Кървавата Ваня получи условна присъда за поръчани убийства

Окръжният съд в Пловдив определи три години лишаване от свобода с 5 г. изпитателен срок за Иванка Ройдова, която беше задържана като поръчител на убийство.

Обратно в новината

Коментари - Кървавата Ваня получи условна присъда за поръчани убийства | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Има нещо сбъркано. За бой на бебе18години. За планирана смърт на 6 човека условна присъда. Да бебчето е невинно, малко същество. Тези хора, които са били жертви и те душа носят. Всеки навършил 18г. Може да бъде убит безнаказано. Или присъда раздават медиите?

"Няма такава държава", "ебаси държавата", "колко сме зле".... Я ми кажете... 1. в колко други държави сте живяли по-дълго време, за да знаете как е там? 2. с какво допринасяте, за да стане по-добре нашата държава? С празни приказки и хейтване се вижда какви сте кръгли нули, където и да живеете. Такива като тая ги има хиляди по света.

Тая е готова да затрие цялото си родословно дърво и наследници, само и само да получи не просто 1-2 милиона долара, а 3-4 милиона. Щото като гледам е и дърта и кога ще ги харчи????? Какво падение!!!!!!!!!!

и българия била държава, ми като няма правосъдие няма държава , правете си каквото си искате и най важното не си плащаите данъците ,няма държава!!!!

Какво общо има Държавата с човешкия морал и чувство за генетика, корени, род?????? Ти човешко създание ли си? Сигурно и от майка ти си се отрекъл?! Адържави ли са Австрия, Швейцария, Белгия, Холандия с педофили, убиващи деца, германски католици, насилващи деца, папски такива, лезбийки, крадци, уроди, изнасилващи децата си.....??? Тия според теб държави ли са, птичи мозъко?????

ако моя мозк е птичи твоя трябва да е на амеба просто комунде!!!! каква представа имаш ти за Австрия или Швейцария или другите изброени старни като не си живял там,а аз съм живял в мизерната българйя и знам малоумен червен боклук!

В последните години по всички части на нашата мила планета тече уникален процес-превръщането на човека в говедо. У нас този процес отдавна приключи. Поздрави на всички в обора!

Наистина няма такава държава-поне за това Слави Трифонов е МНОГО прав.

не плаща тук данъци като офшорка, пък се прави на страдащ за българите, че го и цитираш.... Бог да ти прости!

Какво общо има Държавата с човешкия морал и чувство за генетика, корени, род??????

аз се чудя как тази дартачка сте изхарчи тези 3-4 милиона?в гроба ли сте ги носи?

vasil

Абе дАртачка,дартачка(била на 67),ама не с 4 млн., с 400 хил.$ ще си намери 20 год.по-млад тАпкач,на когото за тия кинти като абитурентка ще му се чини... ;-)

ти пък! тя 47-годишен и за 100 лева ще си намери.

а кървавата европа, колко ще получи за 4 милиона убити, осакатени, отвлечени и ошашавени българи, а? аммииииииии... ще и дадат да граби по поне още 20 милиарда годишно от нас за неопределено време, нали, а?

vasil

Тебе си те люлее сърбоманията,а тя е диагноза.

Полицай под прикритие в България? Ама верно ли? Че то такова животно нема. Все едно защитен свидетел. Има, ама ги тепат. И как изобщо я усетиха какво мисли, та й го внедриха? А при другите сигнали за заплашен живот на обикновени хора, що нищо не правят? Онова хубавото момиче защо оставиха лудият наркоман да го убие? Едно нещо ще ви река - където има много пари, там действат милиционерите. А от коя страна, сами се сещайте. Да не би да вярвате, че бащата на отвлеченото момче е ходил и другаде, освен в Банкя?

За организацията на 6 убийства - 3 години условно, ако ги беше реализирала, сигурно пак условно, ама 5 години. Нашето правосъдие е като от комиксите...

недей така ,не обиждай комиксите.

Кажи ми сега защо е трябвало да се праща полицай под прикритие? За какво е бил целия цирк, разходите на екипа с него и т.н. като няма резултат! По-добре да беше работил по други случаи тоя полицай, без прикритие, та да има полза някаква! Или е било за да ангажира фалшив убиец, та да не се изпълни поръчката. А сега вече може да се пазари спокойно с други, щото всички разбрахме, че това не се наказва. Идиотска работа!

Защо ли? Защото и ченгетата са искали парите, след като се е разбрало, че пари няма да има - всички се отказват от обвинения, и от всичко.

Това е бръщолевене - няма връзка със статията и събитията описани в нея. Жената е осъдена, обвинението е прието от съда.

Има ли нещо по-шизофренично от българското правосъдие?

Тази си има парички, не е като онази мед. сестра.

Драги, ББ не е пъдар в тази държава, за да намесва изпълнителната власт и да задължава изпълнителната как да съди. Но е очевидно как липсва оценка на казуса от съда, за което сте много прав. В случая е скандално да се приложи условно освобождаване от изтърпяване на ефективно наказание. Трябва 6 години, какъвто е максимумът в чл.117 от НК.

Но, когато трябва да се упражнява влияние във ВСС и да се изпращат смс-и, ББ е първи, нали? Никой не казва да се намесва, а да упражнява влиянието си, чрез изпълнителната, също и законодателната такава, за да промени нещата. Вече повече от 10г. е на власт. Акоискаше да подобри съдебната система, щеше вече да го е направил. Така че, не ми се крийте зад разделението на властите, защото при ГЕРБ това не важи.

Очевадното за всеки и задължително за един съдия е да оцени, че само случайността не е допуснала вместо полицай да има истински убиец, който да осъществи поръчката на кървавата майна. Това е случай на поръчка на убийство на повече от един човек. Днес не е успяла, а утре на свобода ще успее ли? Ако логиката е: "В затвора по- лесно ще намери убийци", то на свобода няма да е по- трудно. Такава жена не е за условно освобождаване от изтърпяване на ефективно наказание, а за ефективна присъда. Да искаш убийство , да има всички доказателства, да посочиш кога и как, да участваш активно означава реално осъществена подготовка. Приготовлението за убийство е наказуемо в този случай- вж.чл.117 от Наказателния кодекс..Наказание от 1до 6 г. ЛС... Е, как така съдът слиза под минимума и прилага "условно" наказание? Определено това е много важен случай за обществото и съдът е длъжен да приложи генералната превенция, както и специалната.

" склонявала полицай от ДАНС под прикритие умишлено да умъртви брат й Стойчо Ройдов, синът му Георги, дъщерята Гергана Калестрова и съпруга й Мариян, както и двете им деца Момчил и Светлин" Организирала убийство на 6 човека- голема работа. Нали са й дали цели 3 г. условно. (сарказъм )

Да де - а след 3 години пак може да организира .... Извинете ме - отивам да повърна.

Пак ли ви платиха бееее .. долни съдии и прокурори

Виновна ли е или не ?! Дайте да уточним. Малко виновна ли е, или малко невинна ?!

БУХАХАХАХАХА Евразийски бг-стан! Ама това е! Прокурор Цаца, където се мазни на руска Чайка пред погледа на Тиква!

Да го духате, магистрати- надминахте и магистралните жрици!

Интересно е до къде може да стигне един "човек". Такава низина не познава никоя друга твар на земята.

Българските свине не са хора, те са в най-добрия случай говорещи примати....

Пожелавам ти да попаднеш сам измежду група истински примати...може и говорещи. Сам ще оцениш разликата.

сигурно си турчеещ мангасар научил се да пишеш и четеш български:)

Да напердашиш едно-две ревливи бебета, се оказа доста по-голямо престъпление!??

Голям зор да се издири ''ПОРЪЧИТЕЛЯ''! И накрая ,.... УСЛОВНО !?!?!? По-тъпи държавни институции не съм виждал по целия свят ! В България НЯМА ЕЛЕМЕНТАРНА ДЪРЖАВНОСТ , И СПРАВЕДЛИВОСТ . УПРАВЛЯВАЩИТЕ ОТ ГЕРБ И ПФ КАКВО ДРЕМАТ ТА НЕ ПРАВЯТ РЕФОРМИ И ОСЪДЯТ ПОНЕ ЕДИН , ЗА 27Г. ???

Ще повър*ааааааа..........!!!!!!!!!!!!!!!!!!

що ли не се учудвам изобщо?!?

zeddd

Да ви таковам и съдебната система. Май тя трябва да е на изпитателен срок...

И какво? За ефективна трябваше да ги избие всички ли? Или ще чакаме това да стане, да духне в чужбина и тогава? Да е жив и здрав агента под прикритие, който е спасил(за сега) живота на тези хора. Но с тази присъда съдиите не се ли замислят, че дават картбланш на такива като нея? Пред какво би се спрял друг психопат без никакви скруполи знаейки, че присъдата няма да е адекватна дори и да го спипат? А ако успее? Или и тогава както винаги ще има - въх, каква стана тя!