Момче оцеля като по чудо след екстремно селфи (видео)

Полицаи и пожарникари успяха да спасят живота на 16-годишно момче, влязло в изоставената сграда на ТЕЦ-а в Казанлък заради екстремно селфи.

Обратно в новината

Коментари - Момче оцеля като по чудо след екстремно селфи (видео) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Глупости. Клелешите са ходили да се друсат. Никви селфита не са правили.

херцата не прощава

Поредното олигофренче!

"""""""ТЕЦ-ът е приватизиран през 2004 година от дружество на бизнесмена Николай Банев. След няколко години Топлофикация-Казанлък обяви фалит и от тогава сградата се руши""""Ама какво стана с мантрата от първите години на разрушителния ,демократичен и неолиберален преход ,че приватизацията е панацея на икономиката и ще я излекова така добре ,че пред нея /икономиката / ще се открият безкрайни хоризонти.То това се случи , ама нещото тези хоризонти се оказаха хоризонтите на разрухата.Един от апологетите на неолиберализма,/разбира се демократичен/ е Николай Банев ,до каквото се докоснеше то ставаше на прах.Няма да е честно само него да сочим, защото се оказа ,че всички знайни и незнайни приватизатори каквото и да пипнеха го разсипваха, просто няма нещо,което са докоснали и да не са "бастисали".Та затова страната ни е тотално деиндустриализирана

Животът се промени. В Казанлък влезе природния газ и централното топлоснабдяване загуби смисъл. Отпадна необходимостта от ТЕЦ.

И ся кво - Банев е виновен ! Ах, къв е лош - кара младите маймуни да се изпотрепят !

Утра -веднага в Казанлък, ..и след това на ,,Русалка,, - при Баневи.

Абе вие хора много сте заблудени но и медиите знаят как да ви .......!Група цигани влиза да краде но оп греда как да се измъкнат от ситуацията а-а-а-а селфита сме си правили !!! А-А вие си вярвайте ако щете!!!

Баневи пак оставили една гробница.

В Нова Зеландия например при такъв случай родителите на тоя келеш щяха да отнесат глоба от минимум 3000 долара.

ама и видеото е просто сташно

Много сте тъпи днешната младеж.

Тия тъпанарчета не се научиха, че веднъж се живее.

Казанлък няма ли си кмет, който да изисква от дивите селяндури Баневи да си обезопасят собствеността и да си сложат охрана. Нали са милионери, няма да е проблем за тях. Иначе от където са минали, трева не никне. Уникални идиоти! Но и много нахални.

Ако в твоята къща влезе крадец и го удари ток, докато ти демонтира уредбата, трябва ли да те съди, че не си я обезопасил достатъчно?

Откъдето мине Банев трева не никне

4 часа или 40мин е продължила спасителната акция?

Каквото докопа Банев се разграбва и фалира, а после държавата трябва да обезопасява и премахва оглозганите останки за сметка на бюджета

Жалко че са го спасили. Така поразиите, които некачествените му гени ще създадат предавайки се на следващото поколение са неизбежни.

Ти си урод! Очевидно урод, който е учил по цял ден, не е излизал от в къщи, не е имал приятели и нокога, ама никога не е направил нещо шантаво, за което после да казва: "Еййй, Господ ни пази тогава!" Най-вероятно не си бил и млад, а си киселяк старчок по рождение и мразиш всички.

И на теб като ти чета писанията ми се струва, че не си имал много щастливо детство. Правили сме много шантави неща, тогава не беше така лесничко да правиш шантави неща, но не са вдигали на крак цялата пожарна и полицията да ме спасяват(щото съм тъп и опасен за себе си). Има разлика от това да си смел и тъп

Не позна разбира се. Но то какво и да очакваш от някакъв ограничен индивид като теб, който дори не си прави труда да те разбере.

Следва хашлака, или неговия баща който му е купил такъв апарат да платят разноските по "спасяванетою" на отрочето.

Какъв апарат му е купил баща му? Абе хора, осъзнайте се, каква е тая злоба. Не сте ли били млади, не сте ли правили глупости. Хайде стига, зарадвайте се, че са успели да го спасят, зарадвайте се, че приятелите му не са избягали панически, зарадвайте се на нещо бе хора, стига с тая злоба и омраза!

" Бившата сграда на Топлофикация е една от изключително опасните сгради в Казанлък, която е предизвикателство за младежите и свърталище за наркомани и клошари" Отговорен за липсата на охрана (общината... държавата... персонално...) ?

И какво? Общината, държавата или някой персонално, да е отговорен за очевидни опасности? За да могат тъпанарите да блеят, пардон да си правят селфита...

Що все държавата бе?

До всеки дебил охрана.

Аман от тези Баневи.Системно обгазяват цяла Варна.

Сега бащата за да затвърди за цял живот "силното усещане" трябва да просне 16г. хъшлак по корем,да сложи смартфона на гъза му и с една прясно отрязана салкъмова пръчка дебела колкото палеца му и дапочн да бие по смартфона докато го направи на парченца по дребни от лещено семе!това е гаранция,че хъшлака ще запомни преживяното за цял живот а за селфи няма и да си помисли повече!!!

Банев, Банев, скоро ще повърнеш краденото заедно с карантията си.

А навремето ТЕЦ-ът даваше и ток и работа!

Малкият дявол.. На момчето ще му обица на ухото... искал е силни усещания... получил ги е... да пали свещ всяка година по това време.....

Каква изненада, че Николай Банев купил дружеството и го източил. Все нови и нови имена на този фронт. Друг път! Няма ли съд за тези ненаяли се боклуци бе!