Мария Габриел положи клетва като еврокомисар

Еврокомисарят от България Мария Габриел положи тържествена клетва за независимост, съобщиха Европейската комисия и Съдът на ЕС.

Обратно в новината

Коментари - Мария Габриел положи клетва като еврокомисар | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

....и лапането на еврота започна!

"Тъмносин костюм, изпосталяло тяло, дързост в погледа гори. - Хей, другарко, ти какво си наумила за Фейсбука! С тоя патос и искри? - Аз ли? Цензура ще се наложи, друже, тука, цензура за всички новини!

Жените са верни не на Родината си, а на мъжете и любовниците си. Тази Марийка се старае всячески да скрива, че е българка, децата й са с френски имена( мъжът и нали е франсе). Така, че тя няма какво да ми се прави, че представлява България. Тя слугиня на такива като Юнкер и жена на повикване на Вашингтон. "Декларация за независимост"!?!? Гавра!!!

Руските тролове отново са в на Путин г.! Ама как?Българка?Образована?Еврокомисарка?Давайте да я оплюваме!Ос москва са им казали,че българско хубаво няма!И за България или Европа само лошо!

Вечен срам за България и за Балканите!

Малко преиграва тази госпожа. Има доста комсомолски фанатизъм в нейния поглед.

Говори Френски устно без пезерватив.

психически нездрава личност - личало й. А Курнелия - ама много здрава -торбички като на алкохолик, крещи, лъже, вика и си сменя мирогледа - сутринта при Костов, вечерта при БСП. Кълне се в Путин, в Раетников, а синът й в САЩ - кажете нещо де - не драскайте само минуси - истина, истина ви казвам.

Това, че Корнелия е патка, не значи, че тази не е кокошка нали?

Ей , добре че са Корнелия и Русия иначе без леб че останете.

положи тържествена клетва за независимост - МЪ ШЪ УМРЪ УТ СМЯХ ....

Евроидиотка родно производство.

все такива безцветни ,без излъчване ги избират.Толкова ми е невзрачна,че се чудя изобщо някой бръсне ли я тази.

Без да имам партийни пристрастия, веднага забелязвам висока активност на троловете с цел отвличане на вниманието. Как е в партийната централа на ГЕРБ? Колко ви плащат на съобщение или сте на дневна тарифа?

Не Герб, кака Мара ни плаща, да браним имиджа и в нета с всички сили и средства

ни мое дъ бъди ки а уназ другата "българка" Кристаличиту ко праи...дъли пуложи клетва ки?...))))

Психически нездрава личност. Личи и на физиомутрата.

може да са тъпоумни коментарите но са ИСТИНА. Къде започна Курнела политическата или икономическата си дейност, ако ви е по-угодно - при любимия КОСТОВ - разпродаде Техноимпекс, като 48% от акциите му са на нейно име - факти. И как така - ами получи катарзис както казва Сергей Станишев и хоп - при БСП - това не е смешно - това е позор!!!

Kalin

Не знам защо на тази хич не я възприемам като българка а и изскочи така от нищо то като парашутист от.....

Марчето друга снимка няма ли си? Така ме развълнува тази"новина"за поредното,велико,грандиозно постижение на ГЕРБ,че отварям изстуденото за сватбата на детето "Дом Периньон"!!!!

уредила роднини с общински апартаменти, а Нинова - след Костов - с два апартамента - един на 130 кв, и друг на 80 и гараж - 25 квадрата. А Боковата с четири апартамента и къде - в Русия - не-е-е, - два в Ню Йорк и по един в Париж и Лондон за ПЕТ МИЛИОНА ДОЛАРА - не е измислица - има го в имотната й декларация. И защо не - ако е яла само хляб и сол, а двете й момчета на държавна издръжка.

няма да стокира зер....или ката Черньо от Сливница да е под наем ха ха

този/тази с тъпоумните коментари за Корнелия Нинова показва колко са жалки и безпомощни гербавите тролчета...!!! :::))) Ха, ха, ха... :::))) Срам и простотия...!!! :::))) Дааа...!!!

бе тролчо, с твоя акъл колкото на трима без акъл ...изпъкваш като петолъчка на червен байряк...

тя е нашето знаме, тя е нашата висота, - едно говори - друго върши. Кълне се в Путин и Русия, а синът и в САЩ. И защо не когато и дъщерята на външния министър на Путин и тя в САЩ, Много сте жалки - и синът на първата дама и той в САЩ - има ли изобщо едно отроче от депутатите на БСП да е в Русия? ха-ха-ха-а.

Пич, вие троловете и под статия за "Дъжд в пустинята" пак Русия и Путин ще намесите. Де ва намират такива тъпи, да се чуди човек.

дългата скамейка на ГРЕБ ....това е,,,,)))))

не е като Курнела - първо при любимецът на БСП - Костов и после хоп - прелетя в БСП - ама за нея - може - тя е велика отврат. Досега не е имало подобно чудо - но винаги има първи път - първо при СДС, а после при БСП и все на отговорни длъжности - ами си траете-е.

Тая краде и злоупотребява с власт, че и брат си намесила в далаверите си

а не като Курнелия - дебела, стара, с торбички под очите като на стар пияница.

Женицата е със сериозни психични проблеми. Много хора, които са работили с нея и я познават, говорят за неадкватно и поведение и за буйни изблици, за пристъпи на гняв и ярост

И друго - врътнала няколко свирки на стария евреин и чифутът се влюбил в нея. Та, оттам и знатното и политическо ( разбирай, евро чиновническо ) потекло на госпожата с безумния поглед :)

Тая чалгаджийка и алкохоличка, дето пиянства по чалготеките, отврат е!!!

А заклели се да не стокира, да не урежда с общински апартаменти роднините си, да не злоупотребява с власт и да не лъже, когато и задават неудобни въпроси

Че нали ако се беше заклела върху изброените от Вас неща, ТЯ НЯМАШЕ ДА Е ЧЛЕНка НА ОрганизиранатаПрестъпнаГрупа"герб", И НЯМАШЕ ДА Е ЕВРОКОМИСАР...!!! Дааа...!!!

Какъв комсомолски поглед само, устремен в светлото европейско бъдеще ....

в светлото европейско бъдеще .... Нееее, в банковата сметка.....

А от тия тънки и опънати устнички се носи само едно сссссссссссссссссссссс

С тези устнички и този поглед става за #орно филм, представям си я клекнала с очи вдигнати на горе.

познавачите вицето е за работа...

Мария Габриел пое поста на еврокомисар по цифровизацията през юли На снимката изглежда точно , като "цифровизирана".Може би това е заблудило Юнкер да и даде този пост.

Ей с'я вече се 'ба мамата на хибридната война...!!! :::))) Ха, ха, ха... :::))) Дааа...!!!

От кога психодиспансерните се кълнат?!

да не забравя че господ слуша и гледа ...