Симеонов във Фейсбук: Милка Гечева вече не е шеф на ДНСК

Вицепремиерът Валери Симеонов съобщи във Фейсбук, че от вчера шефката на ДНСК Милка Гечева е освободена от поста. До този момент няма официално съобщение.

Обратно в новината

Коментари - Симеонов във Фейсбук: Милка Гечева вече не е шеф на ДНСК | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Има още много такива. Ако не знае къде да търси - Шумен.

Браво на Валери! Точно това трябва да се направи - всички корумпирани и некадърни чиновници трябва да бъдат изхвърлени на момента! Като й гледам наглата усмивка на тая, бая пари ще е взела!

Но го подкрепям и се радвам че го има този достоен човек!

А господина на Бокова кога ще го махнат?

Ах, аз плача, плача...такава загуба за обществеността...да уволнят такъв ценен кадър...

Всички кметове на Несебър от 25 г. насам имат достатъчно натрупани нарушения и трябва да влязат в затвора.

Всички съдии потриват жадно ръчички като се провинят богати мутри или забогатели от корупция! Нали те ще ги съдят и ще им решават не друго, а живота, за който са крали и убивали!

А по какви закони и наредби в Русе на бул.Ангел Гецов 54 ,кафе бара "ЕВРОФУТБОЛ" Е ЗАЕЛ ЦЕЛИЯ ТРОТОАР ????

Милка Гечева покри далеч по-сериозни закононарушения отколкото установените в някакви си пикливи дискотеки в Слънчев бряг.Ако на нейно място се сложи истински независим човек , то властта му реално ще надхвърли тази на Главния Прокурор на Републиката.Но, спете спокойно деца/на мафията/ изгледи за такова развитие не се забелязват.

А по какъ

Причтата за двата аршина отдавна я знаем. Бат Бойкооо, стига медийни шутове с главно АЗ!

Сега остана да почнат и да назначават през лицевата книга и електронно правителство е готово :)

какво е виновна госпожата, че Ветко Арабаджийчето има толкова много пари?Ми ще строи човека, няма да ги копа тези пари!Искате заетост на работната ръка, - на ви заетост.

Нека строи и инвестира. Това разкрасява Ббългария. НО СПОРЕД ЗАКОНА! Иначе ще заприличаме на кочина. А кочината прибира само свини и ситни пари. Хубаво е да се инвестира правилно, спазвайки Закона, създавайки се среда. Среда, привлекателна за нормални и богати туристи. Тогава и Ветко ще печели повече, и заплатите на работниците му ще са по-високи, и в Държавата ще влизат пари. Останалото е селяндурска работа, загробваща останалите - за да печелил Ветко от простаци бедни, трябвало да не внася данъци и да му работят за 300 лв, щото идвали много туристи, ама или си пияни бедни отрепки или по-богати, но само руснаци.

Да не би на тази длъжност да я е назначил Ким Чен Ур?

Парите ги дават Инвеститорите, а в ДНСК на ръка ги носят - фирмите за строителен надзор.Колкото повече пари е занесла фирмата, толкова по-търсена е от Инвеститори.

Браво на Павлова! Кога Борисов най-после ще разбере, че тя и намесена във всички корупционни схеми свързани с участието и във властта и ще я изрита. Време е прокуратурата да се намеси!

В ДНСК прокурор не влиза.Запомнете това !Не че не трябва да влезе.Просто не може на този етап!

Какво е по-различно в нейния период на управление от времето на Светла Гебрева/Бог да я прости!/, Иван Цацов, Емил Димитров?Едни и същи мутри си изпонастроиха където и каквото си поискаха!

Услужлива е госпожата, но не е корумпирана, никак!

Те и "нашите хора" се износват.Време е за някой по-печен,който по-умело да върти далаверите на мутраците. Може за се каже,че мисията на Милчето е успешна.

трабваше да е зад решетките.

Валерката ще се окаже най-читавия, браво !

тази не стига че е некадърна и ръководи най-корумпираната институция в страната ами и е много алчна, за всяка една комисият по приемане на обект общински трета или втора категория иска по 1500 лева под масата за да дойде бързо и после ги водиш на обяд поне 7 човека и не си поръчват пържени картофи ами все скъпи манджи, абе угоена чиновническа работа много е гадна...

Арна пичка е Милка, ма Симеонов не е успял да бодне. Блазе ми на мене, че някога и го топнах!

Такива като нея така пробиват.

нов ,,бушон,, но от ,,старата,, марка...!!!

като направи нещо извън бургаска област където му е вилаета, пак ще си поговорим. За момента твърдя, че всичките му действия имат икономически подтекст.

А кога ще дойде ред, и на софийското ДНСК. За да види, там пък какво чудо е.

Тази беше изключителна подмазвачка ,нагаждачка,блюдолизка и всичко най-лошо.Поздравления за изритването и.

Засукана кака, явно с много способности. Времената се менят и законът взима връх над беззаконието.

Добре, че Далавери разбира от всичко, също като Оня, срещу когото скачаше, преди Оня, да му натъпче устата с държавни облаги.

Държавен вестник ще се окаже ненужен, близо е времето когато краля слънце ще обнародва чрез профила си в социалните мрежи, по потник и къси гащета.

,,уморените ,,коне ги ,,убиват,,...нали???

Поемам я да и изтръскам малко джобовете.

Пожелавам на Вицепремиер В. Симеонов-Балевски здраве, кураж и постянство за възраждане на България; другите дрънкат, а той действа !!

"Вярвам, че следващият началник на ДНСК ще се съобразява единствено със закона и няма да угодничи на закононарушителите, независимо с кои на властта са свързани те", рекъл Симеонов. И по-долу: "Милка Гечева беше назначена за началник на дирекцията през 2010 г. ......... Бившият регионален министър Лиляна Павлова обвини кабинета на Пламен Орешарски в чистка и каза, че Гечева е "отличен специалист, експерт и управленец". Сега да направя ли "обосновано предположение" с "кои на властта са свързани те" ( закононарушителите)?!;)))