Станишев: Не разглеждам Русия като заплаха за сигурността ни

„Властта винаги трябва да внимава във формулировките и позициите. Аз не разглеждам Русия като сериозна заплаха за сигурността ни”, каза Сергей Станишев.

Обратно в новината

Коментари - Станишев: Не разглеждам Русия като заплаха за сигурността ни | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А га твоето правителство шътна ЮП, други песни пееше, лицемер комунистически!

тоя е руски гражданин, кво друго очаквате да каже

мамави русофилска

за съжаление тоя бил жив ?!?!?

Обажда се шефа на Кока-Кола на Путин и го пита: - Абе, г-н Путин, има ли възможност да си върнете старото знаме на СССР - онова, червеното със сърп и чук на него? И ако може, в долния десен ъгъл, така, много дискретно да поставим един надпис Кока-Кола...? - Ми... принципно е възможно. - отговорил Путин. - Само че ще струва скъпичко! - Колко! - с готовност отговорили от Кока-Кола. - Ами... 15-20 милиарда долара някъде. - Имаш ги! - Добре, ще помислим и ще ти звънна. Затваря Путин и веднага звъни на Медведев: - Абе, Медведев, помниш ли кога ни изтичаше договора с Аквафреш? Прочети още : https://link link

Дали за Б-я Русия е враг? Толкова колкото България е враг на Русия. Ами сами влизаме в тази си роля. НАТО враг ли е на Русия? Ами явно да, и то смъртен враг. НАТО се държи враждебно и е обградило Русия. Е, Русия да не би да ви седи и да чака със скръстени ръце да я разкъсат. За съжаление на Русия България е просто член на вражеска групировка, така както и по времето на Втората Световна война бе съюзник на Хитлер. Дали това е искал и го иска българският народ ? Май историята се повтаря. . . и докато едни хора знаят защо искат за завладеят Сибир, то ние къде се бутаме?

В 21век ЕДНА ЕДИНСТВЕНА ДЪРЖАВА ЗАВЗЕ ЧАСТ ОТ ДРУГА! КОЯ Е ДЪРЖАВАТА ?

ЮСА - направи си незавнисимо Косово и тури там най-голямата си европейска база.

В ужасна грешка сте колега! България започва участието си във ВСВ на 01 Март 1941г. на страната на СССР.

КОГА СВАРИ ДА ЗАБРАВИШ 45ГОДИШНОТО РУСКО РОБСТВО !БЯХМЕ ПЛЕННИЦИ В СОБСТВЕНАТА СИ ДЪРЖАВА !!!

станиШЕФ е най-голямата руско-еврейска фашкия недостойна дори за дворна тоалетна без клекало!! Най-недостоъният, най-корумпирания, най-жалкия министър председател, известен с това, че загуби секретни материали и тия капути от съда му наложиха след маса години протакане от кумова срама само някаква жалка ГЛОБА!!! Известен и с това, че не тръгна да осъществява "Белене"!!!

човеко, не си прав! станишевич казва, цитирам: россия не е заплаха за сигурността ни. и е безусловно прав!! станишевич, сергей димитриевич, е съветски гражданин. през 1996г. приема българско гражданство. 2000г. завършва международни отношения защитавайки тема "съвременна външна политика на...русия" автор е на творението"защото сме социалисти" и на репликата срещу опозицията в парламента " а бе аз ще ви еб..а мамата" та под россия не е заплаха за сигурността ни, тоя субект няма предвид сигурността на нашата България, а неговата и на вредната за България социалистическа партия сигурност!

3 пъти повече българи смятат задокеанската кочина за заплаха отколкото тези Русия, показва запитване по улиците представено от Нова ТВ

ъхъ!! и пред руското посолство опашката за визи е четири пъти по дълга от колкото пред посолството на щатите!

Опашки за визите на търговци на новопостроени имоти?

Рассия има насочени ракети срещу Родината ни! Естествено, че са ни врагове. Само глупак не би се чувствал заплашен от империалистическа раССия.

За нас не заплаха понеже са далече от нас, пък и си имат доста грижи Но за родината на Хамстера - Украйна, раССия беше заплаха Е вече не е и за тях- украйнците създадоха армия която може да стигне масква

С Русия сме противници,в противостоящи лагери и принципи,така че не можем да сме като разкрачена мръсница м/у руския миризлив,дивашки ботуш и цивилизования и човешки съюз,в който членуват най-могъщите държави,установяващи световният ред и мир!Стаишев е руски доносник и не е българин!

Всички сериозни държавници обявиха Русия за сериозна заплаха. Само наш Серьожа твърди обратното. Ами няма как - нали неговата мамаша веднага ще го напляска по дупето ако каже друго. Изобщо някой взема ли на сериозно този празнодумец.

Опростачването на народа породено от лъжите на извратената руска пропаганда не е ли заплаха за държавата ни ? Прост народ слаба държава

сериозно ли , щото някои направиха състояние, извличат съмнителни дивиденти, което хаотично поведение им влияе до побъркване в русофобското поведение

щото Крим е милитаризиран като Калининградска област, а е на 400 километра от брега ни.

... със серго заедно служиме в бна... безстрашен е!

неделен виц.

Не знам "властта" как си го представя, но на учение на нато в румъния това лято БЪЛГАРСКИТЕ войници са отказали да стрелят по макети на руснаци! Управляващите да се замислят по кого ще се стреля, ако издадат подобна заповед!

сериозно?? хайде бе! а знаешли, че отказали да се хранят със стек, и искали само руски борш и варенная каша с елда? всичко друго отказвали в уста да сложат! неща.стни русолюбци, защо сте толкова неумни бе?!! я прочети през 1916г какви неща сме сътворили стреляйки и срещу румънците, и срещу руснаците едновременно!

я прочети по-долу какво саам ти написала. За теб се отнася да знайш. Отваряй устенцата че ида.

САЩ имат проблем с Крим. Не можаха да вкарат самолетоносач там. За това са вкарали тук тролове, протестри и всякаква тъпа сган!

ТОЗИ ПЕДЕРУНГЕЛ, КОЙТО СИ ИЗВЪРТЯ СМРАДЛИВИЯ КОМУНОИДЕН ГЪЗ И ИЗБЯГА В БРЮКСЕЛ, ЧЕ МУ НАТРАПВАТЕ МНЕНИЕТО.

Ако някога ви хрумне, да защитите определена теза, най-добре би било, доверете ми се, да не се изказвате по нея..Всичко, до което се допрете, на мига се компрометира поради факта на този допир :-) Сега да не вземете да се чудите каква ми е далаверата да ви помагам? Аз не ви помагам. Знам, че няма да губите време да четете това. Пиша го с кеф, защото има хора, които четат. Много ви благодаря за участието по темата! На мен ми беше полезно.

Станишев е евреин-руснак, а не е никакъв украинец!!!!!

А кой те пита разглеждаш или не разглеждаш, на твоя вожд лилипуткин ще му дойде видов ден!!!

а теб кой ти дава пари за да си против българския народ??? да БЯГЕЕЕЕЯЦ

лилипуткин, пък как ви прекара само тоз лилипуткин !

Е ти няма как да я виждаш като заплаха...ти си руснак по рождение.

Взе ми думата от устата.Все пак е Дмитриевич а не Димитров.

предлагам създаване на парламентарна комисия по образец на американския сенат , която да разследжа оказан ли е външен натиск при приемане на докладът ако се докаже виновните да бъдат освободени б-я не е страна бананова република и намесата на външни сили какжито и да са те в сигурността и е неприемливо

Варягите 10 пъти са нападали бъларските земи през последните хиляда години, що да не ни освободят за 11-ти път?

И ЗАТОВА СИ ОЩЕ ЖИВ А НЕ ЛАГЕРИТЕ ЗА САПУН - НАЛИ БЯГЕЕЕЕЯЦ КАРАКАФА

Другарю на сапун ама друг път.Не забравяй че нямало един Българин евреин в лагерите А ти за сапун ми говориш.А жертвите ни от втората световна война които наброяват 30000 които да подчертая че 95 % от тях военни не партизани умират през така наречената Отечествена Война А защо Ние Българите я наричаме така това и Георги Димитров не можеше да обясни.А и за капак на всичко Братушките ни "помогнаха" да плащаме репарации и раздадоха 1/3 от България на Гърция Сърбия и Румъния.Ей това е историята с ФАКТИ Товарищ а не" щели сме да бъдем на сапун" Дадоха власта на най големите цървули и неуки за да ни си управляват по лесно. Ей това са твоите "братя"

станишевич, оная русия, дето има принос в освобождението на България, я съсипаха твоите друзя комуняги! и утрепаха руският цар! със семейството му барабар. а после твоите друза нападнаха България, и я съсипаха и нея!

За царете немци ли говориш? През полседните три века Русия едва ли навърта и 30 години управление от руснаци. Интересите на Русия създадоха отнова България, интересите на Америка ... не ни засягаха, освен като място да си хвърлят излишните бомби, но и това беше просто малък епизод (за тях). Никой народ няма да ни помогне от добро сърце, нито го е правил, нито ще го направи, така че от какво се оплакваш, че Русия няма интерес към нас ли?

Най накрая да си кажем нещата,че златната епоха на Русия се управлявала от Немска династия.Добре че да били те май А?.Че да показват забележителности на туристите.Че след 1917 май само танкове и панелни блокове изникват

Заплаха само за по малките си съседи с които има сухиземна граница Русия е последната колониална империя която се разпада пред очите ни Когато реши велик Китай ще сложи край на мъките им

брато.тоя план беше преди 4 години сега ша си играем на желязната завеса на балъците:)

леле колко са страшни руснаците ша завладяват европа ай сега тъпанари купувайте наште самолети ер чалмата - ама ний си взехме ц400 ами пак объркахме:) ========== до като не забранят на частни фирми да се занимажат с оръжие тоя свят ще се замоунищожава и виновни нема да има , а балъци кат нашите ша играят по свирката на впк

Ще купуваме като след 1945 изчезва нашето самолетостроене

Най-големият терорист (вносните са без значимост) е самата крадлива мафиотска ДС-арска псевдодържава, поддържана и финансирана от EU и УСА, която законно краде от банкови влогове, от здраве, от съдби, от природа, нагла, лъжеща и мизерна като народа си робски!

сртанишев е еманация на комунистическата и путинска варварщина. защитават го само путиновите тролове.

Защо не излезеш в Брюксел да обясниш, като председател на европейска партия с това изказване?!?!

Тебе кой ти иска мнението?

Единствента сериозна заплаха за сигурноста ни е само руската и то демонстрирана нахално,в нарушение на всичи международни договори и гаранции,дори подписани от тях,по хитлеров образец,вУкрайна,Кавказ и Молдова!На Путин и Русия не може да се вярва,те са потенциална заплаха за сигурноста и мира!Гея Сергей си е руски,еврейски комунист,по произход и няма как да ни го натрапват като българин!

Е, че то никой не се съмнява, че Русия е заплаха за соросоидите. Пак ще чукате камъни в Ловеч, а в Белене ще търкате наровете - и това се знае.

ами соросоидите са 90 % от България бре според твоята аксиома... то ще рече че е хубаво и българско..ха.ха

да не знаем кой си от къде си и на кой робуваш да се учудим че Русия не е заплаха

ЕДИН МИШОК ИЗПЪЛЗЯ ОТ ДУПКАТА , А КОЙ ГО ИНТЕРЕСУВА МНЕНИЕТО МУ ?

Станишев, разкарай се от българския хоризонт хазарско отроче! Поразиите които нанесе на България и Бойко не може да ги стигне.

Съсела е роден в СССР, естествено, че ще е един мръсен боклук.

"Русия всъщност е едно малко княжество,което в борба за оцеляване стигна до 3 океана"-Морис Дрюон...Този френски писател на исторически романи с руско-еврейски произход познава и разбира добре историята и знае какво говори,добре е да се вслушаме в думите му.Руснаците са много голяма заплаха за тези ,които решат да започнат война на тяхна територия...

Проблемът е, че за руснаците всяка територия е "тяхна":))))

Когато победи Комунистическата Революция: На едното дърво ще виси Суджук ага Банкянлията.....------на отсрещното--широкия социалист--- Сергей Станишев!:)))))))

Требе да побързаме, щото "Кроношпан" отвори втори завод в Търново и двете дървета вече са маркирани! :)

такова Животно се състои единият ще е член на Политбюро (СС) , другия ще е началник на милицията (ББ), а пък Пройчо ще мете коридорите в Софийския (ако има късмет да отърве Белене или бесилката). Ако някой не си спомни за тези писания Пройчо ще носи портрета на единия и ще прави метани на другия. И пак ще си мете улицата.

Погледни снимката на Другаря СТАЛИН , тъпанарино---и всичко ще ти се изясни!:)))

станишев застреляй се,тебе и майка ти не иска да те вижда,не знам къде ги раждат такива прости уроди !

Бундес лигата Вердер - Шалке. В загниващата Германия стадионът е фрашкан до откат, а в проспериращата Русия дори дербитата се играят пред полупразни трибуни. Трябва да им отнемат Сведовното 2018г. и да го дадат на Германия, Белия и Холандия.

В Русия се играе футбол за удоволствие. В Германия се играе футбол за пари. Е,... в България се играе нито за удоволствие, нито за пари, ама важното е, че футболни експерти - фраш!

важен е купона в руската баня....пее Азис в клипа си Хоп-Хоп