Русия с нов закон за мобилизация при война

Руското министерство на отбраната е внесло законопроект за промяна на закона за мобилизацията по време на военни действия и при военно положение.

Обратно в новината

Коментари - Русия с нов закон за мобилизация при война | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

гладен руснак оръжие и война сънува :)))

Дребни комплексари подпалиха ВСВ (Хитлер, Сталин, Мусолини), пак дребни такива се опитват да подпалят ТСВ (Путин, Ким).

За втори път през последното столетие се оказва възможно РФ да бъде обкръжена и това се прави вече четвърт век след съветско-американската среща на най-високо равнище край Малта; веднага бе забравено обещанието НАТО да не напредва "нито дюйм" към границите на Съветския съюз в замяна на изтеглянето на съветските войски от Германия и разпускането на Варшавския договор. Обкръжаването на Русия днес продължава да бъде най-важната задача за запада; там обаче никак не искат да си спомнят за предишния опит за обкръжаване далеч по-страшно впрочем, когато във времето на Гражданската война в Съветска Русия (19181922) цели 14 държави я нападнаха, за да отмъкнат кой каквото може; Октомврийската революция и властта на болшевиките бе само повод за това варварско нахлуване поне в това са единодушни всички изследователи на тия събития, и източните, и западните.... РФ има всички основания да взема всякакви мерки, за да осуети възможността за повторението на подобна агресия!

Срещу кого война?

Ами Бойко им се закани, че ще ги нападнем...

Закани се...вуйна ти се закани да нападне бахура по коледа.

Бойко, а ти с каква армия се готвиш да воюваш с Москва????

Денят "М"!!!!!

" Източната граница на НАТО ще бъде винаги източната граница на Германия" Х.Кол в речта си послучай обединението на Германия направено с Руската памащ ня глупака Горбачов. Както винаги колониалните агресори излъгаха. Къде е сега НОТО? Купиха шепа дупедавци, които не проведоха референдуми в Източна Европа. Русия прави учения за да се защити. Така е и със С.Корея. ОЖткъде накъде Израел ще има ядрено оръжие а другите да нямат ? Чий гои търсят военните на САЩ и ядреното им оръжие в Ю.Корея. Защо телевизиите не показаха 300 000 митинг в Ю.Корея и зцамерването на американските военни камиони с камъни, яйца, домати и пр.Кой търсят американските генетични убийци на 12 000 км. от САЩ ?Защо не спазиха договореностите в Малта и не си изнесоха геьовете от Германия и Европа ?

ГЕЙОВЕТЕ !

Чий го търсят американците в Източна Европа и Украйна. Разбира се готвят се за война с Русия. Защо Русия да не се готви за война. Кой направи големите учения по западната граница на Русия. Кой облече мишените в руски унифарми."Българските офицери и войници отказаха да стрелят по мишените с руско военно облекло"/Газета Виборча" 8.9.17 г.

" ВОЙНАТА СРЕЩУ РУСИЯ ЩЕ СЕ ВОДИ В АМЕРИКА " ЕКС ШЕФ НА МОСАД

Картичка с клеймо, никой от малоумниците, които те репликираха не разбраха какво си написал.

Прав беше оня, дето каза, че "матриала" е негоден - пълна неграмотност.

"Войната започва с обявяването на обща мобилизация"- Виктор Суворов. Предполагам, че вече са разпратени плакатите - "Родина -Мать завет", за да бъдат разлепени в деня, в който някой ще нападне внезапно.

Бойко още ли се готви да воюва с РФ????

На всеки човек на тая планета е ясно, че през следващите поне 50 год. никой не би си и помилсил дори да нападне Русия. Нито САЩ, нито Китай ще посмеят подобно нещо. Да не говорим за разпокъсаната западна Европа. За какво тогава са всички тия приготовления, дрънкания на оръжие, демонстрации и т.н.? Наистина са загубени тия хора, наистина.

Заради Украйна. Тя се готви.

Защо се нарича " Руската федерация " а не империя? На практика другите народи са поробени и внасят данъци в руската хазна, с руско управление и воюват не за своите народи а за руските имперски интереси. Както при османската империя -еничарски войски

щерев, педе недоклатено, марш в кухнята да миеш чинии

ЩЕРЬО,А НИЕ КЪДЕ ВНАСЯМЕ?

Ни ги внасяме в българската хазна, а всички поробени народи внасят в касичката на руснаците....:Богатата на нефт автономна република Татарстан се обяви против предложената от руския президент Владимир Путин реформа в избирателната система и я нарече опит за държавен преврат, предаде АП. Плановете на Кремъл за премахване правото на провинциите сами да избират своите губернатори срещнаха решителен отпор от страна на местните депутати. Според тях тази мярка нарушава автономията на републиката. В крайна сметка законодателите подкрепиха предложението. Президентът на републиката Ментимер Шаймиев обаче заяви, че Татарстан няма да приеме постановката на Путин, според която Кремъл ще има право да разпусне местния парламент, ако не одобри предложената от него кандидатура за поста губернатор. На територията на Татарстан в края на IХ и началото на Х в. от н.е. от тюркски племена е била създадена първата държава на североизток от Европа - Волжка България.

Шило

Мдааа, а ние за 10 пикливи самолета не можем да вземем решение.

но когато се вземат дългове ,приятелите на тиквата са светкавични .

Мхм, никъде в предложеният ни материал от ДИР.БГ не намерих нещо, където България да се сравнява по военни и икономически възможности с Россия. А и откъдето и да го погледнеш, България и РФ са несъпоставими. Та... за какво ставаше въпрос?...

Шило

Не ги сравнявам. Просто коментирам това, което става у нас.

Няма лабаво! Всичко е под личният контрол на президента...

Ужас! Империята се завръща и се готви да завладее света!

Vinetou

Ние също сравнително скоро приехме новия си закон за мобилизацията, значи ли това, че ще завладяваме света?

СВЕТЪТ ВЕЧЕ Е ЗАВЛАДЯН ОН ХАМЕРИКАНЦИТЕ-НЕЩО ЗА ТОВА ДА КАЖЕШ,"ДЕМОКРАТЕ"?

Верно ли в гардероба имаш негър, който пази жена ти?