Хилари Клинтън: Всеки ден се питам защо загубих?

Победена преди 10 месеца от Доналд Тръмп, Хилари Клинтън публикува във вторник в САЩ един личен разказ за поражението си.

Обратно в новината

Коментари - Хилари Клинтън: Всеки ден се питам защо загубих? | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ако в публикуваните имейли нямаше задкулисни договорки спрямо опонента Бърни Сандерс от нейната партия, те нямаше да имат никаква тежест. От тях се видя колко е манипулиран и смърдящ вътрешнопартийният избор на Клинтън!

загуби,защото си голяма злобарка

"Тя казва, че се е "плеснала по челото", чувайки го неотдавна да казва, че севернокорейският проблем "не е толкова прост"." Щом като севернокорейският проблем според Хилъри е толкова прост, защо не го реши тя тогава, когато беше държавен секретар на САЩ през първия мандат на Обама? Имаше по-важни дела може би?

ЗАЩОТО БОГ БЕШЕ МИЛИСТИВ,НО ТИ ПРОДЪЛЖАВАШ ДА КОПАЕШ.

Да, Путин и отмъсти за протестите срещу него организирани и платени от нея.

искам да питам, абе верно ли некъв жужак, съвсееееееем малък, требе лупа да го видиш, бил назначил Президентът на Великата и Демократична държава в света ?

Женската подлост и лъжа, от най- долен тип, и наглостта, и най- вече алчността я съсипаха.

Нещо за мъжката агресия и неудържим полов нагон ?

И кой си слага силикон на гза, Джуките и ците??? Голи фотосесии, по дантелени рокли без бельо. По7-8 брака, и не си знаят децата и от кого са. А после магарето било виновно, че скъсало синджира!!!! По морето са по цици се разхождат. А сутрин а автобуса ти дращи на гърлото и ти пари на очите от миризмата на развалена копърка. Поне да си ги можехте!!!!

Според мен има няколко причини:Първо- заради това, че беше фалшива със заучени жестове- накратко кукла на конци. Второ- защото беше подставено лице и независимо, че Бърни Сандерс беше по добрия кандидат, на американците им наложиха този избор, а това не се хареса дори на нейните поддръжници. Трето-защото беше антихристиянски и промюсулмански настроена както Меркел и хората се почувстваха несигурни, че тя ще защити тях, а не разни "мигранти" с неясни намерения. Четвърто-действащия тогава президент Обама, който откровенно беше настроен зле по отношение на белите американци и назначаваше предимно афроамериканци, гей и транс на суперотговорни и добреплатени длъжности за сметка на традиционно ориентираните " бели" кандидати.Та този президент освен, че мързелуваше през целия си втори мандат, вместо да бъде президент на всички американци реши да се включи в кампанията на Хилъри.Това отдръпна още повече избиратели вместо обратното. Пето:Самата Хилъри като министър участваше активно в акцийте ма ЦРУ по "арабската пролет" в Египет и Либия в подкрепа на крайните ислямски терористи и прибираше пари от СА под фирмата на спонсорство.Американците не я харесват защото е човек зависим от чужда държава. Шесто- Подкрепата за малцинствата и пълното инезачитане на волята или мнението на белия американец Седмо- американците не искат още един мандат на корумпиранито семейство и на човека който излъга пред библията и целия свят, че не имал сексуални отношения с жена в Белия дом.Как да повярват сега на жена му, която дори не поиска развод въпреки разила. Седмо- американците имаха нужда от силен проамерикански кандидат, който да може да се справи със надвисналата терористична опасност над САЩ, а не още един Обама, каквато би била Хилъри. Дали руснаците или някой друг е помогнал не знам, но Хилъри изгуби съвсем резонно и това се очакваше, макар, че никой от нейните привърженици не го виждаше.

Много точно , категорично и компетентно мнение.

Причината ,която ще изтъкна не е много убедителна,но просто се набива на очи сходството -значи ,подозирам ,че Хилъри Клинтън е преродена Горгона Медуза в мек вариант.Вижте само как гледа- ще вкамени с поглед събеседника!И личните и качества са като на Горгона,..или най-малко на женски алигатор!

Абсолютно! Защо всички политици си мислят, че хората вярват, четат и търсят само официалните източници на информация!

Мъжете. Мразят. Открито. Да ги управлява. Жена. Това е. затова жените прибягваме до разни потайни техники- и пак ги управляваме :)))

Лъжата и измамата са в основата на женското мислене. За това исляма не допуска това. В средновековието са горени на младите. В морският флот е забранено работата и службата на жени. В Перник ги накарат с винкел. Меркел съсипа Европа и света. Жените са божие изчадие. И за това са убивани . Изневерите, алчността , злобата и завесата са и основата на женското мислене. Там къде има жени има само пристъпения. Те са продиктувани от тях. Най - жестите убийства са направени от жени. Самото убийство на Кенеди, е извършено от Жаклин . Примери много. Пътя е един . Връщане на правилата на средновековието, и обевяванета на жените за вещици, или ислямизация.

тъй, тъй - ама продължението на рода Господ е дал на нас - ТОВА НИ СТИГА. Мъжете може и да се женят помежду си колкото си искат, ама децата им са от жени. Така, че и в черен чемодан да ни заврете, а такива като тебе наспорил Господ, не можете да ни стигнете. И затова толкова се пените. Насилието ражда насилие, а вие сте родени насилници.

Вибратор?

и с това,да,благодаря :)

Причините са много, но аз ще ти припомня някои от тях: Ти не беше най-добрият кандидат на твоята партия. Гласоподавателите се подлъгаха по елементарните обещания и големите лъжи от типа "ще направя Америка велика", какво да се прави като и вашите са прости. И да не пропуснем помощтта на джуджето за противника ти, което никак не е за подценяване. А има и още....

Щото не всичко е пари, приятелко!

А Тръмп всеки ден се пита "Защо спечелих?". Така е Лельо Хилъри. Защо не е справедлив. Има хора цял живот учат и работят и найц! Има такива дето се омъжат за бъдещият Президент и това има дава възможност после и те да пробват..ако нямат грам опит в нито една сфера а просто защото имат връзки!

Ебахти гнусната "статия". Още по-гнусно е съществото, за което е написана.

Питай путин защо загуби, ха ХА

пролуки в политиката на демократите и се възползваха популистки чрез средствата на масово осведомяване.

Хахахахаха! Изключително ме забавлява как се гърчи Килъри...

На фона на предизборните митинги на които Барака Обама активно агитираше за Клинтъница тя обвинява дори него за това че не я е подкрепил в достатъчна степен което е довело до слабия и изборен успех... Румънския хакер Мартин Лехел, който през 2013 година публикува част от пощата на семейство Клинтън и техни приближени, е в затвора а Сет Рич, който преписа на флашка и предаде за разпространение от Уикилийкс и-мейлите от сървъра на демократическата, загина при уличен "обир" а Хилъри още се оплаква от "руските" хакери вместо да си признае че фриволното и отношение към електронната сигурност е причината да излезе наяве отвратителното и отношение към Барни Сандерс и подмолните договорки между предизборния и щаб и ръководството на Демократическата партия;)

мале тази вещица и военно престъпничка тотално изтрещя:)

на Захарова още тракат..

ОЩЕ НЕ Е РАЗБРАЛА ОТКЪДЕ Й Е ДОШЛО! ТОЛКОЗ Е БИЛА УБЕДЕНА И НАГЛАСЕНА РАБОТАТА... НАКРАЯ ДА ДОЙДЕ СМЕШНИКА ДОНИ, ДА И ОТМЪКНЕ ПОСТА ПОД НОСА... СТРАННА Е ПОЛИТИКАТА НА САЩ...

Защото американския народ харесва Путин повече от тебе ======== Харесват го, щото си мислят, че Путин е покемон от покемон го!

само дето в Кремъл няма евреи. ---------- Майката на Путин е Мария ШЕЛОМова! И не знам що си мисля, че Алексей МИЛЕР, братята РотенБЕРГ и Роман АБРАМович, не са от ескимоски произход! Но шойгу е обаче!

Шило

Ти мислиш?!

Не зная дали джуджето е от еврейски произход, но няма никакво доказателство, че е християнин!

Защото американския народ харесва Путин повече от тебе !

loyola

"Със сигурност е имало контакти и със сигурност някаква форма на договорка", заяви тя. Няма факти, само предположения. По същия начин действаха, когато обвиниха Сергей Антонов - колко години го обвиняваха, но факти нямаше! То не бяха книги, речи митинги. Някои хора направиха пари...

Яко се получи! Плешивото еврейче от кремль помогна да върне на власт изконните врагове на раССия - Републиканците! Голем автогол! МУХАХАХАХАХАХА А хиларито е една смешна бабичка!

само дето в Кремъл няма евреи. Гонят ги от властта на всяка цена. Това е причината евреите да мразят толкова Путин. И понеже видяха, че не могат да го пипнат и помръднат, минаха на следващия етап. Като няма реалност, вече си я измислят и я пласират като истинска. Путин е евреин, Медведев е евреин. Демек, ние сме навсякъде и всички са наши хора. Правете каквото ви казваме или няма мърдане. Това е посланието в коментара. Само дето е лъжа.

Кинтаджии стоят зад това шашаво бабе-славяномразец, което още сънува цветни сънища за импийчмънт на Д. Тръмп. Гламава работа, ма тукашните му мекерета мнооого го внимават и мечтаят да се върне и да може да ги привиква за указания тук и таме!

Мръсна чума

Избора беше между дърта и злобна вещица, и дърт клоун. Хората избраха клоуна.

Тази май си въобразява,че земното кълбо е наследство от баща и!

Дърта кукумявка!Вместо да си гледа внуците войни ще ми води!

Годината е1999 в центъра на ПРИЩИНА бандитско Косово.Хилъри прроиизнася пред100.000 косовари шиптъри арнаути пламена реч проппита с безкрайна омразаа към всички СЛАВЯНИ .За НАЙ-голям враг нанеолибералните цености и демокрациятаХилъри обевява ПРАВОСЛАВИЕТО(Руско-СРЪПСКОТО) в речта си казва тятрябва да ОТТСЛАБИМ максимално РУСКОТО влияние на Балканите да ппожоним сърбите да затворим църквите да арестува свещениците да изтрем кирилицата а на власт наБАЛКАНИТЕ да дойде ДЕМОКРАТИЧНИЯ ИСЛЯМ

Технически взе повече гласове от Тръмп. Но поради особеностите на тамошната изборна система, може да имаш няколко МИЛИОНА гласа повече и пак да загубиш изборите. И Буш беше взел по-малко гласове от Ал Гор, ама спечели навремето.

Бяха почнали повторно да броя от омраза към Тръмп. И опа изненада, бюлетините за Тръмп почнаха да се увеличват. Та познай как са броили в някои щати.

ТРЪМП ОСПОРИ РЕЗУЛТАТИТЕ В НЯКОЛКО ЩАТА И НАКРАЯ ИЗЛЕЗЕ С 3 МЛН ОТГОРЕ! СПЕЦИАЛНО В ТУИТЪР НЕ ПРОПУСНА ДА ГО КАЖЕ!

Ми, глей ся Килъри, Нека да направим невъзможното - да забравим, че ти постави началто на практическото изпълнение на политиката на Обонго с т.нар. Арабска пролет, да забравим прословутото "Аз дойдох, видях и той умря, ха-ха-ха!", гледането на живо, как убиват посланика ти в Бенгази - същия, който организира доставките на либийското оръжие за терористите в Сирия и др. подобни. Все пак, само три неща да си обмислиш, над поредната чаша шардоне: 1. Ти обиждаш американците, като твърдиш, че толкова лесно могат да бъдат подведени от Тръмп, дори и с помощта на Путин. Тръмп просто артикулира това, което много от тях мислеха и чувстваха. А те - белите и хетерогенните, християните са все още мнозинството в САЩ. Вие с Обама и Сорос бяхте тръгнали на война с тях и все още сте във война с тях. 2. Бърни може да е всякакъв, но точно ТИ и твоите хора от DNC му правихте всички мръсни номерца, на които сте способни. А това няма нищо общо с морала, с който толкова (лъжливо) се киприш. 3. Защо пропускаш една много близка до теб личност - Хума Абедин, станала олицетворение на прокарването на политиката на Мюсюлманско братство в САЩ.

Какво има да се чуди. От една страна Америка преяде с демокрация. Това обаче се случи по скоро "информативно" отколкото в реалност. А реалността е следната. Ужасна здравна и социална система. Бизнес климат само за големите. Ширеща се все по-голяма расова и антиемигрантска дискриминация дори сред средите на нисшата бедна класа. Все повече растящият Бог наречен Пари. Във външнополитически план .... Китай ги прави на пух и прах. Путин излиза все по-често победител. Европа през последното десетилетие почна да им се мръщи и даже си позволи да им се кара за някои неща. Във военно отношение ...съсипаха Северна Африка и създадоха хуманитарна криза такава каквато не е имало и пред втората световна. С две думи почти на всяка крачка Америка се дъни. И това усещане за постоянни издънки цари във всички класи на тяхното класово общество. Ето за това избраха нещо не традиционно .... Тръмп. Това е подсъзнателна надежда, Америка да се върне 20 век и да почне всичко на ново. То всъщност целият свят се надява на това.

Щото си подлога, да не казвам на кой - те за това загуби , бабо !

Г-жа Клинтън: "Всеки ден се питам кой ми с*а в кюлотките."

Начи според Хилъри виновни са Тръмп, руснаците, Бърни Сандърс и медиите. А нейната вина, къде е? Типично певедение на нагъл и самозабравил се политик.

Щото припадаше и повръщаше зелени топчета по време на предизборната кампания ?

Щото в името на властта си съгласна дори друга да свири на тромпета на мъжа ти.

ааааа не си го давам ей:)

ох,баня,ох кеф,клинтъновата баня,голям кеф

Щом всеки ден си задава този въпрос-това вече е диагноза! Така е когато човек не може да губи с достойнство,внушила си е,че на всяка цена са длъжни да я направят президент!

Единствената жена, обичаща войната. Още помня как се радваше, че са убили Кадафи. Беше като от някой филм за лудница.

Не е вярно. Олбрайт, бившата държавна секретарка през 90-те, беше същата вещица по адрес на 500 хиляди иракски деца, загинали заради американските санкции. И то в интервю в същото предаване, макар и години по-рано. Е, не се изсмя като Килъри, но самият и отговор, че смъртта на тия половин милион деца, си е струвала цената, е достатъчна да демонстрира какво е мнението на хората с власт в САЩ.

Тая алчната не може да преживее че трябва да се бърка в джоба си за да се издържа фамилията и..Защо бе дебилке не се питаш всеки ден - защо хората са на това дередже, защо трябва да насилваме от алчност други независими държави да възприемат нашите ''ценности и демокрация'' и тогава ако намериш отговор ще намериш и отговор защо си загубила авантата

Е нали заради руските хакери стана сакатлъка. Да няма нова хипотеза: черна магия, лошо храносмилане, котката на съседите, злата мащеха?

Шило

Да бе, всички други са и виновни, само тя не вижда причина в себе си.

тя споделя, че е намерила убежище в семейството си, в техника за дишане, на която я научила нейната преподавателка по йога, и в шардонето ----------------- Сиреч- през деня рева на рамото на дъщеря си, после въздишам тежко насаме и вечер къркам като хусар, белким забравя. Както Кухата Лейка е писала по-долу, ако тази беше станала Президент на САЩ и в качеството си на такава Главнокомандващ на USArmy, светът вече щеше да е осветен от няколко ядрени взрива, първите от тях- на Корейския полуостров.

Тоя въпрос трябваше да си го зададеш още при появата на Моника, а не да се правиш, че нищо не е станало... Тази е сериозно зациклила!