Работниците от ”Емко”: Спрете войната срещу нас

Работниците от военния завод "Емко" подновиха протестите. Те настояват за възстановяване на търговския лиценз на дружеството, който бе отнет през юли.

Обратно в новината

Коментари - Работниците от ”Емко”: Спрете войната срещу нас | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Работниците могат да прекратят тази отворена им от мафията, макар и отричана война срещу тях САМО И ЕДИНСТВЕНО АКО Я ПРИЕМАТ И СПЕЧЕЛЯТ! Другото ще е в най-добрият случай.само временно, палиативно моментно отдръпване на чакалите на мафията от активите им докато мине жегата и те се прегрупират и измислят нова схема и издебнат нов удобен момент за атака! Задължително работниците трябва да минат в настъпление - твърдо оставка на министъра, а след това пълно разследване на престъпниците, които ги атакуваха и на ГОСПОДАРИТЕ им!!! Още повече, че те са всеизвестни и това не им е нито първото, нито десетото или стотното ТЯХНО ПРЕСТЪПЛЕНИЕ, с кръговете и обръчите им!

Работниците правилно са разбрали, че това е де факто война срещу тях от страна на правителството, изпълнена чрез атаки на ресорния министър по заповед на Пеевски и мафията зад него и пред естествено "безпомощния поглед" на наужким управляващия Борисов, но те трябва да знаят още, че ВОЙНА И НАПАДАТЕЛИ, особено от тази порода безскрупулни, арогантни, алчни, зависими, престъпни и БЕЗРОДНИ същества С МОЛБИ И УВЕЩАНИЯ НЕ СЕ СПИРАТ и предотвратяват! На война - като на война и това точно на производители на оръжие е малко нелепо да се налага да им се разяснява! А иначе в по-широк план ТОВА Е ПРОСТО ПОРЕДЕН ЕТАП ОТ ВОЙНАТА, която червената (при)руска ДС-КГБ магия води вече 30 години срещу България и българите, като ги разграбва и съсипва безмилостно, планомерно и последователно ДО ДУПКА! Да молиш тези да спрат е все едно да повярваш в сълзите на крокодил, който поглъща поредната си жертва!

Тиквата турсит къде е?? Даде на концесия държавата на Пеевски. СКОРО ПРОТЕСТИ И ОСТАВКА!!!

чии интереси обслужва ... До къде я докарахме - хора да протестират за работа , и то не работа за по 1500-2000 лв. заплата , а за някакви си 600 лв.!!! Срам ! Бай Бойко да вземе да се гръмне !!Само магистрали са му в главата /щото лапачката е най-голяма там , а и тоя дето ги печели поръчките му е близък на сърцето !!!!/ тоя простак от друго не отбира .....ама от нищо друго.

Главен разпределител на порциите, най-голямата луканка, филията с мас и или кучешката пържола да помисли: Дали трябва да затрие цяла България за ЛИЧНИ ФИНАНСОВИ ИНТЕРЕСИ? Превърна всички граждани в ПРЕСТЪПНИЦИ, държавата в МАФИЯ в личната си война срещу институциите на България. Унищожава полицията (импотентен държавен орган), продаде гражданите (лиши ги от правото на работа), затри пенсионерите (здравната реформа), работи за ЧУЖДИ интереси - иска да купува американски скраб вместо нови икономични изтребители за Българската армия. Не го интересува състоянието на БА, а го интересува търговската сделка: покупката на американски скраб за да го приемат в посолството на УСА посред нощ, когато пак го свалим от власт.

какво ще ядат?

Пичове, това го няма и в Северна Корея. Ебати овчия народ сме...

Държавата работи за Пеески и Доган!! Помага им да открадват предприятия.

От тия работници на който му се работи да изчезва от Бг. Тук за трудолюбиви няма място.

По време на Протестите срещу Режима на бай Тошо всички скачахме , искахме работа . И мечтите ни се сбъднаха - дадоха ни работа .Никой не се сети да иска и Пари .

няма финансов проблем има огромното желание ПЕЕВСКИ И СИЕ да налапат де що има печеливша фирма и да я съсипят! заради такива некъдърни премиери и министри държавата ни няма никакво икономическо развитие! всичко добро беше разграбено и унищожено!

Мафията на ГЕРБ ще победи и Емко няма да проработи.

просто си смени фамилията на ГЕРБев и всичките ти проблеми изчезват :)

а наивниците си "искат" завода. Той да не е ваш, бе.....

Искате си, ама няма. България трябва да се ошушка до края. Демокрация е .По нашенски.

В ИЗНЕСЕНАТА ИНФОРМАЦИЯ : "На 8-и септември държавната компания "Кинтекс" спира три договора на "Емко" за износ на боеприпаси за Индия, а щетата е за около 60 милиона долара" ПРОБЛЕМА Е ИЗЛОЖЕН В СТАТИЯТА: "Борисов дава ВПК на Пеевски, държавата губи около 1 млрд лв." През март олигархът-депутат неочаквано се появил на Авиационно изложение в Индия. Там участвали над 650 компании от 32 страни, предимно с военно производство и въоръжение, както и образци на противовъздушната отбрана, ракети и муниции. В разговори с представители на военното министерство на Индия и други ведомства, свързани с отбраната и армията, депутатът от ДПС обещавал да осигури продукция от България за над 1 млрд. долара на цени, подбиващи тези на международни пазар. Информация за волните изпълнения на новопръкналия се оръжейник стигнали до зам.-генералния директор на руската компания Рособоронекспорт Сергей Гореславски. Той пък докладвал на министъра на промишлеността и търговията на Русия Денис Мантуров. От руска страна била извършена проверка, която установила, че представителят на България, както се именувал сам Пеевски, се опитва да прокарва и оферти за стрелково оръжие автомати Калашников, ракети и муниции и да приема поръчки за ремонт на вертолети и руски самолети. Това вбесило руснаците, които се очаква да реагират по свой начин на опита да се влиза с взлом на тяхна територия. НА ПЕЕВСКИ ВЕЧЕ Е ПРИГОТВЕН ДЪРВЕНИЯ КОСТЮМ, А НА ПРЕДПРИЯТИЯТА ОТ ВПК ФАЛИТА.

кражбата под масата няма да може да се осъществи този път.

Гебрев собственика на Емко твърди,че Дунарит е негов,а много интересно в Търговския регистър в Русе,казват,че няма такова вписване.

Да, точно това е най-интересния въпрос!!! Как има хем има публикуван протокол, който доказва собствеността на Гебрев, а в същото време Търговския регистър не публикува промяната? Нещо много смърди почна да смърди май? Някой пак е звънял по телефона!!

В съда протоколите не важат.

Абсолютно погазване на всякакви правила и закони от машата на Пеевски - Емил Караниколов! Опити за кражба на частна собственост чрез национализация!! Бойко, защо се криеш, когато дерибейте ограбват държавата??

няма да спрат докато не прилапат цялата оръжейната индустрия в България, просто парите там са огромни и нарастват

ДЕМОКРАТИЧНО ОРЪЖЕЙНАТА ПРОМИШЛЕНОСТ БЕШЕ СРИНАТА.

Защо тъпото управление даде пет милиярда за частната банка,а не взе никакв активи в нейна полза.Даде много народни пари ,без да иска нищо,е това ако не е ,,огромна далавера,,Просто ни правят на глупаци.Кой комунист стой зад ,,Емко,,амаако не той пък другото зло,една вече охранена свиня и за народа все лошо.

СЕГА СМЕ 2017, А НЕ 1917 И НЕ 1987-КАКЪВ "КОМУНИСТ, КАКВИ 5 ЛЕВА-ЕДНИ МАФИОТИ СЕ ОПИТВАТ С ПОМОЩА НА ВЛАСТТА ДА ОТКРАДНАТ АСТНА СОБСТВЕНОСТ

Кой имаше достъп до оръжейната промишленост.Защо уволниха Нинова,за корупция,чия частна фирма е ,,този емко,,на обикновен българин ли е.Та затова казвам,дали комунистическо изчадие или охранена свиня за народа нищо добро не се очаква.Сегашните са писледователи на предишните,само човека кой да прибира.Пълни боклуци са всичките