Проверяват Орбан построил ли си е Дисниленд

Евродепутати провериха дали унгарският премиер е построил "Дисниленд" в родния си край. Обвиненията към Виктор Орбан дойдоха от опозицията.

Обратно в новината

Коментари - Проверяват Орбан построил ли си е Дисниленд | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Накрая ще се разбере съвсем ясно от всички що за мошеник и корумпиран тип е и този Орбан, но колцина от обожателите му ще си направят извода!

Хаха мръсни боклуциии - стари ев... номера са това !

Да го хванат за суджука и да се повозят.

Що не дойдат тука да проверят колко се хаби при санирането , 3:1 и повече. Или щото целуваме хубаво ?

Защото тук се ползват пари от бюджета и в Европа не ги е еня. То и нас вече не ние еня, защото всеки е приел, че щом си на власт значи ти се полага да крадеш .Еволюцията е бавен , но сигурен процес, за разлика от революцията. Но ако искаме да се променят нещата в България в нашия живот, то си трябва революция.

Който не скача в червен! Ако някой се осмели да не играе по свирката на демократичните прогейски интереси ще му се търси начина. Все ще има начин и то демократичен.

Искаш ли тъпите гейци да ти наливат пари, ти да ги хулиш, да си правши каквото искаш и те да продължат да наливат? Сега кой е тъп, че да вярва, че някой би правил това?? Като целуваш ръка на тъста за новата "Лада" след това не ходиш да викаш в хоремака какъв е задник, нали? Или, ако го правиш, не се оплакваш, че няма нова "Лада". Или? :))

Баце, ма си Идиот, еша си нямаш!

Проверете го дали не си е купил 6 апартамента.

Проблемът с европроектите е в това че позволяват напълно законно да бъдат харчени пари за неморални цели...

Тъп си баЦе, както винаги, та чак си вдлъбнат!

Ами проверете му и тоалетната дали не лъже за това какво е ял защото при вас всеки който ви пречи на гешефтите в еврогейския ще му търсите кусури до дупка и няма да се вслушате в това какво и за какво го казва..

Викаш да плащат и да траят. Какво тука са недоволни, че някой пие за тяхна сметка и ги хули... Ти лично, ако смяташ, че някой е задник, ще взимаш ли пари от него и след това да го плюеш? Всъщност за тебе е ясно, че ще го правиш и ще се хвалиш даже. Такъв ви е манталитета на "русначетата" в България.