Нов грипен щам - ”Мичиган”, ще ни атакува тази зима

Нов грипен щам - "Мичиган", ще атакува страната ни тази зима и ще замени досегашния - "Калифорния“, известен още като свински грип.

Обратно в новината

Коментари - Нов грипен щам - ”Мичиган”, ще ни атакува тази зима | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Къде да имигрирам та да се оттърва от тия вируси....то страшна работа, ужаст...!!!!! Заминавам за Коста Рика !!!!

Производителите на вируси работят усилено.

Дрън, дрън сащ-исаните фармацефтични терористи само се чудят какво да измислят за пари...Греяна ракйка и чесън цяла зима и си недосегаем за никакви вируси. От години не купувам никакви лекарства...

Да, и после като излезеш от Народната кола и смърдиш на чесън от 3 метра. И с какво хората от градовете са длъжни да ти дишат зловонията?

българският език:" "Мичиган", ще атакува страната ни тази зима." Че как болест ще атакува? Миите си често ръцете и при общуването с чужди, да е без целувки. АТАКУВАНЕ?

ПУСНАХТЕ ЛИ ГО ВЕЧЕ ?!?

Още не сме се върнали от отпуски и вече почнаха да не плашат с грипове. Бигфарма иска да ни вземе пари за ваксини.

Е може и да не дойде ако Кимчо натисне копчето и изпържи лабораториите бълващи ГМО вируси с интересни имена.

"След един много дълъг период на циркулация от 5-6 години, потенциалът на щама "Калифорния", познат ни като свински...вече е изчерпан и той се заменя със същия тип, но с нов щам Мичиган- На стария модел му спират поддръжката, време е за нов. Догодина ще му направят фейслифт...

maniana

Последните 3 зими нямах нито един познат, приятел или колега, който да е боледувал от грип. В къщи нямам термометър повече от 6 години а не водя особено здравословен живот. Следя обаче прогнозите на господина и с радост установих, че много рядко се сбъдват. Така, че спокойно......

Така е, защото грипът (и не само) няма нищо общо с вируси и зарази. Всичко е следствие на индивидуален или групов дистрес.

Със зъби и нокти пазят имиджа на вожда наш. Трият и безобидни коментари. Защо ли ги упрекват в русоФИЛСТВО? Дори иносказателните коментари не се допускат.ДИР са много демократични.

Старата песен на нов глас. Топ ваксинаторът в републиката отново бие тревогата. Класически паникьор, обигран в медийните изяви и с богат набор от рефрени.

Какво, определиха ли вече с какъв вирус ще ни атакуват тази зима? Че много рано бе, още става за плаж. Стягайте се, братя, чесън, ракия, кисело зеле - най-добрите имуноактиватори. Няма да се даваме, нали?

"Нов грипен щам - Мичиган, ще ни атакува тази зима" По-лошото е, че вече четвърт век и зиме, и лете ни атакува още по-страшният щам, наречен "USA", и е на път да ни затрие и народа, и държавата...

После да не висите като изпразнени х.ве пред кабинетите и да се оплаквате,че много сте чакали и много пари сте дали за лекарства! Някои може и да не дочакат-въпрос на приоритети!

Пред лекарските кабинети се умира не от болест, а от изтощение и измръзване!

Те и ваксинираните висят пред кабинетите! Един път да ги ваксинират, после като се разболеят! Защото май и ваксинираните се разболяват, че и тежки усложнения получават! Аз доста такива случаи знам!

Когато лекарите стачкуват, смъртността спада два пъти - проверено в Щатите и Япония

Защото няма кой да издаде смъртните актове!

Колко хора си отидоха с "лекарсака помощ". Особено в онкологиите...

Ега ти, тъпото твърдение!

Това ли е най-новия модел изтребител "Грипен" дето ще си купим от швеците? Колко ще струва?

ПРИГОТВИЛИ СА "ЩАМЧЕТО" В ЛАБОРАТОРИИТЕ И СЕГА ЩЕ НИ ГО ПРЪСКАТ НАД ГЛАВИТЕ!!!! НАПРЕД КЪМ АПТЕКИТЕ, ЗАЩОТО ТЕЗИ МЕРЗАВЦИ КОИТО СЪТВОРЯВАТ ТОВА НЯМАТ НАЯЖДАНЕ!!!!!!!!!!!

това е някаква посткомунистическа приумица грипните щамове да се наименуват с американски имена. Що не ги кръщават Москва, Ленинград, Киев, Красногорск, а Мичиган? Да не би да идват от Америка? Прелетели са океана и са дошли точно при нас?

Грипните щамове се кръщават на лабораторията, която ги създава и разпространява с ваксини. И да от САЩ идват, но със самолет, като ваксина. Бягай да си купиш за да си от първите заболели!

T.e. американците са готови с разтвора за пръскане а фармацефтичните компание за лапачка!

ваксинирал. Никакви грипове не съм усещал. Жив и здрав съм. Противогрипните ваксини са една от най-големите далавери на фармацевтичните компании.

Ваксините против грип са шменти- капели-изпитала съм това.

Отново дойде време за промиване на мозъци и здраво лапане на фарма компаниите.

Състояние на страх. така най-добре се контролират масите.

Разбрах! Много ясно е казано, че щом един грип е изразходвал възможностите си, трябва да се смени с нов! Браво! Лабораториите са се справили отлично!

Вирусите нито съшествуват, нито може някой да ги направи. Само сменят името на "заплахата" и продъжават да каканижат същата мантра. Разбира се, в тясно взаимодействие с фармафията... Всъщност, единственият начин за разпространение на заразита са масмедиите.

мафиотите от сащ са създали нови щамове, тъй като за старите има изграден имунитет. И бизнеса с продажби на ваксини и лекарства вече не върви. За това сега пускат нов, за да вдигнат печалбите.

И този сезон ваксините ще атакуват имуната система на ваксинираните.

Е, ще ни атакува, новият грипен щам. Че и не четири, ами и четиристотин грипни щама може да изскочат. Така де, ваксините трябва да се харчат!

се нарича грипа на латински...Идва от INFLUENCE-влияние...Древните са смятали, че грипът се причинява от определена конфигурация на звездите, която влияе на хората и те се разболяват от ИНФЛУЕНЦА....

И сегашната, вирусна версия не е по-достоверна...

Много ми е интересно как така още от сега знаят точно щама, който ще ни връхлети след няколко месеца?

Че що да не знаят бе? Нали го пише на етикетите върху стъклениците в лабораториите!

Като чета коментарите по статията и си мисля, прав е бил този който го е казал "Прост народ - бедна държава" !

Извод! Народът е прост, защото смята, че главната цел на БИГ ФАРМА е печеленето на пари! Какво кощунство! Само че, хората вече започнаха да се съмняват в някои твърдения и внушения! Все пак не всички са слепи и тъпи, готови за всякаква манипулация! Нищо, че ще ги наричат прости!

Предния беше от лабораторията в Калифорния този пък от лабораторията в Мичиган

човек е здрав и живее разумно, грипа не е опасен и дори да прихване вируса, преминава леко и няма усложнения!

Свинскияти птичият грипове спряха да носят пари и ги сменят с нови. Комората и Коза Ностра са пионерски организации в сравнение с лекарската организирана престъпност.

Нека търговийката започне сега!

почна се... не ви ли стигат рублите, ми заработвате и от аптекарите?

Това са евроатлантически демократични грипове.

Едно време тези "новини" се обозначаваха с надпис ПЛАТЕНА РЕКЛАМА. Сега безплатно ли взехте да ги пускате?

деер

Моля, правете разлика между лекар и човек с медицинска диплома! Грип няма и не е имало никога! Грипът може да се приеме като съвкупност от симптоми състояние , което никога не е "заразно". " ИЗЛЕКУВАНЕТО" или ПРОФИЛАКТИКАТА" е с неспецифични средства- промиване на носа с вода и създаване на турбуленция- спортуване или надуване ва ушите със запушен нос веднъж най-вното два пъти на ден!. Имунитет няма, защото няма зараза....Мислете, фармацевтичната мафия не били баирите!

Ти как разбра за новия грип или световната мафия си го е подготвила пуска го в средата на есента и уж идва от азия и от майна си райна?? И ти услужливо им пригласяш и приканваш - купувайте ваксини? Вашта ма.ма продажна!!!!

Интервюто на доктора "случайно"съвпадна с вчерашното писмо до аптеките за новата ваксина с 4 компонента,на нова цена-двойна-20 лева!!!

Американски лаборатории излитат тези вируси? Все с имена на американски щати. Има ли зло,което да не излита от там?

носят азиатски имена. Защо тогава новият да не е примерно "Ким"? Пасва си чудесно.

И как разбра бе бастун ? Гладна кокошка просо сънува . Да започнете да източвате касичката , нали , че миналата зима се размина грипа, и доста парички се събраха . Измамници. Съжалявам но имиджа сами си го създадохте.

От "свинския грип," поне едно прасе, разболя ли се?

Пускат самолетите, пускат вируси, после есен е - дъжд вали... Болни хора - богати докторски кесии...НИЩО НОВО!

Аха. Готови сте значи. Договорите сте ги сключили, комисионните са платени, аптеките са заредени с ваксини, медиите започват пропагандата за ваксинация! Начало на новата "Мичиган" шменти-капели далавера - насочена към изтерзаното и постоянно заплашвано бг население. Тия пари дето ги печелите по тоя начина за свещи да ги дадете!

Няма страшно. Фармацевтите бдят...

На мен ми харесва, как отсега всичко се знае за щамовете, сигурно и ваксините вече са произведени и са докарани в аптеките - всичко е готово!

всички гадости идат от краварника