”Гардиън”: Не сме намеквали, че Калин Митрев пере пари

Вестник "Гардиън" обяви, че никъде в разследването си за Азербайджанска пералня не са искали да намекват, че Калин Митрев е замесен в корупция и пране на пари.

Обратно в новината

Коментари - ”Гардиън”: Не сме намеквали, че Калин Митрев пере пари | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не е нужно да се намеква - То си е сигурно, щом е съпрг на Бокова. Все едно да защищавам Киро Добрев и да твърдя, че почтен човек.

селянчето калинчо не маже да не краде

Просто вече надежда няма! Мразя българите. Това е ситуацията!

Абе тоя Митрев и Боковица са си за затвора чисто.

Последното изказване звучи като "не знаехме, че нямате сестра", след като са публикували, че сестрата на този,който трябва да се смачка е "к..ва". Познати прийоми. Това са т.нар. "независими" медии в т.нар. "цивилизовани страни". Жалко и още по-жалко за въпросния "Гардиън" - т.е. само хаби хартията, но пък е достатъчно мека и може да се ползва за задни цели при липса на тоалетна хартия.

Хартията е мека и може, да, но химическите им мастила много пускат и могат да увредят лигавицата. Препоръчваме "Емека".

Шило

Мдаа, отбой! Както винаги- тръгнаха аслани, върнаха се на.рани

Точно това ви беше целта ...и ние захапахме и пропуснахме увеличението на цените на редица стоки ...

що ве ганчо ...и ако не беше заспал ко щеше да напрайш

Забелязвате ли паническите опити да се потули скандала? Това не е заради опитите да се опази Митрев (кой го бръсне за слива?). Това е, защото в скандала са забъркани и големи фигури в ЕС, ЕБВР, ЦЕБ, ЕК, Германия и Франиця. А в Германия предстоят избори :)

Гардиън май проумя в каква каша са го замесили и едва ли парите дето са получили за тази статия ще да им стигнат за обезщетенията дето ще трябва да платят макар и не на всички замесени..

над 400 000 евро хонорари !? Бах ти консултанта ! Узаконил ги е и после върнал 300 000 . Иначе не пере пари !

Значи на евродупедатите милионите за ''консултански'' пак в евро ви се виждат незначителни ама тези тука много ви се набиват в ''главите'' нищо че са ПРЕДИ да бъде на този пост...

виде ли го собственика на фирмата? Е, копие на Георгиус ама с друга националност. Като си корумпиран нема преди, нема после. Малко чесън ял и малко бременна също.

Ок, значи човека се развика и вече не твърдите това което твърдяхте... Поне продължавате ли да твърдите че Илхам Алиев има пари добити чрез престъпна дейност или ще се отречето и от пералнята;)

Но това не им попречи да го оклепят, а медиите като захапаха темата и го довършиха. Мамка им англосаксонска.

И къде точно го казват туй нещо Гардиън?

Търсен мъж тоз К.Митрев- едните го дават, другите не го искат! Давай, Калине, давай Митрев! Дай още малко Доганконсултации докато не е секнало кранчето!

анално търсен

Да е жив и здрав да си ги харчи ! Ако има кражба тя не е от Български пари ! Тези които поръчват да го компрометират са крадци на Български пари !

Не пере..., харчи си ги...

Е, каква стана тя?!! Европарламента казал да си се оправяме ние на място с него! Тук на място казват,че то понеже за Азербайджанска афера...не ги засяга и....Човека взе парите и каза " Ще ведеме!" Ей....страшна работа....крадлива работа навсякъде.

Пораздуха се скандала и Гардиън усетиха, че са настъпили по-голяма мотика от предвиденото. Иначе бивол разровиха до дъно историята и не само не намекват а направо го доказват. Иначе и аз не твърдя, че Митрев пере пари. Не твърдя и, че ги накисва и простира с щипки на балкона. Аман от буквалистки извинения "ама не сте ме разбрали" от 5-ти клас.

Какво нещо е Хибридната война , веднага излиза някаква фалшива новина ! Сега който е написал статията сам су учудва каква бомба е направил в медийте с тази непроверена информация ! Защо няма статии за Кристалина Георгиева , защото зад нея стои Сорос , враг на България !

Шорош не стоеше ли зад И.Бокова?

Фалшиви са само новините за другарите, а? Другото си е чиста истина ;))

Зад Сталинка Георгиева и Ирина окова стои Евреонала- Еврейския интернационал, самият Ротшилд. И двете са еврейки, както и Калин Митрев. А еврейския вестник Гардиън в съъвсем еврейски стил, единство и борба на противоположностите пише нещо, което не било така но се тълкувало иначе. Еврейски фигеле, мигеле.

Абе, ..като кажат два пъти че имаш сестра, върви после доказвай, че нямаш.. Особено, пък, в България.

За какво му е на мъжа на Бокова да има сестра. Само това, че е неин мъж веднага доказва, че не може да няма сестра.

Ох, олекна ми! Значи човекът наистина разбира от наводнения и ги е консултирал. България вече е Страната на хидроРозите ;))

Да не е прелело Каспийско море.

Абе как да прелее, като Митров е направил проект за 800 бона ;)) Ама иначе щеше, закуевам се!