Радев говори с Рохани за газ, с Абдула II за Близкия изток

Президентът Румен Радев разговаря в Ню Йорк с президента на Иран Хасан Рохани и с краля на Йордания Абдула Втори.

Обратно в новината

Коментари - Радев говори с Рохани за газ, с Абдула II за Близкия изток | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Плевнелиев води разговори с азерите. За газ. Радев прави същото - намира се на приказки. колкото до поканата на Рохани, то да не се забравя, че Иран е все още сравнително изолирана страна във външната политика, въпреки, че е фактор в Близкия Изток. Двама изолирани се канят, за да разсеят във вътрешен план недоволството от политическата си изолация.

Наш Бойко навремето се срещна със самия Обама. Обама му разри, че той (Бойко) е един от значимите световни лидери. И нашия взе, че му поверва... Така американците си спестиха парите, дето ианче ги дават да си купят послушание.

Изостава, Сашо дебелият се беше договорил дори и със саудитското кралско семейство, а Радев с някакви второстепенни играчи

Този тиквеник на снимката е прост като гъдулка.Освен това е пропуснал две много важни срещи - тези с президентите на Бангладеш и на Буркина Фасо.

Тръмп щеше да му каже, че България е един моного, много, много важен съюзник на САЩ в Африка.

това не е плевнелиев!!!

Само тоя не беше ''доставял'' газ в България дето ако им се приемат приказките особено на боко какви количества се ''вливат'' в България направо запалка не трябва да се пали на тази територия..

По-скоро се опитва да насади нагласи за президентска република. Нахално провокира премиера като се мъчи да изземва неговите функции по въпроси , които са от правомощията на правителството.

Тя България такъв оборот на газ ще врътне на Иран, че ще им свършат запасите за 10 години. Газопровод се прави когато се установи нужда от голяма и дълготрайна консумация .

Мако Факти от Подвизите на Винету Суджуков: 1. Винету разбира от Икономика. 2. Винету разбира от Бойна Авиация РЕЗУЛТАТИ: БЪЛГАРИЯ най-бедната страна в ЕС и БЕЗ БОЙНА АВИАЦИЯ

Газ може да се достави от къде ли не. Проблем е тръбопровода.Също така освен с Иран, трябва да се разберем и с Турция, защото тя да се съгласи на друг тръбопровод, от него трябва да получава по-голям наем отколкото от Турски поток. А този по-голям наем, ще се отрази на крайната цена на продукта в България. А ние ще се радваме, както в Украйна се радват на въглища от САЩ на цена три пъти цената от Донбас.

На този ли му викаха Рада дълбоката ?

Какво стана със сондажите в Черно море! Бойко Борисов, така разчиташе на газ от морето! Хъб щеше да пълни. Даже, на официална вечеря на лидерите на ЕС, на салфетка им бе представил изрисуван проекта си. Никоя медия, не смее да коментира грандиозните провали в държавата на сега управляващите! Търсят се само провали на опозицията, в миналото и историята, за да се афишират сега! Та, господа журналисти, осведомете ни какви са резултатите от проучванията и ги коментирайте. Много пара, очаквания и надежди се потрошиха за тази цел, май! Не може така да се минава метър!

Да откриеш газ не е като ... ори, мели, яж. Тотал си плащат за правото да търсят, държавата пари не харчи и въобще нищо не губи.

Е, па! Да си търсят! Они си търсят, а Бойко Борисов се надява, да найдат нещо! Те, така, може да го караме до дека Бойко си иде в САЩ да си кара старините! Ама, "Тотал" май вече не търсят! Да не са луди да гонят Михаля! Само се дума, че търсят.

Предлагам, да не си губим времето в търсене на газ. Направо да започваме да търсим диаманти. Като ширпотреба - да търсим платина.

Се в гъз.

Това ни е първия Президент който прави нещо за България , другите Президенти преди него нищо или почти нищо ! Желев -лека му пръст , Стоянов зъбльо , само полезни познанства и лични изгоди гледаше , за Народ и Държава нищо , Първанов много приказки нищо не правеше , само объркваше , Плевналиев той беше побъркан заслепен от власт дребен човечец с порочни практики и лакейски обноски с слугинско държание ! За Президента Радев гласува 2,5 милиона Български граждани което е твърде много в сравнение с други Президенти ! Време е Герб да си свият в нормално състояние и да започнат да работят за хората иначе ги чака изхвърляне от Политическия живот тук ! Народа е търпелив и скоро му свършва търпението , то 10 години Афери , Афери ! То не беше Ало танов , федосев със своите назначения , мишо бирата , сега ндк , Суджук гейт , Калиакра и перките на цветелина бориславова ! Нарочно пиша с малки букви !

Каза ли "президента" кога ще дойде този газ? И как ще го носим от Иран. С каруци ли или със спартана? Може да стане 2100 година, ама надали фатмака ще е този който ще уреди газа.

Конят це е напасъл с лайна и тук намери публика да се уригне. Дали не е магаре?

Всички тези разговори са "глупости на търкалета", "мижем да те лажем" и каквото там се сетите. Разговори за да се запълни програмата и да се "отчете" активност. От тях никога нищо реално не е произлизало и няма да произлезе.

СЛУЧВАЩАТА СЕ В СТРАНАТА ТРАГЕДИЯ щеше да ни изглежда като голяма комедия разигравана от някакви БАНКЯНСКИ ТИКВИ , ЦАРЕ , И ХАСКОВСКИ КАУНИ. Няма как да не споменем и ръководителя на ПЕС - Сергей дмитриевич. Благодарение на неговото "мъдро" ръководство партията на ЕВРОПЕЙСКИТЕ СОЦИАЛИСТИ от водеща във ФРАНЦИЯ се превърна в ИЗЧЕЗВАЩ ВИД. И само във Франция ли. Този юнак съсипа СОЦИДЕЯТА в цяла ЕВРОПА в която няма нито една държава с управляваща СОЦИАЛИСТИЧЕСКА ПАРТИЯ. България се пръхнаха само НЕГОДНИЦИ , НЕКЪДЪРНИЦИ и ДЕБИЛИ стигнали по странен начин до властта. РАЗПАДА ПРОДЪЛЖАВА. ДЕРЗАЙТЕ ГОСПОДА ПОЛИТИЦИ. ЗАД ВАС НЕ ОСТАНА НИКОЙ - дори и циганите изчезнаха. НЕ МОР , А ИСТИНСКА ЧУМА СТЕ!

За по- пряко и по-евтино през луната!

А аз от липса на алтернатива гласувах за тебе. Спомни си как преди 20 години външната министЕрка Надка Михайлова каза, че е уредила въпроса с газа и в рамките на 1 - 2 години ще докара газ от Алжир. Е, още го кара. Боеко щеше да докара газ от Азърбейджан и Катар. Ние чакаме. Сега и ти се включи в тези глупотевини. Как ще го транспортираш бе Радев?

Руснаците ще направят газопровод. Те ще добиват газа. Ако не е много дълбоко, защото с техните слаби сонди без западна подкрепа не могат да пробият много. С една дума Радев преговаря отново с Газпром.

ЩЕ ГО ПЪЛНИМ С РУСКА , С ТУРСКА , С АЗЕРСКА , А СЕГА И С ИРАНСКА ГАЗ. ЕЙ, КОЛКО ЩАСТЛИВ НАРОД СМЕ. РЕКИ ОТ ГАЗ ще потекат към нас. Някой вярва ли всъшност на тези УПРАВЛЯВАЩИ ни кретени?!

Да не забравяме и собственото "производство" от шела в Черно Море.

ДАВАЙ, РАДЕВ ! ТИ СИ МОЯТ ПРЕЗИДЕНТ !

С генерал Деси станахте двама.

С мен сте трима. Много сме! Силни сме!

а кочана гарганелос се появи с нов фалшив ник като писането му

Е как така газ от Иран ? Как така ще изневерм на Газпром, които ни продават тройно по-скъпа газ ?

Който не си знае интереса и плюе по силния и богатия, го цакат - за назидание. Да си опича акъла.

Няма страшно. В Иран пак Газпром ще оперира.

Нали Бойко каза е, че Азерите също може да ни доставя газ, може само на дума и хартия. САЩ също може, обаче каква цена ще бъде :)

Пази, Боже, сляпо да прогледне... Селяк...

Ти си у-н-и-к-а-л-е-н! IQ-то ти не е 146. То е поне 641. И съм убеден, че си и жълтоплочник. Но се чудя, как човек като теб се унижава да стои във форуми като този... Въобще - ти си един кръгъл идиот!!!

Т'ва да отидеш в леговището на звяра, който през ден реве срещу Иран и да заявиш, че може да купуаш газ от Техеран, а не втечнен от Господаря, като поляци и други подобни, си е голяма смелост, каквато аз от бг политик не помня да е проявявана скоро.

Плевню със сигурност на негово място щеше да се върне нахилен с "невероятна геостратегическа" оферта за американска газ, а тръбата щеше да му стърчи от задника продажен.

Хасан Рохани би могъл да ни продаде колкото си газ искаме, това не му е проблем. Проблема си е при нас - по какво ще си е докараме закупената газ, та да ни е на сметка? Бас на каквото и да е, че дори и от Иран, дори от Азербайджан да и е произхода, в крайна сметка ще ни я продаде ... Газпром или Роснефт. Той и втория готви тръба, май... И понеже сме си фурнаджийски лопати, който и да ни доставя газ отсега нататък, тя ще е на най-неизгодните за нас цени - просто интереса на държавата ни бе подменен с този на едно лоби.

газ от иран , но през турция...нашия пак ще ходи в анкара да поздравява с " мараба аскер "

ХЪБА ЩЕ Е В ГЪРЦИЯ. Така , че прибави към резаците и византийците. Голям секс ни чака. За съжалене ще сме от женската страна. За някои наши политици това е удоволствие, но за всички останали е за предпочитане да се сдобият с АНАЛНИ РАЗШИРИТЕЛИ. ОЧАКВА НИ ДВОЙНА ЦЕНА НА ТОКА , КОЯТО ЩЕ КОМПЕНСИРА ЗЛАТНИЯ ГАЗ КОЙТО НЕШАСТНИТЕ БАНКЯНСКА И ХАСКОВСКА ТИКВИ ЩЕ НИ ДОКАРАТ ОТ СТРАНСКО. Вместо да печелим от бизнеса с газ , ние губим , превръщайки с в територията на здрача. КАКВИ ИНВЕСТИТОРИ , КАКВА ИКОНОМИКА , КАКВИ ПЕТ ЛЕВА. ВСИЧКО СЕ ОТТИЧА В СТРАНСКО - кой накъдето му видят очите. ПО ЗЛЕ СМЕ И ОТ СИРИЯ!

и от къде ще минава газта за да стигне до този хъб в гърция...ако имаш идея пиши , но първо погледни картата

СТАНА ГОЛЯМ ГАЗОПРОВОДЧИК. СВЪРЗВА ЕДНИ ХЪБОВЕ С ВИРТУАЛНОТО ПРОСТРАНСТВО, но не и с местото от където РЕАЛНО можеше да дойде газ. ВЕРОЯТНО В РУСИЯ ВЕЧЕ НЕ ИСКАТ ДА ЧУЯТ ЗА НАС. ЗНАЯТ КАК ГИ ПОДРЕДИ ТИКВАТА ЗНАЯТ И КОЙ Е РАДЕВ - агент МОИСЕЙ от американските ВВС. А докато Радев и президеншата извършват тези воаяжи с парите на ДАНЪКОПЛАТЕЦА, чуждите и местни инвеститори напускат държавата като при пожар. За местното народонаселение да не говорим. Всичко което може да мърда се устреми по дирите на СИРИЙСКИТЕ БЕЖАНЦИ. СПАСИТЕЛЯ ОТНОВО ЩЕ Е ЦАРЯ, който е в китай за да докара от там евтина работна ръка. От тези нито котки нито кучета ще останат. Накрая и ние ще сме в блюдото им. ПО ТЪПА ДЪРЖАВА И ПО НЕЩАСТНО УПРАВЛЕНИЕ НЕ Е ИМАЛО!

Шилo

Иран може да ни доставя газ, ама няма да ни доставя. Обещаното не е като даденото. А президентина се среща явно само с ръководители, с които нормалните лидери не се срещат.

Радев бори се срещу модела крадлив в у нас. Нали за това дойде.

слънчогледа от Китай, краве масло от Нова Зеландия... нека всичко да е през Каспичан!

Само Борисов го може това - да назначи Росица за президент а вицето да се държи по-мъжки от него ...

Така, така Радев! Давай, добре си бил на училище в САЩ! Давай и действай и за газ, и за самолети, и за всичко да е от където и да е, даже от на майната му да е, само да не е от Русия! Цената е без значение, нали така бе, Радев!

А оня с чест и почитанията ти без кмета на Симитли и 1 4-те тона суджук!?Рини гюбрето в обора, нещастен пор смрадлив и не се обаждай, ибрик герберунски!!

Вие прескочете съседа ни с най-много газ в света и гонете дивото на хиляди км. от нас. Ако се появи още един австралопитек като Борисов и газ ще търсим на Марс.

Точно така се прави голямата политика ! Браво Господин Президент ! Нека Тиквата газ да пикае от яд !

йахаха точно па тоя прави "голяма политика" :D

Млъкни, животно герберунско, да го духаш и ти и тоя, на който изпращаш редовно чест и почитания....Цървул смрадлив!!

Трасето за доставка на втечнен газ Иран, Азербайджан, Грузия, Черно море, Бургас е ЗАБРАНЕНО!!! То не бива да се споменава, не бива дори и да се мисли за него!!! Така ще се настъпят руските интереси, че и американските .... и някой яко ще изгори. Иначе, по този начин можем да доставяме газ на цяла Европа, и да конкурираме и руснаци и американци и всички останали ..... Но това е ЗАБРАНЕНА тема!!!! и за капак, дори няма нужда от Иран, азерите също имат мнооого газ :))

Айдеееее и тоя ни докара газ!!Селяндура от Банкя каза, че ще си пълни хъба с газ от Азърбейджан и азерски газ, което е едно и също, но за Мутрака с килийно милиционерско образование, явно е, както държавата Чехословакия за президента му, Чехльо Маринкин....

договорила една персийска котка със сини очи за котарака си Чарли.

Казано иначе - резилът и падението са тотални

Браво г-н Президент.До сега сме нямали такъв амбициозен президент-бизнесмен да договаря газ в големи количества за България,да договаря ескадрили от нови самольоти-изтребители и най-вече да бори със зъби и нокти корупцията по високите етажи на властта.Най-после случихме на президент,нашия президент.

радев и иран ще прецакват решетников добре....

Всеки който жали за Южен поток го съветвам да изгледа следното: youtube - Search : " Руските (комунистически) лъжи за проекта "Южен поток" - документален филм тв СКАТ (2014г) "

Лъжите на Байрактаров и оня който си мърда скалпела когато Лъже, Филипов беше! Тъпунгер тръбите са до Турския бряг , доказателство за Истинските намерения на Руснаците за ЮП , до края на септември ще прикачат към газовите помпи !

Трябва Президента да Управлява Държавата ! Мутрата и неговите пеликани само крадат и лапат ! За 10 години и асфалт не остана , вече сме на минус 18 милиарда € ! Така е при Гробари загробиха България !

... а Китай - ориз. Тези, които се присмиваха на Плевналиев сега могат да са доволни - винаги може и по-зле.

Резидента,за каква тръба газ договаряш от Иран.Към България ако идват тръби с газ ,то ще са само от Русия.Радев,пристъпваш линията на партията си,както и не се съобразяваш с нашите опорни точки.Ще ти дърпаме дългите уши.