Трима ученици пребиха учител с дървен кол

Ученици пребиха учител в професионалната гимназия по Селско стопанство в Садово. Преподавателят е в болница, а побойниците са задържани за 24 часа.

Обратно в новината

Коментари - Трима ученици пребиха учител с дървен кол | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Питам се какво ли би му се случило на този индивид по времето на бай Тошо?!? Ако не знаете ще ви кажа: 1. Щяха да го вкарат в първото РПУ и там щяха да му строшат кокалите от бой 2. След това минимум 5 години в ТВУ 3. Следва биография с която този същия индивид нямаше да си намери работа дори за чистач на тоалетни 4. Публично порицание на родителите АМА ПРИ БАЙ ТОШО УЧЕНИЦИТЕ НЕ СИ И ПОМИСЛЯХА ЗА ТАКОВА НЕЩО. ИЗВОДИТЕ СИ ГИ НАПРАВЕТЕ САМИ АКО ИМАТЕ ОЩЕ МОЗЪК ДЕ!!!

Ако ние решавахме проблемите като тези келеши - какво щеше да е сега, а? :) Очевдино Демократичните власти в БЪлгария, след 1989 година не искат в тази държава да има учени и умни хора. В резултата смазаха Образованието. И още иван черния пък, смаза икономиката - Селско стопоанство и Индустрия, барабра със Здравеопазването. Сринаха т.нар. Държаван сигурност, девалвирайки термина и сега сме чакащи овци, да дойде касапина! Днешната власт е продължение на предните! А вие сте овце, като родителите си! Който мисли и живее като риб е РОБ! Който го прави като господар е ГОСПОДАР! Вие си избрахте да сте рая, после работнитческа класа, после прости подлоги. Не ревете! Всеки народ си заслужава правителството/властта! И участта! Делото по спасяване на давещите се е дело на самите давещи се! Кога го проумейте, а после практикувате, правнуците ви може и да са совбодни хора :) ......То не става така - щрак с пръсте и ... готово! Нема такъв филм ....

ама те невинни бе - той учителя ги предизвикал и те кво да правят - с кол по главата, ама тя дебела. Така ще е - малко ли хора убиха циганята - старци за по 20-трийсет лева. Дали да ги изключат или не - това е въпросът. Рокери - свободн хора - де сте . Съберете се и направете няколко кръга около гетото - поне да се изпонасерат.

така ще е - той само Бойко виновен за всичко - така е - а отрочето на Корнелия - той в НАЙ-СКЪПИЯ КОЛЕЖ В САЩ - БЪРКЛИ. Тя няма тези грижи които имаме ние - с охрана е, а синът и далече - не бе не в Русия - в САЩ е като синът на българската първа дама с баща депутат от БСП и той в САЩ. Дали са го посетили след срещата с Тръмп. Добре са се наредили. А сега ми турнете няколко минуса за истината.

а на Боко щерката къде учи, преди да дойде и роди наследника му, не беше ли в САЩ, където все още учи на Цецка отрочето?

не стига че ги храниме - всичко им безплатно - няма данъци, няма платен ток, вода. Кво да ги правим - размножават се като хлебарки и защо - за социални помощи. Абе той учинтелят ги предизвикал и те се саморазправили. НИКОЙ НЕ КАЗА, ЧЕ САМОРАЗПРАВАТА Е ПОДСЪДНА - ТОВА ЖУРНАЛИСТИ - ХАЙДЕ ДЕ - гола вода.

Тъй тъй! Какъвто вождът на територията ни - тиква, мафиот, престъпник, такиво и населението - бандити!

тези дечица най-вероятно са от гетото, където циганиите пускат децата си на училище само когато се раздават дрехи, обувки и храна, но отвсякъде и по всичко личи,че са интегрирани и обучени за бой,срам и позор едни неграмотни цигани да се саморазправят в държавата с полицаи, учители,лекари, с хора които са учили 100 пъти повече от тях и няма кой да ги озапти,ами тогава да се върнем и видим как Тато и милицията се справяха с тях и да се приложат техните методи, щото тогава бяха кротки като агънца...

Образователната реформа - в действие!

Милите дечица са прави. Така се действа в практиката. Заедно с домата се забива и кол. После кола се вади, че "да не ги ручаме доматите со колците", ама каточе ли си ги ручаме.. Защо са избрали учителя по английски? Защото те знаят от медиите типичният англо-американски израз: "Е, те тва па си е Cool, та и па Cool, бе Brato4ka" Ако ги изключат несправедливо, следва да ги приемат в елитна софийска езикова гимназия, без изпит! От напредналите са, явно.

Всеки ден вече четем за побои над учители, лекари, полицаи, общински служители - и все от страна на привилегирования етнос, който закон не го лови, нито пък нещо го заплашва изобщо в тая държава, където соросоидните формации се занимават само с получаване на грантове за тормоз на основното население чрез измислените права и привилегии на гнусните паразити! Крайно време е правителството да се вземе в ръце и да започне да прилага общото законодателство и за тези отрепки - и най-много за тях, защото те са основната част от престъпниците, защото вече не остана нормално население - просто няма да има кой да плаща данъци и да им формира заплатите на всичките тия чиновници, министри и дупетати, които покровителстват тъмно-зелените заради гласовете им на изборите!

"Наско е много добро момче. Той не е виновен. Господинът го предизвика и той го наби". Това твърдят в хор ученици от професионалната гимназия по селско стопанско в Садово, където вчера по обяд дванадесетокласникът Атанас Георгиев удари с кол по главата преподавателя по английски Антон Велков. Прочети още на: http://www.dnes.bg/stranata/2017/09/20/uchenicite-ot-sadovo-v-hor-nasko-e-dobro-momche-ne-e-vinoven.353816

Боко още ли си там!?

'реши дали да изключи'... какво има да мислите бре!!

Четох на друго място обясненията на директора, че понеже този ученик нямал предишни лоши прояви, не можело сега направо да го изключат. Трябвало да се спази някакъв ред за наказанията - първо забележка, после предупреждение, преместване, и накрая изключване ... Ами ако този човек беше умрял от инфаркт в резултат от нападението, какви щяха да ги дъвчат?! Изроди! Сигурно имат много учители по английски в тяхното село, готови да влизат в час и да се занимават с циганските отрепки, агресивни отгоре на всичкото?!

Сами ги правите изроди.Сами чупите децата си.

като държавата не иска или не може да се оправи /щяли да умуват дали да ги изключат!!!/ вие хора къде сте? За няколко малолетни гребци - вербално нападнати се вдигна цял град, а сега - умора ли, що ли? Това е опит за убийство - ако не се защитим сами няма кой. Рокери - свободни хора - де сте? Направете им няколко кръга около гетата и ще се насерат от страх.

и преди побоя сигурно е имало сто причини тези тримата да се изгонят от училище.Да се уволни и този,който ги е държал и покровителствал.

та да им дойде акъла, сега много филми гледат и компютърни игри с насилие играят. Но 1 годинка в затвора ще ги оправи.

Няма да ги оправи само годинка, там е пълно с боклуци от тяхната боя. Трябва да имат страх божий от властта, което се постига с далеч по-дълъг престой в панделата и задължително със системен бой! Само и единствено дървен господ, само тъй влизат в пътя!

Не знам кога ще се измъкнем от това циганско блато, но знам, че ще е с много кръв, ако това се случи!

На сапун!

Пребитият учител трябва да се уволни, директорът да се накаже с порицание, учениците да се заведат на психолог за да поговори с тях и да се опита да разбере къде се корени агресията, а след това всички да забравим до следващия пребит учител.

Определена категория деградирали психопати напада с колове . Защо така се пропуска етноса на приматите ?!!!! Всички знаем , че са цигани :))) Деянието си е отвсякъде квалифициран опит за убийство и нищо по-малко от това !

Цигани на 17 г в училище има ли?

Има , я ! В трети клас , до там им стига капацитетета :)))) Ходят на училище заедно с внуците си и то само за безплатната закуска .

с колците напрееееееед.... баси работата, да те е срам да кажеш от коя държава си..... тия са бъдещи депутати от герп....

....от едно време-имало закон-око за око,зъб за зъб и глава за глава.....

абе боклуци, средното образование не е задължително,като не ви се учи,не учете,а не да пречите на всички останали, и да налитате на бой...

Ако циганите в Садово не ходят на училище, кой друг ще ходи?

Евроатлантизъм.

Каква Русия и какъв Евроатлантизъм, става въпрос за най- обикновена ГЛУПОСТ, простотията е превзела всочко и всички. Закривайте "държавата" , няма смисъл от дълга агония.

Само един пример от 80-те години, когато аз бях в училище. Учителят ни по математика редовно беше пребиван от ученици. Не евроатлантизъм, хич даже. Берем плодовете на соц-а, когато конците ни се дърпаха от Русия, когато беше унищожена интелигенцията на страната ни, когато бяха изкоренени духовните ни ценности, а от там и всичките ценности, когато на хората им бе отнета личността и бяха превърнати в стадо.

Пишеш измислици! Аз също бях ученик през 80-те години. Ходехме на училище спретнати и добре облечени, а не както сега по анцунг и гуменки. Сутрин правехме гимнастика на двора - така че и мързеливите се раздвижваха. Уважавахме си учителите, а не им посягахме. Беше срамно да обидиш някого, камо ли да псуваш. Беше срамно да не си сресан, да си с големи нокти. Беше срамно да шумиш по време на час или да си влязъл в час без домашно. Беше позорно и унизително да ти намалят поведението (младите няма да ме разберат). Ходехме и на бригади (примерно за бране на череши) което възпитава в труд, а беше и забавно и се наяждахме на корем. Не мисля че сме били стадо, а че живеехме по задружно - затова и децата се събирахме и играехме на големи групи. Сега го няма задружното - всеки сам гледа да се оправя и измъква от блатото, затова и децата си седят самотни пред компютрите. Нямали сме интелигенция?! Тогава са построени язовири, какскади, заводи. .. Произвеждахме кораби, влакове, трактори, машини, селскостопански самолети, компютри... Сега какво произвеждаме? Няма вече хора, които да могат да организират и осигурят такива проекти и производства! Бъди обективен!!!

Ти къде си учил, мушмуроче? Щото и аз съм ходил на училище 80те, пък си спомням, че ако бутнеш учител по коридора докато тичаш отиваш при директора...

Глупости, берем плодовете на простотията и безхаберието. Простаци и тъпанари има и при соца и при капитализма и при демокрацията. А като няма реакция на това пвление то ще се повтаря. Я един местен "Динко" да се появи и да пребие 3-те отрочета и няколко от родителите и да видим дали ще има повече такива случаи?

И аз съм бил ученик през 80-те ! Никога никой не си е позволил с пръст да докосне учител ! Защото имахме респект и страх от дасакалите ! Някой ако въобще е пушил като ученик, знаеш ли къде се криеше, в миша дупка, в тъмното и голям страх да не те спипат с цигара. Това беше едно от най-големите прегрешения ! А сега бият и скоро ще има убит учител ! Кога е било тва ? Никога в майка България !

еее трябваше да си препишеш целия текст, така както си го paste-нал почти може да се обърка някой, че е твое изсрано

Хохо, ти да знаеш в любимия ти Рай на Земята какво се случва из училищата. По-зле е и от тук.

Luna0102

Най-тежкото наказание за учениците е да им го преместят от левия в десния крачол. Да не пропуснат да им увеличат помощите защото децата ще се нуждаят от психолог. В село ако няма психолог, то той да бъде заместен с цигари, алкохол и наркотици.

Къде са неуловимите отмъстители?

Това е положението драги сънародници. не си губете времето с коментари, а продължавайте да бачкате здраво, да изкарвате помощите на циганите, тока водата, транспорта , заплатите на милиционерите, които и пръста няма да си мръднат да защитят учителите, докторите, възрастните хорица по селата, системно ограбвани, пребивани и убивани от същата тази сган, незнайно защо наричана "малцинство"

Много правилно - полиция, институции, властимащи, топката е в тяхното поле и е крайно време да я поразритат.

Закривайте тая смешна държава. Само за срам съществува.

Как постъпваме с хлебарките?

Е нали като ги изключат или подадат и най- малкото оплакване ще ги налази целия циганински катун колове и брадви, а родната милиция не само, че ще гледа безучастно, ами ще отиде и да пази циганите

Тия още ли не са осъдени за въоръжено нападение+опит за убийство? Доказателства ли няма?

Тези мръсни циганьори трябва да отидат за дълго в затвора, това е тежко криминално престъпление. Но като го гледах сутринта директорът на гимназията как се усукваше и се гънеше като "глист"- някакви срещи, обсъждания, съвети и др. глупости само и само да запази субсидията за тези престъпници. Време е за промяна, време е за разплата.

Няма какво да се обсъжда - директно да ги изключват от училище, на секундата.

Реципрочно наказание.Със същия кол да ги набият.д Да видим дали друг път ще им дойде идея да бият учител ?

Ако го бяха и и изнасили и пребили до смърт, както имат навика да правят пак нищо нямаше да им направят. Даже родната милиция щеше да отиде, както винаги да им пази катуна от мирния протест на българския данъкоплатец, който им плаща заплатите, помощите на циганите, тока, водата, транспорта, здрвавеопазването на циганите

Трима "възпитаници" е силно казано, по-скоро "невъзпитаници".

Нормално е! Ако беше учител по руски със сигурност нямаше да го бият, щяха да го черпят с водка!

Това е резултат от липсата на християнски ценности, но за това пък Аллах ги одобрява...

А той що за даскал е, след като не е имал волята и силата да ги респектира?

Ами асеновградските мангали , както четем напоследък, се респектират само от Аллах. А на учителя по английски тази тема може би не му е била точно на сърце, пък и не му е влизала в задълженията!

Я да те видя как ще респектираш трима бесни пубера, които са решили да се правят на интересни.

Не ми е работа да ги респектирам, за разлика от този учител! Май само заплати могат да искат, но работата да си вършат - не! Колко увеличения им дадоха? За последните години поне пет и то с двуцифрени проценти! И какво? Все по-неграмотни ученици и все по-зле възпитани! Еми за какво да им плащаме тогава? По-добре всеки да си седи вкъщи и там да си учи, а не при тези хрантутници, които само за пари могат да питат! Много им била работата... Абе кое му е многото? Работят до обяд (12ч вече учебният ден е бил към края си!!!), имат 3 месеца ваканция! Имат по не знам си колко дни отпуск, който се ползва през учебната година, защото видиш ли през ваканцията по закон не може... Получават ми не знам си колко заплати при пенсиониране... Е, какво да ги жаля?!?

Прасетата в "Белене" те с такива идиоти ги хранеха!!!

Бият учители в училище, бият лекари в болници, бият полицаи, газят и убиват пешеходци, умишлени убийци, крадци и измамници ги пускат под домашен арест или условно и т.н. Къде е държавата, къде са законите на депутатите, къде е съдебната система?

Разсъждавал съм по този въпрос - просто няма да стигнат затворите.

Бе кви ТВУ, разстрел и тва е да умират.

Къде си, къде, Велчев, министре!? Да ни обясниш пак, колко прекрасна е системата на делегираните бюджети, и как директорите и учителските колективи сами ще се оправят с финансите! А роптаещите тук ще питам само едно нещо: Къде бяхте Вие, уважаеми, когато учителите стачкуваха за да се спре настоящото безумие!? Щото аз си спомням едни шофери и общи работници, които се сърдеха на блокадите и подвиокваха, че от хора, чиято заплата печелят за по-малко от една седмица акъл не щат :) И за полицаите "с ниските заплати" си спомням, колко доросъвестно си изпълняваха задълженията тогава и не подкрепиха учителите с всеобща стачка! Деразйте, ще гледаме от първия ред поредното "връщане" на учениците в училище!

"В сряда педагогическият съвет се събира в училището, за да реши дали да изключи учениците от гимназията." Не бе, дайте им медал за храброст и бухалки + моторна резачка(...с международна гаранция)!

те са за трудово възпитателно училище те щели да решават дали да ги изключат...

В Софийските училища има по едно две циганета вклас, а извън столицата циганетата са мнозинство. Никой не им е длъжен на мангалите. Като искат уважение да се държат като хора и да спазват законите, нормите и уредбите. Докато се държат като животни и нищо общо с ЧОВЕШКИ РОД, такова ще е отношението. Никой не им е виновен, че се размножават от 11- 12 годишни, чакат на готово, крадат, убиват. А българите не стига, че им плащаме сметките, те ни тероризират безнаказано, та накрая и някакви кретени ще ми обясняват че сме ги били мразели, щото сме били расисти, а те били кротки и работливи, културни, образовани. И не мога да разбера защо винаги смърдят

Какво има да решават. Дали да ги изключели или не. Що за закони има тази държава??? Изгонете ги! Дори им възложете сурово наказание!

"Сега цяла Европа нази гледа.Този Брюксел висок е ,тя ще ни съзре'. А ще пострада и авторитета ни с председателството на ЕС.Да не говорим с какви очи Бойко Борисов ще погледне Юнкер ?

Поне един от индианците е син на някой местен вожд, за т'ва скоро ще ги оправдаят.