Юнкер: Турция се отдалечава от ЕС с гигантски крачки

Председателят на Европейската комисия Жан-Клод Юнкер заяви, че Турция бързо се отдалечава от Европейския съюз и няма да стане член на блока в "обозримо бъдеще".

Обратно в новината

Коментари - Юнкер: Турция се отдалечава от ЕС с гигантски крачки | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

и какъв е резултата- Русия със санкции, Турция катастрофа, на юг война и мигранти, Източна Европа- тотално разочарование, Украина чака едни милиарди, Испания и Италия пред разпад и фалит... с Китайците пред търговска война... и на туй отгоре двойни стандарти вътре в "съюза". Какво постигна тоз юнак до сега?

Турция декларира искане за присъединяване към Шанхайската конференция (ШОС) и БРИКС. Разплащания в национални валути.

Браво на Турция - спасиха се от фашисткия ЕС!

еи три половият ние в бг знаем че всички сте в поза камасутра на рогатие аи стига ни баламосва с това зона шенген и т,н,

Уфф много силно и непремерено изказване стил СМЕТКА БЕЗ КРЪЧМАР... 35% от производствените мощности на ЕС са съсредоточени в Република Турция (можеха да са у нас ама...) което отговаря на 70% от тяхното вътрешно производство за износ. И с закупуването на С-400 мисля, че не се отдалечават, а направо се залепиха за ЕС чрез скъсяване на разстоянието от 600км. А това можехме да сме ние в икономическ план, работния и евтин кон на ЕС при ПРАВИЛНА политика. Жалко, но пък истина...

Защо се хабите??ЕС ще съществува по малко от СССР!!!!

Даа, Турция винаги е била управлявана от мъже с ДОСТОЙНСТВО!

Дреме и на Турция за скапания ти ЕС! Но ЕС и НАТО няма да бъдат толкова силни без Турция!!!

На картинката Свети Пидер Юки любимеца на Кафявият Поцелуйко.

надъни, като се наведе пред натиска на САЩ, вкара четвъртит сама на себе си, изгуби милиарди от санкциите, остави стотици хиляди хора без работа, напълни се с този цирей - бежанците от незнайкъде и сега ще агонизира...това, което сам на себе си правиш, никой не мож да ти направи - това е за Европа и ЕС

Юнкер, а и вие така наречени български дебили, дали сте учили че навремето велика Русия спря настъплението на османизма към западна европа а редом с това и ние бяхме освободени т.е. намазахме но сега вече тази Русия не бута и Източна Румелия да си слага бурките а западна европа да се готви за новия халифат. Та това е така наречената светла демокрация.

Турската паплач беше спряна при Виена от Полския крал Ян 3 Собески1683 година и ги разбива на пълно а руската паплач изгонва турците и ни поробва та до днес.Има и филм11 Септември 1683 та този велик полски крал спасява западна Европа а не въшливите руснаци.

Дреме и на Турция за ЕС...

ЕС също се отдалечава от предишният си облик , ВЕЧЕ НЕ Е НАЙ-СИЛЕН ИКОНОМИЧЕСКИ , ВОЕННО , И НЯМА НИКАКЪВ АВТОРИТЕТ ! С любезното съдействие на САЩ . ИЗЯВЛЕНИЕ НА , Е. МАКРОН : ---''САЩ и КИТАЙ НИ СЪСИПВАТ ИКОНОМИКАТА ".

Така и трябва да бъде. Турция-на изток от Босфора-там и е местото. А кранчето с големия цол се затвори от американците и турската икономика залязва.

В едно нещо са прави в Турция ,че ЕС се управлява от внуци на фашисти и нацисти.

Председателят на ЕК нарече Европа "континент на зряла демокрация" , по-скоро на презряла круша е заприличала днешната Европа!!!

Шило

Турция се е развивала и се развива и без ЕС. А ЕС дълбае надолу.

ЕС и Туция все повече се отдалечават. Турската икономика става все по силна, а в ЕС вече не знаят що е то работеща реална икономика....

Добре, де, турция като се отдалечава от ЕС, Вие що я подпомагате икономически и политически???!!! Тя вече започва да Ви го връща тъпкано, а Вие все ѝ наливате инвестиции???!!! Малоумни ли сте или мазохисти???!!!

ги мразя и в червата си тези либерални педали скапани! Туркалята им показват среден пръст, а те продължавали приятелска ръка да им протягат... Боооже, Боже...

"Председателят на ЕК нарече Европа "континент на зряла демокрация". Малко ми напомня за речите на бай Тошо за зрелия социализъм. Бих казал, че и в двата случая нещата са доста подобни. Едно време имаше пропаганда срещу запада (доста правдива при това), сега има пропаганда срещу Русия. За какво ни е притрябвала демокрация с пропаганда?

Тоя ЕС уж нефелен, кофти и не знам още какво си, а всички бягате натам гащници такива

е като натам бягат всички гащници, нормалните хора кво да правят в ЕС?!?

БягаХА!!! От година-две нещо...май взеха да се връщат...

преди да пише за "славния" юдеец юнкер ,уважаемият Дир.бг би могъл да ни публикува отличното интервю на Г. Марков пред "Епицентър",на което попаднах днес случайно в блица ...

Турция пък е отписала ЕС , срива се . От Русия Турция печели около 130 МИЛИАРДА приходи , а от НАТО /САЩ / , само загуби ... ТОВА Е СМЕТКАТА , КОЯТО СИ Е НАПРАВИЛ ЕРДОГАН .

Боли го резания......., че няма да е част от ЕС. Аз като гледам от какво желание преливат да са в този объркан съюз ми се струва, че те сами щяха да откажат да влязат в него.

Самата мисъл, че една ислямска азиатска държава може да бъде част от европа, е абсолютно малоумна.

що да не може бе.. ислямска Франция как е лидер в ЕС? И как на вяскъде в ЕС е нацвъкано с джамии , че дори и по летищата си имат молитвени храмове?

франция (като Бг) се управлява от евреите ,под прикритие .

Отвратена съм от импотентните политици като Юнкер. Как не го е срам да говори такива глупости. Този нефелен старец вече не му става, жена му незадуволена и за това го я яд на Ердоган който е един много красив много умен млад мъж. Въпреки че съм чистак бългърка аз обожавам Турция и турците. Толкова мили хорица. Когато съм там се чувствам на седмото небе. Всичко в тях ми е много близко ядене традиции музика и молитвите. Българите са много долни , мразят турците и чудел маните , а не се погледнат самите какви дебели домузи и страхливи таушани са. Обожавам турския език. Много е мелодичен!

отдалече си личи, че си чистак бългЪрка...

Кюрд да ти го .... тогава

Мелиха, я изчезвай да тролиш по турските форуми. Нали много ги обичаш?

В резултат на рязката промяна в езика се появяват чувствителни различия в речника между поколенията. Докато родените преди 40-те години на XX век са склонни да изполват по-често традиционни думи с арабски и персийски произход, по-младите поколения ползват съответните наложени от образователната система техни заместители. Като ироничен пример за този процес е сочена известната реч Нутук, произнесена от самия Ататюрк през 1927 година, която оттогава е адаптирана трикратно (през 1963, 1986 и 1995 година), така че да е разбираема за по-късната публика.

Свършиха се врмената на илюзии, че ЕС е нещо. Украйна се излъга последна, ама и там яко съжаляват. Скаро ЕС ще се моли да влезе в Турция. Това е бъдещето.

Само донякъде си прав ! Турция никой няма да я моли за нищо! Тази дребна душица Ердоган, си помисли че може да скача на най големите схемаджии в света от ЕС и Америка ! Те са любезни и напръв поглед изглежда че ще му се размине, но няма !

Ердоганя да ви отпише, че ако даде един юруш към Виена ще я подмине даже.

а на турците им е през резания за юнкер,те такива обичат за мурафет