Мадуро: Като гледам в огледалото, виждам Сталин

Президентът на Венецуела Николас Мадуро смята, че между него и съветския комунистически лидер Йосиф Сталин има сходство.

Обратно в новината

Коментари - Мадуро: Като гледам в огледалото, виждам Сталин | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

До всички любовници на Мадурко тук във форума само ще кажа: като са толкова независими и не знам си какви венецуелското правителство и определят цените на петрола във валута каквато си искат /в случая в юани/, защо купуват рафиниран петрол от САЩ бе умници. Отговорът е прост - просто защото рафинериите им рафинират само лек петрол, а тежките сортове немогат. Има информация за това, четете. В заключение всички псевдоимпериалисти, псевдореволюционери, путинисти, комунисти, русофили, анархисти и всякакви други боклуци искат да съперничат по постижения на развитите бели държави, но са им къси ч*рките и ще гледат отстрани, тъй като са много малки да се ежат.

Ще свършиш като Сталин - убит от съратниците си в борба за кокала. Какво - не знаете ли, че Сталин е убит? Има си книги за това. Няма да обяснявам. Забранени в Русия при това книги. Въпреки, че за престъпленията си Сталин леко се е отървал. Само може да са го помъчили малко, защото не са пускали никого при него известно време, но той е убил милиони руснаци - от глад, от чистки и от неадекватното поведение през 1939-41ва най-вече целящо разпалване на световна война с цел завладяване на цяла Европа (не само половината). Тоя Мадуро май не е чел достатъчно за Сталин. Нищо - това не пречи да свърши по същия начин.

Сталин за 20 години направи от най- бедната и пропаднала държава в Европа световна сила. Сталин прецака евреите които платиха октомврийския преврат и узурпира власта и преките изпълнители на преврата ги прати или в Сибир или при свети Петър. Сталин пое държавата с дървено рало а я остави с атомна бомба и то за някакви си 30 години. Това го е казал Чърчил. И не знам колко милиона е избил Сталин, ама по негово време въпреки загубите от войните, населението на СССР се е увеличило от 137 милиона до 188 милиона - и това при 20 милиона официални загуби във войните. Та не знам колко милиона е утрепал Сталин, ама ако е повече от 1, рускините е трябвало да ходят нонстоп бременни до пенсия за да се получи такъв прираст. Спор няма че по негово време е имало бая жертви ама първо се е водила гражданска война, след това му спретнаха гладомора за да го бутнат от власта ама не успешно. Защото СССР купуваше жито от Иран за собствени нужди и изнасяше своето за да си плати по договорите след като му отказаха да приемат злато и дървесина. Отделно саботажите на реколтата които са били най- успешни в Украйна и сътоветно жертвите там са най големи. В Беларус също са опитали този трик, ама там шефа на ЧК обяснил на колхозниците дето закъсвали с изпълнението на плана по събиране на реколтата, че ако не го изпълнят, догодина ще го изпълняват на сибирска почва. И хората се оказали разбрани и както били назад с графика така и преизпълнили плана. Така че когато някой направи повече от Сталин за държавата си може да коментира.

Хората му се избиват от глад, а той, задоволен отвсякъде, самодостатъчен, ги захранва с приказки... Защо ли ми е познато до болка това?!

Аве Щерю и дада-кащият тъпунгер. Що не ходите да духате? Така поне ще ви платят нещо. Щото с тия тъпотии дето напоследък раждат болните ви мозъци нито цент няма да получите.

Путин и Мадуро при Чуркин..ха.ха

Тъкмо да ги обслушиш и тримата.

НЕ МОГА ДА РАЗБЕРА ЗАЩО Е НЕДЕМОКРАТИЧНО КАТО ПРОДАВАМ ДАДЕНА СТОКА ДА ИСКАМ ПЛАЩАНЕТО ДА Е В ОПРЕДЕЛЕНА ВАЛУТА А НЕ В ДОЛАРИ.

Тъпаци!

Ето текста на една хубава украинска песен. Чорні коні мчать полями чистими, Будем землю удобрять комуністами. Пароход іде, круги кольцями Будем риби годувать комсомольцями.

Прогнил ти е мозъка, нещастнико!

Венецуела е независима страна и не е длъжна да се подчинява на никого.САЩ са наложили санкции на Венецуела.В отговор на това Венецуела иска да се освободи от долара,като световна валута.Ще оценяват нефта в китайски юани.Властите са принудени да направят тая стъпка ,заради санкциите.

Абе пийте ги тези хапчета бе. Или а чакай, забравих. Във Венецуела нямат даже и хапчета по аптеките. Гарантирано от болшевиките.

Некои хора пък виждат Пеевски в огледалото

Точно таке е ,прав е. Във Венецуела не съблюдават правата на човека и няма демокрация. След като започнаха да продават нефта за юани им се налага спешно терапия по демократизация и много вероятно ,че ще е получат. Световната опора на демокрацията ще се погрижи, защото никога не оставя нещата на самотек.

Демокрацията е виновна. Нищо че САЩ са били винаги коректен партнъор, а Куба и Боливия са лапали на готово аванта.

Това на кино ли го гледа или е сън? Сащисаните да дадат?!

...повече на Садамчо...преди,да го закачат,да съхне...

Истината е някъде там ..между Путкин и Мадурко.

Един се оприличава на Наполеончо, друг на Сталин...Все луди за връзване!

Американците са ти се вгледали. Очаквай демократични промени.

дЕМОКРАТИЧНИ, ИЛИ КОРУМПИРАНИ ПРОМЕНИ ТАМ НЯМА ДА ИМА.ТОЧКА ФЪШКИИ

не думай приятел, това е първиат сигурен симптом за психично заболяване!

Да кажем, че някой му плати в юани. Да кажем. Тоя мунчо какво ще гги прави? Едното е да ги обменя в големите банки и за губи от курсови разлики и банкови такси. Другото е да ги товари на самолети и да ги кара в Китай да си купува китайски стоки. Огромни разходи за няма защо. Продавай си в долари и си купувай откъдето си искаш каквото си искаш. Това е.

Продажбата на нефта само за долари крепи долара от Втората световна насам. Който е опитал да продава нефт в друга валута гризва дръвцето. Справка Кадафи. А като имаш да купуваш от Китай за чий ти е да ги превъташ през долари, ащот като му преведеш на китаеца долари, той тряба да си купи юани за да плати на работниците и доставчиците.

А на мен Мадуро ми прилича, на това между мадурите.

ама ти имаш ли нещо там бе чичко?

Подмий си разпорения задни и ще разбереш. Не си падам по гейове, но в твоя случай ще надмогна погнусата си.

А честито! И да почерпите.

А ОЛИГОФРЕНЪТ ЗНАЕ ЛИ КАК Е ПРИКЛЮЧИЛ СТАЛИН?МНОГО РУСНАЦИ НЕ ЗНАЯТ, ЧЕЛ СЪМ ГО У ЕДИН РУСКИ ДИСИДЕНТ - НА НЕ ВИСОКА ВЪЗРАСТ - ПОД 50 ГОДИШЕН, УЖ ОТ СОРОПОСТИЖНАБОЛЕСТ... НАЙ =ВЕРНИЯ МУ ЧОВЕК -БЕРИЯ ГО Е ЛИКВИДИРАЛ! ТАКА ЧЕ ... ДА СИ ЧАКА ФИНАЛА...

ПОД 60 Г Е БИЛ!

Абе какви глупости пишете? Айде четете преди да пишете.

Йосиф Сталин Роден 9 декември 1879 г. Гори, Руска империя Починал 5 март 1953 г. (73 г.) Москва, СССР

Истината е само една , уважаеми ... Николас Мадуро ЗАПОЧНА ДА ПРОДАВА ПЕТРОЛ СРЕЩУ ЮАНИ , а не срещу долари ! Сега разбирате ли вече ЗАЩО стана лош ???

Че той е лош от 20 години. Откъде на идиот като тебе му хрумна че сега ще става лош? Единствено ще намали приходите за и без това изнемогващата Венецуела.

Той може да обявява каквото си иска, обаче има 2 неприятни за него факта: 1. Клиъринг по сделките се прави в американски банки; 2. 'Тежкият' венецуелски нефт могат да преработват само щатските рафинерии.

Правеше се, ама то нали за това е големия бой да не се прави. Русия и Китай не правят.

Путин като се гледа сигурно си прилича на Ам Гъл, наш Боко си прилича на бай Тошо, само че дебел, а Тръмп - той на нищо не прилича щото си е просто недоразумение на Природата.

Ку- Ку-Ку....

на кое мадуро вика сталин

нямат ли си тяхно карлуково

като чуя че се "организираха допитване, на което 98% от гласувалите се обявиха против свикване " се сещам за изборите на диктатора Т.Живков!

Дали е затънал чак толкова в солипсизъм като Джугашвили, тепърва ще видим. Така или иначе мащабите по обективни причини ще са по малки

Дори организационния и политически талант на Сталин да имаш пак трудно ще изплуваш ако си настъпен от американски ботуш. Това е от което трябва да се отърват първо.

Сталин разчита основно на Америка за да развие технологиите си. Камиони, Танкове, Локомотиви и изобщо кво ли не идва от САЩ, много преди ВСВ

колкото и да дадакаш лъжите ти няма да станат истина.

а след всв сигурно са разчитали на фон браун за ракетите си?

Войната я решава човешкия фактор! Всичко друго е измишльотина!

ЗАЗ И МОСКВИЧ СА С ДВИГАТЕЛИ НА ШЕВРОЛЕТИ. КАТЮШАТА - ВНИМАНИЕ - Е ВНОС ОТ САЩ!!!! АТОМНАТА БОМБА - ОТКРАДНАТА ОТ САЩ...

И ще свършиш като него. Отровен от приближените си.

За Сталин може да се поспори, но е одрал кожата на Садам Хюсеин.

Всеки който не се подлага на краварите за да си въртят далаверите на негов гръб, моментално става диктатор, враг на народа, демокрацията и т.н... глупости!!! Това да ви прилича на едно друго дето вече го преживяхме?

За съжаление не си, въпреки, че те уважавам. Ако беше, щеше да действаш спрямо опозицията като Дутерте спрямо наркопласьорите.

Садаме, ти ли си?!

Той е, но вече е "мадуро" Който гризне властта и стане недосегаем се олива в наркотици и оргии + лизне на гъз от подчинените му и на края губи представа за света и народа страда. Жалка картинка, която се повтаря постоянно в човешката история. Понякога си мисля, че нямаме шанс да покорим космоса и ще останем в мизерията идните хилядолетия, докато изпасем всичко, като хлебарки в аквариум с един хляб посредата.

Между другото преди дни Мадуро заяви ,че се отказват от долара при продажбата на нефта ! Следете каква ще бъде реакцията на бандитите от фашистка Америка в близките месеци !

А плешивия евреин от Кремль като се погледне в огледалото вижда Ам-гъл!

а бе дече ти мязаш на амгъл в тъмната си панелка

смешниците от смешните държави винаги успяват да докарат нещата до плач! и този също ще успее в това начинание! боливарска република венецуела!!! това е официалното наименование на държавата. нещо като сталинският ссср, путинската рф, или кастровата куба.

и като НРБ за която още ревете точно вие 60+ соросоиди и бивши неуспели комунисти които не успяха да цуцат,а сега се подлагат на голямата боска на козак

голяма бяла птицо, логиката ти куца и с двата крака!

Хехехе ще му се да е като Бащата на народите, но няма този потенциал - на първо място умствен.