FT: Путин май си вкара най-нещастния автогол с Тръмп

Ако Владимир Путин наистина е помогнал за влизането на Доналд Тръмп в Белия дом, това би било върховният успех на (руското) разузнаване.

Обратно в новината

Коментари - FT: Путин май си вкара най-нещастния автогол с Тръмп | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ИМОТИ във ФЛОРИДА за над 100 МИЛИОНА $ собственост на беллоруския еврейн Джерад КУШНЕРР ЗЕТЯ на бай Дончо са закупили руски олигарси до товорищ ПУТИН(ШАЛОМович) и неговата фирма GUNVOR(на иврит руски идиш ГУН-ГРАДИНА ВОР-на идиш УПРАВЛЕНСКА)и тва ако не конфликт на интереси

Да солжиш некадърник за лифер на врага си не е автогол, а висш професионализъм. Точно за това се съмнявам, че Путин може да има нещо общо с Тръмп. Та самият фт твърдяха, че Тръмп бил неадекватен президент, това че не действа разумно не е загуба за Русия, а за САЩ, дори и да усили санкциите докрай.

Тръмп трябва да прави политика ,като Рейгън,който разруши СССР ,въоръжаване и санкции и пак същото и същото, та руснаците да започнат да си ядът ракетите.

Путьо действа в стила на съветските ръководители от началото на 80-те. Нормално за един кадър на КГБ. Но както тогава, така и сега в Кремъл приемат желаното за действително. В САЩ има много стройна система за контрол на властта. И яко някой се опита да си прави своеволия бива премахнат. Ако трябва и с помощта на господата "Смит и Уесън", "Колт" или др. подобни. Путьо ще спечели изборите без проблем - в Русия са надбагване с един кон. А ако съвсем случайно пуснат и втори кон, той ще бъде или куц, или спънат, или някаква долнопробна кранта. Но... и Путьо не е вечен. Засега е в добра форма, но знае ли човек. Току-виж минал по пътя на др. Сталин. Най-могъщия човек в света през 1953 г. близо 24 часа е бил лишен от елементарна медицинска помощ и около 20 часа е лежал в собствените си лайна и пикня, агонизирайни след тежък инсулт. А Тръмп знае че трябв ада внимава в картинката. Иначе лошо му се пише - варианти между импийчмънт и разстрел.

що за демагогия! "Разбирайки, че администрацията на Тръмп няма да бъде способна да вдигне санкциите, Кремъл прибягва до масово изгонване на американски дипломати в отговор на предишно изгонване на руснаци от администрацията на Обама." а за елементарна реципрочност в дипломацията не са ли чували? т.нар. предишно изгонване на руснаци предопределя реакцията на русия по случая... изобщо цялата статия е все на това ниво!

А за това сега Тръмп ще строи нов небостъргач Тръмп Тауър в Москва. хаха, може да залъжат само промитите мозъчета.

Тази статия е пълна глупост! Основана на предположения , сънища и социални мрежи ! Журналистиката е паднала до толкова ниско ниво , че хранят хората с най нискокачествената инфохрана подходяща само за олигофрени ! Достойни ученици на Гьобелс---Многократното повтаряне на лъжи ги превръща в истина ... Е малко перефразирам ,, но си е така !

Че то, в соросоидните руските медии статиите срещу Путин не са спирали никога, а мераците на Запада да прелапат Русия са вековни и безкрайни. Няма как да разберем дали Путин наистина е помогнал на Тръмп, но ми се струва логично, че слуховете за такава помощ са в изцяло в негова полза и издигат още повече аторитета му не само пред руските граждани, ами и пред целия свят, така че автоголът е по-скоро за САЩ, а не за Путин. А обяснението за атаките срещу Тръмп ми се струва друго: "...за първи път след Франклин Рузвелт, срещу интересите на Уол Стрийт и Сити-то се изправя един президент, когото те не контролират и който не произхожда от тяхната имперска идеологическа структура. Същите кръгове, които провокираха асиметричните войни в Ирак, Либия, Сирия, Украйна, днес са се хвърлили в широкомащабен антируски лов на вещици чрез медиите, Конгреса и неговите разследващи комисии, тайните служби. А целта е да се отстрани Тръмп от властта ... според някои дори и чрез убийство...", писа на 24 август на сайта си френската политическа партия "Солидарност и прогрес" под заглавието "Рашагейт: детайли от разследването на една измама" ("Russiagate : éléments d'enquête sur une imposture", La rédaction, jeudi 24 août 2017, Solidarité et progrès). Ама кой знае, нали бяха писали, че Тръмп бил нашенец от Трън, та може пък и да оцелее, бай Дончо. Божа работа!

Няма да е Путин, няма и да е Тръмп, няма и да е никой от светската сцена? Тогава кой ще да е този велик измамник, змей непобедим? Събеседване върху пророческото изречение: Човек ходи като привидение, напразно се лута. Ще взема да се замисля вече!

Много им се иска на тези кравари Путин да не е на власт....да, ама не

Путя е помогнал на Тръмп да стане президент, то тогава Путя е една изключително проста милиционерска пръчка :))

Путин е помогнал на Тръмп да стане президент, то тогава ти си една изключително проста козяшка пръчка. Тогава! Всемогъщият Путин???Глупости. Или объркани (побъркани) властови елити в САШ? Quo vadis?

Арабско- африканските Шпиони в САЩ са ВИНОВНИ. Като онзи арабски проповедник- Гюлен и всякакви маймуни- като Баррак Обама. Маймуните искат да завземат САЩ. Путин трябва да попита Тръмп и американците- "" Да не би арабите, и негрите да са завзели държавата ви, та президента на САЩ се държи като ИДИОТ и сменя или маха през ден, хора с които спечели ИЗборите ??? И налага санкции на РУсия ???

Хахах, нашите русофили пак ще помръкнат, когато сритат "великия" путкин отзад. Също както стана с "великия" ссср.

просто ще ни се такова таковато.

Преди няколко дни дългът на САЩ премина 20 трилиона. От над 5 години нарасна повече от двойно и расте устремно. САЩ вече нямат пари да водят дори една война. Имат 50 милиона свои жители на купони за храна. За сметка на това Русия богатее. Народът е добре и всяка година пълнят курортите из Европа и света. И то в мащаби. И въобще не се съобразяват с американската пропаганда, как изнемогват и нямат ядене. Доходите на Русия се увеличават, всеки месец увеличават златния си резерв с няколко стотин тона. Дългът им е на стойност 10% от резервите. Но всъщност, те не разбират, колко много са зле. Но виж САЩ, това е друга бира :)))). Дебилизмът може би е заболяване. Деби, за смях ставаш с цирковите си простотии. Не се ли усещаш? Някакво самоуважение случайно да имаш? За една шепа сребърници се опитваш да ни правиш на идиоти. Не осъзнаваш ли, че ти си идиота.

Ехаааааа....... Няколко стотин тона на месец........ Е, па мнооо голем го извадИ. Я! Посмали Манго!

Абе руснаците не ги бива във футбола. Факт.

за сметка на това президентът им е велик шахматист!

Хахаха, изтърваха се. Казаха си го мръсниците: "Само нещо радикално може да доведе до отмяната на санкциите. И тази промяна може да бъде отстраняването на Путин от Кремъл." Долни сатанински твари.

Мисля, че е крайно време светът да въведе санкции към САЩ.

Достатъчно е държави като Ливан и Нигерия да престанат да търгуват в зелени хартишки и гле'й к'во ста'а!

Авто-гол или auto-boss?

Поредната простотия на Дойче Веле. Нищо ново и друго от тях не може да се очаква, пропагандно издание. Ако беше информационна медия, най-малкото за баланс и обективност, щеше да цитират Путин и компания, които ясно казват: много добре е изследвана американската действителност. И се знае, че практически няма кой знае какво значение кой ще е човекът, американски президент. Политиката на САЩ няма да се повлияе. Курсът го задават други. Или преведено, президентът на САЩ е по-скоро кукла на конци и други му обясняват какво да прави. Не на 100% естествено, поне в тоалетната избира времето. Кенеди е последният независим американски президент, за което плати с живота си. Тръмп говори, но е далеч от реалната власт. Между другото, предполагам, че всички сте забелязали трансформацията на Тръмп. Едно говореше, различно стана. И вижте санкциите с Русия. Не искаше да ги одобри, но конгреса им така го прецака, че не само го принудиха да ги утвърди, но и му отнеха законовата власт да ги отменя. Или друг вместо Тръмп упражнява властта. Та в този смисъл, За Русия е все тая кой ще е американския президент. И това го казаха няколко пъти и съвсем ясно. И тогава за какъв чеп им е нужно да организират хакерски атаки за изборите и т.н.? Има вероятност да са бутнали едно рамо на Тръмп с рекламните пожелания, но едва ли точно на нас някой ще се отчете. Участие на руски хакери в американски избори е празни приказки, предположение, по-скоро клевета. Защото единствения и неоспорим факт е, че никой не представи за година доказателства за това. Няма такива. Само празни приказки, които се оказва, че обслужват интересите на определени американски кръгове.

То всичко хубаво, ама къде тука видя DW?

Прав си :))), извинения, става дума за файненшъла. Те за мен всички са едно, като многоликия Анус със стоти "лица" Схемата им е една: създават една база данни, в която наливат добре премерена и обработена информация от екипи с различни специалисти. После бозата се пуска за теглене срещу абонамент. И вследствие четем почти едни и същи неща. Файнейшенъла, СНН, ББС, Ройтерс особено, всичко е едно, с малки различия на дълбокомъдрени анализи на някой аналлизатор, за който се чудиш на коя планета живее.

За Путин не знам, но Сталин е помогнал за идването на Хитлер на власт. Нямам нищо против Тръмп. той е реалист.

Чупиш тъпомера!

Някой ако си мисли че Путин е много любен в Русия се лъже жестоко!! Просто това е тоталитарна държава и хората нямат избор. Страх ги е от репресии. Много руснаци плюят Путин в тубата.

И те горките тъпанари като теб, на американска заплата. Застават няколко броя и се скъсват да драскат по форумите, менкайки ник след ник. Точно както до момента и ти правиш. И поради липса на хора, така от страни да изглежда, каква масовост, колко много хора!!! И създавате едно фалшиво обществено мнение. Използвате съвсем едни и същи тъпи американски номера, пребозали от книгите за манипулиране и промивки на мозъците. Просто си нямаш представа да си прочетеш "творенията", да се видиш колко си тъп и дървен като талпа. Дори и това дето са те учили да лъжеш и мамиш не си в състояние да прилагаш. Намери си някаква по-нормална работа, за тази не ставаш.

хем ги страх от репресиите, хем много от руснаците плюят. Аман от такива плазмодии притивни като теби на теб подобни.

Поредната фалшива новина от сороските медии.

Ти си единственото фалшиво тука.

Всяка новина, която не прославя великия вожд и учител Путин е фалшива! Всяка новина, която прославя великия вожд и учител Путин, НЕ Е фалшива!

Ако много настоявате Путин може да го уволни този и да сложи друг ! Искате ли ?

Този е първия президент на САЩ който назначава , дайте му време , следващите ще са по читави :)

Нем-денят се познава от сутринта.

За да кажат после , че цялата вина е в Тръмп. Това Сорос и Хилари са големе лисици . Коварността им е изписана на лицата .

На мисля , че Тръмп си е вкарал автогол , а че демократите са много злобни социалисти , които отмъщават на всяка крачка , защото са загубили . Това с Русия е пълна измислица ! Тези които са изгубили няма да си седнат на задниците докато не стане война .

И аз не мисля ,че Тръмп си е вкарал автогол ...само Путин си го вкара и сега се върти на него

Те републиканците засилиха санкциите срещу Русия!!

Вчера - Трамп-наш! Трамп-наш! Трамп-наш! Днеска - Ох, боли! Ох, боли!, Ох, много боли, бе!

Тръмп е непредвидим, но да пуснеш луд с граната в къщата на врага, не е автогол.

Явно във ФТ чалгата е по-яка от "Пайнър". Още преди края на изборите в САЩ бяха обявени донорите на кампаниите на Тръмп и Клинтън. Тръмп е избран от основният си донор..."Американската асоциация на производители на оръжие". Става въпрос за стотици милиони долари дарение. Тези данни са публични. Т.е. военните ястреби го избраха.Което се доказва от военните решения на Тръмп. За какъв Путин още лаят либералкомунистите.

А, не може да бъде. Нашият автогол е винаги по-най-гол.

Господи! Щом FT прави fake news...

История съшита с бели конци.Досега службите не са предоставили и едно доказателство в подкрепа на теорията за руска намеса.А имейлите са ги писали Килъри и компания, а не ги е измислил Путин.

Нищо де - нали санкциите са реални

Гладна мома англичанка, просо сънува ?

путю сам си го вкара гол.

и четвъртит

не е четвъртит , а осмоъгълен петохуй

Дефектът направи ефекта.

тука форумът изглежда като състезание за наи-глупав коментар. не е случаино. червените боклуци вече имат компютри.

Лошото е, че и боклуците като тебе имат компютри! И не само те...

В случая по-добре е да се каже, че самите американци си вкараха нещастен автогол, щото едва ли е по силите на някоя държава, да не говорим за група хакери, да манипулира цялата избирателна система на САЩ. Но пък погледнато от друга страна, поставянето на истерясалата баба Кица на президентския стол едва ли би бил по-разумен ход от страна на самите американци...Май от двете злини избра по-малката, тъй че да се говори, че Путин си е вкарал автогол е просто оправдание за собствените им действия...

хаха- сега ще започнат едни съмнения...

Аз си мислех, че само нашите, т.н. журналисти, си измислят някаква фейкова теза, за да развиват след това антитеза, след това да опровергаят и нея, за да продължат по нарастваща спирала все в тоя дух, докато се загуби от вниманието на аудиторията началото на цялата история. Но не...И ФТ прави новини на празно място, такива, които даже не е интересно да се четат.

Пасквилчето на някой си гидиън е добър пример как се вдига картонена къща върху пясъчни основи. "Ако Владимир Путин наистина е помогнал..." Всичко след "Ако" са празни приказки и загубено време (нашето). А ако Владимир Путин наистина НЕ е помогнал? Много по-вероятно е, след като вече почти година всички феберета на най-великата демокрация от всички възможни велики демокрации не успяват да намерят руския паспорт на Путин, изпуснат до някоя урна в Орегон или Флорида (нали помните, че час-два след като самолетите удариха двете кули, на съседната улица вече бяха намерени личните документи на терористите?) Разбира се, всеки може да си строи картонената колибка върху мокрия пясък. Стига сам да се прислони в нея, а не да я пробутва като първокласна квартира на останалите.

Най-голямата сухоземна империя в света с 1/6 от земната суша със 140 млн население има икономика на 10-то място в света зад една Италия, например. Русия е с 3 пъти повече население и едва 89% от БВП на Италия! Ами как няма да я убият санкциите, на които края не се вижда, след като е една нискотехнологична високомилитаризирана икономика. Путин е последният руски цар!

виж първо твоята кочинка, една мърлява и обрулена педя земя вместо да стане Швейцария или поне Чехия, цялата е на с наркомани, чалгаджийки и продажни ку.ви барабар с недоучени тъпанари като теб

За това благодари на русофилските копеленца

Абе ей, чугунена глава, недоучен тъпанар е сина на баща ти, кретен! Написал съм само няколко факти, които те карат да се тресеш от яд с пяна на уста! Факти, капиш, провери ги! А кочинката тук е благодарение на руските подлоги и агенти, каквито са всичките червени кхмери във властта от 28 години! Ама русофилистици олигофрени това няма как да го разберат!

Първо прочети що за измама е изчислението БВП и къде е измислено. И как дървена къща която лети като я духне вятъра струва десетки пъти колкото масивна жилищна сграда. Ама хартийките скоро ще са електонни, че вече трудно покриват печата и мастилото.

Г-н българин, виж откъде започна СССР след войната и откъде започна западна Европа. Кой на кого помагаше? На СССР - никой, на Европа - САЩ. Даже СССР помагаше на източна Европа. Не забравяй и кой смучеше от колониите - западняците. СССР ползваше собствени суровини и ресурси. Затова сега Русия е принудена да догонва.

Ще си позволя малко алегория но умните ще ме разберат какво искам да кажа. Служил съм в Гранични войски на онази България дето вече я няма, сиреч на Народната Република. Та от тогава не съм забравил думите на Командира на заставата ми, кап. Стоянов, а именно "Никога не вярвай на това, което набутват пред очите ти" .... И тогава, като войник и после тази максима не ме е подвела никога. Здраво нещо. Та и с господата Путин и Тръмп така ....

можете да познаете кога дадена информация е лъжлива! много е лесно! просто гледайте на къде ви захвърлят медиите? на къде ви меткат? какво искат да ви накарат да мислите? ето това е лъжата и не е истина... щом ви карат и ИСКАТ да ви накар да вярвате в нещо, начи там е манипулацията...

Този, който назначава първоначално с укази следващия руски президент, кого ще назначава!?Някъде към края на 2018 година!?Дюмин ли ще е или кой!?

"По време на цялата си предизборна кампания Тръмп се отнасяше с изявена симпатия към Кремъл"- Значи руснаците са за Тръмп , американците за Путин :) всички са щастливи !

Аз просто се възхищавам как Лавров се бъзика със "западните си партньори" -:)) Нищо чудно, като се има предвид, че е плод на жестока кръстоска - баща арменец и майка грузинка -:))

Верно? В крайна сметка, в Русия останали ли са живи руснаци или не?!

"Влошава се и състоянието на руската икономика, което все по-сериозно се отразява на руските потребители. Макар че малцина очакват Путин да загуби изборите, про-Путинската еуфория от преди две години очевидно се топи. В руските медии вече се появяват статии за епохата след Путин." Ами това е истината. Руснаците тепърва ще заприличват на сомалийци...с калашници, абе пирати просто

Ти на руснаците не им бери гайлето! Както вървят нещата, по-скоро ние ще заприличаме на сомалийци, в буквалния смисъл, па макар и без автомати...Не виждаш ли, че нашите "сомалийци" се въдят като хлебарки? Ти за руснаците ми пишеш...

Ама ние нямаме претенциите да сме световна сила и империя бе,ало!Нямаш си на идея колко е по-зле в Раша, отколкото тук, включително и всякакви азиатски "сомалийци", които вече са я превзели окончателно.

" По време на цялата си предизборна кампания Тръмп се отнасяше с изявена симпатия към Кремъл " Да? И американците го избраха ! Изводът е убягнал на автора май !

Ако Владимир Путин наистина е помогнал ...

на 140 милиона американци? Нон-стоп ни набиват в главите, че, видиш ли, Путин и сие са "избрали Тръмп" - това е тактиката на Гьобелс "Лъжата, повторена 100 пъти, става истина"

е да така ше каят тапаците от платените медии. ако трумп не беше притиснат медиините кампании и лобитата, едва ли щеше да наложи санкции на руся...само може да гадаем оная лудата кучка ако беше спечелила вече сигурно щеше да е обявила воина на руся освен санкциите!

Порединя каламбур от FT.Приемат ,че нещо е вярно и то без доказателство и започват да правят гръмки умозаключения!