Спасиха 153 бежанци от ръждясал кораб в Черно море

Румънската брегова охрана е спасила 153 мигранти от плавателен съд, изпратил сигнал за помощ в Черно море, предаде Асошиейтед прес.

Обратно в новината

Коментари - Спасиха 153 бежанци от ръждясал кораб в Черно море | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Кой ли негодник ги е пуснал през проливите? Или са рашки, според татаро-монголско-кавказките им разновидности?

Браво на румънците! Човещината и професионализмът нямат националност. Иначе ми е забавно как дори най-изтерзаните орки ни заобикалят и по земя, и по море :)))

Какви "бежанци" са тези - от къде и от кого точно бягат?!... Добре, че все пак в самата статия са неречени с правилното име "имигранти"...

Попитах ДИР - бежанци или мигранти? Въпросът не се допуска:)))))))))))))))))))))

По морските закони, ако получиш сигнал за бедствие трябва да се отзовеш, но само ако си си включил станцията, Но по държавните закони, не си длъжен да установяваш вербален контакт с нарушителя на морската граница, достатъчен е един тегел с корабната батарея. Абе четете ги тия закони, бре, и ги прилагайте съгласно ситуацията, няма да събирате само оргазмите на арабското общество и да ги хрантутите. Малко са ви вашите цигани, ами и чуждите ще прибирате! Щом си е турил веднъж главата в торбата по собствена воля , като се е качил на ръждясало корито, никой не е длъжен да си рискува спасителите да му помага!

Преди време когато гледах филми пресъздаващи бъдещето, където хората се делят на "избрани" и "мутанти" и съответно първите натиряха вторите в гета и клоаки и им слагаха нашийници, за да ги контролират всичко това ми се струваше невъзможно да се случи. Обаче, сега като гледам и чета новини за мигранти от Азия и Африка си мисля, че подобен подход е близо да се случи и най-вече, че би бил от полза.

Ами сега, ще ни спрат европарите.

"Децата-орки" бързо израстват до левъл "дърти-орки". Някак си не изпитвам умилението очаквано.

хайде да им на хаирлия на мамалигите.да бъркат качамак и да вадят пърцуцата,че тия няма да мръднат от там.Нито една граница след румъния няма да могат да преминат.

Много е бедна информацията!! Какъв е корабът? Какъв е екипажът? Не ми е ясно КАК при "перфектна" ограда, засилена охрана и устройства за нощни наблюдения има кораби минали нашата морска граница, коли, камиони и тирове с чужденци заловени на сръбската граница??? Явно човешкият фактор е подценен! Отнася се с пълна сила и за митничари, гранични полицаи, местни МВР-служители и цялата отговорна паплач на държавна (разбирай на наша) хранилка!!!

Сигурно е бил под непалски флаг...

Много пропагандна тази снимка и въобще не касае случая. В друг сайт има актуален фотос на много черни субекти, млади, само мъже. Орките ни заливат, а ние блеем.

ЖАЛКО ! Това са нова партида ислямски терористи и убийци, изпратени със съдействието на фондациите на Сорос !

Добре де,защо всички тези бежанци не пробват легално да преминават границата,а все намират маршрути да пресичат границата нелегално?!? И стават все повече и повече,идват от държави, в които няма войни,защо трябва да бъдат приемани,а не ги гонят?!? Европеец,ако се опита да премине границата с Турция ще бъде разстрелян,ако се опитат европейците да бягат нелегално към арабския свят ще ги разстрелят,а ислямската бежанска напаст се пропуска навсякъде,дори и в европа?!?Явно всичко е организирано на високо ниво и ние само ще си гледаме сеира!

Да са им честити.

Не е ли интересно, че тази ръждясала бракма е поела риска да стигне до Румъния, вместо да се стовари в България? супер

може да е тръгнала от русия

ако можеше да четеш преди да се изкажеш компетентно, щеше да прочетеш, че е тръгнал от Турция, ама ти е твърде сложно да четеш, нали :D

През Румъния имат само една граница и са в Шенген

ИДИЛ не са се сетили да пратят някой кораб с атомни бомбички във вид на деца да ги спасявате. :)))

нови 153 изнасилвачи на бели европейки. хич не пробутвайте разлигавени снимки с деца

Уважаеми "творци" от дир.бг. Тези от Вас които са с журналистически дипломи нека спокойно ги изхвърлят и тези от Вас които са с филологически нека ги скъсат. От кого казвате че са спасени бежанците? От корабът? Той ги е заплашвал, гонил ги е? Ех писарушки!

Предлагам думата "нелегален" и производните й да бъдат премахнати от речниците. Напоследък те се употребяват само в положителен смисъл и са изгубили първоначалното си съдържание - нещо, което е извън законите. Ако са нелегални, защо ги приемат, а не ги натирят там, откъдето са дошли? Снимките не ни трогват - тези деца имат родители, които не са помислили на какъв риск ги подлагат. Бягат от войни, а попътно се забавляват и правят поредните си жертви.

В бурното море откос от автоматично оръжие. свидетели няма Спасена е някое от нашите деца да не бъде изнасилено и заклано. Защото няма бурка.

Язък ти за ученията на НАТО и за военната техника и кораби , Щом незаконен кораб се промъква от Турция до Румъния незабелязан и без проблем . Напразна е и смъртта на командира на хеликоптер в морското учение на НАТО в Черно море !

Ха така, нека и румънетата да опитат от "благинката" мигранти -бежанци. До сега думата им не се чуваше, трайкаха си, сякаш са имунизирани.

От какво точно са спасени не можах да разбера ... и кво ще ги правят сега ? ай сиктир бе, либерасти!

Тия деца след 3-4 години ще станат терористи. Бъдете сигурни. Завистта и глада не водят към нищо добро.

глад??? тия се мъкнат на талази в Европа не да гладуват, а да са добре хранени. но не и да работят! ще получават достатъчно хрантутене от дънъците на работещите европейци, при всички случаи ще са много по-хрантутени от десетилетия работил български пенсионер. знаем го тоя социален "феномен"-имаме същите "гладни" хрантутници и тук. виж, за злобната завист на некадърния и неграмотен дивак си прав.

Ами те затова ги пращат...

Аз искам да попитам следното нещо: Какъв смисъл има от въвеждането на понятия като: граница, сувернитет, неприкосновеност и т.н. след като всеки, може да влезе нелегално стига да каже, че е бежанец? Даже не е нужно да имаш и документи! За такава Европа ли си мечтаехме?

Емииииии, либерастия.

страшната житейска логика е подредила двете "новини" една до друга-спасените орки, диваци, търтеи, навлеци и терористи до изнасилената поредна тяхна европейска жертва в Рим. това е житейската логика, която единствено престъпниците, управляващи света и Европа се правят, че не съществува. а и не ги интересува, те са в безопасност, за разлика от нормалните граждани. но тя съществува и нараства с всеки изминал ден! п.п. по-мазна снимка нямаше ли? например снимка на мутрите на изнасилвачите на полякинята в Римини, която е всъщност действителността, а не тая лигавщина с горкичките чавета.

Няма ли да напишете от кой бягат и от къде идват? Сега ще бягат по площадите на Ромъния с мачете да колят. Честито млади еврокомсомолци. :))) А може би бягат от хунтата в Украйна, за това не се сетих, иначе няма от къде да тръгнат.

Не разбрах от какво са ги спасили ? Кораба не потъвал , само е ръждясал ! Би трябвало да върнат кораба от където е тръгнал !

Спасили са ги от ръждата :)

Само от ръждата не могат да ги спасят - орките са си "ръждиви" по рождение...!!! :::))) Ха, ха, ха... :::)))

Браво, че са спасили толкова деца! Алах акбар!

АллахАкбар, щом е подсигурил и поне по 40 бели девици за всяко от тези "деца" след саможертвените им атентати...!!! :::))) Дааа...!!!

И какво му е толкова великото на Алаха че поставил толкова деца в смъртна опасност ? Според мен е голям садист !

Бежанци ли?!?!?!... Че к'ви бежанци са тези, след като не бягат, а плуват?... :::))) Ха, ха, ха... :::)))

Човек да не сме да се пусне с лодка в морето току виж го "спасили"

Воала мадам льо жур дьо Спас. Отвориха нов канал за трафик с румънска държавна помощ.

Сега дечица като на смимката ли са или 20 годишни мъже каквито са 99%. И от кого бягат или просто са им дали 40-50 хил долара и са има казали да отидат в европа защото там ще ги подслонят и хранят без пари и могат да си изнасилват жени на воля, ако го хванат просто да кажат че са под 18 години

Щом и бежанците ни заобикалят,за какво държава става въпрос.

И маджарите са ни заобиколили по времето на Иван Асен, но са изклали половин Европа. Та не се тревожи много за това.

добре са го измислили - хем по-пряко за тях, хем нас ни заобикалят!

Интересно ...кат ги спасят после ко ги праят....????

Техни са си. Придобиваш собственост, без правото да връщаш. Имаш право само да ги издържаш и "интегрираш".

Скоро очакваме спасителна акция на бедстващи "бежанци" в Перловската река.

К'ъв е смисълът на Шенген, граници, суверенност, след кат всеки, който се представя за "бежанец" може да влезе, че дори и да го "спасят"???!!!

Хубавото в случая е, че явно по един или друг начин сме ги научили да ни заобикалят, че... нали :)

Не сме ги научили ние, а просто са разбрали, че има шанс да ги заловят и да поостанат малко тук, а тук не е никак хубаво вече.

В заглавието-бежанци, в текста мигранти! Ало журналистите има огромна разлика между двете неща! Едните са под протекцията на закона другите са престъпници! И трябва не да е спасиха а заловиха.......

Моля, покажи ми една статия в тази псевдо-информационна интернет страница, която сами титуловат като "интернет портал", която да няма или правописни, или лексикални, или логически и куп други грешки, т.е. писачите или по-точно преписвачите, които не могат да пишат на български език и са с бедна обща култура, наричат себе си "журналисти", а са много под нивото, към което се причисляват. Те дори и един прочит не правят на материалите, под които се разписват, за да проверят поне за технически грешки. Очевидно е, че редактори може да има назначени, за да взимат заплати, но няма редактори, които работят.

И тук ли вече върви номерът със спасяването?

Ало, продажните медии. Какво спасяване е това ? От доста време се говореше, че орките търсят да пробият насам, след, като италианците принудиха трафикантите, замаскирани, като орко-защитни организации да декларират доходите си. Изглежда, тези предупреждения са били, просто да ни подготвят, защото никой не си е мръднал пръста да предотврати новите канали.

това е вярно, че има толкова деца, то наистина са бежанци...Не като брадатите маймуни в донаборна възраст, които щъкат из Странджата!

Първият път е с вазелинче. После ще дойдат и гладко избръснатите младежи с кубинки и военни колани, сложени на на маркови дънки. Вече са се натрупали цели колонии от тях, рязко осъзнали, че са били подведени от ИД.