Станишев: България зае сериозно място в речта на Юнкер

Изключително съм доволен, че България бе споменавана толкова често в изказването на председателя на ЕК и то в положителна светлина, заяви Сергей Станишев.

Обратно в новината

Коментари - Станишев: България зае сериозно място в речта на Юнкер | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ти се оказа един гооолям помияр.

за потупване по рамото и слугуване на чужди 2 милиона българи емигрираха .споменава България родоотстъпника като тоалетна хартия България .

300 милиарда ли са оптимистично , песимистично , реална оценка за щетите в карибските острови : нека да осъзнаем - щетите там засягат не само нашата икономия , но и глобалното течение на капиталите , сиреч получават се странични пропадения в срочното изпълнения на финансови задължения . Давам пример : Г-жа Моркова , ръководител от субизпълнителят на ООН, както и финансовия управител на международно офшорно сдружение по смисъл на ЗЗД с целите по ЗЗД има регистрирана клонова структура , да речем , Кипър , чрез Лондон до издателство за вдуховна музика . А сега , там , долу , къщурката 1400 квадрата без покрив , в базейна едни крокодили както и корейски шарани , пътека около къщурката пълна със счупени стъкла и бутилки парфюм и йески , ток ще има ли кога, питейна вода ли , пътят към ресторанта изчистен ли е , а на вън някои стрелят в въздух за покананването на блестящото ли ? А тази служителка , шефката , председателка , управителка , как тя сега в момента ще смени парола за достъп в сървера , да се предотврати неизпълнението на срочна заявка , финансова от РБ ?

Този заедно с петър димитров отдавна трябваше да са в затвора заради престъпната приватизация на Български Морски Флот, ТЕЦ Варна, Летищата Варна и Бургас. Никоя друга партия не е причинила толкова бедност и мизерия на обикновените хора, каквито причини БСП. Надявам се по - скоро да го застигне видов ден!

Аз не искам да ни споменават и да ви потупват ,аз искам действия в посока подобряване на живота ни ...към момента действията на ЕС са хаотични и неадекватни на обстановката в света !ЕК и ЕП с действията си разделят все повече народи в ЕС .

Още другаря Сталин е разбрал: "Социалдемократ=социалфашист":))))) ...широките социалисти са по-вредни от десните!:)

Коментарът по-долу на Бай Манол е много точен. Ако и България подкрепи Вишеградската четворка ще му се стъжни на пияндето Юнкер. Как няма да ни споменава като им износваме старите коли, дрехи и техника и си стоим по-бедни и от албанците , а и за санкциите срещу Русия им трябваме нищо, че губим много повече от богатите страни в ЕС.

Това леке се изхлузи от БГ, изсмя се на развален български на БСП и от едно нищо, специалист по униформите ,стане нещо. Назначи и козата КН за вице и тя лапне някой лев. Кухи думи, той дядо Господ ( Пияницата, де) ни споменал няколко пъти... Само Тиквата говори такива безмислици, но той той до голяма степен е тръгнал от кота нула и му е простено.

Дано наистина ние вече на сме на дневен ред и да се раздвижи малко и повече тази застоялост тука!

много често ни споменавали - докога тия зарибявки бе? Аз мога например мн. често да споменавам майка ти в няколко изречения.... тва добре ли е? Макар че то за нея всъщност ще е добре...

Изключително съм доволен, че България бе споменавана толкова често в изказването на председателя на ЕК и то в положителна светлина............ За пореден път се убеждавам, че Станишев е "цар" на кухите фрази и политически "дъвки". Хора без ден обществено полезен труд управляват ЕС, а ние се сърдим на нашите мишоци.

Вече споменават България, като пример за чудесно управлявана страна по времето на Тройната коалиция. Тогава поставихме добрите основи, но тъпаците от ЕС чак сега го забелязаха. Станишев е човекът, който ни трябва. Не биваше да го пускаме в ЕС.

мани го съсела,твоите го пуснаха,понеже нали затри едни документи,оф защо понякога си верно кух на лейка

Ще плачете за неговите икономически резултати, соросоиди такива.

Прав си! За (и от) неговите лични икономически успехи всеки плаче!

болшевишки агент под прикритието на български политик

Само му чуйте приказките на идиота Юнкер - трябвало да дишат с двата дроба защото щели да се задушат. Тука да виждате нещо позитивно за България , нещо за решаване на мизерията и , демографията , лъката , безизходицата на пората. Ядец , дъртака му трябвало да диша с два дроба , ега се задуши.

Тоя па къде се бута...да не би нещо да свърши през последните години за България, че да имаме честа да ни споменават?! Мишка така...отиде у Брюксела благодарение на изкуфели бабки и дедовци и купени гласове от роми стана "чуек уа" и почна да са обажда... ти не беше толкова активен докато си беше у България...как са те харесали от ПЕС...та чак ѝ лидер? Ох добре че са що годе кадърните хора на Бойко...че с вашия Орешарски съвсем го закъсахме... Мишок си...и мишок ще си останеш...тя физиономията ти на такова мяза...ама то от руско сирене така става...Сега Брюкселско зеле ядеш...ама ще си дойдеш...и ще видим как ще те посрещнат... Плъх...( направо ми се повръща като те видя...)

Голяма работа, голямо чудо! Били ни споменавали, а не виждаш ли, че почти сме се споминали? Сринали сме се дотам, че поетите ни (Дамян Дамянов) да пишат: "Затуй ли пропилях живот до тука - да видя как събратът ми клечи и рови за коматче хляб в боклука?" Страната е затънала в корупция и всякаква друга престъпност, икономиката никаква я няма, губим национална идентичност, а нашия се радва, че някой си пияндурник го е споменал!?! Сергей, не е грях да свършите нещо полезно за България.

Станишев е гнусен ингригант който е жалък манипулатор.Станишко ти мекере долно рано или късно ще си намериш майстора.Гнус мее от тебе и си жалко че оглавяваше столетницата.Съсипа я сътвори гнусни неща и си едно мекере гнусно подло и противно.

Некой да ме е питал дали им искам WC-то. От къде накъде тоя видиотен нефелник ще решава вместо мен да ме набутва на майка си в , да не казвам къде точно. Искам референдум и ако повечето от нас решат така , добре , приемам , но не и тоя скапан бюрократ да ме натиква в Шенгени.

няма да се счупи от многото празнословие... за нас няма никаква файда, а Станишев си стои там за пачка пари и бара ташкента...

Това мен не ме грее Станишев ! Нито му увеличава доходите , нито ми намалява разходите !

Гордеем се с експертната оценка на голямия "екс перт". Дали си вярва в това, което казва? Той така експертно говореше и преди, когато губеше избори и когато затри столетницата.

добре де, русофилите и Станишев ли не харесвате?

ми да, ко чудно има?

ами роден е в СССР. Баща му е партизанин в отряда Чавдар. Член и секретар на Централния комитет на Българската комунистическа партия. Какво повече искате?

тоя бил жив !?

много добре угоен, като взима минимум 10 хилядарки в евра за това, че дупетат и шеф на пратия и дрему на дедовия за нас... после ще го преместят някъде в ООН или нещо подобно и тва кой за квото е роден

Ей плъх плешиф....нито ти си важен, нито борисоф мутрата. Това, че искат да влезнам в Шенген си е чисото желание на Европа и причината за това е ясна на всички - Мигранти, Имигранти, Емигранти и всякаква такава паплач. Знаеш го , а си преписваш заслуги??? Боклук долен руски си ти!

Голем ПРАЗ!!

Да е жив и здрав Борисов. Хората ще оценят това което се прави за държавата рано или късно!!

Браво Станишев. Поклон. Гордея се че стм бългърка. Бългърите са наѝ красивата нация. Ние сме наи умни о почели е всичките олимпяди Пи физика химия и шах българин е измислил компюктора и самолета с светлинна скорост. Целия свят ни се прекланя за киселото мляко, сиренито за розавата долина кадето ги няма никъде по света, добре че е Станишев да отваря очите на европеиските гейове за силата на Българиа . Българиа има две бели дробове единия е Станишев а другия е курнелия Нинова. Жлъчната течност на Българиа е Геро а жлъчните камъни са боико барисов и опасяващата Цецка. Сърцето на Българиа е нашия обичан президент.

Хайде сега цункай малкият Станишев

че пишеш БЪЛГъРКА и БЪЛГъРИТЕ-пише се БЪЛГАРКА....БЪЛГАРИ,също БЪЛГАРИЯ, а не БЪЛГАРИа....пише се КЪДЕТО, не КаДЕТО... Аз с такива българи, дето не могат да пишат на родния си език, не само не се гордея, но се срамувам от тях...

Да... и на теб буквите са ти ги подарили от Византия!

Юнкер и Станишев и добро име?! Абе вие от редакцията майтапите ли се бе ?!

пенсия....още по -горди пенсионери с 150 евро... Юнкер има ли представа че има такива хора в БГ?

умирам от гордост...

сте работил при Тато дето разправяше вицове, че в бъдеще парите ще отпаднат...

слава на великите евро педераси

Хвала и да им се мамата.

ще го кандидатират кат г-жата от Юнеско за избор на нов прецедател на ЕК..И без трудов стаж човек може да ни се качи на главата.

На коя глава?

се пак има фенове дето се цункат с него.