Разбитата от ГДБОП банда убила подсъдим за 14,5 т хашиш

Разкрито е убийството на таксиметровия шофьор Борислав Петров, който на 11 февруари бе прострелян в София, а почина от раните си в ИСУЛ седмица по-късно.

Обратно в новината

Коментари - Разбитата от ГДБОП банда убила подсъдим за 14,5 т хашиш | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

браво,ако деиствате така всеки ден няма да имате цена!!!!

ГОРКО на СВИДЕТЕЛИТЕ,4ЕСТИТО на пе4елившите .АИДУШКИ БАЛКАНИ .

Миризлива работа! Направо неандерталска! Подсъдим ли е бил бакшишът - или свидетел!?! Ходил си е на работа, карал си е таксито.... 14.5 тона хашиш!!! В една друга държава /казват била полицейска / и полицията трудно би се добрала до защитен свидетел. След като ще бъде свидетел, не е ли ясно, че трябва да е под някаква защита??? Нито съдът е съд, нито прокуратурата е прокуратура!

са с аналог пропаганда на ким чен ун,а ефективните присъди на ''независимата'' ни съд. с-ма с успехите на войната сев.корея-сащ :Д

ма браво бе! а кога ще разбиете престъпната група, която уби, отвлече, осакати и ошашави 4 милиона свидетели на социализма, а? А кога ще разбиете престъпната група, която задължава популацията да изпушва, изпива и изяжда над 5 милиона тона отрови годишно, а? а.... май никога кат ви гледам кво праите!

Избягал затворник , току що от затвора .

Или с други думи след като митничарите са открили цигарите полицаите като на пожар са тръгнали да събират цялата група чиито престъпления разследва от месеци... а на брифинга дори се хвалят че през последните няколко години престъпниците са изградили успешна кариера в занаята си;)

Как ще пипа ''високите'' етажи , НАЛИ ТЕ СА ГО НАЗНАЧИЛИ ??? В България всички държавни институции са ПОЛИТИЗИРАНИ , служби и служители са подчинени на управляващите политици . С една дума , са техни РАБОТНИЦИ !

или полицай поиска началнически пост рискува на следващите избори да бъде 1)пенсиониран,2)уволнен и 3) дисциплинарно уволнен с дела за далавери :Д

Боже, тоя на снимката бил Главния секретар на МВР, а аз си помислих, че е "подбудителят и извършителят на престъплението"!!! Майко мила!

И аз така си помислих, че това е баш босът криминален, а то ...

съвсем правилни са ви мислите ...

Некви хора хванати с 15 тона хашиш си карат такси, другите пък отвънка го поръчват, че и го убиват.... Абе това някакъв комикс ли е ?

Е, нищо де... Ще им дадат 3 месеца условно в най-лошия случай.

А ще се докажат ли в съда, изложените в Дир.бг твърдения или просто новината ще си остане така? Както се видя бомбастичните твърдения на медиите не са друго освен фалшиви новини. Тоталитарната държава на БКП отново симулира дейност и отчита възход и успехи. Как да се вярва на такава новина, когато няма нито едно име на заподозряно лице, нито едно доказателство- нищо! Очевидно борбата с престъпността се свежда до подслушване на съседи, следене на млади женички да не се срещнат с непозволен младеж или просто някой да не придобие нещо, което властта би пожелала.

Браво на ГДБОП! Сега ако им стиска да разследват Пеевски, Цацаров и Доган за КТБ няма да е никак зле!

Не може да изчезнат 4 милиарда и да няма намесени хора от най-високо равнище. Престъпници.

Ма, как така ще остават за постоянно в ареста! Пускайте ги хората да си вършат работата, пък и сигурно вкъщи ги чакат гладни дечица, те са с по един бърек и без черен дроб. Ей, големи зверове сте това българските полицаи, прокурори и съдии!

- Спомня ли си някой, по времето на бай Тошо, първо как се ставаше таксиметров шофьор и второ, че всички таксиметрови шофьори, сервитьорки в елитни заведения и бармани подписваха декларацй за сътрудничество на МВР.

Гешев! Време е обаче ГДБОП да се заеме и с организираните групи по високите етажи навластта. Ако чакате новия закон за корупцията има да чакате. Тозизакон се прави в момента точно от тези които са за пандиза.

Има наградени прокурори и полицаи. Браво! Ако са свършили работата си както трябва - да ги наградят. Но ако не са? В този ред на мисли не трябва ли да бъдат наградени след като има присъди за обвиняемите? Обикновено след фанфарите на прокуратурата, че е свършила някаква работа, следват връщане на дела, протакане поради негодност на доказателствен материал и в крайна сметка - оправдателни присъди. Някои престъпници дори успяха да осъдят страната.

А до къде стигна разследването за смъртта на Йордан от Варна?!

Надявах се да са онези похитили Адриан. Жалко. въпреки това подобни акции трябва да са ежедневие и държавата в лицето на всичките там служби да упражнява постоянна преса върху всякакви криминални боклуци. Навсякъде по света има престъпност, банди, наркотици, отвличания. Но там няма лабаво и държавата си върши работата. И не виждам причина да се правят подобни пресконференции - все пак на тези хора това им е работата. Разбирам ако гдбоп бяха заловили женски извънземни дошли да разпространяват дрога , да правят изявления. Това си е рутинна работа за тях и така и не можах да разбера за какво беше целия шум

Каква преса, бе шмокльо, не четеш ли, че откак са хванали дрогата 4 години се разхождат на свобода, подсъдими са и пак си се стрелят както си искат.

Шмокльо ще викаш на баща ти че те е направил умствен инвалид, след като е имал отношения с оня миндил на който ти му викаш майка! Нали?

,...на още повече такива банди .

Браво, момчета, давайте все така бързо и ефективно по залавянето на всякаква престъпна измет!

"""""ръководителят на Спецпрокуратурата Иван Гешев """""Този юнак да не е роднина на Никола Гешев шефа на отделение "А" на обществената безопасност

Там рядко има някой ,който е попаднал просто така. Всичките са се заплетени в роднински и други такива отношения.

И такива пари се въртят без високи протекции във властта??? Това са приказки за деца, но не преди лягане! Явно момчетата са се помислили за недосегаеми и не са платили на шапката, затова са им скроили шапка! Нищо! Ще пошумят малко в СМИ, ще ги посъветват шефовете, докато момчетата са на топло, те ще си платят с лихвите и ще ги пуснат, стига да не направят издънка, докато са в кауша. И после пак по старому! А ББ и ЦЦ ще продължават да ни убеждават, че държавата ни просперира! Е, аа някои може и да е така и да му вярват, но повечето - не!

Брей! Да те е страх и такси да си повикаш на днешно време!

Все ще има някой дришльо да сложи негатив! Халал да ти е!

Пребит-трите пълни имена и историята му до 9 коляно.Изнасилена-също име ,презиме ,фамилия ,адрес родители братя сестри.Само за мутрите пълна тишина-сакън да не го огласим, че може да се окаже от нашите.Кажи им имената на тези ръководители бе, какво толкова те е страх.

+100 Що ги криете престъпниците?

Всички такси -шофери са такива. Прекарват наркотици,проститутки,лъжат клиентите ,без образование ,99% са цигани ,лош външен вид,миризливи,по джапанки ,уникално прости,старчоци ,но С ОЧИЛА КАТО Ален Делон.

Каква ирония. Дори правосъдието да беше проработило бързо от 2012 до сега и човекът беше осъден и затворен, вероятно пак щеше да има същата участ, но много по- рано... Преди години някой се хвалеше, че е преборил престъпността...

РЕЖИМЪТ БОРИСОВ!

понеже изпитващия е решил да се прави на велик му обещавам да му сложа дрегера като е пиян