

А мен кой ще ме номинира? Мога да оправя някого, ако трябва.

тази е четвъртата тризначка от биг брадър! Аман от дебили .....

Какво общо има тая смешница с технологиите? Председател на дрън дрън ... жените и нещо си. Синекурна длъжност в организация, създадена да усвоява средства и папо.

Абе баце Бил с неговия win репи да яде. Я каква технологична жена си имаме ние!

Награда "Най-тъпа близначка на Михаела"? Тогава и на Михаела трябва да дадат реципрочна награда.

Тази Михаела май се беше появила като HR директор в БТК/Виваком преди време. Викаха и "Сестрата на жената на Соломон Паси" - пълна некъдърничка, ама на кой му пука :-)))

Дядото

Не HR директор. Длъжността й беше "Генерален секретар на БТК" (преди и след нея такава не е имало) и под нея бяха 2 дирекции - "Човешки ресурси" и "Връзки с обществеността". Е, после и на нея й биха шута, но доста захлеби тогава - заплата минимум 30-50 хиляди месечно.