Дете пострада, докато майка му зяпа на битак

Момиченце на 1 година и половина е пострадало тежко при нелепа катастрофа в руенското село Вресово, съобщиха местни жители.

Обратно в новината

Коментари - Дете пострада, докато майка му зяпа на битак | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

До кога само водачите ще са виновни? Нещо съд за майката?

Затова книжки на хора под 40 години не трябва да се дават. Не знаела какво станало, как пък не....

Я да те видя тебе, всезнайко, в подобна ситуация! Друга песен ще запееш. Какво е виновна шофьорката, че някаква малоумница не си гледа детето?

И над 40 да не се дават, защото се забавят реакциите и не могат да реагират. Само за над 75 - улегнали и мъдри.

И да шофират първите 5 години само с по-възрастен придружител.

Имаше един случай от 90-те във Великобритания - майка отива в някакъв мол с тригодишния си син, заглежда се в някакви слънчеви очила и в следващата секунда гледа, че детето го няма. Сигнализира персонала и охраната - единственото, което установяват от записите на видеокамерите е как детето напуска мола в компанията на две по-големи деца. Откриват го май на следващия ден - убито и жестоко измъчвано преди това. Извършителите по това време били между 10 и 12-годишни. Злото никога не спи. Друг е въпросът, че доста деца (включително и моето) са своенравни и непокорни още от малки - понякога не ще и не ще да ходи хванато за ръка, извива се като змийче и просто ми изсмуква силите в борби, увещания и обяснения. И за секунди не я пускам, даже с цената на някой плесник - по-добре с напляскан задник, отколкото в болница или в гроба. Не съдете майката, ако лично не я познавате - може наистина за секунда да го е изпуснала, и то вироглавото, точно на колата налетяло.

Кифла с пълнеж, сладко от патладжан.

Още захарий пише ,че помачора в руенско са най дивите амуджи и сега там бангладеш е като лас вегас за тях- забулени пингвини и озъбени читаци,плачат само за четите на ВМРО!

Нехранимайка!