Задържаха баща, оставил детето си само в парка

27-годишен мъж е задържан в РПУ-Кърджали, след като оставил без надзор и грижи 6-годишното си дете в парка, съобщиха от Областната дирекция на МВР.

Обратно в новината

Коментари - Задържаха баща, оставил детето си само в парка | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да се отмени това законче, че заради милите " жертви" така се случват - извратено законче-извратени защитни реакции...

новината е променена. и може да се окаже наистина, че коврата е прецакала бащата да изглежда, сякаш го е зарязал. а самата тя да не е искала да се види с 'гадната свиня' и за това да го е поискала.

с днк ли установиха кой е бащата ?

Едно време, та едно време - едно време имаше ли гей-паради, сайтове за детска порнография и все по-млади и по-млади психопати? Май не. Извращенията бяха по-ограничени, нямаше интернет, където подобни да се самонахъсват. Времената сега са други, аз не бих рискувала да оставя дете само. Колко му е да го вдигне някой финансово непритеснен любител на деца и после......вървете и търсете.

Що за глупости пишете ?!?

въобще не са глупости. в момента се гледат под лупа белите. хетеросексуални хора. хомосекса (наричани грешно 'гей') и циганите нямат проблеми. циганите да зарежат децата си, гейовете да ги чукат преди да са станали на 16. разходете се между лъвов мост и централна гара. или дори около президенство/шератон/халите/банята. и не дрънкайте глупости вие.

На малките пет кьошета в центъра на София има едни изоставени сиганета на по 10-11 години които всяка вечер просят от минувачите. Техните родители някой няма ли да потърси?

Еб*ти расизма ... - манго си остави чаветата на улицата, и отишъл да бере кабел - никой не го закача. - бай Иван си оставил детето в парка и отишъл за цигари па го съдят.

Щом няма снимка е циганин или турчин. В противен случай, щяха да са направили интервю с учителката от първи клас на бащата и да му сложат сто снимки.

Е той сина ми е на 6 и сам си ходи да си играе в градинката и се връща за обяд. Това някакъв проблем ли е?!

ДА! Щом е без надзор е проблем!

Добре че видях коментарите по долу, иначе и аз щях да повторя същото. Но все пак, когато бях на 6 съм обикалял на километри далеч от дома ми.

Едно време ,когато бях на 6 години,сама можех да ходя до училище,до близкият парк...защо се драматизира толкова,та 6 годишно дете е напълно разумно...все пак трябва да отглеждаме разумни деца ,не инфантили...

Времената бяха други. Сега на всяка крачка мангали или разни луди.

Прав/а си, едно време в "Работническо дело" не цитираха сводката на МВР. Иначе сводката си е същата, даже жертвите в ПТП са с 30-50% по-малко спрямо тогава според официалната статистика на КАТ.

"Времената бяха други"? Времената ВИНАГИ са други и тогава са били "ДРУГИ" от предходните, и тогава родителите се притесняваха, но все още се опитваха да възпитат самостоятелни хора, способни да се справят с околния свят.Сега децата дори не си играят заедно по площадките, повечето си играят сами, въпреки че са едно до друго в градинката. Майките им носят водите, сандвичите, раничките, видиш ли да не вземат да поемат отговорност...и на тези деца ще разчитаме да израснат отговорни хора, които един ден ще се грижат за други такива?!

Като има диктатура има някакъв ред. Полицията биеше повече едно време

ха, бил си оставил детето да играе в парка! Какво по-нормално от това..... преди 30 години? Децата играеха без никакъв надзор в цялата страна - нали винаги има някой, който ще се отзове при нужда. Сега........ било престъпление! Защо? Ами защото престъпниците са на свобода и ние трябва да се пазим от тях - с решетки по прозорците, с гардове на всеки обществен вход, с двойни и тройни ключалки, децата плътно да нас......свободата, Санчо, не е за всеки, най-малко за честните хора.

Аз кучето си не бих изоставила така, тоя детето си оставил.

Нашенски боклуци, които се правят на "родители"....

Не знам дали има нещо по-мило от това да си баща; е, може би това да си майка е също толкова мило. Нямам представа какво е да отхвърли човек едно вече отгледано дете, вероятно отрепката не е човек и към него трябва да се подходи като към звяр. Сигурен съм обаче, че милосърдната ни съдебна система ще каже - абе, пич, вземи си чавето и повече да не правиш така. Измиваме си ръцете и всички са доволни, само детето се очертава мечтания бъдещ престъпник, какъвто "таткото" е, и ще продължава да бъде. При тая съдебна система много ми се иска да съм престъпник, но засега нямам идеи, дано се сетя за нещо...

На Околовръстното за пиячка и цигари ли заработва?

Аз като бях на 6 родителите ни не можеха да ни намерят къде сме из квартала за да се приберем вечер.

Не го е изоставил - просто е оставено там да проси за пиячка на "татенцето"

Какво друго да очакваш от лузъри, маргинали, аутсайдери, мангали. Гледат да има пари за пиячка и цигари а децата им кучетата ги яли. А за концепративи, за образование на децата им все едно за космонавтика им говориш. За такива само бой и диктатура, от добра дума и добър съвет не разбира.

какво е "концепративи"?

може да е марка цигари

на сръбски презервативи:))))))))) Ако искате да се клецате без да има деца, използвайте куробранка марка "Партизанка". Тогаз и Меца да Ви клеца - няма деца:))))))

Значи българин като направи нещо подобно е новина, а при циганите е ежедневие. Е*ати държавата!

Боже, мили!Циганофобия, туркофобия... Какво значение има етноса в случая?Да, страшно е, че докато се опитваме да очовечим някои елементи от малцинствата, българи стигнаха до подобно падение.Престъпника си е престъпник, без значение религия, етнос и всички трябва да бъдат съдени еднакво строго.А този биологичен родител, няма как да бъде наречен "баща", трябва завинаги да остане без родителски права.

За този случай не знам, но иначе - има, има ... за полицията, съда и медиите секс с непълнолетна или малолетна е престъпление ако участващите са от български произход, но ако са цигани - това са нормални особености на етноса. А повечето от престъпленията извършени от цигани по малките населени места се прикриват от полиция и медии.

Аз пък в далечната 80 и 81-а, когато бях на 5 и 6 години, ходех сам на детска градина и на училище. Детската беше през подлеза на "Плиска", а училището през "Н.Коперник". Единствената разлика е, че тогава в "Работническо дело" не цитираха сводката на МВР и повечето индивиди не бяха изперкали на тема "сигурност".