Отвориха ремонтираната тръба за Варна от тунел ”Витиня”

Шофьорите по АМ "Хемус" вече преминават през ремонтираната тръба за Варна на тунел "Витиня", съобщиха от пресцентъра на МРРБ.

Обратно в новината

Коментари - Отвориха ремонтираната тръба за Варна от тунел ”Витиня” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

еха след 2 години ремонт най-после велият тунел(траба) го пуснаха. Сега следва другата тръба за оибратно към София да почнат да я ремонтират за нови 2 години мъка и тапи

По бдс на Позитано магистрала ако не с барем 1000 нужника край пътя,не е магистрала!

Малоумните комунисти, оставиха България най-мизерна от целия соц. лагер. Без пътища, с идиотски заводи, негодни за нищо друго, освен да правят боклуци за СССР, режим на тока и потънала в дългове, а сега идиотските им фенове, седнали кусури да намират?!Нагли кебапчии и това си е

Я сега кажи, за три години Разтривача на уши, колко милиарда лева заеми взе? Не броиме тия дето го откраднаха с дянкоф от НЗОК

"Проверката на тунел "Витиня" на АМ "Хемус" показа изключително качество на строителството, е коментирал министърът ... " - какво строителство, другарю Нанкофф?!? Това е просто рехабилитация, просто един ремонт! Ако днес вие трябваше да строите тунели, като тези при Витиня, сигурно щяхте да си надпишете по 1 милиард евро на тунел.

150%

Аке не беше Бай Тошо, за 10 години Суджук-управление, магистралата, щеше да е стигнала до Долни Богров. За цена от 2 милиарда милиона ЕВРО

Бай Тошо циганина и некадърните му крадливи комунисти за 40 години построи 100 километра магистрала. Боко "Тиквата" за 5-6 години построи 3 пъти по толкова.

А Лайнобойко, колко Тецове и Атомни Централи е построил. Колко 100 метрови виадукта, колко летища, колко корабостроителници И ОЩЕ МНОГО КОЛКО

1.При идването на власт на "некадърните и крадливи" комунисти в България е имало само 8(осем)км асфалтов път!От Варна до Евксиноград. 2.Само София-Пловдив е над 100км.А то си беше завършено при соца. 3.Строителството на магистралите е започнало към 1972г. До 1989г.стават 17 години. А не 40! 4.Седераса партията си мени ,но гадния си нрав - не.

ГОСПОДИН МИНИСТЪР, Моля да ни дадете дефиниция какво е първокласен път, второ, трето и четвъртокласен, скоростен път и магистрала ако знаете, какво включва дефиницията за сервитутна зона, милиоративна зона, разделителна зона и честно да отговорите къде в България след изсипаните милиарди имаме поне един път или магистрала да отговаря на дефинитивните условия за такъв вид път. Другото е"мижи да те лажем" е казъл шопът.

Абе какви тол такси, какви 5 лв?! Нали с европари се строят магистралите? Сърбите и Хърватите без една стотинка евро-пари построиха магистрали надлъж и на шир, а тия пак т*шак си правят с нас. Ама като сме такива, така ни се пада. То не става само то клавиатурата...

Дайте да мине зимата, пък тогава да коментираме качеството.

Тази магистрала няма да е готова скоро....Трудно е да се наваксва след тъпи комунисти, които за 60 години направили 100 км...Тъпанарите им с тъпанари..Гледайте поне ''Струма'' да довършите

Абе Нанков, калинке необразована. Вие нищо не строите! Вие в случая ремонтирате това, което бай Тошо построи! Щото ако трябваше да го построите наново, щяхте да се осе...рете тотално! Вижте само новите си пътища, магистрали, санирания и прочие. Нормално е сега да изглежда по-добре от далече, защото сега има по-качествени, по-нови материали, но нека мине малко време и тогава да си давате оценки, а!

Много е трудно да кажете, че нищо не строят, дори и скоро да не сте излизали от къщата си на село, другарю. Но разбира се вие най-вероятно тролите от някое мазе на Позитано, така че изказването ви е разбираемо.

И какво като е готова тази тръба, след 3 дни ще затворите другата и пак ще има задръстване на магистралата. Като я направят нея, ще затворят между тунелите и така винаги има някъде тапа. За какво е "бързата" магистрала, като вися в задръствания от години наред?

+1

На хемус този път направете достатъчно нужници за дрогарите,щото на тракия ореваха света ,че нямало нужници от Пловдив до Бургас и се стискали чак до Бузлуджа,пак Бойко им виновен ,че осраха Балкана три дена като минно поле в кербала!

Смирете се малко бе, хвалипръцковци! Заради магистралите всичко друго е зарязано, а т.н. ни "магистрали" (и стари и нови) са под всяка критика - най-невзрачните в цяла Европа, не само в ЕС. Останалите пътища - като всичко в държавицата ни. Вместо да се покаят, нашите големци си барабанят по гърдите, срам и резил сте! Ха сега, като е облекчено пътуването през "Витиня", идете до Румъния да видите на какво се казва пътища и магистрали, пък ако имате очи се върнете да ви чуем каква песен ще запеете!

От тролене и жените си зарязахте бе другари. А една жена ако не се грижиш за нея отива при друг, така че внимателно.

Значи, ремонтираната тръба се ремонтира почти година, а другата ще се ремонтира за два месеца?! Това не е никаква магистрала, това е кенеф - последните 10 години все някъде е затворена и има тапа, на която си отвисяваш с часове като ... /нещо нецензурно казах/ .... Аман вече...

Като е кенеф си купете летящи коли, другари. Поне някой прави нещо по въпроса, за разлика от вас, дето само крадете и плюете.

Кои сме ние дето крадем и нищо не правим? А ти какъв си, че ми даваш оценка?

"...374 лед осветителни тела..." Аман от неграмотни "журналисти".

Кой ще понесе вината за смърта на жената в тунела?

Оня помияр Герджиков нали беше служебен премиер тогава. Като увоилняваше и назначаваше и самолети купуваше зашо не ремонтира тунела бе другарю?

Някои хора градят, докато комунистите само крадат, лъжат и плюят. Дано повече не помиришат властта тия отрепки и национални предатели.

Се отнася и за сегашните бивши комунисти

Тунела е направен от Тодор Жовков Комуниста, когато Телохранителят му е разтривал УШИ в Спалнята. Ти това знаеш ли го бе?

Циганинът Тодор Живков нищио не е направил осевен да целува гъза на Брежнев и да предава Българските национални интереси. Тунела е направен с парите на Българския народ, както и с неговия труд.

Абе шушляк най-големите крадци и лъжци са в партията на мутрата ясно ли ти е....Айде холан глуп.ко.

Аре направете я най накрая тая магистрала бе,не омръзна ли ви само да ходите по това дето артиса от тошо