Мигранти продават органи, за да достигнат Европа

Продажбата на органи на мигранти в замяна на възможност да попаднат в Европа става все по-разпространено явление в Близкия изток.

Обратно в новината

Коментари - Мигранти продават органи, за да достигнат Европа | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Примитивите финансират пътя си до Европа където ще им вземат и останалите органи.Едно време е имало набези за набиране на роби за цивилизацийте,сега робите сами идват и се предлагат.

Поредната измислица от къде имах хиляди евро по джобовете си тия дето ''бягали'' и търсели ''богат'' живот бягайки от ''мизерията''.. Тия навлеци по колко комплекта органи имат та и по здрави и яки излизат след ''продажбата'' на някой комплект..

Дори и да е така, това е престъпление, което се извършва в суверенни държави от сънародниците на тези хора. Не разбирам какво общо има тук Европа, освен че позволява да се сеят фалшиви надежди за розов живот!

сте ревали срещу човекоподобните, които ни превземат! Някой зададе ли си въпроса защо става така? Ами защото сме глупави и робуваме на своите измислени човешки ценности, а те следват законите на природата, макар и примитивни и животински! Изяж, за да не те изядат!Ако искаш да имаш ценности, трябва да ги ПАЗИШ!

Мигрантът като продаде органите си и вече наистина си става бежанец- хем е пострадал, хем го гонят за пари, че винаги дължи и така става омагьосан кръг. Но общо взето ЕС си ги произвежда бежанците с политика на привличане и те поемат все по- големи рискове.

Мюсюлманските терористи в Косово продаваха органи на избити от тях християни, но тогава краварските подлоги не ревяха!!!

оон трябва да се намесва и да осигури възможности за добър живот навсякъде по света иначе ще стане ужас

ако си продаваха правилните органи нямаше да има проблеми с популацията им:))))

да плачем ли,какво.Я престанете с тия цигани,че дявол ще ви вземе.Като толко ги съжалявате,вдигнете се и пред ЕС,в САЩ,протестирайте пред кукловодите,ние с нищо не сме им длъжни,никои не сме колонизирали,никой не сме експлоатирали.Защо да ми пука ,който им е направил шока и ужаса ,той да ги обгрижва.

Какво би трябвало да означава десетки? Това за голяма цифра ли се смята като се има предвид, че насам пътуват милиони? Та сигурно само в България и Румъния стотици правят същото нещо без някой да е повдигнал въпроса. Или просто не са им отпуснали пари за проучване?

Поредната сълзлива статия, целяща да накара европейците едва ли не да са съпричастни на мигрантите и да почнат да ги съжаляват. Що се отнася до истинския организиран трафик и търговия с органи, тук-там от кумова срама подхвърлят някоя новинка.

И Виновните са приемащите ! Тези който ги канят и им дават надежда !

А без надежда по-добре ли е? Как може да си толкова жесток?

Май цяла Африка живее само с надеждата да се дотътри в Европа! Тази надежда ще подпали толерастка Европа!

А някой задава ли въпроса, защо 90% от неграмотните и абсолютно мизерни ислямизирани маймуни, почитатели на Аллах, са готови да си продадат и органите, за да попаднат в християнския свят? Някой ги лъже тези маймуняци, че тук въпреки пълната им неграмотност и мизерия, ще живеят на гърба на цивилизованите европейци. Това е проблемът, а не криминалното престъпление търговията с органи.

Когато шиптърите разфасовафа сърби за органи, тези органи да не отиваха в Близкия изток? ОРГАНИТЕ ОТИВАХА ТОЧНО В ЗАПАДНА ЕВРОПА, А ТАМ В БОЛНИЦИТЕ СЕ ПРАВИХА, ЧЕ НЕ ЗНАЕЛИ ОТ КЪДЕ ИДВАТ ОРГАНИТЕ.

Дреме ми! Не съм ги канила аз в Европа, а бабата с деменция! Лошото е, че нийните гости иска да ги насади на други!

И това трябва да се препиши на баба Меркел.

Ндаааа, поредния кьорфишек. Така се вземат то органи, като да береш чушки. Фаташ един тип, продаваш го на масата, режеш един бъбрек и го садиш на богат египтянин. Хехехе.... Начи първо ти трябва супер клиника... Всъщност изключително добре оборудвана болница. После донора му се правят пълни изследвания за здраве, после за съвместимост, после приемника трябва да се обслужва със специални лекарства за да не отхвърли органа а като иде на личния си доктор как ще каже, че има нов орган. Как си мислите, че ще му се дават години наред нелегално силни лекарства които потискат имунната система. Как ще ходи на контролни прегледи в нелегална клиника с години и никой няма да издаде схемата. Като му отхвърли импланта нали е болницата ще го закопчаят. Абе пишем ей така да плашим бабите. Както бабите плашат децата, че ще им вземат бъбреците и клати малоумници те на всеки две години пускат слух за намерено дете без органи. Абе да пишем нека жълтиня за да запълваме парцала и стадото да седи само до овчаря и да вика ехххх, заклаха ми агънцето ама виж как ме пази

Боже, ти си малоумен бре! На кой в Близкия Изток му пука за болнични файлове, история и кой откъде си е зел органа? Хич да не говорим за черен пазар, ми там е джунгла бе! А който е богат да си купи и присади, да не мислиш, че зависи от личен лекар? Мъ кату се изсерете едни неграмотни и тъпи цигани....тролове дирски! откъде ви набира дир толко тъпи, то требе да е спецялен конкурс!

Мигранти продават органите си или трафиканти продават органите им. Явно са опростили модела чрез отвличане на хора с измама за прилъгване на жертвите да се явят доброволно, вместо да бъдат отвличани, без да подозират какво ги чака. Това трябва да се обясни на наивниците, които тръгват на някъде покрай потока от съвсем осъзнато движещите се маси по работата си - наемници, жива сила и т.н. на кукловодите, които ги разпределят по териториите от "стратегически интерес" за въпросните кукловоди.

Събират съвсем организирано заблудени хора от какви ли не паланки и им разправят, че ще ги водят на по-хубаво място, в Европа. Наивните бедни хора се съгласяват, натоварват ги съвсем организирано по камиони и тръгват да ги "емигрират". Кой би попречил на каналджиите на хора да са всъщност каналджии на органи. И откъде да следва, че донорите са съгласни на това, а не подлъгвани и отвличани именно с тази цел. Откъде да следва, че знаят какво ще им се случи? Стотици издавени, издушени, изчезнали - проверявал ли е някой по с по колко органи са? Включително децата, които били уж на "бежанците", дето се оказаха какви ли не бойци - преместващи се от една територия на друга, а после - децата безпризорни, не били на "бежанците" дето са се снимали по границите с покъртителни снимки за пропаганда на версията на тия, дето организираха цялото това преселение на милиони хора с явно определена цел. Специалистката-криминалистка си го е казала накрая - не е чувала някой да продава, явно е престъпление - трафик на хора с цел да им се вземат органите; жертвите едва ли доброволно се осакатяват.

Ми не ми е жал. Щото после като се натресат в ЕУ без знания, образование и работни умения ги храним цял живот! И всичките чавета, които много бързо произвеждат. Така че всичко е точно - Господ си знае работата!

Аз пък вярвам, че продават!...Но не своите, а органите но последните християни по тези прокълнати земи...

като си гост в тези прокълнати земи що не се махнеш в благословените Африка или Азия??

И какво ще работи неквалифициран работник с един бъбрек да речем в строителството?

Тези с органите направо за Германия, тя си пада по такива дето ядат живи сърца. :)))

Винаги съм знаел че може да са полезни с нещо орките

Застреляйте ги, да не се мъчат!

спекулации с тези ислямски влечуги. Отново опитват да насълзят малоумните еврогейове. Така преди пускаха снимка на удавено момченце на турскея бряг, за да предизвикат съчувствие. А се оказа тотална измама. Т.н. баща изчезна на хоризонта и тази сага приключи с "поканата" на Меркел.

Поредния материал в стил: изпитайте съжаление към горките нещастни кандидати за социални, за задниците на жените ви и за извършители на атентати. Продавали си органите, защото който плащаше досега попритегна кранчето и предишните получиха парите. Жалки сте.

А тези 10 000 евро в джоба на всеки от тях, айподитеотпродажбана органи ли са дошли? Да питаме Рокфелер със шестте сърца, ама той взе че се спомина преди да види плодовете на безумната си идея за депопулация на човечеството!

То не е депопулация - както виждаш, населението на третия свят расте - а заличаване на бялата раса.

Хаха, представяте ли си каква огромна банка с органи се е заформила? Би трябвало да има дори излишък на органи Поредната опорка, за да жалим мигрантите.