Руски депутат обвинен в корупция за ”Южен поток”

Обвиниха в корупция руски депутат във връзка с проекта "Южен поток". Той е бил засечен в ресторант с наш бивш зам.-министър.

Обратно в новината

Коментари - Руски депутат обвинен в корупция за ”Южен поток” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"Засечен в ресторант с наш бивш зам.-министър." Интересно, кой, кого се е опитвал да корумпира?

Корупция е това че въпреки че Турция Свали един руски самолет, и убиха руския посланик, някой КОРУМПИРАН Руснак ИСКА да строи Газов поток към Турция, вместо да ВЪЗСТАНОВЯТ Южен Поток и Турция да получава газ от БЪлгария.

Кой, кое? Историята на Антикорупционния фонд започва на 21 октомври, когато в Софийски градски съд се подават документите за регистрация на фондацията. Решението за вписване излиза забележително бързо на 3 ноември 2016 г. Малко след това току що създаденият Антикорупционен фонд получава финансова инжекция от 902 960 лева от фондация "Америка за България". Рекордният грант е по програма "Гражданско общество и демократични институции". Това е същата програма, по която се финансира Българският институт за правни инициативи, в чието създаване е участвал лидерът на "Да, България" Христо Иванов, както и "Икономедиа" на Иво Прокопиев.

простотия от простаци

Тази новина в стила "една жена каза" не заслужава и едната минута внимание, която й отделих.

Има ли още неразбрали че Русия вече не иска Южен Поток? Газ - от Турция. За цената - пак там. Какви са тия тъпотии и лигави намеци в стил Асен Генов?

а, някой цъкна минус Асене ти ли си бе тъпако?

Не ти ли е ясно, че не само Русия ще доставя газ в региона след 3 години? Защо Турция ще определя цени? Някой жестоко те е избудалкал. Да не би днес Румъния да определя цените на руския газ? Или пък Украйна? Мисли, човече!

много рехави бе!

Когато зад теб стои ФСБ и ГРУ можеш да дойдеш на границата с всякакъв валиден руски паспорт.

зам. министър от бкп... защо ли не е изненада?

Само че явно вие забравяте ,че бкп има две лица -бсп и герб.

По делата ще ги познаете. ГЕРБ разтури Големия шлем. БСП направиха корупционната сделка за ЮП, която впоследствие се провали мощно.

абе какво толкова сатрудничат си хората исторически по брацки

Путин сказал че България губи без ЮП. Ясно?!

"руския депутат и специален пратеник на президента на Русия - Александър Бабаков, със заместник-министър от правителството на Пламен Орешарски" Освободителя-депутатин сигур' е имунитетен. Ореха- навярно не.

днес от пристанище Варна отплава кораб с тръби от Южен поток за Турск поток и доплаваха още 2 кораба! като свършат тръбите може гробарите да направят огромна дицкотека или да издигнат паметник на тиквата !!!

Откуда пари за други тръби бе градски? Газпромбанк е на дотации от две години.

като тролите мурзилки мои прочетете статията и възхвалявайте дрОгаря Путин за делата му, а не защитавайте корумпирани компир. Не гледайте червената куха.. тя пак сЪ обърка.

и къде виде другаря ти путин у целата далавера на комунделите,имаш 2 цента за сандвич

Навързани са в далавери като свински черва. СоциАлистите започнаха вече с Ролс-Ройси да се возят (доскоро Майбах им беше "таванът", но вече им мина "срамът от електората")

Вечеряли в ресторант и хоп корупционнери? Който се е срещал примерно... с Ердоган и е ял и пил с него ИСЛЯМИСТ ли да го наричаме?

Така, де! може да са стари приятели от школата! Клеветници!

От школата на КГБ ли? Явно Москва не вярва на сълзи и е натопила пратеника на Путин в разследването.

а дали е имало суджук на масата?

Не се наядохте бе, мамка ви комунистическа!

ма как така бе,бсп са чисти като сълзица по думите на другарката нинова

Кое, бе?! Зам.министър на БСП ще вечеря с руски депутат?! Пълна лъжа - като срещата на Нинова с Решетников. Не вярвайте на делата, слушайте думите! Иначе ще ви боли глава от противоречието.

P.S. Една от причините БСП да не са на власт сега е именно защото провалиха ЮП. Руснаците няма да им го простят. А Бойко "Тиквата", както го наричат феновете му, им плати реакторите на Белене и има картбланш за бъдещи отношения, които нашите умни социалисти сами си отрязаха. Не че от тях зависеше ЮП, но те поеха въпреки това ангажимент и се провалиха. А дали са върнали парите - не знам. Абе, знам, ама няма да кажа.

като знаеш,я кажи петела трътка ли има или мъда?

На руснаците аутсайдери кат Корнелия не им трябват.