Вътрешният министър: Ще открием похитителите на Адриан

Държавата е по-силна и ще успеем да разкрием отвличането на Адриан, заяви по време на заседание на вътрешната парламентарна комисия министър Валентин Радев.

Обратно в новината

Коментари - Вътрешният министър: Ще открием похитителите на Адриан | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ще ги хвана както крадците на КТБ

Пуснахте в България милион и половина руснаци, сега ще им сърбате попарата.

Га-га-га, засмях се аз на руски.

Смешник.

Голям смях ще да падне ако го отвлекат тоя левак и да поискат закриването на МВР.:)))

Ще ми откриеш "недвижимото имущество" между краката ми палячо.

Ще ги откриете на куково лято. Колкото открихте и изловихте извършителите на неизброимите вече обири и показни убийства през годините след 10 ноември. Въобще, обществото в което живеем днес, непрекъснато генерира престъпност и насилие. Някога, в годините на Народната Република, понятието "организирана престъпност" беше немислимо. Защото имаше Държавна Сигурност!Срещу която днес продължава да се води безпрецедентна клеветническа кампания. Със своята гъста мрежа от агенти и информатори (наричани днес доносници), българската Държавна сигурност гарантираше мирния живот на гражданите и парираше превантивно всеки опит за престъпна дейност!

Ами тя твоята държавна сигурност беше организираната престъпност. Инак петима турски атентатори като решиха гръмнаха влака с деца и бременни жени, а държавна сигурност ги проспа.

Почти във всяко престъпление, има участие, или действащ, или бивш полицай ! Сещайте се, защо няма успех "полицията" !

Не е почти във всяко,а задължитено и не бивш а и настоящ полицай!

Голям смях ще падне, като почнат да отвличат евродепутати.

СЕРИОЗНИ УСИЛИЯ Е ПОЛОЖИЛА СТАРАТА ГОСПОЖА БКП ДА СЪЗДАДЕ МАФИОТСКИТЕ СТРУКТУРИ ЩЕ ИМА ЯДОВЕ ЗАНАПРЕД ОГЛАДНЕЛИ ОТ ДЪЛГИЯ ПРЕСТОЙ ИЗВЪН ВЛАСТТА ЗАПОЧНА С ПАРТИЗАНЩИНАТА

Преди месец излезе европейско изследване,според което,средствата за сектор "Сигурност"в България -МВР,прокуратура и съд,са 2,8% от бюджета на страната.Най-високо в Европейския съюз.Срещу това ние получаваме техния висококачествен продукт.Пълен абсурд!На дъното на помийната яма.Пълни карикатури,но какво им пука ,че мислим така.

Неее, не 2,8% от бюджета, това е процента от БВП !!! Бюджетния процент е много повече (близо 2 пъти) !!! А резултата от така похарчените пари го виждаме всички!

Има ли смисъл да коментирам, един женчо на служба!!!

Защо ли никой не ти вярва СМЕХУРКО такъв. Може да набиете най много някой обикновен беззащитен човек. Няма как една партия създадена от мутри и рекетьори да се бори с мафията, това е все едно сама със себе си да се бори. Колкото по скоро изритат този некадърен министър толкова по добре - с какво ще мотивираш хората си, ако не е тайна с кутия дъвки или локуми.

Вътрешен министър ПАРОДИЯ !!!

Тоя ако не пита някой не може да намери зала Арена Армеец,ще открие похитителите.

Във абсолютно всяко по сериозно престъпление е замесен или пък е ръководено от служител на МВР или бивш такъв!!! То кола откраднат и патрулка за отцепка си плащат ,та камо ли отвличания,грабежи и т.н.!!!

БКП дълго време подготвя тези структури дълго време е извън властта и огладня , и започна ПАРТИЗАНЩИНАТА

вчера един ушат ме спря за незапалени фарове. Подскочи три метра от земята от кеф, сякаш са хванали най-големия престъпник и после точно 27 минути с колегата му ми писаха акт с разкривен почерк и пълен с граматически грешки. вие тука - да откриват истински престъпници.

Ще, ще, ще, ще.

за под статистическия и средностатистическия човек това е " важно" .Богаташите да му мислят пазарят се и децата си Дали па ГЕРП и мутрата не впрегнаха своите за да има какво да вършат ?Отвличат автокъщи които Баце има връзки с такива ?

БСП огладня и се впусна в ПАРТИЗАНЩИНАТА !НАГЛИТЕ ТЕ СИ ГИ СЪЗДАДОХА ИЗОБЩО ВСИЧКИ СТРУКТУРИ НА ДЪРЖАВНА СИГУРНОСТ МИНАХА В ТАЗИ ПОСОКА !!!

Надявал се да ги хванат. Аз пък мисля, че няма да ги хванете! Да се обзаложим ли?

А всяка вечер под прозорците на Министъро едни келеши пилят гуми по булеварда, и той нищо не прави :)

Кak ви звучи фактът, че бащата на Адриан е водил една седмица преговори с бандитите, а родната полиция даже не се е сетила да подслуша, да дебне за тази връзка. Елементарно, Уотсън!!!! При тези модерни съоръжения за подслушване, при възможности да се долавят радиосигнали от друго галактики, нашите полицаи не са могли да засекат връзката с бандите???!!!!!. Срам и позор. а сега ми се хвали Радев, че ще ги хванат. Дано, мамо, ама надали!!!!

Кураф, ама прос!

... демек, тфърт... ама меkо прозд...

ауууууууууууу.... ами ще откриете ли похителите на 2 милиона българи, а? а угобителите и осакатителите на други 2 млиона българи,а? а открадителите на 500 милиарда народна пара, а? .... ха ха ха!

Колкото открихте на Венци Стефанов момчето ! Потомствени дегенерати сте там!

Министър В. Радев първо казва "ще успеем" и малко след това "надявам се да успеем". Кое е вярното? ОСТАВКА!

Полицията просто няма умствен потенциал за такива неща. Акъла и стига да се крие в храстите и да пише наказателни постановления за несложен колан, да реве за дрехи , храна , високи заплати и ранно пенсиониране...

Колко от обирите на банкомати откри бе сульо?

ВАЛЪОооооооо,ТИ си МАША на БОКО ТИКВАТА !!!

кво ще откриете,вие само може да ловите пияници по селата ,а при такива изпипани престъпления нямате капацитет , в мвр сте прости и корумпирани,знаете само да козирувате и да взимате рушвет а за разкриване на такива изпипани престъпления се иска доста повече!

ДРИШНЯ СИ !!!

Обещават - ще заловим похитителите!

Който играй - пичели.

Да попитам - Киро Киров пуснат срещу 500 хил.евро , Адриан Златков срещу 1,5 - 3 милиона лв, нали. Тоест по-богати и заможни хора треперят за сигурността си и да не бъдат отвлечени те или техни близки. А онзи тюфлек от Ямбол пишман измисления милионер Димитър Митев ще го оставят да се разхожда необезспокояван с 12 милиона лева, това как ви се струва, дали тази печалба е реална и дали съществува такова нещо, всяка седмица Националната Лотария да показват по няколко супер забогатели?

На тези спечели от тотото мисля всеки месец им превеждат по 30 Хил.лв докато си получат целия джакпот. Тези големите джакпоти не ги изплащат на куп а в рамките на години.

е това си е живо прецакване

От услугите на ведомството ти се отказа и бащата на Адриан , това говори ли ти нещо бе тъпак. Силни сте срещу такива, като клошарите и говедарите дето ги набеждавате за щяло и нещяло.

Призивите на този некадърен герберастки пишман министър много ми приличат на смелите европейци, които се посират от страх след всеки атентат, но иначе си викат, не ни е страх....Смешник, същия като банкянският некадърник!!!

Като гръмне пиратка.

Ще откриете - трънки. А тва че сте силни го знаеме, щото едно и също с мафията, всъщност сте даже по зле щото мърсите пагона.

,.. в България няма елементарна държавност ?

Почти сигурно е че ръководителите на тази група са свързани или са кадри на МВР. Цялото отвличане си иска организация, логистика, планиране, познаване на полицейските протоколи, и т.н.. Един дрогиран, алкохолизиран рецидивист не може да организира това. Има мозък и той е образован, може би кадър на ДС.

ДС не съществува, кадрите и ги няма.

Ама на масата , на 5 по 100 , със салата. Как пък нито един не ви защити , ама такива са резултатите ви .

Вътрешният министър да уволни PR агента си, защото е недопустимо да се говорят толкова безсмислени глупости от човек на такъв държавен пост.

Ми толкова си може, не му ли виждаш тъпата физиономия....

И като ги откриете какво? Ще им искате процент от откупа ли?

ХА ХА ХА...Е...ся умрех от смех.

нали - колкото намериха ...... братя галеви толкова ще намерят и тези...

Цецо ги изпроводи с 42 млн. и бяла кърпичка за изпроводяк , не знам дали и менче вода не им разля за късмет.Кво да ги откриват.

Трябва ни ново начало, нова и честна политическа класа, която не се знае откъде ще се "пръкне", която да наложи нов ред в оществото, различен от престъпния сегашен, около който модел се подредиха лица с опредлен плешив, пресъпен, порочен, мутро/чалгаджийски профил, както в трите власти и администрацията, така и в гржданското общество. Кой ще запретне ръкавите, ти ли, читателю? Как се прескачат културни модели, наследени от изключително дискириминираното ни положение в пределите на Османската империя, ами привичките придобити по време на тоталитарното управление? Кой ще ни "оправи", ти ли читателю, да чакаме или да вземем нещата в свой ръце, да ускорим хода на историята, социалисите също са искали това,хмм?

Искали са, ама Сталину им резнал кратуните. И вСичко отишло на вятъра.

Аз само едно знам. В такава среда никой нормален инвеститор няма да дойде или да остане. Похитителите може да са спечелили няколко милиона, но държавата губи стотици милиони и дори милиарди от инвестиции. За мен намирането на похитителите опира само до желание! Ако бяха отвлекли внука на Борисов дали няма да намерят цялата банда за секунди?

Мислите, че Брендо или Тони са балъчета без възможности ли? Ами Емира на Кувейт, на който отвлякоха сина?

Е, много е ясно, че нямат агентурните възможности на държавата. Да не мислиш, че бандитите не се знаят кои може да са?

"Държавата е по-силна и ще успеем" - даааа, от всеки един обикновен, неин гражданин. Но не и от мутра, гангстер, бандит и какъвто и там да е идиот!!!!!!!!!! Вижте фактите - думи, думи, ама празни. Факти - няма! Или Има, ама те доказват какво!? ...

БКП дълго са работили по тия престъпни структури и трудно може да се отървем от тях !

Статия 1: "Ще открием похитителите" Коментари: "уууу! боклуци! тъпаци!" Статия 2: "Разказ на отвлечен човек" Коментари:"уууу! боклуци! тъпаци! Пада ви се!" Много обичам България ;))))

Поне има приемственост в реакциите :)

Ако имаше малко мозък в кухата лейка щеше да схванеш докъде са стигнали нещата , но ти нямаш.Пълен вакум си.

Нямаш достатъчно мозък, за да коментираш Лейката.

Обичаш в Банкя, а не България. Мазното те очаква

Все още НИКОЙ не може да разкрие далаверата с КТБ, обаче само за един ден разкриха, кой е хвърлил фас, че да изпепели цялото Кресненско дефиле....

Пеевски и Бацето си я поделиха , а тия не трябва да разкриват.

напомня ми на една песен на "симпатяги": за кокошка - няма прошка, за милиони - няма закони!

Истината е елементарна. Ако човек има малко желание, веднага ще забележи как все се говореше за пасиви и се избягваше всячески да се говори за активи. А състоянието на една банка е съставено от пасиви + активи. Просто идеята бе да се цунат активите. А за пасивите да се вземе държавен заем за да се покрият. Това не е ядрена физика или висша математика. Всичко е елементарно.

Как бе радев ще се лишите от пая си та да ги ''откривате''...Поне в 50% от престъпленията участвате активно и за това нямате никаква разкриваемопст при тях..

Е ОКТОПОД С ДЪЛГИ ПИПАЛА ДОСТА ОГЛАДНЯЛ НАПОСЛЕДЪК И ПАК ПРИБЯГНА КЪМ ПАРТИЗАНЩИНАТА БЯХА ОТРЯЗАНИ НЯКОЛКО ПИПАЛА НО ИМА ОЩЕ , ДЪЛГИ ГОДИНИ Е РАБОТИЛА ВЪРХУ ТАКИВА,КАТО НАГЛИТЕ !!!

Първо открийте похитителите на Киров, накажете ги да му върнат парите, пък после да приказваме.

Господине за толкова години на държавна ясла май си свикнал да казваш ''хоп'' преди да си скочил и с това явно много си допадате с другите в кабинета... Ако имаше професионализм у вас още след пускането му трябваше да ги хванете а не сега да търсите на кого да трапосате и това.. Само да не е някоя група от 6-7 годишни...