16-годишна германка от ИДИЛ може да бъде обесена

16-годишна германска тийнейджърка, която заминала за Близкия Изток, за да стане булка на ИДИЛ, може да бъде обесена в Ирак.

Обратно в новината

Коментари - 16-годишна германка от ИДИЛ може да бъде обесена | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ирак е осъществил най-малко 88 екзекуции чрез обесване през 2016-а година. А колко са в СаудиАрабия? Все американски приятелски държави! Да живее демокрацията!

и ся кво,горе в рязания рай ще я чакат ли 72 девственика?

Да се обеси,но с късо въже! Така ще се мъчи повече!

Прави са иракчаните - заразата трябва да се изкоренява!

Момето явно е осъзнало грозотата си, и е решило, че така или иначе няма никакви шансове сред нормалните хора - да ходи поне някакви резняци да ѝ се израдват! Ама явно и те я не щат даже, щом предпочитат да я обесят вместо да я е..ат редовно...

Еми идеално ще и се получи...

Пуснете в Гъгъл картинки "Linda Wenzel" и вижте какво представлява тоя генетичен отпадък, също и баща й. От най-низшата ред-некова каста са.

А можеше да играе във филм на ужасите. Иначе наистина е доста страховита и има психопатско излъчване

Нека съдбата на това немско момиче тежи на съвестта на Меркел. А немците, нека си я избират. Поне сега имат информиран избор.

Може би е бъдещата ѝ наследница? Малоумна е почти колкото нея...

Всеки си получава заслуженото.

ХОРАТА В СВЕТА СЕ ДЕЛЯТ НА ДВЕ ОСНОВНИ КАТЕГОРИИ. ЕДНИТЕ РАБОТЯТ ЗА СОБСТВЕНОТО СИ И НА ОБЩЕСТВОТО БЛАГОПОЛУЧИЕ. НА ТЯХ СЕ ДЪЛЖИ РАЗВИТОТО ЦИВИЛИЗОВАНО ОБЩЕСТВО. ДРУГИТЕ ПРАВЯТ ТОЧНО ОБРАТНОТО - РАЗРУШАВАТ С ПОВЕДЕНИЕТО СИ НАШИТЕ ЧОВЕШКИ ЦЕНОСТИ. ИЗБОРЪТ Е ТЕХЕН. КАКВО ТРЯБВА ДА НА ПРАВЯТ НОРМАЛНИТЕ ХОРА В ПОДОБЕН СЛУЧАЙ. ТЕ ТРЯБВА ДА ИЗОЛИРАТ, КАКВОТО И ДА ЗНАЧИ ТОВА, ТЕЗИ АНТИСОЦИАЛНИ ТИПОВЕ. ЗАЩОТО В ПРОТИВЕН СЛУЧАЙ МОГАТ ДА ЗАРАЗЯТ И ДРУГИ СЪС СВОЯТА СМЪРТОНОСНА БОЛЕСТ. ИРАКСКОТО ПРАВОСЪДИЕ ИЗГЛЕЖДА Е НАМЕРИЛО НАЙ ДОБРОТО ЛЕКАРСТВО ЗА ПОДОБНИ СЛУЧАИ. ТАКИВА ХОРА НЕ СА НУЖНИ НИКОМУ.

Донякъде си прав , но недей ''възхвалява '' толкова ''нашите ценности '' , че и те са доста под въпрос ! Освен Алчност и Жажда за власт - ЗА какви други наши ценности се сещаш - Нали затоива светът е такъв какъвто е , именно заради тези ни ''ценности'' , и ако ще трябва да се отделя , то трябва да се отдели половината човечество , за да можат Нормалните хора да заживеят спокойно !!! Ако се замислиш ще разбереш , че на всеки ''нормален '' човек , се падат по 2-3 ма алчни и безскруполни манипулатори , които искат да живеят на негов гръб !!! Ако всички бяха свестни и честни , светът нямаше да е такъв !!!

тийнейджърче и то момиче, да си зареже живота в Германия, за да отиде да стане снайперист на ИДИЛ? Ужас някакъв.

Обесването е малко крайна мяка за тази дрисла. Я да вземат и да и свалят гащите и публично сто пръчки по задника да помни цял живот.

Тя е помагала на бандит да убива полицаи и войници! И какво ли още не! Съд и справедлива присъда!

Обесването и е малко на тая. Ако е родена там и е с промит мозък ок, но от Европа да предадеш род и да ходиш да се биеш за някой си...с камъни да я пребият ще е малко

Шило

А бе трябва да си полежи доста годинки в затвора. И пръчките на голо тлябва да изяде.

Е, и? Какво да направим ние, че можело да бъде обесена?!? Всеки си носи отговорност за делата... Щом трябва - ще я обесят...

Кво значение има на колко е? Те на 14 раждат второ, на 16 са опитни разплодни крава, на 24 стават баби. Бесете, ама с краката нагоре.

Тревожна тенденция. Безмозъчни тийнейджъри с лични проблеми приемат исляма и се радикализират. Наскоро и една 15-16 годишна холандка беше заловена, планирайки взрив.

Да я бесят, стига с тия деца по 16 години снайперисти, чукащи идил, по собствена воля. По тази логика, ИДИЛ ще ни прати 1000 приличащи на роми 14-16 годишни да запалят столицата ни и ние ще ги гледаме?

На 16 години са били и много от воюващите във ВСВ. В началото на войната са си криели възрастта, а в края са ги взимали доброволци или мобилизирали. Това си е бойна единица, която може да убива и да бъде убивана. Терористите използват дори 6-10 годишни деца за самовзривяване и ги учат как да убиват. И в магазините колко играчки има за "воюване"? А колко електронни игри има за убиване? И да престанем с това, че били "деца". До 20 ги обгрижваме като деца, а до 40 като младежи, пък после се чудим защо са толкова недоразвити умствено.

Dimi

По принцип си прав. НО само ще спомена, че въпросните "електронни" игри подобно на филмите се категоризират за каква възраст са и в огромната си част споменатите игри са категоризирани за над 16 и дори над 18 години, но друг е въпроса, че няма контрол от страна на по-възрастните

Момчето, което Хитлер награждава за взривяването на съветски танк с панцерфауст е на не повече от 14 години! Вижте архивните кадри с последното му появяване! Тая е извършила всичко напълно съзнателно, с идеята че е"малка"-демек и да я хванат- ще и се размине!

Чакай малко, колега! Да сравняваш ВСВ със сегашната ситуация в близкия изток не ти ли се струва малко нелепо? Тогава са се били 16 годишни, че и по-малки, но е имало за какво! А това момиче е отишло да се бие и да ..., сещаш се какво, за една мракобесна идеология, която дори не касае нейната родина и е на другия полюс на разбиранията на европейската цивилизация. От самото начало трябва да и е било ясно, че си вкарва главата в торбата, така че не може възрастта и да е оправдание. Все пак е 16 годишна и поне има що годе оформен характер, както и някакво разбиране за света, в който живее. Очевидно при нея е наделяло желанието за авантюра и е поела по път, по който не е трябвало да тръгва. И сега сигурно горчиво съжалява, но вече е много късно. Пък и както разбирам, вземала е активно участие в жестоката драма, която се разиграва по тези земи. Е, сега е време да понесе последствията за глупавите си действиш...

От една страна - безмозъчно дете. ОТ друга, ако наистина е виновна и не я обесят другите 15/16-годишни ще кажат - баси якото, отиваш, стреляш, убиваш, забавляваш се, после малко сеанси с терапевти и пито-платено. Би било интересен пример просто ...

пример - значи няма особено значение дали ИДИЛ владее там или иракското правителство и едните и другите трепят без да се съобразяват?

Хора,гледайте филма "Държавата"по Нешънъл Джиографик.Първия реалистичен филм за Ислямска държава,който съм гледала.Направен е като игрален филм,много е интересен и показва живота на такива патки при джихадите.

Вгледайте се внимателно в това лице на снимката и го запомнете - ще ви послужи след време. Може би виждаме бъдещ министър или направо канцлер на Германия. Личната ми "прогноза" е, че германците просто ще я откупят от иракчаните. После за парлама ще я съдят в Германия (там за действия като нейните и понеже е малолетна) макс.присъда (а те няма да я поискат) е до 10 години затвор. Ще я осъдят на 5-6, но за това ще са необходими поне 2-3 години. Ще й признаят предварителния арест в Германия и Ирак. Ще мине успешно през 2-3 месечен курс по дерадикализация. След 1-2 години затвор ще я пуснат, като заменят остатъка от затвора с условна. Най-късно след 5 години ще бъде напълно реабилитирана и готова за политическа и друга обществена дейност.

Напълно възможно и заради нарастващото нехристянско население. Сега са 5-6 милиона, до 50 години ги дават 50/50, а тея са овце и избират без значение какво само да е от тяхната религия - за справка кмета на Лондон.

за едната оргия кво правят хората тц тц тц.....

377, кво объркано дете е тази беее! ХАХАХАХА Била е снайперист и сигурно е и екзекутирала цивилни от близо! Избила е маса народ! И кво! Викаш да я приберат в Германия и да я пуснат след 3 сеанса с психота! И кво като е на 16 год! В Ю. Америка такива са най-бруталните убийци на мафията! Тази е с промит мозъм вече! По-добре иракчаните да се погрижат!

МАЙОРЕ да не си сменил фланга бе? Щерев ти омръзна, а другите са още по-грозни от него ли? Това да напишеш комнетар без да включиш Путин и целия му род не е характерно за теб. Добре ли си?

ам момата и се е прие,,,и е нямало кой да я надръгне Се пидери и ко да прави като я сърби Можеше да не ходи чак там и да се отбие при мен ама не си падам педофил

така е прекосила континента на 16 год. самостоятелно. Трябва или придружител или фалшиви документи или не е на 16 - има нещо гнило в тая история. Май някой опитва да й спаси кожата като малолетна.

Таман да е наистина...жена боец, друг път !!! Станала е парцал, жена проститутка !!! Ма то никой насила не я е накарал все пак .

Де да можеше да се излъчи едновременно по всички станции и канали.

Шило

Горките родители! Сигурно вече са полудели заради лекомислието на това момиче.

бездруго целта в живота на ислямистите фундаменталиси е да умрат праведно за исляма че да живеят вечно в рая! помогнете на момичето да постигне целта в живота си!

Това е едно объркано дете, което се е повлияло от лоши приятели и среда. Затова, необходимо е да се обръща повече внимание на децата и то най-вече в семейството, да се говори с тях да им се обяснява, защото децата лесно се подвеждат, особено в тази възраст тийнеджърската.

Амо да предават екзекуцията пряко по телевизията, за поука на младежта - вместо риалити шоу. И да я бесят с по-късо въженце, без качулка. Така току някой се позамислил.

Малката, младата, момиченцето ... Дрън-дрън! Ако се докажат обвиненията, напълно си заслужава смъртната присъда. Що не напишете в какво я обвинят, а?! Щото не е толерантно, не е политически коректно, нали така?! Е, ми да ви кажа тогава: 1. Била е член на женско подразделение на Шариятската полиция. 2. По време на операцията по освобождаването на Мосул се е проявила като много добър ... снайперист - убила е най-малко 10 човека само непосредствено преди да я хванат. 3. Хваната е с оръжие, заедно с други такива като нея в тунелите под Мосул - и сигурно, щото е влажно там, случайно са били облечени с джихадистки елечета. Не успели да се самовзривят. И кво - ако я върнат на немците, след 2 години е на свобода с чисто досие? Детенце, неминна тийнейджърка, бъдещето на Европа?!

Тази защо се е снимала без бурка ?

Да я бесят мърлата! И как така на 15 год. е минала една камара граници, а?! Всичко е организирано още от Дойчланда. На ви евродемокрация! Дреме ми на шмайзера

"Линда избягала от дома си в Източна Германия, за да се присъедини към екстремистите. Тя успяла да стигне до Сирия през Турция, където станала жена на боец от ИДИЛ. " Да я бесят. Аз съм "за".

Ако червените социалистки нинова ,йотова,буруджиева и дърева бяха по сочни и вървежни и те щяха да избягат като булки за секс джихад в мека ,за да се борят оттам срещу монархобойковизма,защото от тук файда няма - Бойко ги мачка като пършинг калайдисан самовар!За снайпаристки не стават ,ама могат да държат много черни мамули във всички направления !

Що ще я бесите бре ??? По добре я набийте на кол !!!1

да обесят и семейството ѝ.

до 9 коляно

Децата са лесно манипулируеми, родителите и държавата трябва да защитават тяхното развитие и бъдеще. Ужасно трудно е, когато държавата я няма и пълни улиците на цивилизован град с джихад.

Кое е детското в тази разгонена мърла.И стига с това -децата, та децата.Точно от там тръгват проблемите от неправилно разбраите и дадени права уж на детето.До навършване на пълнолетие детето има строго определени права, а също така трябва да има и строго определени задължения и норми на поведение.Ако се изтъкват само права и детето се усети, жална ни майка.Започват едни неоснователни обвинения във всякакъв вид тормоз и насилие към всички-родители, учители и близки и съда точно това чака-ела ми,затваряйки си очите за поведението на уж потърпевшото дете.И то горкото започва секс на 12-13 години, хапове весели и всичко що е пагубно, защото пороците се усвояват най-лесно.Затова тези мижави организации за защита на детето, трябва да се занимават с превантивна дейност която да предпазва децата.Имаш лоши навици-специализирани заведения от затворен тип с възпитателни програми в зависимост от пороците и провиненията.Иначе пак ще пищим, че някоя рано разгонена тинейджърка рипнала при резняка за весело порно.

Тази си е избрала съдбата. Обаче как се сещат за "Източна Германия"! Ако бе от Западна, нямаше да го кажат така. Когато е родена е нямало вече "Източна Германия". Навремето гледаха източното германците като втора ръка хора там и имаха много проблеми. Затова не малка част си искаха обратно ГДР. Но сега да се говори така, си е типичната медийна манипулация в Германия. С голяма вероятност информацията е взета от техни медии.

исляма? НИЩО. Никога не са били под ислямски ботуш, а тука са върлували 483 години! Затова в нашия епос се появило стихотворение: "Даваш ли, даваш Балканджи Йово хубава Яна на чужда вяра?" Българския народ се е съпротивлявай и борил срещу робството, културната и религиозна асимилация. А гермаски, английски, белхийски и холадски момичета сами им се навират в леглата. Срам и позор за толерастията!

След петвековната борба са останали кирякстефчовците.

vasil

В голяма част от днешна южна България годините са 516 - до есента на 1912 .

Каква простотия се лее тука- да се чуди човек откъде изпълзяха тези безмозъчни, малограмотни необразовани хорица, които още знаят само да плюят каквото било преди години. В болните им мозъци е пълно с "червени" опасности и за всичко са им виновни те. Жалки измекяри з а жълти стотинки.

ти като си толкова богат що търсиш тука бре???

Значи и ти си за бесене щом подкрепяш ИДИЛ

Направо мажете въжето с мас и бесете този изрод!

Да я бесят, че иначе ще народи цяла рота идилчета. Това девойче отдавна е изгубено за цивилизованият свят.

рано или късно си го намира.

Който каквото сам си направи, никой друг не може!!! А все пак дете е, макар и заблудено... Ако не могат да ѝ върнат здравия разум, нека прекара живота си в затвора, не ѝ желая смъртта...

ChatGPT

По принцип съм съгласен, но Ирак ще я обесят по 2 причини: 1. Действията и са осмислени 2. За да се замислят другите какво ги чака

Dobromir Dimitrow

Прав сте, но може и да не я обесят, това е Ирак, Германия може да си я поиска там да я съдят?! Ако беше в Иран - няма мърдане, но в Ирак уж правителството е проамериканско и Германия може би има по-силни позиции?! Абе дано не я убият, дори и в затвора може да се освести, не е добре да се погубва човешки живот, ако има надежда да го спасиш!!!

Ако не беше твърдата десница на Бойко ,да ги стиска пресмъртно за гръцмуля,всички наши млади червени швестери на лъжкинята,щяха да заминат на секс джихад ,за да ги плющят гаджалите на ганг банг- за да се борят срещу омразната Америка,Нато ,Герб и Бойко ,който им колонизирал простите мозъци !

САЩ създадоха ИД, Ал Кайда и други терористични организации.

Не вярвах,че може да има в България човек с толкова промит мозък!Май ти си за бесене...

Естествено, че родителите са виновни, но и децата трябва да де научат, че трябва да понасят последствията за постъпките си. Да прекосиш континента... не е детинщина. У нас щяха да я порицаят. И да се чудят дали да я изкл'чат от училище...

Тогава да обесят поне единия родител