ГДБОП задържа 3-ма, снимали и споделяли порно с малки деца

Трима души са задържани за разпространение на материали с детска порнография при спецоперации на сектор „Киберпрестъпност“ в ГДБОП, съобщи пресцентърът на МВР.

Обратно в новината

Коментари - ГДБОП задържа 3-ма, снимали и споделяли порно с малки деца | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Кастрация за такива извратеняци!Бавна и мъчителна.

Решението на проблема е химическа кастрация на такива откачалки.

Тоя свят не отива на хубаво-от ден на ден по-лошо.Алчен,безскрупулен и перверзен свят.

Той никога не е бил по-различен, пич! Просто сега го разбираш, узнаваш, информиран си.

Ало-о-о-о,антимафиотите сопрете се малко с това порно.Президента ви говори за скалпел и корупция.И вие не знаете на кой свят сте!

Оправете си малко граматиката в заглавието. Споделяли с малки деца така ли?

Това е стилистична грешка, принуждавали са децата да се събличат пред камерите и са разменяли заснетото с други педофили.

Значи: един българин (т.е. грамотен и плащащ данъци) ако има порно на компа си, лежи в затвора. В същото време неграмотен ромльо извършва полови контакти и не му се случва нищо, освен че после получава помощи за детето, които харчи както намери за добре. Абе нещо гнило има в тая държава.

дкми

Остатъзите от групата на "мотикаря"... явно Павелчо е пропял за кого работи :)

дайте им мутричките и по-имен-но. за да пазим децата си от тях. и да, не е нужно да са в ареста...

По време на разпитите да бъдат насилени с тръба ф110 или поне с тръба Ф75-80. Първо да разберат какво е престъплението им, а след това да знаят за какво ги съдят. Така е справедливо. Иначе като излязат ще обикалят децата ни като жертви отново.

От такива ''системни действия'' на тия ми замина лаптоп за 5000 лева защото някой им беше ''казал'' че едва ли не порнофилми правя..След година разтакаване и пари за адвокати ненамирайки нищо подобно трябваше прокурорката да го спре и да ми върнат иззетата техника, която вече бяха потрошили ''специалистите им'' а беше все още в гаранция като яго взеха.. Обезщетение нанай даже извинение нямаше..

ГДБОП задържа 3-ма, снимали и споделяли порно с деца Добре са направили, а в същото време държавата допуска деца на същата възраст да се женят и раждат.

Chefo77

Само секира за такива ...

Затвора ще е ад за тях, ако имат късмет ще ги бутнат в някоя лудница.