Австрия: На Балканите се появяват нови бежански маршрути

На Балканите се появяват нови миграционни маршрути, заяви австрийският министър на отбраната Ханс Петер Доскоцил в интервю за германския в. "Велт".

Обратно в новината

Коментари - Австрия: На Балканите се появяват нови бежански маршрути | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Новият маршрут е през Румъния, защото в България имигрантите попадат в капан, трябва да минат през Сърбия за Унгария, или през Румъния, която е в ЕС и е по-леко. Изобщо, като в Италия, директно с лодки и корабчета, а румънската брегова охрана ги спасява, но ще стават все повече и повече и румънците ще се усетят, но късно.

ми просто не им давайте убежище давайте им срок за напускане виена загубила европейски образ това на нищо не прилича

Вижте влаковете в Индия и Бангладеш, с накачурени по покрива индивиди, врещящи и ръкомахащи. Има клипчета в Интернет на тая човешка гмеж! Това готвят на Европа, разни"приятели"... И нас няма да ни подмине.

Ах, какъв лицемерен плач!! Балканите им виновни!! Ами нали вие ги поканихте и най вече баба Меркел - на нея плачете!! Хак ви е!! За нас има Шенген, а мюслитата ги приемате, обгрижвате всякак!

Значи пак на Балканите са виновни, а не в Брюксел,а?!

Някой ще се осмели ли да направи статистика за количеството муслимци в ЕС??? Какво е било в началото на 20 век, в средата и градацията на увеличението на муслимците, процентно и количествено??? Особено промяната през последните две години??? Това е добра идея, за центрове в Африка и арабските страни, а който влезе без разрешение в ЕС - ВЪН завинаги!!! Аз лично възприемам нашествието на муслимци в ЕС, като обида към България и другите страни, които трябваше да изпълним куп условия, за да влезем в ЕС, а сега милиони неизвестни влязоха и ще влизат без никакъв контрол!!!

Има тревожни съобщения от начало на тази седмица, че започна нови емигрански вълни от Турция да заливат гръцките острови. Тези острови, вече са пълни с емигранти от Турция. Дали не започва нова режисирана драма от човешки потоци, срещу стени от хора опитвайки се да запазят това което могат да запазят.

Българите и румънците трябва да не спират кирта тръгнала към Австрия,Германия и Холандия. така както тези 3-те спират България за шенген. От къде на къде ше им пазим границата на тези и всичките западни шовинисти. Бойкот и натехните вериги магазини, където изнасят печалби от страната ни, а внасят пето качество храни на цените каквито са при тях 1во такова.

в България още не са, че има маршрут през България!!!

За малка Австрия 20 000 души не са малко,плюс 90 000 от 2015-2016г.През август бях във Виена-всяка пета жена на улицата беше увита с кърпа,видях и три с бурки.Само пълно затваряне на границите е спасението и депортация на 2млн. Да сложат свестни правителства в Африка да си оправят държавите.Ако в Австрия са 20 000,в Италия са 600 000.След 10 години няма да имаме въздух за дишане от хора.

най-сигурния маршрут е през банкя .

Бати глупака , като си мисли че изнесени " центрове " ще спре организирания наплив на мигранти !

европедерастите не спряха с малоумщините, присъщи за лоясали мозъци. простите и неграмотни, нелегално пребиваващи и преминаващи и без документи орки, били искали, претендирали, избирали, решавали. тия номера може да ги прокарвате на боко тиквата проста, неграмотна, тлъста и нагла, подлогата на изперкел и сол-ташак на ермангал. само питане към геювете. някои страни си затварят АЕЦ-овете за хармонизиране на законодателството и затваряне на преговорни глави. получават четирите свободи. как всичко това кореспондира с казуса с ислямистките навлеци. чака се и цацаратурата да изгрухти нещо или с пълна джурла с пачки трудно се квичи. приятен ден.

Тези не бяха ли от онези, които не ни искаха в Шенген? Аз предлагам да увеличим износа на нелегални емигранти дори с онези, които са хванати на наша територия и да си се оправят като са си ги канили.

НИЩО - правене. Ето това е европeдaлскaтa политика. Абе хора - просто затворете границите и СТРЕЛЯЙТЕ на месо!

Проблемът си е в политиката на Брюксел. И по-точно проблемът е европейско законодателство, касаещо "бежанците". То е най-либералното в целия свят. Това имигрантите знаят много добре, и това е една от причините те да идват към ЕС. В Австралия като пристигнат, ги връщат обратно с корабчето. Тук явно сме прекалено малоумни (толерантни). За да се спре арабско-негърското нашествие, единственото ефикасно решение е незабавна депортацията на всички нелегални имигранти.

и европа нищо не прави по въпроса все още...