Протест пред НС с искане за разпускането му

Над 100 души демонстрираха пред сградата на Народното събрание с искане за разпускането му, оставка на правителството и преход към президентска република.

Обратно в новината

Коментари - Протест пред НС с искане за разпускането му | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Още утре ще дойда ако поставите въпроса за разрешаване проблема с циганите в България. За мен това е дин от най- важните проблеми!!!!! да сложим циганите на място, да им помогнем да станат хора, стига сме ги туткали да се размножават и да ни ядат доходите.

СТО /100/ протестиращи срещу 6 000 000 / шест млн./ избиратели,според статистиката.Интересно какво беше определението за ДЕМОКРАЦИЯ,ама едва ли е диктатура на малцинството над мнозинството.

На протест срещу тоя олигофрен, подмазвач и предател Б. Борисов. Този е срам за България. Да се маха с продажната си ГЕРБ партия.

Браво!!! Подкрепям ви изцяло. Толкува загубени години на безмислен преход , само и само да се обогати управляващата върхушка/разбирай, политическата класа/.Стига!!!!!!

Явно никой не плаща, иначе протестърите щяха да са там! По времето на хипитата имаше една песен, която казваше : "Оставете цветята, вземете камъните"!

Като гледам колко е масов тоз протест си мисля че Деса Вторато го е платила с джобните за фризьор....

100 протестиращи и 350 коментара ?! Уот Да фАК ?!!!

Не ви щем насраната президентска република.

Ехоо..сто ГАЛОША тъпанари, купени от Краднелия, смешници, пълни идиоти! Жалки мюрета простиии...Пфууу..

Е тези баби и дядовци белобради изтипосани там направо ме побъркват, то бива простотия ама чак толкоз не бива. Ако има недомолни това са пладите, средните и тези в работоспособна възраст, къде са тръгнали пенсиите от снимката, ама направо е смешно и жалко това и кой ги оргавизира МНОГО ИНТЕРЕСНО! Е не е БСП официално, а неофициално?

Откога такива сбирки с около стотина статисти се наричат масов протест? Лично аз съм виждала на купони с доста повече народ, при това значително повече мотивиран.Все ми се иска да попитам как така тези хорица с побелелите коси не бяха наполовина толкова непримирими в своята младост, или може би всичко им харесваше?А може би Тато и компания успяваха да изпълнят всичко обещано на Историческите Конгреси на БКП, или просто не обещаваха нищо? Има ли разумни хора, които смятат, че с оставки и нови избори, а не с работа, нещата у нас ще потеглят в правилната посока? Не всичко се прави по най-правилния начин, ама в групата на протестиращите има ли желаещ да се захване сам с държавните дела и при това да бъде безгрешен? Друг път!Най-удобно е да протестираш, да се присмиваш и да търсиш кусурите на другия - нещо като "Господари на протеста".

Ще настоявам 10 ноември да се обяви за ден на жертвите на демокрацията. Ако ще се правят паметници, то най-добре за такива да бъдат посочени стотиците мъртви села....................

Селата умираха и преди 10 ноември.

2 автобуса се врязаха в кулите близнаци Биг Бен :D

Снимката е манипулативна, нищо чудно. Показани са 3-ма човека. Е, не бяха 3000, но не са и 3-ма. Защо не се покаже точно колко са били ? Фотографите няма широкоъгълен обектив ? Отиват на митинг само с дългофокусен ?

Ако беше начело щях да отида и аз. А-а-а, била при сина си в САЩ и аз ще я последвам.

В лентата отдясно - Нинова я блъснали, докато била в колата.

си е сила. Ще се напънат да преобърнат кошчето за боклук пред парламента.

Какъв е точно проблема ?

Как пък нс се намери един да напише,че се корумпира със пари, крадени от европейски фондове, или крадени от българск граждани чрез обществени поръчки. За други начини - продължи...

Някакъв си Калев почна да мяука от телевизионния екран и си казах,че тоя не може да говори! Куп глупости за нула време,без мисъл,без идея,основното беше-"Азь иськЪм!" и "ньие тукЪ искЪми".Накрая стана"ХорЪ будете спутьени!" Стотина смешници,подвизаващи се с множество профили във Фейсбук,платени клакьори с терористична нагласа,си позволяват да заплашват със саморазправа,убийства,лъжи,измислици всеки,който не споделя омразното им мнение!Протестът на нормалните хора трябва да е срушу тях! Кални хора са тия!

Оставка, оставкааааааааааааааааааааа=Оставкаааааааааааааааа и че ТУРСКО-ЦИГАНСКИТЕ СТРОИТЕЛНИ РАБОТНИЦИ РАЗБОЙНИЦИ ОТ ХАСКОВСКО-КЪРДЖАЛИЙСКИЯ КРАЙ СТРОЯТ НЕБОСТЪРГАЧИ-В СОФИЯ-ПЕРАТ ПАРИТЕ НА КРАДЛИВИТЕ БАНДИТСКИ БАНКИ ЯКО!СРАМ И ПОЗОР ОТ БЕДНИТЕ И ИНВАЛИДИТЕ И ВЪЗРАСТНИТЕ ХОРА КРАДАТ-ЩО НЕ ВДИГНЕТЕ ПЕНСИИТЕ НА ПЕНСИОНЕРИТЕ И ИНВАЛИДИТЕ НЕМАЛО ПАРИ-ЗА ДЖИПОВЕ И МЕЗОНЕТИ И И ЗА ЛУКСОЗНИ КЪЩИ ИМАТЕ ПАРИ- А ЗА НАЙ-БЕДНИТЕ НЕ КЪДЕ СА ПАРИТЕ ЗА ПЕНСИИТЕ ИСКАМЕ ГРОБ НЕЗАБАВНО ДА ОТГОВОРЯТ-АКО НИ СПРАТ ПЕНСИИТЕ НА ИНВАЛИДИТЕ КОИТО СИ ИМАМЕ ЗАБОЛЯВАНИЯТА НЕ МОЖЕМ ПО ЗДРАВИ ДА СТАНЕМ ВСИЧКИ НА БУНТ!

Оставка, оставка, оставка-думкат тупаните - оставка-оставка ЗА ЦАР БОКО ОТ СЕЛО БАНКЯ И ДРУГАРИТЕ ОТ БСП-МНОГО СЕ УПЛАШИХА ГЕРБЕРИТЕ И ГРОБАРИТЕ НЕКА ВИДЯТ КВО НИ БЕШЕ КАТО И ТЕ ТАКА ДОЙДОХА НА ВЛАСТ-НИЩО НЕ СА ИЗПЪЛНИЛИ ЗА ЕДНА ГОДИНА ОСВЕН Че вдигнах а пенсиите с 30 лв за 10 години насам и минималната работна заплата с още 20 лв и цените на хранителните стоки?А И СТРОЯТ РУСКОТО МЕТРО УСКОРИТЕЛНО!

Как Се играе футбол ? - С обувки с бутонки. Как Се играе хокей ? - С кънки. Как Се говори с 'наште' ? - С техните прийоми.

За световен мир, хората да се обичат и да няма бедни ?!?!

КАКЪВ МАСОВ ПРОТЕСТ?! САМО СТО ЛАПНИШАРАНА!!!

Комунягите кръв серат да имат власт, сега протестират и искат Президентска Република, защото пилот-прецедента е техен. Тези изроди искат да имат български Путьо в презуйагентството.

Тези да не искат Деформаторите с пръстовите отпечатъци.

Вече на всчки е ясно,че държава няма и това само за 27г. Но още по лошото е ,че нямаме алтернатива.Няма кой да изберем.Всички са рожби на БКП,а с тях демокрация и ред няма как да се въдвори.

не съществува в българската конституция. Комунистите от времето на Гоце мечтаят някой техен Пути да се опути.

Ами аз много неща направих, но с хора, които имат съзнание на гумата или се водят от тълпите- нищо не става. Така че ти мен не ме съди. Казал го е народът - няколко птички пролет не правят. Когато общественото съзнание еволира- тогава. За сега то е на ниво: личен интерес и стани, та да седна.

Идеята по принцип е хубава, но 'никой не стои зад тях , те се самоорганизират' е най-новия виц. Тъжното и срамното е, че в България нищо не става без разрешение от Москва или Вашингтон. Радвам се вече само на естествени локални инициативи с Гърция , Сърбия, Македония. Ама има ли и такива? Последното с Македония не беше ли подсказано отвън?

Много погледнаха Нинова и гласуваха за ГЕРБ.... Сега няма как да протестират срещу ББ, защото хората са достатъчно разумни, за да видят, че колкото и да са зле управляващите, всичко алтернативно е драстично негодно. Иначе казано хората са се почувствали използвани и никак не са си помислили за протест. След 30 години чакайте протести, а до тогава ако никой не разчисти политическата плява ГЕРБ ще управляват. Не става протест с такива гост артисти..

Не си прав. В България нещата вече са толкова зле, че хората едва оцеляват, след 30 години няма да има кой да протестира вече.

Ти как оцеля и се докопа до компа !?

СЛЕДВАЩИЯ ПЪТ ДА СИ НАЕМАТ НЯКОЕ КВАРТАЛНО КЛУБЧЕ И ДА СИ ПРАВЯТ СБИРКИТЕ ТАМ,А НЕ ДА ЕБАВАТ ДВИЖЕНИЕТО В СОФИЯ.;)

АМА,ООООО-ВЗЕМИ СИ МЕТРОТО КАТО СИ ТОЛКОВА ОТВОРЕНА-ЗАРАДИ ТАКИВА КОЙТО ГЛЕДАТ САМО СЕБЕ СИ НЯМА ДА ИМА НИЩО ХУБАВО В БЪЛГАРИЯ.ПИСАХ.

Я КАЖИ ПОД 200ЧОВЕКА КАКЪВ % СА ОТ БЪЛГАРСКОТО НАСЕЛЕНИЕ ТА ДА ИМАТ ПРАВО ДА КОМАНДВАТ ДНЕВНИЯ РЕД НА СОФИЯ.СЛЕДВАЩИЯ ПЪТ ДА ИМ НАШОКАТ КАНЧЕТАТА;)

ББ продаде България и Балканите за един министерски пост! КН - за един президентски!И двамата в панделата - да си правят политиките там!

промяна на данъчната система, да няма граница на данъците. Ставките и за тези над определена сума да са същите, смяна на съдебната система, гарантиране на здравеопазване и за най-бедните. Повишаване заплатите на лекари, учители и полиция и следващо от това изискване за спазване на морал, професионализъм и правила. То пък нали е много сложно. Губите се сред много умуване. А е елементарно да кажете как да променим държавата.

от целия Евросъюз само в България данъчното облагане е най-несправедливо. на 400 лева слагат някакъв процент данък, а над определена сум от 3000 лева, казвам примерно, данъкът не епроцент вече , а е фиксиран. Ами то не е толкова сложно да мислиш, вместо да следваш сляпо някакви обещания. Само такива.

Кой стои няма значение- важно е за какво се борят.

Най важният избор да е мажоритарен е на Мин председателя но и да може да се отзовава същото и за народните избранници, премахване на партийната субсидия и драстично намаляване на депутатскитт заплати. Това са мерките които ще оправят ситуацията до някъде...

протест-добре,ама кои го организира,кои са тези протестирашти-много анонимно.

Възможно е да се цели нова оставка на ББ и след него поредните предсрочни избори ,на които да се яви ... познайте кой..... за своя четвърти мандат ...

това е се едно на негрите в Хаити да им правиш демокрация, ганьовците не стават за тая работа, нямат качества като индивиди, покварени са като циганите и са на път да изгубят състезанието с тях за място в бъдещето ... това е като падането на Константинопол, който може нека да се спасява на Запад, който не може да лиже гъза на мутрите за насъщния и да се впиянчва и наркотизира докато напълно деградира и се ислямизира ... впрочем време е измекрите комунисти които живеят на Запад да бъдат върнати обратно в кочината си, както вече прави Англия

Пак излязоха от дупките!Радикална" съдебна реформа и каква точно,аджаба?Пак ще да е ,гл.прокурор да се избира от министъра на правосъдието,а министира да е Христо Иванов муджехидина,че да си го изберат най накрая техния!

Едноклетъчна седесарка кръжеше около Народното събрание и псуваше "Казаха, че ще има протест. Къде са, да им еб* майката!" От Дир-а да проверят дали болните от Курило не са пускани в отпуск по случай 11.09.:):)

Ами то хубаво,ама доста съмнително,нещо али- бали,снимки да има , тайни граждански организацийки ,а методите едни и същи и пак" никой не плаща и пак общи приказки!Миреше на прококопиевци дето не си намериха мястото ,останаха навън и на сухо!Сега искали мажоритарни избори и кой да избираме,а да техните,,и ,пак 6-7 месеца на автопилот.че ново праеителство,че дръжки.Не стоял никой зад тях с пари ,ами да си покажат банковите сметки ,че да сме сигурни!

Защо казвар,че България била най-бедната в Европа? Явно лъжат. Народът си е добре,стои си в къщи,но реве из форумите,а стотина души протестират пред НС.НАРОДЪТ СИ Е МНОГО ДОБРЕ. ДНЕС РАЗБРАХ,ЧЕ в България само на стотина души им е зле.Останалите са форумни оплаквачи. ....... Вече не ми е жал за никого.Всеки нарид си заслужава съдбата. Стойте си на кръпките и се подигравайте. Нещастници.

За Протокола : - Хората СА притеснени (а дали И Уплашени) от Всичко у Нас...и естествено - Задават въпроси. ТА ! - Комуникация !, ОТ и ЗА Нас-Всички. ------- Азбукари (г-ца Кирилова) и г-н Калев - я Започнаха виа БиАй.

дира забравихте да напишете 100 сепаратисти протестираха пред народното събрание!

все пак исканията им са напълно основателни и доста закъснели .

Не гледай какво казват,а какво искат всъщност на второ четене!Това в момента е само фиаско!Тези неща не стават от днес за утре с общи приказки,а и 200-240 мажоритарни дупетати с разлини платформи много ще ни дойдат!Пак е платено!

Другия път като си вземете по един калашник ставате точно три звода и тогава хората ще ви зауважават!

Българската идиотия няма край - първо ги избират, после се опитват да ги свалят...... Резултатът от подобни протести зависи единствено от американското посолство.