Депутатите отхвърлиха ветото върху Закона за околната среда

Със 138 гласа „за”, 78 „против” и 2 „въздържал се”, парламентът преодоля президентското вето и повторно прие промените в Закона за опазване на околната среда.

Обратно в новината

Коментари - Депутатите отхвърлиха ветото върху Закона за околната среда | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

о-о-о-о Жорето - гербаджия, че и депутат!! О о о о о, дялан камък - за всичко става.

Браво на ГЕРБ че отмениха ветото на мошеника Радев, който застана на страната на зелената мафия и националните предатели в съдебната система!

Ам' тоз гол охлюв на снимката кога стана гербаджия?!

НС трасира пътя на СЕТА....

съвсем съзнателно...С нея се затриваме и ние... NO COMMENT....

...пак,се спъна...

Зелените и НПО са червени.

Някой да погледне какво става в "Малинова долина" над Студентския град. Един естествено образувал се парк с разкошни дървета и растителност се унищожава зверски от булдозери и резачки за да могат да построят поредните тъпи кооперации - там инвеститори са Елена Костова и няколко фирми дето пълнят торбата на Герб и кмета Дилчев. Огледайте се познавате ли семейство без жертва на една или друга форма рак, а това са белите дробове на града и ние ги унищожаваме. Не останаха градинки, паркове и юнашки дърпаме от планината. Тук платените тролове плюят по еколозите, има ги всякакви, но ако не са те ние ще си траем с вродения ни робски манталитет и алчните тъпанарите без скрупули и без милост ще продължат да ни унищожават.

Язък. Канчето на НПО ще остане празно.

Пускам сълза за псевдоеколозите, дето се надяваха да не стане този закон

Що е комунист все е дебил.

С изключение на Баце - той е двоен дебил!

А случайно да знаеш фокуса как от дебил някой се превръща в демократ или в гражданин за европейско развитие, или в двете едно след друго, или даже едновременно.

Кухичък си "Йоцо"! И скоро няма шанс да разбереш простички неща! Хората се делят на почтени и боклуци, а не на комунисти и не комунисти!Този на снимката е работил за Държавна сигурност, в което по принцип няма нищо лошо. Този обаче е бил "Слушалка", тоест, донасял е за приятелчетата си! Не е работил като Първанов, на "ползу роду". Тоест за Първо главно управление, което е външното разузнаване! Или за теб няма разлика дали си работил за външното разузнаване или си бил най-обикновена "Слушалка" към Шесто управление. Та затова казвам, че си кухичък! Това е характерна черта за всички седесарчета. А тоя на снимката и Антон Тодоров са най-цените кадри на ГЕРБ.

Даааа, ГЕРБерската шайка, прикътала в редиците си ДС ченгеджиите и доносниците като Георги Марков, начело с мутромилиционера-премиер бърза да прилапа още няколко милиарда от големите инфраструктурни проекти, преди въпросната Мутра да си е хвърлила оставката по някакъв дребен повод - за пореден път, дано и последен...

МАРКОВ,ТИ СИ ДОНОСНИК И НАЙ-НАКРАЯ СИ НАМЕРИ МЯСТО ПРИ СВОИТЕ!ЖАЛКО,ЧЕ МЕ ИЗЛАГА И МНОГО ОКОЛО МЕН ЗА ДА ГЛАСУВАМЕ ЗА СДС!НО В ЖИВОТА Е ТАКА М...О ДУПЕ ЕДИН ПЪТ ГО ПРЕКАРВАТ!ИМА ВЪЗМЕЗДИЕ ДРУГАРЮ!!!

Това новина ли е??Та саде балък е можел да повярва че това за което герберомутрите са взели бая мангизи ще бъде оставено неприето???Манипулации лъжи маскаради кражби - всичко това е на наш гръб заради търпението ни към извършителите..

Марков ти си слуга на чужди господари и твоето място е на бунището на Историята ! Пак помагаш на Богатите и искаш заедно да унищожите Българската Природа !

Този подпухнал и лъщящ алкохолик докога ще го развявате по медиите? Такива утрепки отвращават! Ренегат!

на Соца никой никого не питаше какво да събори и къде да построи ! Я протестирай па виж какво те чака ! Събаряш църква за една нощ ,разрушаваш законни домове на хора и "строиш комунизЪма".Сега същите тия им светна за "човешки права"!Демокрацията май не им е "отнела всичко"!

А не са ли точно тия от Соца, които споменаваш, че са събаряли без да питат народа църкви за една нощ, сега в редиците на "евроеийските граждани" ГЕРБ?

Т.нар. "зелени" бяха създадени две седмици, преди Станишев, БСП и ДПС да приемат закона, според който териториите по Натура се определят не от БАН и експерти, а от НПО-та. Чудесна схема, годишно към 200 милиона се усвояват. И нямаше дума да кажа, ако нещо реално беше направено за природата. Затова и е съвсем естествено създателите на тези НПО-та да гласуват в тяхна защита. Уверена съм, че нито евро от тези 200 милиона не достига до БСП и ДПС, а всички отиват за защита на зъбатата патица и куците хлебарки около магистралите.

Aми т.н. многофункционални демократи от породата "Георги Марков", те кога бяха създадени?

Красная кухая лейка, фен съм Ви! Винаги се радвам, когато поствате в дир-а, защото усещам свеж повей сред зловонната среда навсякъде по коментарите на Дир-а.... Благодаря, че все още някой здравомислещ се включва тук!!!

Тези платени "природозащитници", "зелени" и други подобни са подтиквани да спират всичко полезно, което може да се направи за страната ни. Помните ли записа, в който "радетелите" за защита на природата "зелени" /дали са зелени или с друг цвят не е сигурно/, искаха 200 000 лева за да спрат антибългарските си действия при осъществяването на полезен за страната ни проект. "Дайте двеста хиляди и няма да ви пречим". Това ли е "родолюбието" им? Такива организации трябва да се забранят със закон. Те са вредни за страната и развитието й.

Липсата на аргументи води до употреба на обиди. В дълбочина това е липса на нещо полезно под прическата.

от този са само соломон паси и таско ерменков

Дано цяла България види Демоничните,Предателски лица на Българоубийците - Герб и т.нар. "патриоти"!

В герберастката парламентарна шайка има две същества от може би мъжки пол, които са особено отвратителни - Антон Тодоров и Г. Марков. От женското стадо най-гнусна ми е "Малката мамба" - Десислава Атанасова. Гнус, гнус та гнус!!!

Отказвам се от конституционното си право, депутатите да ме представляват. Гнусняри като този не може да говорят от мое име.

Боклуците от БКП и пионката им Радев не искат да се задвижват инвестиционните проекти. Искат както с въвеждането на Тол таксите за тираджии да обжалват до дупка и да не прогресира държавата. Бедно и подвластно население искат, такава е и до днес доктрината на руското влияние.

Ха, ха, а тия от ГЕРБ и ДПС, друго искат, а?

Когато се приемат антиконституционни закони от законодателен орган ... Думата има Конституционния съд, доколкото го има.

Как,бе , Гъдьо? Как КС хем не се е произнесъл, хем законът е антиконституционен?

Ами... др Нинова така каза.

Така се получава, когато мафията си има държава...

Тоест парламентът приема закон в противоречие с конституцията, където пише, че ВСИЧКИ са равни пред закона. Сега за едни субекти делата ще се гледат на няколко инстанции, а за ДРУГИ - само на една инстанция.

И сега в България едни дела са триинстанционни, други са на две инстанции, а трети дела са само на една съдебна инстанция. След като едни субекти превърнаха обжалването в рекет, достатъчно е един съд да им каже и докаже, че екологичните изисквания са спазени.

По твоята логика дай и обществените поръчки да ги направим с едноинстанционно обжалване, понеже все някой участник по ЗОП ще се намери да протестира фаворизирането на фирмите на Прасчо.

БСП която няма капацитет да си прави сама проектозаконите и е наела адвокатска кантора за целта си позволява да се меси в законодателната дейност на НС. Да, БСП има право на това по закон, но от житейска гледна точка при липсата на капацитет да направи сама проектозакон и да се налага да плаща хонорари на адвокати да й вършат работата е смешно да дава акъл, който самата партия няма.

Това каква връзка има с темата? Или още не са ви дали актуални опорни точки и карате на автопилот?

Точно е по темата и се отнася до правната експертиза и капацитет на БСП която щяла да даде закона на КС без да разбира от закони. Ако се съсредоточите и се освободите от емоциите може би ще успеете да осъзнаете прочетеното и да не задавате такива въпроси.

Пак не разбрах ..... БСП ли консултира Президента .... БСП ли няма изявени юристи и Правен борд...... Какво общи има адвокатската кантора, дето трябва да оформи технически в законопроект определена концепция ама така се месила на НС.... и въобще ..... пълна боза?!

БСП има юристи разбира се, като Миков например, но те нарекоха Правния съвет назначен от Нинова - смокинов лист и отказаха да участват този съвет с открито писмо. Нинова няма юристи, но се е обградила с послушни деца. но Нинова не е БСП. Тя е БСП /Нинова/,та ако в нещо съм неточен това е, че не подчертах, че БСП /Нинова/ няма правен капацитет и експретиза.

Реално ГРЕБ никога не са печелили избори. Никога не са били над или поне 50 процента в народното събрание. Дори и в най-еуфоричните години имаха 116 депутата. Парламентарни избори в България могат да твърдят, че са печелили само Костов с 137 депутатами евентуално царя с НДСВ с 120 мандата. Гребаджиите поне от кумова срама трябва да се съобразят с президента избран от 60 процента от гласувалите. Но поне се видя какви отрепки са патриотите да се слагат на Боко за всичко.

Шило

Поредната демонстрация на защита на нечии интереси, за сметка на интересите на мнозинството.

Повече няма да гласувам за ГЕРБ. Просто преля чашата.

Ха, добро утро, пък и чашата преляла, ама много ви е голяма чашата, доста пиете...

Какво чаша, това неговото е направо бъчва... :D

Що? Щото не са съгласни едни малоумници дето не знаят къде е планината, да пречат на всичко ли? И аз не съм съгласен. Тези "еко" организации са престъпници. Пример - натура 2000.