Семейство с дете загина в кратера на вулкан

Единадесетгодишно момче и родителите му загинаха, след като паднаха в кратера на вулкан, близо до италианския град Неапол.

Обратно в новината

Коментари - Семейство с дете загина в кратера на вулкан | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Luna0102

Бог да ги прости. Много ми е интересно тези които споменават Дарвин в този случай, ако беше вашето дете дали щяхте да гледате отстрани или щяхте да направите всичко възможно да му помогнете, дори и с риск за живота ви? Съмнявам се, ако все пак мислите че живота ви е прекалено ценен - не правете деца, не ги заслужавате!

директно ги изнасят с ковчези от вулкана... няма доктори, няма морга, няма аутопсия... направо в гробищата

:(

каква е тая туристическа услуга - да паднеш в кратер на вулкан...това в европата ли е или в Сомалия

Много хора не съобразяват, че вулканите могат да са опасни и с газовете, които отделят. При това тези газове може да са невидими - без цвят или мирис. Обикновено са по-тежки от въздуха и се натрупват в малко по-ниските места, ако няма вятър.

са по-леки от въздуха , защото са силно нагряти и се издигат, а не разливат, но това е без значение в случая.

Ами серния двуокис, даже нагрят е по-тежък, а миризмата на сяра едва ли ще направи впечатление. Така макар и с миризма, човек може да не го отчете като опасен. То не случайно хората са сложили парапет. Самите спасители гледам, че се моткат без газови маски, но те си знаят.

Простотия и слабоумие, съчетано с пренебрежително отношение към природата ! Лека им пръст, но са изгорели/задушили в Ада.

не разбирам как можеш да се подиграваш със смъртта на хората! Освен това и в МОЛ-а стават инциденти!

Абсолютно! Хората са отишли на екскурзия, детето се е шмугнало, тръгнали да го спасяват и ... трагедия, истинска трагедия и нищо повече. А дебилите тук, плюят и пишат простотии. Господ да помага на сирачето!

Аз още водя 10 годишни деца за ръце по пешеходна пътека, дори тротоар! Как ще оставиш дете без надзор до кратера на спящ вулкан? Това е безумие!

чак там вътре? Толкова ли нямаше къде да идат с детето, та са се наврели точно във вулкан? Ебаси развлечението. По-добре да ходя на работа. И там може да се опариш, но поне ти подхвърлят някой лев да не умреш от глад.

Другия път да цопнат в горещите води в Йелоустоун. За 5 минути ще станат на скелети.

Горките!

Charles Darwin.

Като правите изказвания влагайте някакъв смисъл. Никой не може да ти чете мислите за да разбере какво искаш да кажеш с това "Чарлз Дарвин" и няма никакъв смисъл.

Човекът иска да каже нещо за естествения подпор, ама хич не е на място...

Както вече казах, изпуснали са наградата. Тя се дава само ако не оставиш поколение, а те са оставили.

една приятелка, връщаща се с колежка от работа в Италия гледаха недоизчистените улици на София с възхита, тревните площи с и без бордюри, сградите, налепени с некролози, реклами и чернилка по цоклите и най-вече кофите за смет. Казаха, че гледката в Италия, и то в най-големите градове е отвратителна и несравнима със София. Възхищаваха се и на чистите докторчета и сестри, пиещи кафе отсреща с бели престилки. Паднах....

Много телевизия гледаш. Затова падаш от истината.

Съжалявам много за загиналите. Дано почиват в мир. Кураж и много щастие на другото детенце.

Това е единственият смислен коментар, който прочетох.

Как пък не е било оградено, поне с мрежа??? Нали и деца допускат? Това, ако се беше случило тук.... Сега щеше да е едно дружно не плюене, а храчене.

Не е ли това самата истина?????? Или важното е винаги да сте наопаки - като македонец. Макетата /българските/ са винаги наопаки.

е въпросът!

Безотговорно и с голяма трагедия.

групово са се самоубили! освен ако таткото не ги е нахвъргал през оградата... интересни хора!

Простак,ако можеш да осъзнаеш колко си тъп и прост ще се самоубиеп веднага!!!

Началник

ако искам да се самоубия, другарю, ще се кача на враха на егото ти и ще се скоча до нивото на ти на енетелегентност... :-))) имало е ограда. заграждение. схващаш ли? не съжалявам тъпаците. даже се ЗАБАВЛЯВАМ с "трагичните" им историйки! ми да беха влезнали у клетката на тигрити в зоопарка в неапол? и кво? пак ли ще го бройм за "трагедия"?!? за вазе може и да е, но за мен е ЗАБАВЛЕНИЕ!:-))))

Какви глупости смееш да говориш на фона на такава трагедия. Ами момчето. Малкото ти!??....

Началник

още един безмозъчен другар... чете ли внимателно, другарю? ограда? говори ли ти нящо? що е сложена там? тава да не ти е коколандия и нящо за катерене/презкачане?!? тава е вулкан, другарю. с оградка... начи, не е трагедия, ами комедия! поне за мен!:-) навремето, летя къде лондона, и зимам вестник. чета, неква патка, дала на една лъвица да и ближе раката (?!?). и познай кво станало? ГРИЗ! и раката до рамото... заминала. лъвицата си я е хапнала! посрах се от смях, от глупоста на тая женица!:-))))

точно толкова ужасно е, че вече не ни пука, когато умират хора...

Семейство еко-кретени?

селфита има ли?!

глупак

Съвременна либерастка схема за възпитание - говедцето ти обяснява как трябва да го гледаш. Обществото го защитава... Уволнили са учителка, че опънала ухото на някакъв малък негодник. Утре той ще заколи човек, защото го ядосвал

Така става понякога когато не си научил децата си навреме да те слушат когато им казваш какво да правят и какво не.Виждал съм много такива родители които оставят децата си да правят каквото им скимне и изобщо да не се подчиняват когото им кажат.Смешни и жалки са когато правят неуспешни опити да се справят с децата си .В крайна степен всяка глупост и робуване на толераски схеми се заплащат понякога с трагедии.

Обикновено майките са причината за абсолютно не подчинително поведение на децата им. И кавги, страшни кавги с готовност и заплахи за развод водят със съпрузите си за свободата на детето да живее без забележки. Имат си децата за малко коте, което се търкаля и показва ануса си на всички. Щото е много сладко. Родители, изравнили децата си с животни, без мисловни процеси. И насърчаващи агресията им като форма на самочувствие, достойнство и превъзходство над другите деца - има ги във всеки парк. Не става въпрос за репресия над децата, а за обяснения, мотивация, възпитание, владеене с поглед на публични места, без викове. Едно време беше достатъчно баща ми да смръщи вежди и утихвахме. Днес такъв респект няма. Има родители, управлявани и мародерствани от децата си. И хич не са малко. Има и простаци, вечно крещящи и биещи децата си.

Тия деца викаш си нямат бащи??? Или бащите винаги го играят доброто ченге, а майките са лошите, дето все въвеждат правила...

Има нещо наречено чувство за такт. Първобитните създания го нямат. Накрая - сега е моментът да помълчим...

vasil

Истината е по средата.Детето трябвс а да бъде научено,че родител или учител издава КОМАНДИ за подчинение НА МИГА само когато става дума за БЕЗОПАСНОСТТА.Когато е ЗАЩОТО ТАКА ,ще свикне да се подчинява по принцип-я на треньор педофил,а на лоши другари,я....

бр-бр, два чадъра

>> Седемгодишното братче, останало зад загражденията, е невредимо, но в шок. Изпуснали са дарвина.

Мола?

Няма как да получат Дарвин, при положение че са оставили поколение. Но могат да получат почетна награда, де - заслужават такава със сигурност.