Мадуро нарече Тръмп ”новия Хитлер”

Венецуелският лидер Николас Мадуро нарече президента на САЩ Доналд Тръмп "новия Хитлер" в международната политика.

Обратно в новината

Коментари - Мадуро нарече Тръмп ”новия Хитлер” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Мадуро се оприличава със Сталин и нарече Тръмп новия Хитлер

Какво излиза? Др. Мадуро и мадурковците около него реват че Тръмп бил новия Хитлер. Засега Путьо и путьовците около него си траят. Като пръдня в гащи са се спотаили. А толкова се радваха на победата на Тръмп. Др Маруро прилича на др. Сталин. И се гордее с това. Но збравя да си спомене че др. Сталин и др Хитлер са били първи дружки. От 23 август 1939 до 22 юни 1941 са най-големи приятели. И чак после др Хитлер става гад. най-големия гад. По-голям гад от самия Гад Зееви. Това е добре известния синдром на др. Хитлер. Всъщност и доста болшевики са ставали гадове, когато са били неудобни на др. Сталин. Като се започне от всички съратници на Ленин и се свърши с редови членове на ВКП(б) - това е старото име на КПСС. Родните комуняги с еразхождат с портрети на престъпниците Сталин и Ленин, но забравят да ни кажат че другарите Сталин и Хитлер са били първи дружки, а др. Ленин е бил агент на немския ГЩ - пар екселанс национален предател. Др Мадуро се гордее че бил приличал на др. Сталин. Мадурковците около него се гордеят че били заклети сталинисти. Путьо си обича тайничко др. Сталин. Путьовците в Кремъл са си открити сталинисти. И какво излиза? Путьо и путьовците около него са направили спец операция та да изберат Тръмп за президент на САЩ. А после др. мадуро и мадурковците около него обвиняват Тръмп че бил Хитлер. то вярно Тръмп е с немски произход, но пък чак хитлерист....

Да прав е човекът...и перчема му на тръмп перчем и конците му дърпат същите банкери ,които финансираха фюрера -само дано не подпали световна война ,че с този атом всички ще изпукаме

Путин е Сталин, а Тръмп е Хитлер!

Спокойно ! Нито ти си Сталин, нито Тръмп е Хитлер. И двамата сте обикновени овчари, които си търсят овце. А овце - колкото щеш. Поздрави на всички овце и овчари!

Тоя пичага, със същия успех мяза и на Садам, но това не е важно... Важното е, че другаря Мадуро има мъди и се дърви на чичо Тръмп, а това само по себе си е вече доста развлекателно шоу!...;-)

Те и американците така си го определиха, примерно за неговото "Америка над всичко", което като призив ползваха нацистите, но с Германия.

Аз ако се казвах Мадуро, нямаше да се обаждам :)

Е що тъй..ха.ха нали всички путеноиди харесваха и празнуваха победата на Тръмп..ха.ха.ха

хаха. А защо всички евро-атлантици които обясняваха колко е лош Тръмп, сега са първи защитници на неговата политика?

Те путинофилите, каквото им спуснат, като опорни точки, това пишат! Като мъстия на кръстовище са-подлагат се на когото им плати!

като чета коментарите и се науквам на следното че италианците били макаронаджии,французите жабари,румъците мамалигари,унгарците маджари,руснаците ватници, американците говедари и за нас остана да сме тъпанари ами като се четат някои коментари явно е вярно./нищо лично дира ама не ме триите/

Вече му мажат въжето с восък и на мъдурков! ХАХАХАХАХА

Фауст Мадуро и Влагалище Путин как си приличат и са си един за друг..ха.ха Държавите им пълни с полезни изкопаеми и петрол ама са бедни като просяци..ха.ха Да вземат пример от арабите ...О т пустинята си направиха рай . Даже голи рускини им танцуват и сервират.ха.ха

Въпросният Мъдуро,не прилича на Сталин,а на Садам Хюсеин и ще го постигне съдбата на иракския диктатор.

Какво иска да каже този? Че тавариш Путин впрегна цялата съветска пропаганда, КГБ, хакери-макери , за да помогне на новия Хитлер? Иска да каже, че тавариш Путин е обратното на умен?

ЧЕ СИ МНОГО ДОБЪР В ТВОЯТА ПРОФЕСИЯ КАТО ШОФЬОР В ГРАДСКИЯТ ТРАНСПОРТ НА КАРАКАС, ДО МОМЕНТА НИКОЙ НЕ Е ПРОТИВОРЕЧАЛ, НО, ЧЕ УНАСЛЕДИ СТРАНА С ОГРОМНО ПРИЗВОДСТВО НА ПЕТРОЛ И ТАЗИ СТРАНА ТРЯБВАШЕ ДА СТАНЕ КАТО КАТАР ИЛИ КУВЕЙТ, ТИ НЕ ГО НАПРАВИ, ЗАЩОТО СИ СИЛЕН В ТВОЯТА ПРОФЕСИЯ

така е живота

Защо всички червени диктатори са откачалки? Диктатори виреят само при прост и необразован народ, защото лесно се промиват мозъци.

Да прав си Тръмп е диктатор и международен терорист. И пак си прав, че американците са мега прости, с мощно промити мозъци и силно гмо-излъчване...

Защо децата на всички червенушковци бягат в САЩ, а от там никой не бяга примерно в Русия?

Има противоречие. Всички диктатори, първо правят образованието безплатно!

Това го казва тоя, дето се оприличи на сталин. Направо утрепа рибата. Няма друга такава карикатура в света. Държава богата на петрол, а е пълна цигания и мизерия.

поредния червен хахо

Тръмп не е никав Хитлер , нито има сили нито ресурси нито му стиска да е такъв. Тръмп е просто един палячо с рижа перука сложен да прави шоу на публиката.Най обикновен клоун- конферансие от шоубизнеса и нищо повече От него нищо не зависи.

внук на сталин .

за тези които не са прочели по долу за истината : Атила ( нерегистриран ) 20.09.2017 1з:1з Не Тръмп, а Еврейския интернационал са срещу народа ва Венецуела. И след като Мадуро започна да търгува петролопродуктите за юани, не за долари, еврейчетата се наакаха. За това вият така, а свирката им е Тръмп.

Я посочи една сделка, дето е сключена в юани и какво ще прави мадуро тези юани, като китайците си играят с тях като фокусници ???

само от началото на 2017г. в търговията в Ютгоизточна Азия -Русия -Турция -някъде оборота е в порядъка на 1,2 трилиона юана /около 300 млрд.долара/

Мадуро да си гледа мъдете и да не се прави на отворко, щото ще му спретнат една бъза революцийка краварите

и е прав

За майка ти!

А сега де! Мадурестия рече, че Тръмп приличал на Хитлер, а в себе си виждал Сталин! Остава Делси Родригез да се вижда като Молотов, а Томас Шанън като Рибентроп...баси!

А Борисов вижда в себе си Урко!!!

а бе Сапунов и ти не се ли виждаш че материал за сапун Мисли какво пишеш бе кара кафа

Товарищ блядьолик, где такие слова научили-"кара кафа"? В Химки, Медведки, Люберци или около соборная мечеть?

Еми, рубладжии, искахте Тръмп президент ... НА ВИ ТРЪМП ПРЕЗИДЕНТ! ХАХАХАХАХА

Тръмп го избра, народа на империята САЩ.

какво те вълнува. Та ти и за кашавар не ставаш, пишеш се майор. Точно такъв дебил от шоубизнеса е подходящ с изхвърлянията си. Той ще предизвика катаклизми от които САЩ няма да ги има като държава.

Мадуро, покани Ким Чен Ун да направи военни бази във Венецуела. И тогава говедарите ще млъкнат.

Тръмп е Хитлер ! Прероден , щом заради фалшива новина бомбардира Сирия измъчена от ИДИЛ !

Такаааа! Милошевич, Садамя, Муамаря ... следват Мъдурков и Ким! След тях и Путин!

Мокрите ти сънища не ни интересуват...

Не Тръмп, а Еврейския интернационал са срещу народа ва Венецуела. И след като Мадуро започна да търгува петролопродуктите за юани, не за долари, еврейчетата се наакаха. За това вият така, а свирката им е Тръмп.

На Мадуро скоро ще му резнат мадурите.

САЩ задушават държави и свалят правителства,които не са им по вкуса. Венецуела трябва да се подкрепи от истинските демокрации. А има ли такива?

СССР внедряваше навсякъде по света комунистически режими, които доведоха съответните страни да разруха. Ако не е САЩ светът ще се напълни с диктатори, бедност и разруха.Ще е пълен с комунисти и талибани. Мадуро съсипа процъфтяващата някога Венецуела и я превърна в кочина.

Нямам какво да допълня.Заставам и зад двамата.