Масирана полицейска акция на ГДБОП в София

Продължава мащабната полицейска операция, при която късно в събота бяха задържани най-малко 8 души.

Обратно в новината

Коментари - Масирана полицейска акция на ГДБОП в София | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Морски......отварям ти една бира. Егати плонжовете:)

гледам, русолюбските метерета са се наели като глист на лай.но! явно още някой от другарите ви е загазил яко! не се плахункайте друзя! когато путин ви освободи за пореден път, ще ги направят надзиратели! толька търпение нада!

Необходимо е да бъде проведена подобна полицейска операция и срещу всички публични домове в София и страната.Тогава сигурно ще пипнат повече и по-високопоставени престъпници.Адресите им са посочени в adamieva info.Преди info има точка,но не я изписвам,защото ще го изтрият.

Хей, "Той"-чо "Той"-чов ли си не знам, но ако...и т.н. сега официалният ти език щеше да е турския. Анадъмно?

Импотентното МВР симулира ефективност. Жалка картинка от Тикволандия.

това е страната на боико и симеон борисови, не е страната на костов.

и с изземването на апартаментите на цвътаков, у затвора го чака комбайната, Гого Грозев-ПОС

МАЩАБНА, МАСИРАНА. ДРЪН ДРЪН. НАПЪНАЛА СЕ ПЛАНИНАТА, ТА РОДИЛА МИШКА. ПЪК И ЗАЩО ДА СЕ НАТЯГАТ ХОРАТА, КАТО ЗНАЯТ, ЧЕ ПОСЛЕ4 ЩЕ БЪДАТ ОПРАВДАНИ.

Нещастници ! Знаели ги че са банда за наркотици , обаче сега ги задържали за друго престъпление. А за наркотиците като знаехте , защо не сте ги задържали преди? Утре боко ще тръби как бият престъпността, строят, усвояват.....

Акцията трябваше да почне от Банкя. Сега на мястото на тия ще дойдат други по-нахъсани за работа. За по-подробна информация може да попитат бай Суджук.

Отново ни правят на шарани ( каквито сме си ). Когато всички чакаме резултат за бандата за отвличания, те правят мащабни полицейски операции, показвайки колко са некомпетентни и беззъби.

значи официално се знае, че "работят" наркодилъри, но в случая е за нещо друго...нашата полиция е толкова некомпетентна, че не е истина просто. Ясно, някой им е подшушнал, че имат нещо общо с отвличането и сега се опитват да намерят някоя банкнота от откупа...съмнявам се обаче, че толкова лесно ще се дадат. Ще има малко разпити и след 2 дни са отново на улицата да проъдължават с дилърството, за което "се знае"....

Дай боже , преди арестите да са си свършили предварителната работа по осигуряване на доказателства!

Не знам колко кинти е платил бащата, ама се чудя ако отвлекат адвокат, прокурор, съдия няма ли да са повече на далавера ?

ИСКАМ И ДЕПУТАТИТЕ И УПРАВЛЯВАЩИ ДА ОТВЛЕКАТ,ЧЕ ДА ЧАКАТ ОТ НАРОДА ОТКУП !

Напомня ми на смешките от преди десетина години, когато тия с качулките влизаха да правят акции на хора, дето са теглили филми ... за пиратски работи из интернет. Надявам се вече да са надраснали този етап, но лизане на гъзове на чужди софтуерни компании и са осъзнали че тия с качулките струват много пари на нас, народа и са за сериозна работа!

...СЛЕД КАТО СЪДЪТ ГИ ПУСНЕ- ТИШИНА....

- Как прекара почивните дни? - Бях за риба, лових шарани. - Колко хвана? - Нито един. - Тогава откъде знаеш, че си ловил шарани?

също имаме организирани квартални групички за трафик на наркотици и мигранти, доста си повишиха стандарта семействата на тия мъже

И защо са нужни тия филмови подражания--маски--автомати -закривания на улици --на оживени места -просвания? Няма ли контрол върху тия вредни психози насаждани от МВР Предполагам -че всички които задържат все едно ще взривяват ядрена бомба --могат да бъдат повикани по телефона от районния инспектор в съответното РПУ под някакъв предлог и хората ще отидат--дадат показания и това е!

Трябва да се отчете работа и дейност.

НЕКА ВСЕКИ СИ ВЪРШИ РАБОТАТА И ДА РАЗСЪЖДАВА НАД ТОВА, КОЕТО РАБОТИ И ТАКА ЩЕ Е ПО ПОЛЗОТВОРЕН ЗА СЕБЕ СИ ! ЧЕ АМАН ОТ ВСИЧКО РАЗБИРАЩИ В ТАЗИ ДЪРЖАВА !!!

Щом плащаме данъци ще разсъждаваме, ше коментираме и ще изискваме !

кви данъци плащаш ти бе

РАЗСЪЖДЕНИЯТА И МИСЛЕНЕТО НЕ СЕ ОТДАВАТ НА ВСЕКИ,КАТО ЧЕТА КАКВИ БИСЕРИ СЕ РЪСЯТ !!

МВР и подопечните Служби търсят т.нар."Нагли"!? На "Дондуков" веднага могат да намерят болшинството от тях.Както и на пл."Народно събрание". Отвратен съм от случващото се ежедневно у нас.Омерзен съм. Вмирисана риба сме-от ГЛАВАТА-ТИКВУН до опашките-кликата Му.

пак ли Бойко Борисов ти е виновен, ходи се разходи малко в парка да глътнеш свеж въздух

Ай сприсЪ мЪ троль!Туй дьету гу написЪ,къде гу научиьи,мЪ троль?

Трагедията на източно-европейските страни по линия на МВР е, че влястта беше взета от кадри, които бяха некадърници по време на комунизма.Бяха уволнени тези служители, които бяха вкарвали в затвора номенклатурни БКП шефове. Трябваше да продължат да работят и тези, които са имали само смелостта да заведат разработки срещу директори и оттам нагоре, без реализации.Като резултат в МВР останаха нагаждачи и некадърници. Резултатът се вижда по броя на задържаните престъпници, не говоря за мафията въобще. И това е логично, не е възможно МВР професионално да се ръководи от хора, които никога в живота си не са арестували престъпници по собствени разработки. Валтер Фокс Зюддойче Цайтунг, Мюнхен, 12.2.2017 г.

МасКираната акция водеше дрогарката, Румина Бъчоне, винаги несресана, дремеща, бившата на МВР министерка

Изглежда и самата полиция не знае какво става щом като групата е разработвана за едно а пък членовете и са задържани за друго;)

ТОВА НЕ Е РАБОТА НА ЛЬОЛЬОВЦИ, НЕ СЕ ИНТЕРЕСУВАЙТЕ ПО БЪЛГАРСКИ ОТ ЧУЖДАТА РАБОТА ! И ТОГАВА ЩЕ СМЕ ПО ДОБРЕ !!!

Да, това работа на МВР тъпоъгълници от Гъдибоп. Предупредихте ли ги вече за коментарите във фейсбук?

МВР е обществена служба и дължи обяснения пред обществото за какво си харчи бюджета... особено когато същото МВР не може не само да се справи а даже не може и да контролира престъпността у нас-)

Това е висша степен на секретност-когато и работещите не знаят какво точно работят.

като си помисля, че имаше един случай от голяма секретност, самите полицаи се стреляха взаимно, май и ранени имаше.........../не помня точно случая/

Забелязал съм, че и в големите демократични държави така работят Полицията и службите! От тях се учим. Като стане голямо престъпление и се разчуе, полицията съобщава за задържане на заподозрени и широко разгласява това задържане в медиите! Напрежението в обществото спада до много ниско ниво! После обикновено ги пуска по-живо по-здраво, защото не били, тези които! Напрежението в обществото остава ниско! Ти, да видиш!

тука полицята в бг все пази някаква тайнственост, някой заловили,друг го търсили ама за какаво не се знае , тва не е полиция ,а някакви прости шумкари минали в нелегалност .

Поредната "демонстрация" пред чужди и наши медии, че полицията у нас все пак не спи...

Арестувайте тупана от село Банкя и поялника от село Шума и ГОТОВО. България ще се куртулиса.Това е начина.

Май търсят Първанов. Той бил главатаря на Наглите

Позна

A! МВР Тъпоъгълници с каски на главите.

Редица успешни акции, и мафията беше поставена на колене! Акциите следваха една след друга,Цветанов беше неуморим и неумолим в това отношение,разгромът и унищожаването на престъпността в България висеше на косъм. Борисов да продължи отново напред и да гази мафиотските структори до пълното им унищожение. Сега правителството е стабилно и може да си позволи една по-мащабна борба с тези мафиотски структори. АЛОООУ .....ТИ ОТ КОЯ ПЛАНЕТА СИ,МНОГО ФИЛМИ СИ ГЛЕДАЛ МАЙ ?)))

Морски, явно морските вълни са ти изгладили мозъка...ако изобщо някога е бил нагънат..

Болна главо, дори и най-силната мафия е по -слаба от най-слабата държава, не съм го казал аз. Пример - Италия. Решиха и го направиха. Стига троли. Искаш да кажеш, че цял ЕС и НАТО са капитулирали пред агентите на ДС и КГБ у нас ли? Тия масали си ги разправяйте на протестърските сбирки, не тук.

Поредните дребни гешефтари дето трябва да измият суратя и задника на нескопосаното мвр и шефа им боко колко '',мого бърза и ефективна'' работа са свършили и взели та ''хваналии'' тия дето са направили последното отвличане.. След като се хвалиха как открили ония дето бяха отвлекли бургазлията нищи че той им беше казал кои са и къде да ги търсят сега утре боко ще разтяга самохвалебствени лукуми за ''стабилност и ефективност''

Риба в мътна вода се лови, пък после според улова, Боце ще кръсти акцията.

Боце ще кръсти акцията, "ИЗПЪРЖЕНИТЕ ШАРАНИ", ... колкото са останали след грабежа на КТБ през 2014 г., СЕГА /"ЕМКО", "ДУНАРИТ"/.

ний ги фащаме те ги пускат

Свикан ли е кризисен щаб в дома на дон Боконе, или днес е Неделя - мааме суджуци?

Да, ама е отсъствал Цвъко Кауне ! И пак, Глаф-сека, нищо не рече ? Суджуков и Беконска, Питащите.

А Джаро хванаха ли го?

Знам, всички, къде, и точно сега, Ви сърби: Как Бойко е търчал на рамо с гранатомета си А-ха, ха, ха, хаа... Стаен агент KRKA

Интересно с тая пушилка от кое се опитват да изместят вниманието на раята/матрияла ?

Отвлеклите Адриан Златков май не успяха да се нарадват на получения откуп.

А-а, радват се, радват се и муат суджуци! А на простолюдието пускат номера от селски вечеринки, обелките от суджука, сиреч поредния кьор фишек.

Поредната пушилка, от която няма да излезе нищо.

не се знае. накрая може да се окаже, че съдът в хага пак е осъдил България, като събирателно за данъкоплатците ѝ.

онзи ден - Бойко обича децата вчера - Бойко не обича марешки и слави ..нито суджук днес - Бойко пак вярва на мвр, и мвр пак вярва на Бойко

А за битите, ограбвани, изнасилвани и убивани баби, и дядовци по селата, дали има масирани полицейски акции? За съжаление и да ги заловят, ще бъдат наказани точно толкова, колкото и ако не ги заловят!

Важното е да си вечно недоволен...това те прави яко българин

герберче недорасло

А ти, от какво си доволен, бе изрод? Кое и какво е наред в тази, уж държава ?

И на края няма да има годни доказателства . . . Следва освобождаване . Следва съдене на страната ни в международен съд за нарушени човешки права !! И готово . И заплатите си вървят и стажа си върви и остава още материал за работа за следващ път . . . За да се оправдаят заплатите . За да има работа де и за в бъдеще .

Нищо незнаем за операцията, но всеки с мнение

и самите участници нищо не знаят, но нямат мнение. и?

Гаргамел

Кой ти обади...или важното да лопаш по клавиатурата

герберче недорасло

...в Balgaria ,мафята си има дарjaва !...никои нормален човек не вярва на институциите в "дарjaвата " !....политиците ни са част от престапността в страната !...за толкова години само грабежи и насилие и никои не е осаден !...само пушилка ,но реално нищо !на чело на "дарjaвата " ни стои мутра!...е за какво говорим и кого заблуждаваме ?!?...не вярвам,че по нормален и цивилизован начин е вазможно да се променят нещата кам по-добро !...трябва да има Hароден Cад !....лошото е че хора не останаха. младите безмозачни чалгари ,другите по-читави зад граница и вече 50 ..50 и + годишни от тези дето са дарjaли Kалашников и имат представа за какво иде реч !...полицята ни и садебната ни система изцяло са в услуга на управляващите политически престапнитSи !!!...която и партiя да "спечели" ..политиката не се променя !...всеки обаче си назначава негови послушковци ....всичко това под удобрението на античовешкя EC и на Aмерика !

Виж се тебе си, че си пълен боклук. Тогава коментирай другите.

....е няма начин да не сам "пален боклук "...ма е дошло време и като се саберем повечко все такива "боклуци " и току виж сме си варнали дарjaвата ...а тi не "боклуко " си пусни някоя дивна чалга и мааи гюбеци до тогава...защото после ще са наказуеми !

Колега, аз също имам лудост поради която съм безнадежден оптимист. В България протичат различни социални процеси, в които повечето хора забелязват само тези които ги засягат негативно. Но както се казва, "Всяко зло за добро." Например, ние българите за 27 "демоНОкратични" години, изпреварихме АМЕРИКАНЦИТЕ ... с деноминацията на лева си при Иван Костов. Доларът предстои да се ДЕВАЛВИРА с 20 пъти, защото истинските златни запаси са заменени с позлатени волфрамови кюлчета. А волфрамът е 20 пъти по евтин от златото. Анануките "изнасят" за Нибиро всяка година по 3000 тона злато от Земята. С художествени средства е показана тази "ИГРА" във филма: "ТЕ ЖИВЕЯТ СРЕД НАС" - 1988 г. Бг субтитри, видео качено във Vbox7. Освен това, МАФИЯТА в САЩ е съставена от БАНКЕРСКА и ДЕЛОВА ФРАКЦИИ. Докато българската мафия е оплетено змийско кълбо - "Гордиев възел". Това което Господ българинът е "вързал", не е по силите на обикновен човек да се развърже. И само МЕЧЪТ ЕСКАЛИБУР (НЕБЕСНАТА КОМАНДА АЩАР), е в състояние да се проведе РЕАЛЕН СЪДЕБЕН ПРОЦЕС, под егидата на Страшния Съд ... което действие предстои в близките няколко месеца. НАСТЪПВА УЖАСНИЯ КРАЙ НА БЕЗКРАЙНИЯ УЖАС ОТ РЕПТИЛСКОТО ПОРОБВАНЕ НА ЧОВЕЧЕСТВОТО-"животните"=гоите. САТАНАТА ЩЕ БЪДЕ ВЪРЗАН И ХВЪРЛЕН В "ОГНЕНОТО ЕЗЕРО"- Сириусианския тороиден фотоненен динамичен фотонен торсионен поток", за 1000 години и ще настъпи мир на Земята. ВРЕМЕТО МУ, ДОЙДЕ.

...колега,сабуждаите повече заспали "нормални" !

Вожда понеделник ще дава интервю и му лъскат имиджа. Пародия на държава сме.

Смени я...

Като, "Задушено свинско Суджук в лайно". Да се герберастисаш дано!

герберче недорасло

Представяме ви новата постановка на държвния национален театър ГДБОП. Аплодисменти моля.

не таетър - а цирк ?

А тази операция откъде е ръководена, щаба в банкя ли е бил

Така и така са почнали, да вземат малко и до Варна да дойдат. Тук МВР + съдебна система + организирана престъпност хоро играят върху народа. Лошото е че тази акция ще трябва да хване и много от членовете на Герб ... т.е. няма да се случи тия години. Това което ми пречи да имам надежда за МВР е това че във Варна пратиха този със симулираният скъсан ръкав от София ... (господари на ефира)

пародия на полицаи,нищо ново под слънцето на милиционеросоциализма,масиран киьор фишек (вероятно 0 задържани)защото наи голямата ОПГ е самата милиция

Ако си съгласен, кажи си? Бате Бойко ще ти прости!

.

Провеждат PR акция на ГЕРБ. Резултатите ги виждаме всички - суджуци, корупция, селски изпълнения и самоуправство - това е ГЕРБ. Дано поне изгори някой бушон и да влезе в затвора, ама не ми се вярва. В държавата на мафията, престъпниците са във властта, не в затворите.

ГЕРБ не е политическа партия, ГЕРБ е мафиотска организация.