Кандидат за управител: НОИ ще плаща обезщетения електронно

Подаването на заявления за краткосрочни и дългосрочни обезщетения и изплащането им изцяло по електронен път ще бъде приоритет за кандидата за управител на НОИ.

Обратно в новината

Коментари - Кандидат за управител: НОИ ще плаща обезщетения електронно | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Г*-не най големия проблем са фалшините болнични издаване за всичко друго,но не и за болест.Ортопедите издават най много такива,АГ също.Защо всяка бременост се счита за болест?Какви са тези болнични от първия месец още.Преди се работеше 6ч.без нощни смени до преди 45дни болнични преди раждане.Сега всички бъдещи майки болни.А кардиолозите?Та то здрав човек не остана в България. Личните лекари също."Работят" 5ч.дневно имат право на 14дни еднолично и това им развързва ръцете.Никъде по света такова чудо няма.Не е по добре и пре ТЕЛК-а.Там пенсии трудно се дават на болен човек ,но на здрав срещу солидно кихане е" ок ".

Браво кузум, а банкомат в наше село ще сложите ли?

3467 обслужват 2 милиона пенсионери . Западна банка с 3467 служители обслужват най - малко 50 милиона клиенти !

Леле мале, аман от парашутисти. Върнете си Христосков ако искате касата на НОИ да се напълни. А тоя на снимката идея си няма какво ще работи. щом почна с глупостите от първия ден. Или го слагат за да гепят и това където събира НОИ?

Като се има предвид, че Ивайло Иванов беше председател на Агенция за социално подпомагане, а след това зам.-министър на МТСП, НОИ си е изпращане в девета глуха за него .... според мен

Само дето в НОИ има едни 9 милиарда лева за харчлък, а в АСП 1,5 мил. Бюджет за всичко. Включително помощи , заплати и капиталови разходи. Така че работата е нерде Ямбол нерде Стамбол.

Електронното правителство щеше да реши не малка част от доскументооборота който сега е само на хартия. Но тогава какво ще правят чичковците и лелките по министерствата?

Роднина на Цацаров ли е? Много си приличат /по гърба и гушата/.

Гладен съм! Искам, моля, две подкови от суджука, за след- обедна закуска!

Ивайло Иванов обещава край на опашките в НОИ Физиономията му изглежда "обещаваща".

А сега как ги плащате бе идиот след като ги превеждате по банков път...От идиоти няма отърване както се вижда ама и медиите ни са бъкани с такива та за това и нормална реална новина не пускат ако не им пуснат мангизи

колега едно време помня че на баба ми донасяха пенсията на ръка а днес банки да ???за това че имаш сметка в банка е минус 10 лв за картата !!!!!!1изчисли колко печелят банките от това ??а този шопар може да е член в някоя банка и така !!!!!!!!!!!!!!1

опази боже бг от такива кърлежи като този на снимката !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

Тоя е от едрите, хем висок хем окръглен. И е от ерата на дядо Симеон. Голям нагаждач е. Бая време му сърбах попарите.