Борисов посрещна Беата Шидло

Премиерът Бойко Борисов посрещна полския премиер Беата Шидло в сградата на Министерски съвет.

Обратно в новината

Коментари - Борисов посрещна Беата Шидло | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"Двамата проведоха среща на четири очи и дадоха брифинг за медиите." Като знам колко езика владее нашия премиер съм 100% сигурен , че срещата е била на "шест очи".

Баце това не ти е Меркел да я прегърнеш през рамо и очите й да светнат, след това пак да те прецака, но да те остави да мислиш, че си направил великия дипломатически ход. Дръж се нормално, не лъжи и не се замотавай, както направи преди три години, когато те поканиха и ти предложиха помощ за охрана на границата, а ти се чудеше как да угодиш на Меркел и се въртеше като пръднал. Тогава и четирите Вишеградци очакваха от нас да спрем с тяхна помощ мигрантите, тикво дебела. Ние помним дебелако, не сме безпаметни.

Това къде го научихте?-В АОНСУ!!!-Бракуваха го от Позитано 20, преди 27г.

Беата малко е закъсняла за плажа, но нищо, то времето е топло за сезона и добре ще си прекарат с бат Бойко, за яд на всички путиноиди...

Непосредствено след посещението на Орбан, боко звънна на Меркелица да и докладва. Дали вече се е чул с нея, преди посещението на полякинята? Все пак той е назначен от Вашингтон и Брюксел, а не избран от българският народ (всъщност за него са гласували около 15 - 16 % от всички българи на последните избори).

Меркел е в Берлин?

Вчера се прегръща с руския прокурор , днес с полякинята ще псуват Русия !Бойкова работа , ха наляво , ха надясно .....

Дори президента на САЩ, лавира!!! От кога се кани на северна Корея! НО знае??? Започне ли война, жертви има и от двете страни.

Среща между страхлива и продажна мутра и мъжко момиче с достойнство.

По капчица смелост и достойнство да взимаше от ръководителите на Вишеградската четворка при срещите си с тях досега, щеше да събере смелост да се опъне на еврогейските и американските си господари и да спре унищожението на българите и България. Ама пуста зависимост, пусто заешко сърчице.

За Виктор Орбан вече е ясно е е Мъж. Сега се изяснява кой е по-мъж от Бойко Борисов и Беата Шидло.

Бойко като целува да знае: Полша ще дава яйца, ще дава ябълки, но мигранти от България няма да взема. Дано го срита малко в чатала, че да му дойде ума в тиквата.

Тиквоний има голям успех сред бабички и цигани.

Двамата проведоха среща на четири очи. След което Беата тресна едно кроше на пожарникаря и разговора продължи "на три очи".

Международникът с Мушамата,Дефламола и първи дипломат на Балканите пак ще се вихри. Има обаче много какво да научи от полската си колежка.Как се отстояват национални позиции и интереси.Как не се цепи басма ни на Берлин,ни на Брюксел.Жена,ама опърничава,с характер.Това с полягането и послушковщината,за Геройко е модел на поведение.

Време е Рапонът да покани на посещение президентите на Свазиленд,Мадагаскар и островите Фиджи.

Vinetou

Премиерът Борисов посрещна Беата Шидло с думите: "Тука всички "Мówisz po polsku?"

Беата да му набие канчето на Боко да не се подмазва толкова на Меркелица, Макрон и други евроглашатаи.

Шидло е красива,елегантна и очарователна като Цецка Цачева.

Бойко набира войска да се Бие за НАТО, защото в България няма да му се получи. Владимир Путин е враг на Банкянската селищна система.

Полския премиер демонстрира какво е мъжко ръкостискане на Нашенската мадама - целувачка на Меркел, Юнкер и Ердоган.

не в целувач, а гъзомийник и лизач...

Абе прави ли ви впечатление, че докато го нямаше никакъв и сега изведнъж всяка втора новина за него?

Всеки ден има новина с Борисов. Може да си проспала някой ден.

Полша, отличник в прехода!

С клепоухия няма ли да се срещне? А с коня му?

Герберски келеш. Простак.