Борисов: Не е добре да ми се дават съвети отвъд океана

Не е добра практика да ми се дават съвети отвъд океана, каза премиерът Бойко Борисов по повод изказване на президента Румен Радев.

Обратно в новината

Коментари - Борисов: Не е добре да ми се дават съвети отвъд океана | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нахуйник, нали от там те командват бе боклук!?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ама най-после е разбрал, че тази практика не е добра. Просто констатация!

Той го знае, какво има да разбира, ама нали си прибира паричките от техните заповеди. Пука му за нас, да се МАХА!

Идиот! Простак! Тъпанар! Ти не си Българин! Ти си циганин! Безродник! Безсрамник! Пфу! ................

Боко е свикнал да реди далаверата на затворени врати. Дразни се когато се говори открито. Така е още от едно време когато беше с държавна сигурност и мутрите.

С това изказване СУДЖУКОВ признава, че са му били давани съвети от САЩ и продължава стриктно да ги спазва в ущърб на България.

омотали сте се в лобизъм и корупция и не ви пука за ниските ни пенсии и доходи на смъртници....

Е на това му се казва простак и тъпунгер. Други думи нямам. Ако се обади и плазмодия плюнелиев вдовеца завършека на политическия елит е пълен.

Нищо българите в мъдростта си пак ще гласуват за него защото е по-малкото зло (Курнела е доста по-отвратителна) и промяна няма да има.

ВБА

Така де, от далече! На Боко му ги дават на ушенце от "Козяк", което си е друго нещо, а не от българския ни Президент отвъд океана....

Как бе, Тиквун Рапонов? Или ти приемаш само съветите, дадени чрез Козяк? Е, голямо мекере излезе! Не само тъпа мутра, престъпник и бандит, а и малоумен изрод, който бълва само глупости! Махай се сам, да не те минем ние безвъзвратно!

не само съвети приемаш от биг брадъра, но и тортички поднасяш за ЧРД-то ти, не може така, ще слушкаш,защото, който слушка папка

ми защото нашите са били винаги осрани и опикани което значи че в къщи се правят на бабаити а на запад са изпалняват каквото им се каже а националня интерес го търсете в циганската махала което по определение си е циганска работа е нашата българска ... честито на всички

що не си купим руски самолети, нали са най-добрите в света

ЩОТО НИ СЕ СЛУЧИ САЩ, БРАТО.

НА ГОЛ ТУМБАК ЧИФТЕ ПИЩОВИ! СРЕЩУ КОГО ЩЕ СЕ БИЕМ МАЛОУМНИЦИ?! СРЕЩУ РУСИЯ ИЛИ СРЕЩУ ТУРЦИЯ?! ПА ЩО ДА НЕ КУПИМ МЕСЕРШМИТИ?! РЕТРОСАМОЛЕТИТЕ СА ПО НА ДАЛАВЕРА - ХЕМ ЕВТИНО, ХЕМ РУМЕНЧО ЩЕ ИМА КАКВО ДА КАРА НА ПАРАДОПАРЛАМИТЕ!

Май парадопарламите ги почнА Боко Суджука преди години, когато разни скапани танкове и разбрицани хеликоптерчета вдигаха пушилка в София и небето, забрави ли? Или си от село и не си гледал телевизията!

Нови самолети, по-евтини от Грипен ? Интересно. Участват ли в търга,има ли такава оферта ? Нови по-евтини може да са само руските самолети. Ама тях не може да купуваме ... Много загадъчен този Борисов ... !

Какъв съвет да дадеш на прост човек?! Единия е генерал, другия мутра, единия е завършил военна академия в Щатите, другия е известен като еднокнижния премиер, който не яде суджук. Само наглостта на Борисов е ненадмината.

Явно не ме познаваш

разоръжихте и оглозгахте държавата и говорите само врели-некипели и крадете-друго не вършите днес...

Прав е ББ и хората го разбират и не му дават съветите отвъд океана. Пращат му сенаторчета да го съветват на място! И после да го потупват доволно по рамото и да му казват "Конгратулейшън, Мистър Б!".

На мутра от където и да му даваш съвет той няма как да разбере.

Каквото и да ти дават, каквото и да ти набиват в кухата СиКаджийска кратуна, никога няма да стигне. Този който ти го е казал е истински, заслужил български генерал, а ти си бил и си останал с интелекта и манталитета на СиКаджия - ето това е разликата.

Хаиде сега! Че откъде другаде досега идваха съветите за българските политици? Да не би от българския народ?

""""""Не е добра практика да ми се дават съвети отвъд океана, каза премиерът Бойко Борисов по повод изказване на президента Румен Радев."""""""Но това е невероятно ,как така не обичал да му дават съвети отвъд океана .Та нали от там го управляват и му диктуват всяка стъпка и постъпка ,която той пречупва до познатия на всички елементарен ,просташки пореден слоган.Та той е на дистанционно управление отвъд океана , а сега се загрижил,че му говорят.Такова дебелоочие и такава демонстрация на парвенюшки "дебелизъм " не се среща често.Та ,ако се съди по неговите изказвания , които биха били "бисери" във всяка затънтена селска кръчма ,човек може да си направи извод за конгнитивните му възможности.Та той с тези свой речи би бил желан пациент ,направо находка за Карл Юнг или Роршах, а Фройд направо ще си оближе пръстите до втората фаланга

трябвало! Поне от теб не го очаквах, есесовецо! Как може? Човекът не иска и не приема СЪВЕТИ, защото при тях има мислене и дилема-може да приемеш, а може и не.... Със Заповедите, положението е съвсем различно. Отговаря се кратко, ясно /може и секретно/ с : "JA VOLL" , "СЛУШАЮСь" или "COPY THAT". Отговорът зависи само и единствено дали ги издават от "Бертехсгаден", Кремъл или Белия дом. :)

Боко Тъпото не обича да му дават съвети отвън океана, ако не са преминали през Козяк.

И още един интерес факт на 21 септември 2016 г в Министерството на отбраната е имало среща между представители на Офиса за военно сътрудничество от посолството на САЩ заедно с представители на групата за военно сътрудничество към Министерството на отбраната. На нея доклад е изнесъл ген. Стойков, в който на американската страна е представено докъде е стигнал проектът за нов тип боен самолет. Там е казано, че схемата има задължителен характер и американската страна е възразила. Има паметна бележка от тази среща, така че Военно-политическото ръководство знае за това нещо. Това къса памет ли е, или просто удобство за самата комисия?

...самолети и най много от РУШВЕТИ...

Ти си за помощно училище

Е ТОЗИ ФАТМАК. НЕКАДЪРЕН И ДЕБЕЛООК ТЪРТИЙ. КОМУНОИДЕН ДЕБЕЛОСЕРЕЦ ПРЕВЪРНАЛ МИЛИОНИ ЛЕВОВЕ В ЛАЙНА.

...голям далавераджия излезе,бе...тююю,да му,се не види...

Ха ха ха, зарадвах се, до момента в който не прочетох статията....Тъкмо, щях да пиша, да не почне да получава от евроазиатската част... пък то си е по старому!

Ние сме си дали гъза (даже без наем) и не ни трябват никакви самолети. Нали сме американска база - американците ще ни пазят. Защо трябва да даваме някакви си милиарди и да се правим на независими за пред света? Генерал-губернаторът Борисов ( уж избран от народа според грантаджийските медии) ще ни управлява докато зад океана престанат да го поддържат, а пък "народът"- той вече е претръпнал и свикнал "хомот да влачи".

Защото зора е дадем тези милиарди на същите тези "пазачи" за техните бракми трета употреба! Явно така са му наредили начлниците на буда суджук паша велики....

- Боко ти го избра. Да беше предложил магаре за президент щеше да има повече успех от Цачевата, която дори и привърженците на ГЕРБ не избраха. Щеше всичко да е наред - щеше пак да спечелиш изборите, Цецка председател на Народното събрание и всеки друг от ГЕРБ - сигурен президент. Но народът е казал - каквото сам си направиш, никой не може да ти направи!

Да беше, ама то да не мислиш, че е толкова лесно? Нали се сещаш, че майката на нацията не е била първи избор, но пък от ставащите никой не се е заклел във вечна вярност на Борисов и не е пожелал да играе ролята на марионетка.

комунистическо президентче - само искаш - а пари откъде. Ако не бяхте правили дупки като Беляне, разни камъни пък били и цанкови, някакви водни оглдала и други глупости купували атомни реактори за изложба щеше да има и за самолети.

Ало-о-о-о-о ,защо си толкова тъп

Борисов, какво става с ЛАДА - НИВА, която щеше да си поръчваш ... тунингована ... поръча ли бе дънак? .... за волксвагени и мерцедеси ми говори ....

Борисов, абе той Радев доколкото знам е пилот - АС ... извършвал най сложни летателни маневри ... А ти бе Борисов по високо от оная череша дето я обрахте в Банкя и баща ти те е набил /ти го каза/ ... та по високо качвал ли си се та даваш и не приемаш оценки и съвети .... нещастник жалък ....

Е КАДЪРЕН ДА БЪДЕ ПРЕЗИДЕНТ ЛИ? ТИ ЛУД ЛИ СИ?ИМА МИЛИОНИ КАТО НЕГО КОИТО ДЪРПАТ РЪЧКИТЕ. КРАТУНА Е ОТВСВКЪДЕ КАТО ВСЕКИ ЕДИН КОМУНОИДЕН ТЪРТИЙ.

Ген. Радев - летец-пилот 1 клас. Пилотирал учебно-бойните самолети L-29, L-39 и изтребители Миг-15, Миг-17, Миг-21, Миг-29. Летял на изтребители F-15, F-16, F-18, Eurofighter, Gripen. Пролетени над 1400 часа.

ами то за туй е на е американския посланник по близо е пък и мое му дърпа ушите на живо.

си ти бе пожарникар смотан, че не приемаш и съвети дори? Забрави ли, че става въпрос за България, а не за твоето его, или ти си я имаш за твоя?

Борисов, даваш ли си сметка колко гнусно е това което говорите и правите ... по отношение на България и малкото свестни и нормални хора които са останали да се МЪЧАТ тук ... а бе Борисов ....

някога беше казал...??? ,,канцлерът казва...а ние изпълняваме...,,,!!! защо ли има тази ,,избирателна,, политическа ,,амнезия,,...???

Борисов, с всичко което говориш и правиш и не правиш .... започваш да пречиш и на хората пред които трябва да се отчиташ и докладваш ... май май ще си имаме нов политически проект ... финансиран от когото трябва .... а .... Борисов ....

В никакъв случай съвети отвъд океана! Приемаш направо заповеди от US посолството! Мекере.

самолети та самолети. Да хвърлим парите, да се заробим, а че нищо не пазим с тия 3 самолета, мълчат като бити задници. Зора е да напълним гушата на чичо Сам.

"Кметът на Бургас кара "Фолксваген". Не кара брониран "Мерцедес". И той иска "Мерцедес", но му се полага "Фолксваген", добави Борисов. Баце, ти нашия кмет не го мисли;) А, и председателя на ОС Луков - също не ти е грижа!;)

На Мутрта компетентността се изразява само до АЕРО-СУДЖУК!!!!!!!!!!!!Тук му е силата!!!!!!!!!!

Точно така, не е добре да ти се дават съвети отвъд океана. На теб ти се дават само заповеди отвъд океана и Брюксел, а за "началниците" си готов на всичко. Швейцарците също са поръчали Грипен, да не би да са по-прости?!?!

ТИКВАТА НИ СЕ ГЛАСИ ЗА ПРЕЗИДЕНТ НА СЛЕДВАЩИТЕ ИЗБОРИ ЗА ТОВА Е ТОВА Е ТОЗИ НАПЪН СРЕЩУ ПРЕЗИДЕНТА.

Боко е прав, аз му вярвам. Фатмака прецедент се бори за комисионни от шведите.

На Румен Радев няма ли кой да му каже, че такива спорове се решават у дома, а не като си на посещение в чужда държава? Такова провинциално политиканстване може да доведе до там, че Петро Порошенко да остане най-високоуважаваният политик, приел да се срещне с българския президент.

ами той, френският президент Макрон, на крак му дойде, ама това май не се брои от манипулираната ти глава. Специалистът по самолетите е президента (пилот на боен самолет), а не твоят пожарникар.

Съветите отвъд океана ББ ги приема както добро куче към стопанина си, с подвита опашка. А иначе някой не прочел статията може да се обърка от "промяна" в поведението му!

Защо Грипен е по-добрият вариант ? Ето няколко аргумента на специалисти: Новопроизведените Gripen гарантират експлоатация в рамките на 8000 летателни часа, което значи минимум 40 години. При употребяваните F-16 MLU има много сериозни въпроси с голямата възраст на платформата, перспективите за експлоатация след 10 или 15 години на евентуална българска служба и неголемия остатъчен ресурс. Евентуалната по-ниска цена на придобиване за F-16 MLU няма да компенсира по-малкия жизнен цикъл, който има употребяваната платформа.. Не са добри и прогнозите за бъдещото развитие на изтребителя, тъй като всички негови големи оператори смятат да го подменят в следващите 1012 години. От техническа гледна точка Gripen C/D има множество категорични предимства като много по-съвършена система за самозащита, допълнителен и модерен дейта линк, по-удобна кабина със съвършен потребителски интерфейс и осезаемо по-добър радар. Gripen C/D разполага и с ракетата MBDA Meteor, която дава фрапиращо предимство пред всякакъв евентуален противник, въоръжен с AIM-120 или Р-77 във въздушния бой извън зоната на визуален контакт. F-16 MLU има предимство при възможността за нанасяне на удари по земни цели, разполагайки с по-голям и разнообразен боен арсенал. От своя страна Gripen C/D има напълно адекватни и съвременни възможности за работа въздух-земя. Gripen има огромно предимство по отношение цената за експлоатация. През лятото на 2016 г. ВВС на САЩ изнесоха данни, че цената на летателен час на изтребител F-16C/D излиза около $20 300.Според изследване на известната информационна група IHS Janes, базирана във Великобритания цената на летателен час на Gripen е $4700. Друг недостатък на F-16C/D е , че е предназначен за големи и добре оборудвани бази, като изтребителят е пословично капризен към пистите и иска сериозна допълнителна инфраструктура . От друга страна Gripen е разработен да може да оперира от полеви летища при минимална техническа поддръжка и с гарантирано високо ниво на изправност.

Цялият "скандал" със самолета е толкова жалка и лишена от всякаква логика постановка ... но в крайна сметка тя е за "който се върже" .... "лобистите" Борисов/ГЕРБ сте всички вие, които виете на "умраяло" ... само и само да набутате използвани и стари Ф16 .... за да "угодите" със сигурност на някои определени и правилни "задокеански" фирми .... за което ще получите и бонбонче за награда .... България ли, Народа ли, Отбраната и Армията ли ... те за вас без никакво значение ... долна измет сте Борисов и скоро ще си го разберете ...

В последно време Борисов е адски прав за всичко. Толкова неща направи за България, че опонентите му в политиката са изпаднали в истерия. Русофил с русофилите и Европеец с европейците. Но Винаги Българофил!!!!!

Термометърчето в дупето , бързо , имаш опасно висока температура ! Бълнуваш.

Забрави да кажеш "Бандит с мутрите".

Димо,Димо, мноого си зле с главата.

На теб кога и да ти се дава съвет вече е късно !