Австралия ще гласува по пощата за еднополовите бракове

Австралийците започнаха да гласуват по пощата дали да се узаконят еднополовите бракове, като според допитване този въпрос ще бъде убедително одобрен, предаде Ройтерс.

Обратно в новината

Коментари - Австралия ще гласува по пощата за еднополовите бракове | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Падението на англо-саксоните е в разгара си, педалите съвсем ще ги затрият до 2-3 десетилетия.

чудя се как и кога еурогейовете ще принудят бат Боко да прокара тая путнография тука в Родината

втора серия...

се ядосах яко: Откога на извратеността викат "обогатена сексуалност"? Пък после си казах, че така може би е по-добре, не остават след себе си извратени деца и изобщо не оставят поколение! А така по-лесно ще се затрият от света!

Горките обратни, не се усещат, че ги използват за политически цели. Знае се кои страни са най-консервативни /и славаБогу/ по отношение на еднополовите бракове. Искат да изкарат, че те им мислят доброто /на обратните/, а ние ги дискриминираме. Да не се хващаме на тая въдица. И най-вече обратните.

Да питам, обратните като се вземат, кой ще им ражда деца? Защото природните закони никоя власт не може да отмени.

Не се страхувайте от хомосексуалните и им казвайте винаги истината в очите. Тези хора изнудват държавите да защитават със закони греховното им и извратено поведение, а те да си набавят деца от хетеросексуалните за своите гаври. Те са опасни за съжителство и разнасят не само СПИН, но и куп други болести не само венерически. Натискът ще бъде огромен, защото много от средите на елита са хомосексуалисти и ще правят всичко възможно да заменят нормалното с извратено, за да могат да се пъчат: Какво има бе, на, законен съм. Промиването на мозъци тече с пълна сила накрая хетеросексуалните ще бъдат преследвани лишавани от права помнете ми думата.

Сига е момента Боко и Станишев да върят да са земат некъде!

Най добре ще да бъде евродебилите да ОТМЕНЯТ понятие като ''брак'' и тогава ще да настане истинското тържество на цинизма им..Когато се правят закони за малцина освен материално друго не виждам да е причината

А сега де- съветец или гей? Пат.

Къде изчезна мартинчо? Ае спрете ве пичове, мъжкари....тоа ша направи некоя глупос. Мартине не се отчайвай ша се оправиш, само моляте да не правиш глуипости, покажи се, пиши, кажи нещо....

ТОВА, ХОМОСЕКСУАЛИЗМЪТ Е ВРОДЕНА АНОМАЛИЯ КАТО УСЕЩАНЕ И ИЗРАЗЯВАНЕ. ОКАЗА СЕ ЧЕ Е ВИРУС !!!! И ЛЕКАРСТВОТО Е ГИЛОТИНАТА !

Те и убийците са си родени убийци, не стават такива, просто природа. Нека не ги съдим!

Именно! Всеки се ражда такъв, какъвто е, но това не означава, че трябва да има одобрение от обществото. Тук това е проблема, че тези ..... искат да са като нормалните и претендират за това, а това няма как да стане.

А бе Мартине, наистина ли изпитваш оргазъм, като те порят отзад? Любопитно ми е.

Кога най-после ще направят задължително еднополовите бракове? Тогава ще настъпи такъв живот, че само си викам: дано.

До Мартин: Не мога да си представя, че обичаш и ти харесва да лапаш нечия мъжка пи*ка. Честно, толкова ли е трудно да го превъзмогнеш? Опитай с жена, сигурен съм, че ще ти хареса да влизаш в сочна, мокра, топла ухаеща на гума от надуваем морски пояс....опс отплеснах се. Какъв върховен кеф е като еякулира и те опръска....несравнимо е. Пробвай.

задължителни еднополови бракове при ромите, та да спре поне малко популацията при тях

пролетариите от всички страни,а на 12.9 ще женим педерасите!

До редактора на новината: Лили, първо пишеш, че кралство Нидерландия е първата такава страна. После пишеш, че и Хлонадия я последвала, което е едно и също. Егати и джурналистиката. Твърдо съм против тези извращения.

Нарастването на броя геюве и техните права не повод за гордост!!! Кой идиот би се радвал на отклоненията от правилния ред???!!! За жалост и тези идиоти се увеличават...

КОГА ЩЕ ГИ УЗАКОНИ, ДА МОЖЕ ДА СЕ СЪБЕРЕ С ПАРТЬОРА СИ?

ще гласува с токат между очите!

Септемврийски привет на педерастите и лесбийките! И ти ли Ганьо Балкански се предаде????????

Даже и от дир.бг почнаха да ме цензурират, а аз се кълнех в тех! Явно и тука много педерасчета надойдоха от прованса! Какти и да е бъдете здрави и си лекувайте психиката иначе нищо хубаво не чака този свят и живота в него.

Долу ... гадни педерасти!

,...в ЕвроГЕЙСКИЯТ СЪЮЗ.

да живеее гейрапа и сащисаните афроталибански щати.Напред дрогарееее.Това е бъдещето както пишеше Оруел.

Хората трябва да видят докъде стига пропагандата и промиването на мозъци. Описана добре в "Прозорецът на Овертон" процудура, как да се наложи нещо абсурдно в обществото. Като основният пример е с канибализма, как да се изкара нормален, а реалният е точно хомосексуализма. Нищо че от него има точно 0 ползи, но има вреди. За страни като Норвегия се твърди, че от децата до 10 години 8 от 10 са на имигранти. Неакрая ще има някаква територия Норвегия, но не и коренни норвежци. Но те са тежкият случай. дори в САЩ били 2.9% гейове от мъжете и 1.4% лесбийки от жените. Но и това е страшно много. Като изброяват колко са страните в които са приети хомосексуалните бракове (щели да станат 25), е хубаво да спомент и обратната страна. Ще цитирам бивш немски външен министър гей. По света в 70-80 държави хомосексуализма се води престъпление. В 7-8 се наказва със смърт. Дори в западните вържави се е водили или за престъпление или за психическо отклонение, до не толкова отдавна.

Ние немаме необходимите ресурси. ПОЧТИ НЯМА ОБЩЕСТВЕНИ ТОАЛЕТНИ да посрещат нуждите на гейовете. При необходимост Гейат трябва да реагира Мълниеносно. Иначе на храсчетата по градинките лошо им се пише.

КОИ СА СТРАНИТЕ С ГЕЙ БРАКОВЕ, АМИ ОЩЕ НЯКОЯ И ДРУГА ГОДИНКА И ЩЕ СЕ ПРИСЪЕДИНЯТ КЪМ ХАРЕМИТЕ НА МЮСУЛМАНИТЕ ! ОТДЕЛНО И ЕВНУСИТЕ ЩЕ ГИ ЛАШКАТ ! ЛАЙНЯНИ ЗАДНИЦИ !!!

Докато не почнат да раждат деца от партньорите си, не ми ги хвалете!

Точно така е. Природата се чисти от такива отклонения. Те нямат деца и дори да имат някакви уж различни гени, не ги предават. Без пропаганда изчезват след едно поколение. Тези с объркани органи са 1 на 1 милион - май според четено в Уикипедия. Тоест за България се падат 7 объркани! За такова количество трябва ли да се правят специални закони, каквито няма за много по-масови различия. Сега ще трябва да правят и тоалетни за трети пол. ;) Ще трябва да дадат милиони, за да обслужат тези 7 човека.

Толерирането на еднополовите бракове като следваща стъпка в ескалацията на извращенията и разрушаване на семейството като основно място за отглеждане и развитие на личността, не е случайно и има определена цел. В ислямския свят например това никога няма да се случи, а последствията са за изчезващияя християнски свят. Така ако е толкова зор, спокойно би могло да се намери правно решение или да се създаде правен институт, заместващи брака със същите имуществено правни и наследствени последици, но с ограничение да не се осиновяват деца.

гейовете да бъдат линчувани.Тези объркани болни малоумници .Всеки има право дабъде какъвто е но не да натрапва гейщината си.Колко требе да си празноглав за да прокарваш такива извращения?Съсипват моралните устои .Църквата ни не я е грижа че сме третополова и не заклеймява това ежедневно.На какво прилича ?

Какво ли щеше да е, ако Адам беше гей а Ева лесби?

Луцифер щеше да е собственик на БДСМ клуб.

Питат радио Ереван: - Може ли мъж да забременее ? - Не, но опитите в Турция продължават.

Толкова ли са го закъсали за партньори на този остров, че почват да се извращават?