Първият училищен звънец удари (снимки)

По традиция на 15-ти септември в българското училище бие звънецът на първия учебен ден.

Обратно в новината

Коментари - Първият училищен звънец удари (снимки) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Разгледах снимките внимателно, страхотни деца! Обаче се чудя как така не успях да видя нито едно цигане!? СлъчаЕност? Не мислА!

тоя звънец, че цял живот не могат се оправи и само дай, дай, бачкай, дай, бачкай, дай, плати ли си, защо не си плати, кога ще си платиш.........Само шепа ще имат късмета да се спасят от мелачката.

Много лошо впечатление ми направи, че в някои училища песента "Върви, народе възродени" все още се пее с фалшифицирания от комунистите текст "ведно със другите славяни кръстосай дух със огнен меч"! В оригинала на песента думите са "духовно покори страните, които завладя със меч", но след 1944 руснаците принуждават българската комунистическа власт да ги промени! Ако оригиналните думи не са подходящи за деца, понеже говорят за война, то нека поне да се замени "другите славяни" с "всички европейци"!

Успешна и ползотворна учебна година на всички български ученици и учители. На добър час!

То това училище ли е? Масово ученичките приличат добре разработени к.....

И какво от това??Всяко дето е получило пожелания от семейството си така че тази лицемерна превъзбуденост е бнапълно излишна

На добър час! Само не мога да си обясня, защо учената година в 73-то се откри с песента "Облаче ле бяло", а 102 с българския химн

Хоризонт за вас - в петък след обяд. Оказва се, на практика, че съвсем не е за нас. Особенно, когато водещ е г-н Цветков. Защото този водещ не живее с проблемите на хората и най-често и безпардонно затваря гласовете на слушателите, които молят за помощ. И днес направи същото с една слушателка, която отново избра телефона, но "водещия" не я остави даже да си каже критичните бележки по отношение на неговото "водене" на диалога, който така и не се състоя. Важно е да се подчертае, че този водещ постъпва по този начин не за пръв път и че никога той не е казал на някой слушател да си остави телефонния номер на редактора за изясняване на проблема. Поради тези факти, които са в пълно противоречие с всички нормативни уредби на Националнота Радио, предлагаме водещия Цветков да бъде освободен от всякакви ангажименти към рубриката"Хоризонт за вас".

ГОРКИТЕ ДЕЦА . . . Не знаят каква мъка е училището !

"Повече пот в учението, по-малко кръв в боя" А животът си е битка. Особено днес, в България.

Само доброто образование е единствения път за борба с невежеството, колега!

На добър час, врабчета!

"Първият училище звънец"... Ударил е за вас, журналя, че дори едно просто заглавие не можете да напишете без грешки.

Един баба с голям шапка им пречи...!!! :::))) Ха, ха, ха... :::))) Дааа...!!!