Волен Сидеров: Посочването на Русия за заплаха е провокация

През изминалите дни излезе обемен доклад за състоянието на националната сигурност на България за 2016 г. Волен Сидеров съветва Борисов да се редактира докладът.

Обратно в новината

Коментари - Волен Сидеров: Посочването на Русия за заплаха е провокация | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нали от русия идват паричките на Атака. Има ли Путин по-вярна кучка от Атака

На сите ви ще река това,че ако искате нахвърляйте какво мислите но без лоши думи.Само опитайте!

След три доклада на службите,,трябва да " приемем" доклада на Волен,човека пионка на рашките или "троянско конче" което и спонсорираха!И с какви очи и съвест иска да се оттеглят подписи?Морала кръгла нула,наведено мекотело!

Световният МИР се крепи на ЩИКА на РУСИЯ.Ако Русия леко отхлаби САЩ ще запалят света.

Славейко,това дето наричаш световен мир не се крепи дори на световното лицемерие.

И за руската свиня има Коледа!

Да, провокират го да изкара някоя рубла с приказки :)

Да редактираш данни е изкривяване на информация. Как ще ги тълкуваш е друго.На българите с години се предоставят фалшифицирани данни а за тълкуването, всички знаят как се спускаше какво да мислим и говорим . Толкова за реалностите.

Му набиха канчето от североизток,май?!

Волен пак се напъва да изкара някоя рубла. За пари би се съюзил с всеки.

Ами да!Продавача на национални интереси излезе от сянката да препечели нещо за себе си!Резил!

Семейство ердоган-путин са най голямата външна заплаха, не само за нас, ами и за целия полуостров.

Заплаха, ама нашия президент има намерение да ги кани за празненствата на 3-ти Март, като личности, "най-много допринесли" за Освобождението на България от турско робство!

Посочването на Русия за заплаха е провокация, а посочването на България от Русия като враг, сигурно е израз на любов и доброжелателство!

link

Това долно и продажно антибългарско мекере,трябва веднага да бъде изгонено от България,за която Русия е доказан и единствен враг на нас и съюзниците ни от НАТО!

...да живей България...добре че вожда се подаде от мишата дупчица дето се беше скрил и изказа мнение...че как иначе ще се сложи на своите приятели от Русия ... ;) ;) ;)

ТИКВА 3- 1 ГОДИНА

Най-опасни за едно общество в криза са помияри като В.Сидеров! Тоя в 1990г., пръв син демократ, виеше срещу Раша и искаше да сваля Альоша в Пловдив. Откак блядовете му сложиха нещо отзад, омекна в китката. Да, Русия е и винаги е била заплаха за България, само лумпени и твърде неграмотни българи, незнаещи историята си, както и платени агенти на Москва са диви защитници на руската инвазия тук! "Ще ви изкупим целите" - тая изцепка на една издънка на великия Толстой ни заплю в прав текст! как още по-ясно да ви го кажат "братята" рушняци?! Може би е случйно изкупуването на цялото Черноморие от тях? Не е, утре ще стане като в Прибалтийските републики Литва, Латвия и Естония, които не могат да се отърват от руския ботуш! Православните ни "братя" са толкова православни и толкова братя, колкото и гърците! Русия е една нова Византия за България и само просто хора, заслепени от руската пропаганда, не могат да видят тая заплаха! Русия е толкова заплаха за националната ни сигурност, колкото и Турция! Едно и също са! Не ни трябва нито нео-византийско, нито нео-османско робство! За съжаление нямаме политици от ранга на Стамболов, който да се опълчи категорично и ясно на руските мераци! Само меки китки и предатели!

Безродниците с малки мозъчета не могат да разберат и дума от това, което си написал. Те са свикнали друг да мисли вместо тях!

В държавата цари хаос, а те с какви глупости се занимават!!! И като погледнеш, всички споменати в статията са на държавни заплати ( и то не малки) и накрая са направили едно нищо!

Жалък си, Сидеров, след заиграването ти с тия псевдопатриотари си вече политически труп!!Правилният ти ход сега беше, излизане от коалицията, а не да блябосваш врели и некипели и да кютиш във властта!!Ти си по-гаден и он Суджук паша и от примата от Бургас и от шкембелията агент на ДС, подвизаващ се в момента као военен министър!!!

Решетката активира Бялата Златка.

СЛЕД КАТО НЕ Е ЗАПЛАХА, ЗАЩО ПРЕЗ 1944 ГОДИНА ОБЯВИ ВОЙНА И ОКУПИРА БЪЛГАРИЯ, ТА НИ МАЧКАШЕ ДО 1989 ГОДИНА ??? РУСИЯ, ОПРЕДЕЛЯ ЗА ВРАГ ВСЕКИ, КОЙТО НЕ И Е СЪЮЗНИК. ЕЙ ЗА ТОВА СТАВА ДУМА !!!

аа, то и да и си и съюзник не е много сигурно! виж историята с полша, чехословакия, китай, беларус, украина и дори с хитлерова германия!

. Обявяват ни виюойна защото до този момент сме съюзници на Германия. Благодарение на РУСИЯ до 1989 се построиха над 2500 завода, купища ЦЕХОПВЕ И ИМАШЕ ХЛЯБ ОБРАЗОВАНИЕ ЗАДАВЕОПАЗВАНЕ ЗА ВСИЧКИ.. С една дума подем. СЛЕД 1989, БЕЗ ВОЙНА погром.

Аааа някой е чел историята "накриво", я пак прочети за събитията, за които говориш. Обявяват ни война когато ние вече сме извън нея - обявен неутралитет, напълно прекратени дипломатически отношения с Германия, в процес на изтегляне на всички наши войски от чужди територии, изгонване/разоръжаване на немските войски и в открити преговори за примирие с Великобритания и САЩ. Е тогава ни обявяват война твоите "братушки"... И не, не благодарение на Русия "се построиха над 2500 завода, купища ЦЕХОПВЕ И ИМАШЕ ХЛЯБ ОБРАЗОВАНИЕ ЗАДАВЕОПАЗВАНЕ ЗА ВСИЧКИ", а благодарение на трудолюбивия, мотивириан и изстрадал български народ, който даде ВСИЧКО, за да могат "братушките" ти да си грабят каквото око им зърне от родината ни. НО, "благодарение" на РУСИЯ до 89: - почти всички тези заводи работеха на загуба и с дотации от държавата (демек пак от българския народ); - почти всички тези заводи "придаваха" продукцията си на безценица (дори някога и под себестойност) само и само илюзията за икономическата мощ на НРБ да бъде поддържана; - Държавата фалира 3 пъти; - Златните резерви потънаха в Москва; - Елита на нацията беше най-безцеремонно избит; - беше извършено най-жестокото предателство срещу българския народ, а именно насилствената изкуствена македонизация, с дейното участие, разбира се, на родните безродни комуноидни отрепки и слуги на мАсква...

Няма протести, няма митинги за това , че Сидеров подкрепя правителството. Що така ? А той е човекът, който със златния си хой (пръст) може за минути да свали това правителство от власт.Депутатите на Атака са 9 човека, предостатъчно да изхвърлят Саламджията на улицата. Проблемът за Сидеров е в това , че той обезличи партията си влизайки в съюз с Обединените идиоти. Той няма интерес този парламент да приключи бързо. Остават му още 2,5 г. за пенсия. Работата е на чакмак сокак, Сидеров ортак с турците ще стане стига да додрапа до пенсия.

"ортак с турците ЩЕ стане"? Той много отдавна е ортак с тях....

не е провокация, а реализъм.

Какъв кеф ми е сега да чета тук коментарите за Волен Сидеров!:))) Нямам думи да го опиша този ОГРОМЕН кеф! Да чета същите тези, които до преди година-две тук го славословеха, боготворяха, пееха оди за него, канонизираха го почти...и когато им се казваше, че е боклук, те скачаха като побеснели кучета:))) Та..сега ми е голям...огромен кеф да чета същите тези недоразумения на човешкия род да го кълнат и проклинат:))) Сипвам си и...гледам сеир:)) хахахаха

Борисов е прав. България няма нужда от конфронтация, защото не е причина за проблемите и няма претенции, който има да се конфронтира!

Лъжеш! Винету каза ,че ще се бием срещу Русия. Ама, аз си мисля, че само той и още няколко "натовски ястреба-генерали" ще ходят на източния фронт. Ние ще им оказваме само логистична подкрепа.

На една снимка двама менте патриоти. Един дебел и един тънък. Не е важно какво пише в някакъв доклад, но тези двамата за последно са депутати и още искат да лапат. Но ще ядат само от трите най голямото.

Значи унгарци, гърци,турци, немци и французи могат да имат нормални отношения с Русия, а ние, не?! Поркуа бе джанъм?Що за хора ни управляват? Да наречеш освободителката си "заплаха за националната сигурност"! Съвсем сте изтрещели! Очаквам да видя как ще се държат в парламента от "Атака", защото Валери Симеонов и Каракачанов ми са ясни. Те ще гласуват с двете ръце за тоя позорен доклад!

JMM®

Гнусното и жалко комплексирано "момченце" Волен Сидеров е за съжаление, както и последователите му от така наречената "партия" Атака - руски отпадък. насаден Българският Парламент ...

Смешници, погледнете се колко сте жалки, след като се отричате от всичко казано преди изборите за Русия! А сега да ви видиме какви патриоти сте, или марионетки, защитаващи интересите на краварите!

Ах,Каракачанов е толкова слаб и елегантен,стегнат,изискан и красив! Неговият чар направо е неотразим!Ще го попитам каква диета спазва.

Невестулката, бай Ганьо Бургаски и Шкембак Воевода така се уср..., че не само парламент, а и субсидийката сладка няма да видят повече. Ще останат на мизерните стотинки от руското посолство, ама те само за семки стигат.

"Освен това ние сме партия,която Русия субсидира по-щедро и от БСП,но лумпените,гласуващи за нас не трябва да го научават."

Освен, че аз говорих за териториалната цялост на България, шеф Путин напомни на българите, че може да им задигне и азбуката и да я хариже на македонците . Накратко казано връзките ни са вековни, братски и дружбата ни е нерушима.

ДРЪН-ДРЪН!!!

а альоша ще го освобождаваме ли от наряд, или няма?

ако запулните българската децко младезка дупка мозе и да му поолекне...

Яаааааа, Волен бил жив!?!?!?!?

"Късно е либе за китка!", казва народът. Псевдопатриотите така се издъниха пред избирателите си, че сега каквито и декларации да правят, каквото и да дрънкат - все тая. Никой не вярва на тези лъжливи овчарчета. А и те самите не си вярват на приказките, с които нсе опитват да ни забаламосат...

Псевдопатриотите с всеки ден си забиват по един нов пирон в политическия ковчег. Каракачанчето днес си дупна дебел пирон! Карайте така и на следващите избори ще подсмърчате извън парламента. Нищожества, не патриоти, те са срам за това звание!

Тези лицемерни търгаши наистина са патриоти,но не български,а руски.Или най-точно казано,патриоти са на тези външни сили,които им плащат най-много.

разтвори краката Волене че си стъпил на две опорни точки

Лично&Откровено : Имайки предвид развитието по казусаКТБ + Втрещяващите (изберете думата) на Делян Пеевски + врътките около Дунарит, Емко, ВМЗ + ГлътниГраматиковото 'цъфване' на Чайка у Нас (Хеле пък встречите и Тоталната подприкритийност !) => ако НЕ вземем Незабавни Драстични меркиДействия ОТ и ЗА Нас-Всички - Несамо европредседателството уйде !, ами И Нещо СъвсемДебелшко Иде.

За Незабавно Изпълнение : - Публичен Арест на (изберете думата) Волен Сидеров ! ...а Доказаният Престъпник Чайка - ВЪН от Европа !

Кога Сидеров казва истината..ха.ха :Съветската армия е страж на мира тази лъжа се насаждаше в главата на българина от буквара на първолака до вестника на пенсионера. Песни се пееха и стихосбирки се тиражираха в прослава на легендарната Червена армия. Не знам друга нация да е възпявала така окупатора си и да му е издигала мегаломански паметници, по-високи от телевизионната кула. България го е правила. Гнусотата на голяма демагогия изискваше не само да се подчиниш, но и да обожаваш този, който ти носи робството. А там, където е стъпил ботушът на Альоша, друго, освен робство, хората не са узнавали. Предполагам, че в бъдещите буквари и енциклопедии определението за съветската армия ще бъде Страж на робството до разпадане на империята. За мен утешително и радостно е, че ще доживея това време. Както е радостно разтурването на Варшавския договор. Слава Богу, никой няма да ме защитава от враговете на социализма. Логично и закономерно беше това разтурване. Както е логично и закономерно това, че нито един съветски войник не участва във войната срещу Саддам. И как иначе нали отсреща стрелят със съветски калашници. Не върви да се биеш срещу една армия, която е твоя рожба. За залива не заминаха и български кинтексаджии, които години наред продаваха оръжие на иракския фюрер, след което се връщаха и купуваха от българския Кореком Лада и кожено палто за своята другарка. Срам ме е, че нито един български войник не замина за Кувейт. Срам ме е за тези, които нападнаха Желю Желев, когато стана дума за българското военно присъствие в залива, пък макар и символично. Това са хората, които издигат паметници на своите агресори. За тях Альоша винаги е бил страж на собственото им дебелашко благополучие.

Сега възхвалявай американското робство ! Айде, почвай - не стой стресиран !

А бе боклук, защо прекрасните ни американски "приятели" през 1943-44 г. бомбардираха немощната България без никаква причина и военни действия, загинаха хиляди жени, деца, цивилни, а "гадните" руснаци не пратиха бомбардировачи да избиват невинни българи. Какво са ни дали безплатно жидоянките, освен своите бомби от небето??!!

Преобобщавате. 1. Е Факт че Тези бомбардировки са Взискани от Сталин/Москва - като Е Факт че Убийството на Борис 3ти и Липсата на Единност&Действеност СА от значение 2. Е Факт че СССР - е Първият който Ни Е бомбардирал , и то Йощ през 1941ва. ...а че Ще имаме Извинения на Глобално Ниво когато Си вземем Нещата във ВоистинеНаши ръце&Умове - Задължително&Неотменимо .

Не ще да си истинският Щерефф! Липсва безумния хилеж, онова "хаха", с което оня гарнира всеки свой пост... И кат' толкоз те е срам, че нямало един български войник в Кувейт, да беше грабнал пушката и да беше отишъл, бре кавал, та да не те е срам сега...и да засвидетелстваш безумната си вярност към задокеанския Бял (тогава!) Баща...Кретен!!!

Кое е провокация, бе Болене, продажно леке? Че БСП е не само ОПГ - ръководството й, както и ДПС, но че са (сте) РУСКИ ОПГ? Или че зад хищния задник на Катарзиса вече очевидно се виждат от всички РУСКИТЕ му КГБ - ДС кукловоди ли, бе мизерник! Или че Мултигруп, където и ти им подгъзичваше за заплата и крадяха на едро държавата, застанали на входа и изхода й НЕ БЯХА ВСЪЩНОСТ РУСКА поредна ОПГ, ли?

Депутатът Толстой, личен приятел на Путин и негов неофициален говорител, преди около година в тв интервю заяви, че руснаците са изкупили северното Черноморие, скоро ще изкупят и цяла България. Ако за Волен Сидеров това не е териториална заплаха към България, по-добре освен памперси на сина си да започне да купува и за себе си.

Сидеров е твърде вероятно да бламира правителството. Западът не го иска и Герб ще му купи депутатите. Мисля, че разбира и си вдига цената пред Русия. Тези приказки на ББ за Русия не са случайни

Оттеглете си министрите и подкрепата за правителството, какво ще кажеш Сидеров? Ще оттеглят, ама на каракачанката трябва изкуствено чене после да му правят, така се е захапал за кокъла. Валерко пък ще умре или пряко или косвено, но и в двата случая от удар.

На Бойко умника , акъл му дава Волен Сидеров , дааа трагедията е пълна!

бе този бутниальошковец не вижда ли какво прави россия в приднестровието, донбас, грузия и крим? ако россия не е заплаха значи заплаха изобщо не съществува!

Много ясно че е провокация и то точно за пристигането на Чайка в БГ! В БГ също има тайно "дълбоко" правителство, което е покрай тайните и разузнавателните служби, което работи активно против България!

Чайка - Следваше да Е С Белезници !, и то Йощ при Кацването.

През WW2 нито един български войник не бе пратен да се бие срещу руснаците. И в знак на благодарност руснаците ни окупираха, обявиха за победена страна и съсипаха страната. Та от днешна гледна точка няма значение дали ще ги обявим за враг или не. Ако те спечелят пак ще ни съсипят. Затов най добре е да се запише:РУСКАТА ИМПЕРИЯ - ГЛАВЕН ВРАГ НА БЪЛГАРИЯ!

Окупация предполага наличие на войски или бази на територия на окупираната държава. Така че, за окупация сериозен човек няма да говори, само някой смешник. Защо поне едно възтание не спретнахме, като чехи или унгарци за да дойде тази окупация?

Подкрепям напълно! И да допълня - вижте кои държави са във Вишеградската четворка - Унгария, Чехия и Словакия, Полша. Да си спомняте кои от тях и кога въстанаха срещу комунизма?! А, България и сега си е комунистическа ....

Ма разбира се. Рублите трябва да се заработят...

Крайно време е да се раздаде на редакциите текста на този доклад, да се прочете от всички политикани и фили и фоби и когато се изтъпани някой Сидеров или Радев или пък не дай си Боже - Нинова да говори за това, как пишело ,че русия е заплаха за България, да ги питате един същи тест ли четете и на очите си ли да вярвате? И ги карайте да ви посочват на кой ред в доклада пише тази неистина.

Дискретно : - текстът Е на уебсайта на МС. ...като намирам че е ИзлишноДеликатен.

Текстовете за Русия, като заплаха за България, в Доклада за националната сигурност са преписани но при реални условия ще имат отрицателни последици за България . като обявяването на символична война от правителството на Англия и САЩ 1944 г.и последвалите бомбандировки на англо-американската авиация на българските градове.

Вие колко текста открихте в текста на доклада които да посочват Русия като заплаха за България, когато четохте доклада?

ААА, Бялата Златка пак се обади? Чакахме те толкова време, варосана белосана а все те нямаше. Пак са ти снесли някоя рубла.

Трай, жалка бълхо !

А България не е ли заплаха за тези,които ни освободиха от турско робство ?!

а бе , вие робите що се месите на нас, свободните хора? робувайте си, също като дедите си, и не се обаждай,като свободните хора !

Комуноидите и русофилисти Чните предатели на Българиа заработват

Съвсем теоретично. България обявява война на Русия. Народа е в празнично настроение готов да посрещне освободителите. Продажната политическа класи започва да търси спасение в чужбина но народа ги излавя като мишки. Без и един изстрел войната е приключила. България започва да се възстановява след третата национална катастрофа продължила 27 год. и т.н.

Допълнение. Събуждате се изпотен с капки пот, кал и слама по гърба, болки в меките части и продължавате да мечтаете с отворени очи.