Цацаров прие Чайка, обсъдиха ”насилствения екстремизъм”

Главният прокурор Сотир Цацаров прие в Съдебната палата генералния прокурор на Русия Юрий Чайка.

Обратно в новината

Коментари - Цацаров прие Чайка, обсъдиха ”насилствения екстремизъм” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Чайката изяде цацата...

Няма по-нагла и брутална шайка мафиоти от ционисткия кабал на Путин-Епщайн в Кремъл. Тия изроди света ще подпалят и атомни бомби на Ердоган и Иран ще дадат за някой милиард в повече, щото стотиците откраднати милиарди не им стигат, не. Ненаситни кръволоци. А мазната продажна Цаца добре им служи. Явно комисионните по откраднатите държавни пари от КТБ му се услаждат.

Срещата на високо корумпирани прокурори !!! Срам и позор

чайка вън от Европа!!! по късно когато София стане столица на русия ще си стоиш в Европа колкото си искаш

Шефовете на Прасун Пеевски дойдоха да му нагледат прокурорчето. Затова сме на дъното на Европа - жалка руска губерния пълна с продажни русофили...

За престъпленията на Чайка има потресаващ филм в тубата. Съдрижникът на жена му го арестуваха едва след като уби 14 души в едно заведение. Става дума за бандит , близък на Путин, престъпник от международна величина с хотели в Гърция и имения в Швейцария , който изпълнява и длъжността прокурор за сигурност на бандата на джуджето и със собствена криминална група.

Първо идва прокурор, след това савецката армия. 45г ни СТИГАТ.

А дано!

Вижте как със сила бившият главен прокурор на Украйна се опита да избяга от страната. (ВИДЕО) Охраната на Виктор Пшонка стреляла по граничари при опита му да напусне Донецк, Украйна, 07 Апр. 2014, 05:056141 Охраната на бившия главен прокурор на Украйна Виктор Пшонка и бившият министър на доходите и данъците Александър Клименко е стреляла по граничарите на летището в Донецк при опит да напуснат Украйна. На публикувано в интернет видео, заснето от камера за наблюдение, се вижда как Пшонка и Клименко, помитайки всичко по пътя си, си пробиват път към самолета, пише Украинская правда.

Среща на високо ниво на корумпета.

Добре дошъл, Чайка ! Аз те приветствам ! Да живее българо-руската дружба !

Най тъпото нещо е да си кон с капаци! По умната част от аудиторията ще разберат за какво иде реч.

Каква е тази партия "да България" ? Имаше един Радан Кънев и един Трайчо Трайков, които правиха отчаяни опити да влязат в парламента ! Да не би това да са "да България"? Ако са те, жалка картинка!

Най корумпираните държави ще се борят против престъпниците то вълците няма да папка агнета.

Добре де Цацата защо не арестува това руско пиле -чайка ,като враг на българския народ и националната сигурност?

Българското правосъдие доказа на света , че винаги можеш да копаеш дъното на морала.

Любима храна на чайките е цацата.

Този не беше ли персона нон грата в ЕС, заради Крим?

Толкова протестърска помия скоро не бях чел на едно място. И какво променяте, пуделите платени? С писане на идиотизми никой нищо не е постигнал в този наш свят. Вижте само с подобен начин на разсъждение Щатите докъде се докараха. Станаха за смях на челия свят.

леко, пуделче, ще се стресираш

Щатите са я докарали до там да са най могъщата демократична държава която налага санкции на самозабравилата се руска олигархия

Журналистите пак не са разбрали. Истината е че българската прокуратура е повдигнала обвинение срещу бандита Чайка, и той се е предал заедно с още няколко руски престъпници. Ще бъдат съдени у нас. Скоро ще бъде повдигнато обвинение и на друг голям бандит наречен Вова Путин.

Бравус на Булгаристан! Днес Русия ще ни учи на правораздаване и зачитание правата на човека, утре ще поканим представители на Северна Корея да ни научат малко на демокрация! Е на това му се вика развитие и прогрес! Да се учим от най-успелите!

Каква наглост и смях - руски главпрокурор ще ни учи на борба с организирана престъпност и тероризъм?! В Русия поръчкови убийства и организирана престъпност се организират от спецслужбите и прокуратурата! На това ли ще ни учат и ще сътрудничат! Изобщо, този Чайка не ли е в списъка със санкциите? Време е той и синовете му да бъдат изгонени от Европа, заедно с мръсните им рубли!

Абе, друже Христо Иванов можеш ли да кажеш на широката публика г-жа Буюклиева каква ти е и от каква националност е?

нови НКВД и Гестапо,нищо че навремето са били политически полиции,вършели са си работата. А,и Гешев да заповяда.

Срещата говори и доказва само едно. Цацата е руско мекере и на хранилка. Не че не се знаеше, ама сега нагледно го доказа.

Хахаххахаха, ще обменяме опит с Русия точно за борба с престъпността. Това ще да е вица на сезона.

Цаца, а гларуса кога ще поканиш?

С най-престъпната държава, с най-големия диктатор. Очакват ни големи "успехи"!

..шляпава!

руснаците да изгонят западняците и техните агенти и зомбита, да завземат балканите и да въведат като първи задължителен език Руския Език!

Какво прави този руски разбойник глава на прокуратура и мафия в БГ, че и Цацата с него, на какво ще се учи, обмяна на опит ли?

толкова бързо ми врътнаха минуси на предходния коментар,както винаги е пълно с ибрикчии....Искам да попитам какво точно ше ни научат от Масква,сигурно са много добри в борбата с тероризма-справка беслан,не сигурно в борбата с корупцията,неее трябва да е в борбата с дребната престъпност-едва ли,ще трябва да е заради опитът им с елиминирането на политически опоненти-е тук са най-добри....Чайка,що не си вриш в съветските л.й.а а идваш тук?

Целта е "КГБ" да вербува нови прокурори, че сигурно агентите им сред българските прокурори са намалели!

Краставите магарета се надушват, и тук и там не осъждат мафиоти и политици и системата не работи.

нужна е обмяна на опит с русские! те са най- големите престъпници!

що не си обере крушите от ЕС па да иде да си прибира 3000-те хиляди чеченски главореза от ИДИЛ, ами седнал тук да се меша..

"С Русия ще обменяме опит в борбата с престъпността"-това заглавие някаква шега ли?

в една нормална българска прокуратура съдействаща си с руската щеха да са с повдигнати обвинения като чужди агенти.Уви

Кой ще повдигне закърнелия ти съвецки болен мозък

Слугите на олигарсите се събраха да обсъдят далаверите си и как да ги разширят.

Руската прокуратура е най-добрата прокуратура,с най-много невинни осъдени,с най-много невинни жертви.

Дай България , какви сте че ще говорите от името на българите ! Онзи отровния , с големия нос като Квазимодо , чийто майка през войната родена в Москва ! Протестъри Цона проскубаната , оня с розовата перука Асан ! Най-тъпите мошеннци които лапнаха милиони от Сорос , платиха ли данък за тези пари !

Ти ми говориш за треторазрядни политици. А защо не попитал за техния ментор господин Костов? Той ка си направи първия милиоон,като беше прост политагитатор. Е дай да си говоримм с цифри. Кажи ми един политик от ранга на Иван,влязъл в затвора!

Ти кой си та говориш от името на българите? Българите избраха Европа и десния път на парламентарните избори. Мафията в Русия и БГ и защитаваш?

Не говори от името на народа ни. 2 милиона ги прокудихте,старите едвам свързват двата края! В София живеят 500 хиляди доволни свине, които се радват на живота! Това няма да вечно,аако не се оправи провинцията,ЗАПОМНИ ГО!!!

Все повече изглежда че Бойко играе същия театър, както британските политици, които ужким бяха против Брекзит, а после всички станаха изведнъж за Брекзит. И Бойко сега ужким работи за глобалистите, ама ги реже където може и очаквам все повече да работи с Русия. Не случайно Виктор Орбан каза че са големи приятели, ама на него му е лесно - ЦРУ все още не са направили терористична атака в Унгария, а в БГ направиха 2 вече и един показен акт на убийство!

Дай България , на оня с кривия нос учил не доучил адвокат , без 1 ден работен на тази Държава , поставен от Прокопиев да се докопаме до Държавни средства , както за жълти стотинки купи ерепетата с помоща на Плювню !

Цацата ще взема интифа от Чайка.Двете прокуратури имат отколешна връзка,още от времето на деветосептемврийския терор,когато ползвахме "богатия съветски опит".

е като Решетников за Курни!

Вън блядската мафия Чайка и Цацараурата от БГ. Видео Чайка. Фильм Фонда борьбы с коррупцией

Чайка трябва да го прекръстят на Шайка, защото той е известен с поръчковите скалъпени следствия и дела за натопяване на хора неудобни на Кремъл - например Навални, Ходорковски и др. Известен е и със скандално прекратените следствия при наличието на преки доказателства сочещи извършителя и поръчителя на не едно престъпления, дори убийства - случая Немцов, при който беше доказано поръчителството на убийството му от Рамзан Кадиров. "Цацаров и Чайка ще обменят практически опит" Какъв ли ще е този практически опит? Как се правят поръчкови обвинения и следствия срещу невинни хора ли? Как се вкарват невинни но неудобни на властта хора в затвора ли? Позор е да разговаряш с такива "хора" като Чайка. Цацаров, с какъвто се събереш - такъв ставаш! Или е по-вероятно другата поговорка - краставите магарета през девет планини се намират.

Естествено, че няма да си сътрудничим с държави от ЕС. Какъв опит могат да ни дадат? Но Русия е друго - ярък пример за ефективно правосъдие и най-вече държава със столетен опит във върховенството на закона и правото...

Ежегодните доклади от ЕС за неефективна правосъдна система в България ЗА ВАС НИЩО НЕ ЗНАЧИ, ЗАЩОТО ЧАКАТЕ ИНСТРУКЦИИ ОТ МОСКВА!

много тънка ирония ;-)

Добра новина е,че господин Чайка е в България. Стига ни американски второстепенни политици,коитоо набиваха, ,чемберите" на Бойко. Сега очаквам с голямо нетърпение визитата на най-великия политик на днешното време Владимир Путин. С кеф ще го посрещнем,да е добре дошъл в България на 3 март!, ,Да България" я си ходете ппри Сорито и му правете феласини:)

Няма да съдим България за фалита на КТБ, но до декември трябва да ни се възстановят 500 млн евро. Сумата е сбор от дела на ВТБ в КТБ, както и суми, които са отпуснати от руснаците за придобиването на Виваком от Спас Русев. Също и дългове на Техноекспортстрой, компания, която участваше в Газпроект Юг българският консорциум, който трябваше да построи Южен поток. Компанията е свързвана с Пеевски - справка в Търговския регистър показва, че в "Газпроект Юг" са били пет фирми с по 20% - Промишлено строителство холдинг, Техноекспортстрой, ПСТ Холдинг, ГБС Инфраструктурно строителство и Понсстройинженеринг. Впоследствие Промишлено строителство холдинг и Техноекспортстрой излизат. Пеевски преди новината, че трябва да събере 500 млн евро за руснаците... За повечето заеми от ВТБ посредничил лично Пеевски, който щедро обещавал огромна възвращаемост и печалби. Този упорит слух броди в парламента и партийни централи от седмица. Той бе потвърден от хора от тайните служби. Те засекли среща на Пеевски с представители на ВТБ в столицата на Катар Доха. Американските служби, с офис в базата Ел Удейд, също имали информация за тайната среща.

Защо бал на теб трябва да припомням РМД тата на Ивван Костов и сриването на икономиката ни благодарение на америка и в частност, ,,милиардера Сорос" . Хайде ако не си в час да се образоваш и тогава да посваш. О. К.?

За КТБ си прав,6 милиарда. За банкрута на българската промишленост и селско стопанство през години 360 милиарда,за което са виновни америка и западна европа. Е,какво мислиш?

Пак ни нафърфориха руснаците с един милиард! Не разбрахте ли бе хора? Нищо не трябва да се прави с тях! Милен Велчев да се разстреля. Той работи за ВТБ на Русия, т.е, против България!

Включете още ботове! По 6 плюса автоматично са малко!