Спасяват хиляди млади имигранти от депортация от САЩ

Демократите се разбраха с Тръмп през главата на републиканците за спасението от депортиране от САЩ на хиляди млади имигранти.

Обратно в новината

Коментари - Спасяват хиляди млади имигранти от депортация от САЩ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тръмп сключи сделка той няма да спира програмата на Обама а бившите му съпартийци от Демократическата партия заедно с настоящите му съпартийци от Републиканската партия ще му осигурят по-висок праг на допустимия държавен дълг така че Президента да не се главоболи с евентуален технически фалит;)

В края на краищата не може целия свят да живее в САЩ! Кой емигрирал-емигрирал, кепенците се затвориха!

Пляскаме на крака и пием шампанско!

МЕРИ, ТИ НАИСТИНА ЛИ СИ ЖЕНА ИЛИ САМО НИКА ТИ Е ЖЕНСКИ? ПИШЕШ НА ДОСТА ВИСОКО НИВО. В АМЕРИКА ИМА ЕМИГРПАНТИ И ЕМИГРАНТИ. РАЗЛИКАТА Е ОГРОМНА. ЕТО ЕДИН МАЛЪК ПРИМЕР ОТ ЖИВОТА. ТАМ ОТИДОХ ОТ МОСКВА. ПОСРЕЩАМ СТУДЕНТИ, ДОШЛИ НА ЛЯТНА СТУДЕНТСКА БРИГАДА. ПЪРВИЯТ МИ ВЪПРОС КЪМ ТЯХ БЕШЕ - ОСТАВАШ ЛИ? АКО ОСТАВА В ЩАТИТЕ, НАМИРАХМЕ ПО ДОБРА ПОСТОЯННА РАБОТА. БЯХА ПРЕДИМНО ДЕВОЙКИ. КРАСИВИ, ИНТЕЛИГЕНТНИ, ХАРИЗМАТИЧНИ. БЯХА МЕЧТАТА НА ВСЕКИ АМЕРИКАНЕЦ. ЕТО, ОТ ТАКИВА ЕМИГРАНТИ СЕ НУЖДАЕ АМЕРИКА, А НЕ ОТ ПРЕПЪЛЗЯЛИ ГРАНИЦАТА НАРКОТРАФИКАНТИ.

Спасяват ги значи, тия "хиляди млади имигранти от депортация от САЩ"! А дали наистина ги спасяват, щото ако са се пекли повечко на плажа и са придобили повечко тен: "...Видео показва лейтенант Грег Абът да обяснява на изплашена жена, седнала в спряна кола, че няма защо да се притеснява защото "ние убиваме само черни" е откъс от публикация във френския седмичник Льо Поен от 1 септември т.г. под заглавието "Ние убиваме само черните: американски полицай си загуби работата" ("Nous tuons seulement les Noirs": un policier américain perd son travail", AFP, Publié le 01/09/2017 à 14:43, Le Point), че и не се знае дали няма да подкарат и ония другите, без тен, а докато уволнят всички като лейтенант Грег Абът ще мине доста време.

Какво толкова е станало?САЩ са били, са и винаги ще си бъдат държава на имигранти!Те така са създадени!Карашик от народности, раси, нрави и обичаи!Затова и политиката им било то вътрешна или външна е същата бъркотия и противоречия!

Скоро бях на гости в Ню Йорк. САЩ не са това което бяха. Скапани самолети по вътрешните линии...старо и увехтяло метро...магазините като навсякъде ,нищо особено и различно...летището Кенеди голямо..но само това. Те самите американци вече май го осъзнават и..не са така нафукани както бяха някога. Освен английския,май не знаят никакъв друг език...а и него не всички го говорят добре!Въобще...прехвалени краставици

Понеже цял живот Тръмп е сключвал сделки, сега със сигурност е на път да намери начин да построи стената.

Браво радваме се на спасението. САЩ чудесно вървят по стъпките на ЕС - законите да важат само за законопослушните, а за нарушителите има промоции и награди.

Невероятна тъпня, оформена като инфо. Какво значи "спасиха"?!? Мигрантите били спасени от депортация. А местното население спасено ли е от мигрантската напаст? Нима то не е най-важното? Тръмп работи за своята нация. А му пречат. Няма по-охулван от медиите американски президент! И защо?!? Защото иска да работи за националната сигурност и да отърве САЩ от мигранти от Третия свят, които същите властови центрове вкарват и в Европа!! Има ли още неосъзнати българи, които да не са се светнали, че това е политика на световното правителство в сянка? Политика на унищожение на БЕЛИТЕ ХРИСТИЯНИ! За тази политика допринасят и медии като дир.бг. Които преписват нелепи статии от глобалистките медии за някакво "СПАСЯВАНЕ" на мигранти?!? Има ли по-голямо безумие от подобно словосъчетание?!? Да унищожим себе си, като "спасим" нашите бъдещи унищожители. Сатаничките са натиснали първа космическа скорост - за разгром на християните чрез ръката на исляма!!! И не е за първи път - четете историята!

Душа, от кога мексиканците станаха чалми и гаджали?

Нали си наясно, че тексас е мексикански и е крайно не демократично да спираш желаещите за "новия свят".

В безмозъчната си омраза, пропускаш че Америка е създадена изцяло от мигранти. Всеки има право да защитава границите си! Ние строим ограда и те също! Но тези които така или иначе си приел са два вида: спазващи законите и престъпници. В малката ти главица появявал ли се е въпроса: кой губи когато гониш образовани и трудещи се хора?

е- те мексиканзите парво поколение са работести, ама тези така наречени дреамер =????

Тръмп отмени DACA - това добре. Ама после за*ба републиканците и седна да преговаря с демократите. И ти ми казваш, че "Тръмп работи за своята нация" ?!? А лявопедерастичните медии няма как да не се радват, че Тръмп "спасил" нелегалните дриймъри.

горките деца насила ги вкарват в сащ после не могат да избягат!

Никой не ги пита обаче въпросните "млади имигранти" дали искат да живеят в говеждата кочина - забележете - направо тръгват да ги "спасяват".

Голяма глупост си написал- въпросните млади имигранти като не искат да живеят в САЩ , за чий са имигрирали там? Можели са да си стоят в родните си кочини, никой не ги е закарал на сила в американската, нали? А ако не им е харесало, щяха сами да си тръгнат, не да чакат да ги депортират.

Това са ДОВЕДЕНИ като деца емигранти, не са емигрирали сами или по свое желание! Четете преди да пишете бе, соросоидни дебили!

загадката не е това дори не е и тръмп най-голямата загадка е как може идиот като теб да има самочувствието да дава мнение!?

Нервирах ли те, соросово бухалче? :))

Как добре си се описал: "как може идиот да има самочувствието да дава мнение!?" И въпросителната се слага преди удивителната!

"Споразумението бе постигнато на работна вечеря на президента в Белия дом с лидерите на демократическото малцинство в Камарата - Нанси Пелоси, и в Сената - Чък Шумър"... Страхотни лидери има Демократическата партия в сената и конгреса - италианка (тип Могерини) и евреин (при тях типове няма, всички са мошета)! Да се чуди човек това законодателния орган на САЩ ли е или някакъв мулти - култи водевил! А Тръмп преди да клекне и да вечеря с тях, дали си спомня, че вначалото на годината, по- точно на 31 януари жестоко подигра в Туитър точно тези двамата, цитирам: "Нанси Пелоси и ронещият фалшиви сълзи Чък Шумър трябва да се срамуват от себе си. Не е чудно, че управлението във Вашингтон не работи!"

На Тръмп набързо му извиха ръцете. А тези, които стояха като опора зад него, бяха компрометирани, сплашени, изгонени. За да остане той сам и още по-безпомощен.

бай Тръмп е най великият !!!!!

на следващите президентски избори Тръмпито да се яви като кандидат на демократите?!