”Мария” опустоши Доминика, но пощади Мартиника

Ураганът Мария нанесе големи щети на Доминика, но пощади френска Мартиника. Бурята се движи със страшна сила към Пуерто Рико и британските Вирджински острови.

Обратно в новината

Коментари - ”Мария” опустоши Доминика, но пощади Мартиника | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

След Мария да чакат урагана Бойко.

Вижте какво е слънцето: нажежено до бяло; вижте къде залязва от известно време насам. Вижте как "осветява" и как не топли, а гори. Защо нашите медии не дават информация за отдръпването на океаните на 100+ м. оставайки на сухо на крайбрежната ивица на източните брегове на двете Америки? Всички тези неща са знаците за предстоящи глобални промени с катастрофичен характер.

Къде видя това отдръпване?

"Трудни" въпроси. Който търси намира. Пробвай се с youtube.

не се косете за тези острови,те имат много долари!нали там са наи големите перални на "бизнесмените"

А за бедното местно население по тези земи какво ще кажеш?! или за теб не са хора, а?!

господа атеисти, ционисти, терористи, комунисти, фашисти, глобалисти, сексисти и всясаква такава невярваща тълпа - какво става? Сгради, коли и и съоражения, градени десетки години, бурята ги събира като кибритени клечки за минута! А вие се бийте в гърдите, крещете, че сте велики, никой не ви спира!

много мощен тоя твоя господ чак 5та степен е качил вече....

Разликата , че нерелигиозните хора знаят, че в рамките на вселената, не сме дори една прашинка, безкрайно сме уязвими и няма и дума за величие. Всеки от нас ще спре да съществува в някой момент. Вярващите в богове и други митологични същетсва са убедени, че в един момент ще отидат на по-добро място. Дано да живеете дълъг и щастлив живот и на дибър път след това. добър път

Нибиру иде - тва е положението

"Пуорто Рико"... по добре да сте написале "Пурко Мадурко"...

Слаба работа, нищо не е...Ако ги беше сполетяло бесепарско-комунистческо управление, тогава щяха да видят, какво значи ''опустошение''

така си е, а за добавка ако имаха и тиква с герберчета... ехее....:)))

Ебахти педер-аста

Плешивия и дребен п..раст от кремль е виновен! И неговата система цуца-цура!

Разбра ли сега чий е Крим, а!