Кабинетът възприема Русия като заплаха

Българското правителство разглежда Русия като една от основните външнополитически заплахи.

Обратно в новината

Коментари - Кабинетът възприема Русия като заплаха | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ей ,КАЛИТКО защо не ходиш да си теглиш един куршум,ако нямаш може да си теглиш един к-р без много шум.

Да напомня на ТАШУНКОСАПА -БОРИСОВ че РУСИЯ е велика страна и никой не може да я победи.1812 Наполеон.Хитлер 1942и т.н колкото повече се пъчите да ни настройвате срещу РУСИЯ толкова повече ние младите я заобичваме повече.

Борисов , България кога стана част от ИДИЛ , че Русия да ни бъде кървав враг?Да не би Вие там горе , зад гърба на народа да въртите далавери с ислямистите!Няма да е чудно след като толкова раболепно се кланяш на Ердоган , даже и рождения си ден празнува с него!Ей , ГЕРБ с ислямистите ли е?След Вашия доклад тоя въпрос увисна със страшна сила!

А какво се казва за лудия севернокоореец който може да запали световна война.От него не ни пука сигурно.Явно политиците ни не разсъждават с главите си и не преценяват реалната опосност откъде се задава.

НЕ РУСИЯ, КОПЕЙКАДЖИИТЕ СА ОПАСНИ ЗА БЪЛГАРИЯ.

В статията нещо е сбъркано. *га ти журналистите! Поне да бяха изнесли факта, че това не е българско правителство, а частен клуб на Сорос.

"Кабинетът възприема Русия като заплаха"??? Хлъц! Че, ако не бяха руснаците - съвсем ни загина туризма... Аз, лично, възприемам този "кабинет" като заплаха за националната БЪЛГАРСКА сигурност!!! Толкова хора напуснаха страната ни по времето на Борисов 1,2 и 3, че не е истина!!!...

Ех ако можехте да се отърсите от всички набивани десетилетия простотии в главите и да можеше да си представите света без Русия, щяхте друга песен да запеете, другари.

А руският агент военният министър иска врага да ни ремонтира бойните самолети?????

Pesh0

И каква Заплаха може да е една страна която Плевнвлиев смяташе да превземе набързо , с Турция и Румъния ?

Правилно смята кабинета, след ато във военната доктрина на Русия сме записани като ВРАГ! Всъщност там е записано че целият свят, с изключение на КНДР и е враг! С КНДР ще са приятели, докато Ким не се сети да думне една атомна бомба върху Империалистическия Владивосток! Но тогава ще е късно либе за китка!

късно е либе за китка ....ердухан ни готви нов Батак пък нека да са ни писали враг и ние тях,важното е да се перим като японски петлета какви патриоти и родолюбци сме на истудена ракия и дебели мезета

Те руснаците малко хора са избили за да станат толкова големи, нали? То това по мирен път не става тъпчо.

нека русия предаде българия инеблагодарните българи на турците и спре газта ивръзките с българите

На кой да сме благодарни, на внуците на убийците на нашите освободители?

НА КОПЕЙКАДЖИИТЕ ТРЯБВА ДА СЕ НАПОМНИ: 1. БЪЛГАРИЯ Е В ЕВРОПЕЙСКИЯ СЪЮЗ ОТ 2007-МА ГОДИНА, НЕ В СССР. 2. БЪЛГАРИЯ Е В НАТО ОТ 2005-ТА ГОДИНА. ТОВА Е ВОЛЯТА НА БЪЛГАРИТЕ. ТОВА СА РЕАЛНОСТИТЕ. НА ВАС ВИ ОСТАВА ИСТЕРИЯТА ПО САЙТОВЕТЕ. И ЖЪЛТИТЕ КОПЕЙКИ, С КОИТО ВИ ПЛАЩАТ, ЗА ДА НЕ ПУКНЕТЕ ОТ МЪРЗЕЛ.

"БЪЛГАРИЯ Е В ЕВРОПЕЙСКИЯ СЪЮЗ ОТ 2007-МА ГОДИНА" , а в Eвропа знаят ли? щот ние сме още след първата световна и не знаем къде сме.

Pesh0

и от кога е воля на българите ???????? Че мен никой не ме пита ? Е забраниха и направиха невъзможни референдумите , да не мога и да се обадят българите . За волята на българите не говори . За волята на политиците ...

Патриотарско-мафиотското ни правителство постави Русия като една от основните външнополитически заплахи за България. Подписан е доклад от всички министри и лично от премиера Бойко Борисов!Няма да правя анализ на фалшивите ни безмозъчни патрЕоти, хванали се за шлифера на банкянския пладнешки айдук. Те ще си получат сметката на следващите избори и не само, независимо дали отново ще се правят на шимпанзета или ще си останат обикновена полит-икономическа клиентела наблягаща на "белото", хотелиерството и хазарта!?Най-печален в цялата тази поредна политическа каша е изводът, че в България всички проблеми произлизат от Русия!? Руснаците ни грабят златото, цветните метали и прочее диамантени подземни богатства, а ние живеем в пълна бедност и умираме като кучета. Руснаците произвеждат оръжия и наркотици в България и ги продават на джихадистите в Сирия и региона. Руснаците поддържат бандитската съдебна мафия и престъпната политическа конюнктура. Руснаците крадат националните ни богатства. Телефонните измамници и всякакви други бандити с вратовръзки са също руснаци. Руснаците назначават престъпници на всички ключови постове в държавата и затова ни управлява мафия!?Да приемем, че е така. Защо тогава Борисов и пършивите му патреоти са все още управници, а не затворници? Някой евро-атлантически лидер може ли да ни обясни или само ще се оригне по навик в лицата ни по въпроса...

Докато русия се заяжда с европейски държави и бие джусжета като Грузия, Китай тихо я завладява.

Говедо- ей сега ще се обадя на Габриел за твоята хибридна атака итъпотии.Тези "кабинети" от 20г. насам са заплаха за сигурноста на остатъчна България, а сега и тробовете като теб.

Трябва защита от зелени човечета.

Борисов до съзнанието ти /ако имаш/, изобщо достига ли мисълта /ако имаш/, че НЕ СИ ВЕЧЕН /освен ако си/.... Борисов, на всички ни стана ясно, че ако не работиш ПРОТИВ България, то не работиш и ЗА България ..... огледай се бе .... пак тук в ДИР има статия за "СЕВЕРЕН ПОТОК 2" ... има снимка с широко усмихнати ЕВРОПЕЙСКИ ЛИДЕРИ .... ТЕБ ТЕ НЯМА ..... не загравяш ли бе ....

Е..ти издънката.

Добре,щом като Русия ви е заплаха моля да ми отговорите .Вие от НС какви мерки предприехте за да ни предпазите.Имам усещането че просто ни къпите със студена вода.Тоя моят селси, Антон Тодоров ,дето баща му удари с мотиката един човек и лежа 9 години в затвора има очи да ми дава акъл.Това ли е профила на ГЕРБ.

Заплаха за бЪЛГАРИЯ са политиците в парламента и правителството.Умишленото подтискане на доходите, обезлюдява страната.

нахлу с танковете в две независими държави, което показва, че са една средовековна орда, нямаща общо с днешния демократичен свят.

Още едно герберастко идиотче се изказа! Русия била нахлула! Алонкоолу, колко пъти до днес САЩ и " миролюбивите западни" гадини нахлуваха в арабския свят и разбишкаха Европа само за тяхен собствен интерес? Русия била заплаха за България! Поне този олигофрен Тиквата да беше рекъл СССР! Подлогата си е подлога! В нея само могат да пикаят и да я ползват! Това е и герберасткото мафиотско правителство! Каквото му се спусне от Козяк, това и говори и върши!

за кака Мара.Фактите не се променят с уличен език и излишно нервничене. Санкциите на Русия са затова, за да се покаже, че тя е извън цивилизования свят, една измислена държава, сама в света.

ГЕРБ - глупаци и плужеци, винаги готови да целуват задниц.ите на западните господари.

На теб източните задници ли са ти по вкусни ?

Не се тревожи! В най-скоро време ще ти се наложи да целуваш източни, мюсюлмански задници!

Е това беше! Тия от герб тотално си изкопаха гроба на политическата кариера. На Козяк ли ходиха да им сеpат в yстата?

НЕКА ЗАПОМНИМ ЗАВИНАГИ ИМЕНАТА НА ТЕЗИ, КОИТО СА СЪТВОРИЛИ ТАЗИ ГЛУПОСТ ! И ПОСЛЕ ДА СИ ГИ ПРИПОМНИМ..

Българи и руснаци са исторически братя. България и Русия-освободителка са братски страни. Какво бълнуват тези случайни управляващи ????

а от какво ни е освободила Русия??? Виж - окупирала ни е няколко пъти, но историята не помни да ни е освобождавала от нещо и някого.

сулю пулю си ти

Историята може да не помни, но моята баба ми е разказвала доста за зверствата на турците. Просто хората помнят. А ти да беше се поинтересувал за родословното си дърво. Може пък да се окаже, че си бил от ратаите на турците. Така с по-голяма гордост ще може да разказваш за турското присъствие, а не ИГО. Нали така е по европейски?

А НИЕ ВЪЗПРИЕМАМЕ БЪЛГАРСКОТО ПРАВИТЕЛСТВО КАТО ОГРОМНА ЗАПЛАХА ЗА НАС!!!

БългарскиТЕ правитества! Откровен геноцид под раьлични форми!

Не са виновни хората. Дали са им доклада от посолството, преводачката го е превела. И те са били изненадани като са го прочели, ама какво да направят ? Една дума да кажат и си отива кабинетът. На кого му се отива в оставка без време ? Борисов сили за 4-ти кабинет няма - стар и изхабен е вече, натежал, отегчен до смърт.

Първоначално си помислих, че това е някакъв майтап, а то взе, че се оказа истина. Направо е смешно! Не че има някакво значение какво пишат някои политикани, които са зависими и на чужда хранилка, която със сигурност не е руска. А руснаците ще си го преместят от мнението на една шайка български политически продажници! Утре, ако се обърне палачинката, същите калинки, ако не са фукнали при благодетелите си, първи ще подадат грапавите езици на изток за облизване на руски задници.

Русия може и да е заплаха за кабинета на Боко Тъпото, но не и за България, като цяло!

Наакал се е , че са му вдигнали мерника на Тиквочо, защото е евтина проститутка....

россия е и винаги е била най голямата заплаха за България!

е не е така! Не и първите 300-400 години от създаването на ханството от Аспарух.

Всъщност, аз, а и не само, възприемам кабинета на БГ за най- голямата заплаха за България, ББ е мутра пар екселанс, а вси4ки в парлмента са търтеи-крадци, използват Русия за отвли4не на вниманието от действителната заплаха

Русия е заплаха с намигване.... тъпо е така щото нито руснаците ни взеха на сериозно- виждат как го правим от немай каква "солидарност", нито запада ни повярва, че сме изкритикували руснаците... Но бате е цар на тия номера и после си ги пробутват, не че хваща декиш ама е по- добре от вишеградците дето с рогата напред...

Каква заплаха може да е Русия за Бг коптора, при положение че Кенефа е едно умалено копие на Москва!

След като руския Генерален щаб обяви България за стратегически противник, кво друго да прави кабинета, да се чука с шампанско за здравето на Путин?

Пишката да му изсъхне на тоя----дето хакна ДИР-а тая нощ! :))))))))

СИМВОЛ -ВЕРУЮ НА ГЕРБ: "ЕСЛИ УЙ КОРОТКОВАТЬ---ЭТО ПУТИН ВИНОВАТ!"

може да сътвори само idioto, поданик на оня дребния москалски сатрап. А бе вие мурзилките, всички ли сте съветски граждани? Освен руски, друг език знаете ли?

Този кабинет, с еврогейското си поведение, е най-голямата заплаха за България! Иде, иде времето за нов Народен съд !

и просперираща държава, когато cвoлoчите бъдат натикани в чукотка, без право на излизане от кoнц.лагера. А мурзилките - с по едно паве на шиката и оп на дъното на морето.

stan_posta@

На бодлива крава бог рога не дава

Нивото на кабинета е на предучилищна възраст. Пълен колониален соросоиден дебилизъм. Дори не е смешно, жалко е.

От рублофилски продажни боклучета (като теб), ние българите не щем акъл.

виж братва , турците понеже не ги е страх от руснаците а са в нато : 1. купиха ракети 2.строят газопровод 3.приемат руски туристи 4. строят руска атомна централа 5.изнасят какво ли не за русия ... а нас ни е страх ...затова сме с насрани гащи ...

и рублофил, все си ходиш с оакани гащи? Какво ли друго може да се очаква от продажен рублофил?

Батка, кат си толкоз ербап - ти колко пари имаш да заделиш да построим всички тези неща? Аз мога и 6 и 7 да добавя - нови самолети и БМП-та? Щото братството си е братство ама нефта и газта е с пари, американски пари. Това общо взето не се е променило от времената на Горбачов та до ден днешен. Та така - сподели колко ще е твоята лепта. Щото ние вече не се ловиме на приказки - "дайте да дадете".

Понеже повечето тук които се радвате мислите с гъза си, ще ви светна какво би станало, ако след този доклад Русия реши да прекрати всякакви връзки в България: 1. Спира газта и другите горива=минаваме на ток-градовете с централно отопление остават без топла вода и отопление през зимата. Вследствие на завишеното потребеление на ток започват да се получават всекидневни аварии-цената на тока се вдига=много хора не могат да си позволят да плащат скъп ток и остават на тъмно и студено. 2. Лукойл с приятелчето на Боко Тиквата затвярат врати=Боко и Вальо почват да губят парички. Работниците в нефтохима няма да ги кометираме - те стават чистачи, бармани, рибари, продавачи в мола и т.н.... 3. Почваме да внасяме газ от Турция, Гърция , Луната и Марс на тройни цени+ втечнен газ от американските ни покровители.= цените на всичко се вдигатс 20 до 50% (заплатите-не). АБЕ КАК ЕДНА ГЕРМАНИЯ НЕ ИЗЛЕЗЕ С ПОДОБНА РЕЗОЛЮЦИЯ, А? АМИ СЕ БОРИ ЗА СЕВЕРЕН ПОТОК И СИ ГЛЕДА ИЗГОДАТА. РУСИЯ Е ОГРОМЕН ПАЗАР, КОЙТО С ЛЕКА РЪКА ЗАТРИВАМЕ, ЗАРАДИ КОМПЛЕКСАРСКИ НОЩНИ ПОЛЮЦИИ И ГЪЗОРАЗШИРЕНОСВИКТЕРНОЗАПАДНИ ПОЛИТИЦИ! Бойко, искам да ми го съкнеш:)

Русия огромен пазар- смях ! Виж колко им е импорта - това е пазара, по малък от холандския!

бе, мозък безподобен?

раССия загуби и хибридната война! Благодарение е Кремлинският тъпанар броят на русо- робите у нас рязко намаля

Кабинете, кабинете - ще го д...те един много голям и много, ма много дебел. Видяла жабата, че подковават коня, та и тя вдигнала крака....

Рассия е кочина която освен курви, войни и газ друго не е дала на Цивилизацията Но Россия е прекалено слаба и изолирана за бъде опасност за когото и да било

даде и първия спътник, първия космонавт, първия излязъл в Космоса...

Когато победи Комунистическата Революция: Бою ага Банкянлията и петро порошенко--- ще бъдат провесени на Майдана и на мегдана!:)))))

ТАКА ,ТАКА... ПИЯНИТЕ ВАТНИЦИ ДА СИ СЕДЯТ ПРИ ЧУКЧИТЕ И ДА ЧАКАТ КИТАЙЦИТЕ ДА ИМ ВЛЕЯТ МАЛКО МОЗЪК

Ах, хибридните братушки искат съвсем да ни обгрижат, да пази Господ. Няма толкова идиотска пропаганда, честно.

отдавна са те обгрижили откъм където залязва Слънцето и където не огрява...!

ХА, ХА, ХА! КРЕТЕНИЗЪМ БЕЗ ГРАНИЦИ! ХАУ!

ние сме руският троянец в ЕС... тава е несериозен доклад. заблуждаващ. цели да удовлетвори говедопасящите демократи-миростворци отвъд големият гьол. който сериозно мисли, че ние сме анти-руски настроени, със сигурност има стомашно разтройство, най-малкото!:-))))

Въпрос на интелигентност и познаване на историята. Само лумпенската маса се радва на мутренско поведение на цяла държава.