Беата Шидло: България трябва да влезе в Шенген

Полша подкрепи България за бързо приемане в Шенген и удължаване живота на ТЕЦ-овете.

Обратно в новината

Коментари - Беата Шидло: България трябва да влезе в Шенген | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

В Шенген за да ни набутат мигрантите.

Скъпа Беа, на колко водки беше , когато ти хрумна тази гениална идея? Поздрави на Беа и на нашия любим Бейчо!

Беата ни подкрепя-ние,благодарско!Пък и тук всички сме "говорим полски". Шенген,Шенген,ама....изпълнени технически критерии,но с това Правосъдия и Корупция-през крив макарон,пардон Макрон.

Притрябвал ни Шенген. Виж, тецовете са друго. Много мръсотии могат да ни направят германците.

С тоя корумпиран министър-председател сме само за Шенген.

Аз не знам какъв е тоя зор за влизане в Шенген. Да вземат зорлиите да се натоварят на един микробус и да си заминат за Шенген горките.

Не знам колко сигурна ни е границата прехвалена,но беднотята е баш граница?

Това с удтължаването на... ТЕЦА, живота де, ми дойде малко вповече след отсяването на СПАМ-а в сутрешната поща, предлагащ ми изгодно удължаване на...

Боче,не сме за Шенген бе! Там не крадат толкова. А у нас всичко си е по рускаму за къде тръгваш. Нито съд нито полиция,тъпотия и кражби. Един кламер не се продава без хранителна верига. Всичко е за основно руските лакеи. Това се знае от запада и вече няма и инветиции и ще духаме супата. А за границата,преди 10 дни бях в Резово,СРАМ. Виж турците знамето и пилона им и площадката от гранит. Нашия пилон от поцинкована ламарина !!?? без знаме ????!!!, площадката цимент и прах??!! А сигурно МНОГО,МНОГО е откраднато. Боче засрами се бееее !!

Европрелестите са ни достатъчни и без Шенген.

И после да я заведеш в с. Галиче да и покажеш дискотеката ! Разходи я насам - натам , и тогава я попитай за Шенген ! Сигурен съм , че ще си оттегли подкрепата още преди да си е тръгнала !

Ще влиза България в шенген, няма да влиза, ще влиза, няма да влиза... Въпроса е дали на България и трябва шенген

България да излезе от мизерията , пък после ще му мислим къде да влизаме.Аре сиктир и мераслии да ни завират тук и там.

Аз не искам в Шенген, там да се изнесат циганите и гейовете на Борисов...

С Ньойския договор опитаха, с американски бомбардировки, с ДДТ пробваха, със сталински социализъм, с псевдодемокрация, с членство в ЕС да ни унищожат и не можаха. Сега вече са го намислили с членство в Шенген и нашественици от Азия и Африка.

Според мен поантата на това мероприятие е назначаването за Вожд и Падишах на един необразован пожарникар и мутра!

тъп!

Е как не: И УДЪЛЖАВАНЕ ЖИВОТА НА АМЕРИКАНСКИТЕ ТЕЦОВЕ. Ако не оближете Краварския Сладолед не можете да живеете. Ама таа Крава, знаели, че от там продават най-скъпия ток в България?

Абе и Шенген си има предимства, обаче има и недостатъци. Сега като не сме в Шенген и ромляните мигранти ни позаобикалят като първа спирка в ЕС, и това е доста добре за нас.

не става въпрос за Шенген- и сега си пътуваме в ЕУ,е, чудо голямо,че си показваш документите тук-там...обаче за "командированите" работници-Макрон,докато беше във Варна точно за това, се скара с кака Беата,защото той не ги ще ни полските ел.техници,ни румънските и бг строители-подбивали му пазара на труда,забравяйки,че идеята на ЕУ е свободното движение на хора и капитали...да видим пенкилерите от Брюксел кого ще подкрепят...

Няма значение какво е каза Полша. Най-важно е какво ще реши Германия, Австрия и Франция това е.

И Това не е от значение. Важното е какво ще реши САЩ

С тази корупция, неработеща съдебна система, ширеща се престъпност и контрабанда, тия трябва да са ЛУДИ да ни набутат в Шенген!

Из Европа ми се ще да обиколя, така, така, така, за Виена и за Париж да се уредя, е, ха така! И на кула Айфела да се насладя, така, така, така, там в културно средище да се променя, е, ха така! Припев: Шенген, шенген, ще прескоча ли шенген? За ден, за ден, да съм европейски член. На Женева в центъра пийвам си кафе, така, така така, а нещеш ли срещу мен нашенско момче, е, ха така. Заговорихме се там като на шега, така, така, така и откарахме така чак до сутринта, е, ха така!

Тя Полша собствения си гражданин Доналд Тъск не подкрепяше за президент на ЕС, та камо ли България за Шенген!

България да се присъедини към висшеградската четворка - най-трезвите държави за емигранската политика. Полша, Унгария, Франция и други европейски страни подкрепят България за шенген, но не и педера..а Рюте от Холандия, бездетната бабушкера Меркел от Германия и други гейо..е от Австрия. Или ЕС ще е с общи стандарти и правила или няма да го има, премахване на двойните стандарти и еднакво качество на стоките в целия ЕС трябва да има.

Тиква, 'ко става с: 1. КТБ 2. Реакторите за Белене 3. Хъба 4. Шенген .................. Това са милиарди, милиарди, милиарди загуба за държавата, благодарение на ГРОБ и компания!!!!!!!!! Сигурен съм, че изключваш възможността ти да си виновен, по какъвто и да е начин, за посоченото по-горе в списъка. М ?????

да свалим герб от власт и да си върнем сергей и бсп, само те ще ни оправят..

и как мутрата смята да поработи. да не закара "колегите" на мач на тигрите или на тенис кортовете на банкя. или на фалконче да ги повози с фоклгювендии или да порежат малко ленти на 10-метрови пътни отсечки. който се сеща какво друго бачка мутрата, да хвърля жокер.

Боко,Боко ,Беата ни иска в Шенген,ама твоята приятелка Меркел,австрийския канцлер и Марк Рюте не те искат.Хайде да видим какво ще стане.

Платените драскачи пак изпаднаха в делириум ! Такава злоба към ББорисов в коментарите !! Търсете позитивното бре злоби !

Свали розовите очила и ти ще озлобееш.

Всеки американски интерес се представя като интерес на България. Какво позитивно има в това? Защо България ще защитава ТЕЦовете? България трябва да подкрепя борбата с глобалното затопляне. Ако ние имаме прекалени загуби тогава ще искаме компленсации. Но от какъв зор ще защитаваме американските ТЕЦове?

Беата , първо да се информира как се избират ВИСШИТЕ магистрати в България и после да ни предлага за Шенген !

'' Чест и почитания '' - за кое по-точно : Това че е посрещнал Беата Шидло , или за това че вече сме в Шенген ???!!!

няколко забележки 1. мутрата проста и неграмотна, тлъста и нагла, няма как да се разбере с когото и да било, различен от играчите на лос тигрес де бистрица, защото не владее езици, а само банкянски диалект 2. там, където е насочил страната, шенген и ЕРМ2, известен на простаците от неговата партия, които се гордеят, че вождът им е доказано прост, като еврозоната, всички бягат с 200 3. тиквокъл суджуков не вниква в нищо, нито е отворил документ от 2001 г. насам, откогато е във властта, но за сметка на това е пръв манекен на фотосите и резач на ленти 4. медийните ибрикчийски смотаняци, нещо закъснявате. кога рапона е пил кафенце днес, как се е изходил, какво е изтропал, каква хартия е ползвал и т.н. нали му лижете лоясалата яка дупара, докладвайте акордингли приятен ден.

Не се чудете на излиянията на тоя. Загубил е мизерните си спестявания, когато идиот Виденов срути банките, и оттогава здравата се е чалнал...

пич, много си зле, честно. дори и за ГЕРБ не ставаш, освен да им поциклиш нужниците в НДК отзад в администрацията. гледай само да не те запишат, че във вашата партия кенеф е равно на СРС.

национален предател!

Ти да не го ползваш за страпон бе

По радиото в колата чух малко от приказките на ББ. Нито веднъж не каза г-жа Шидло . Непрекъснато Аз казах на Беата, Беата видя... .

Дали пък сме за Шенген с кметове , като този на '' Европейското ''с. Галиче и подобни дето стрелят на ляво и надясно по рожденните дни и празненства - и Никой ''нищо '' не знае ?!

Имаше някаква италианка , дето искаше да задоволи всички подкрепили някакъв политик , Бацито я копира 1:1 само и само да обслужи собственото си оцеляване във властта. Как им се викаше на такива , че нещо ми убягва в стрес от модераторски?

Че ще ни набутате в Шенген - това е ясно ! Това решение вече или е взето , или се работи най-усилено по него , НО недейте така да манипулирате хората : В 11:24 ч. '' Борисов посреща Беата Шидло'' - и в 12:01 ч.''Полша подкрепи България за бързо приемане в Шенген и удължаване живота на ТЕЦ-овете. '' - От вратата - за краката ?!

Тая е по-мъж от Буда! Той се държи като пръднала ученичка!

То и амебите са по-мъже от него.

мекерета в ЕС се били срещнали, че даже и нещо обсъждали. Говорещи глави, чрез тях говорят американските посолства в двете страни, а те изпълняват и не разсъждават.

Тъпанар. Че нали като пуснеш хлебарките те първо твоята къща ще налазят, а едва след това ще идат у съседите.

Хлебарките търсят папо, т.е. храна! Тук е мизерия и никой не иска да стои!

ко ша прайм у Шенгена с Брюксела ни устаха до ушите

Разговарял съм и с гърци, и с немци - всички казват, че при въвеждане на еврото цените са поскъпнали, а заплатите останали същите. У нас няма да е по-различно. Поредното ограбване на народа. Но нас никой не ни пита - за управляващите е изгодно и толкоз. А че ние ще обеднеем, на кой ли му пука? Нали ТЕ ще забогатеят...

Ама от хленчещи глупаци...А, ако имаш 100лв в банката, равни на 50 евро, а осъмнеш със 100 лв равни на 1 евро, това грабеж ли ще е бе, умник? Или направо одиране ще да е? Щото ти го приложиха, ама нали си глупак, пак не си разбрал

ето го дежурния олигофренски папагал, чул, недоразбрал, и почва да ръси мозък, дето го няма, и плюнки, от които има в излишък.

Ти не гледай колко пари имаш в банката, а реално какво можеш да си купиш с тях !!! Аман от п...ти гербаджии ! Започвам да се съмнявам, че при заявяване за членство в партия ГЕРП, Ви правят мозъчна вазектомия ! То бива така умствена инпотентност, но Вашето минава всяка граница!!!

А ценичките, ценичките? Дето се закръглят нагоре? В Кипър още псуват като ги питаш как е било като са им въвеждали еврото, а един кипърец и то много богат, който познава България, направо го каза- Вие, българите , сте свършени, ако приемете еврото.

Ами ако осъмнеш с двойно вдигнати цени на всички стоки и услуги, а със същата заплата или пенсия, по добре ли ще чувстваш?! Точно това ще се случи, ако влезем в еврозоната, инфлацията веднага ще скочи със 100 %, и ще осъмнем двойно по бедни!

Дебил, сега ако имаш 100 лева в банката на влог, след половин година няма да имаш дори сметка, защото банката ще ти ги вземе на такси за обслужване и ще ти я закрие! Ако щеш! Нали БДС затова фалираха КТБ, да не им пречи с разни лихви. Сега вървим към отрицателни лихви. Сиреч, ако си държиш парите в банка на влог, плащаш 1-2% годишно от сумата!

не знам за гърците, ама немците определено получават повече, отколкото могат да заслужат. дойрото за тях очевидно се явява нещо като възмездие, макар че като им влезнеш в кварталите, имаш чувството, че те крадат и с поглед

"С общи усилия с колегите на Вишеградската четворка, ще поработим така, че на Балканите всички да се ЧУВСТВУВАМЕ РАВНОПРАВНИ членове на ЕС." Това намек ли е или твърдение?!

и как мутрата смята да поработи. да не закара "колегите" на мач на тигрите или на тенис кортовете на банкя. или на фалконче да ги повози с фоклгювендии или да порежат малко ленти на 10-метрови пътни отсечки. който се сеща какво друго бачка мутрата, да хвърля жокер.

а защо пък тецовете,или те са под американска защита

Секи гледа да ни го нацепи , а Бацето само услужливо разтваря бузите.