Мъж застреля друг пред тото пункт в центъра на Костенец

67-годишен мъж бе застрелян в центъра на град Костенец, съобщиха от пресцентъра на МВР. По неофициални данни има и ранен.

Обратно в новината

Коментари - Мъж застреля друг пред тото пункт в центъра на Костенец | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

съм от инфантилното "учудване" на някои пишещи тук бройлери! Ами този дядка цял живот е работил, взел е пенсия 250 лева, сума празноглавци през годините са му давали акъл, без те да притежават и половината от неговия ум, трябвало е да се съобразява с милиционери, партийни секретари, а след 1989-та година с новоизлюпени бизнесмени и какво- животът му минал без следа!Сега живее като скот - кръчмата, тотото и етината яхнийка! Е, някои не издържат!

е то, ако и мен ме понсионират със 250лв на месец няма да му мисля много ако някой ме изнерви.... просто няма какво да губи такъв човек.... бих отстрелял всеки.... но имам още до пенсия... само предупреждавам :) !!!

Колега, моля да уточните като кой скот е живял наборът - Скот Фицджералд, или Скот Джплин, та да се ориентирам да ходя ли днес до тотото.

Нормално ежедневие в кочината. И каква новина може да бъде това?

Тъпаци. Няма да свършат някоя полезна работа с тия незаконни пищови, ами ще се трепят кат кучета, да обикалят пандизите на стари години за нищо. Тъпо племе.

ИЗТРИЛИ СА ЕДИН ТАЛОН"ТЪРКАНИЦА", КОЙТО ПЕЧЕЛИ 10ЛВ И СА СЕ ГРЪМНАЛИ

БЕСНИ СТРАШНИ ПЕНСИИ 3, ТО НА 7-МИ ЗАПОЧВАТ ДА РАЗДАВАТ ПЕНСИИИТЕ, БРУС УМИРАЙ ТРУДНО 6

Двама дъртаци от СОЦ-а в провинциално градче се правят на американски каубои!!!!! Народееееее, какво се случва с теб??????????? Къде са ти ценностите??????? Християнството????????? Защо празнуваш цял живот Великден?????????????

един гербаджийски изрод се обади! Като незнаеш каква е причината що се обаждаш и каква е връзката с соца бе тъпак? гербаджийски изрод!

Сега една баба ще хвърли няколко хилядарки, за да " хванат" стрелеца

Пак ли? Какво става на тази територия? Няма ден без убийства, отвличания, грабежи, измами? Така се получава, когато никой не прилага закона с цялата му строгост. Всяка присъда приключва с условна или 2-3 годишна присъда. Ако имаше строги наказания за извършителите на престъпления, и ако затвора не го бяха превърнали в хотел, едва ли това щеше да бъде ежедневие! Държавата спи...

Защо не ни казват каква религия изповядва стрелеца? Да не чуем, че ИДИЛ поема отговорността за атентата?

Не си поплюват, все кибритлии, ей!

Старци разбойници. Свадата ше да е била за ласките на некоя шеесе и кусур годишна палавница.

Това са пенсионираните,червени кръволоци на лъжкинята от простия матриал,които само след 2 дена ще удавят в кръвища цяла България,за да празнуват сборището на орките- 9 септември!Орди разпасани червени бабички -главорези ще безчистват със червени байряци и колорадски ленти по села и паланки над многострадална България! Бог да пази Бойко и България от тази измет!

Пий си хапчетата и лягай, имбицил герберски!

Отрасли сред игри в които е трябвало да газят, мачкат и стрелят. Жертви на филмите пълни с военно насилие на черно-белият екран. Може даже да участват в Синият кит, вижте в техните профили у Фейса. Вероятно са били и част от плана на Ран и Ът да се унищожи бг народеца. А сега сериозно... Хорицата са тотално изперкали и пълни със злоба, агресивност, безразличие към ближния и една безкрайна подлост. Двуличие, омраза... И. Не не е от бедност, не е от мизерия... По скоро вярвам, че народа винаги е бил такъв но сега падат всякакви задръжки

Тези пенсионери са отгледани и възпитани с убийците от "На всеки километър"

бе тъпанар такъв! Разните му златни, златисти, борчета и щангистчета не са възпитани по времето на "Всеки километър"! Сегашните ММА-борчета и дебеловрати бичета пък хич....!

изобщо гледал ли си филма "На всеки километър"?Защото там убитите бяха няколко германски войници, няколко жандармеристи и един-двама околийски началници, както е един-двама продажни съдии! Ти тях ли не можеш да прежалиш?

гледай филма "Съдията",дано разбереш нещо.

1989 г. - 2,4 убийства на 100 000 души 2016 г. - 1,3 убийства на 100 000 души Когато фактите говорят и боговете мълчат, .... но не и гнусната платена от Кутев с копейки путлерастка сган

от "Дадъто" ли си ги извади?Защото всички помним, че разстрелите на мафиотските и "застрахователните" босове започнаха след 1989 година!

3евзек

Преди това разстрелваха обикновени хора.

Хаха, само хрониките от последната седмица надвишава средностатистичиската бройка от 1.3 убийства... на 100К

3евзек

В България има хора колкото за 70 пъти по 100 000. А седмиците са само 52 годишно.

на две години от 27 означава пълно еднопосочно мислене....и ограничено, разбира се...В една година някой изперкал може да застреля жена си и децата си...и ето ти 5 броя на 100 хиляди!Съпоставката е напълно безсмислена, но дано го съзнаваш!

3евзек

Нека да видим... При 7 000 000 население за да ги докара до 5 на 100 000, трябва да застреля около 350 души. Евала на такъв татко.

За платената от Сорос паплач?!!Която вади "факти", които никъде не са обявявани или публикувани?!

Абе тъпоъгълник , от къде я вадиш тая статистика с убийствата???? И как разбра или усети поне че, са намалели два пъти спрямо соца

Сигурно е за фиш ,който печели Джакпот за милиони? ...

Фишът печели само Тройка!

Написах на GPS-са карай към Ада и той ме докара в България!Ако ни раздадат оръжия сами ще се изтрепем,вече го правим и без оръжия,всеки ден катастрофи и убийства,изперка тоя народ...

И тези не са могли да разделят суджуците!

Влиза един в аптеката. -Може ли, да ми дадете от най-силните успокоителни? -А рецепта от психиатър имате ли? -Не , с българска, лична карта не става ли?

доживотен затвор

Нямате си на представа в с.Костенец колко законно и незаконно оръжие има

Като чета редовно родната ни крими хроника започвам да си мечтая за реда и спокойствието в Дивия запад.

Сърдити старчета III.

Бедността извади хората от нормалното човешко състояние на психиката. Като прибавим екшъните в най-гледаното време, които дават много идеи за саморазправа, нищо чудно, че всеки ден започнахме да четем такива новини. Управляващите нека твърдят, че родината просперира под тяхното мъдро ръководство. Фактите говорят друго.

Четеш ги защото ги пише. Друго си беше при Соца, когато при двойно повече убийства нищо не пишеше. В този смисъл искам да те попитам, боклуко, това означава ли че тогава сме били два пъти по бедни

не го е пишело, ти от къде го знаеш, тикво такава?Сега ли го написаха? И кой го написа, някой като теб ли? И защо трябва да му вярвам? Аз помня, че се разхождахме свободно нощем, сега се оключваме със по седем ключалки!

Все нЕкой Ви е виновен бе еййййй! Международното положение, магнитните бури, бедноста (щото сте некадърни и негодни), екшъните, драмите, детските филмчета, 'пластмасовите' домати, смяната на часовото време, сушата през лятото, влагата през пролетта, студа през зимата......... ейййй ма*ка му и живот :))))

Ще го пуснат под домашен арест. Аз съм свидетел по такъв случай. В България няма правосъдие и мисъл за свидетелите.

Абе я раздайте свободно оръжие на матряла. Имайте милост, не оставяйте простотията да ги мъчи с години. За два-три дни всичко ще приключи.

подобни новини (в добро количество) имат две главни цели : 1. да ви плашат и подтикват към терминала , 2.тези ,които вече са навън и очакват чудо ,за да се върнат в Бг ,да си стоят в робството,което са си избрали ! 3.ако на някой му хрумне да се изправи пред провокаторите и пазителите на стратегията ,нека бъде подкрепен от Светия дух ,който е пазил България до днес ,сърцето ми е с него завинаги !

Какво е това терминал, или имаш предвид Термин? Зщо , ако ти очакваш чудо очакваш че и останалите очакват Чудо? Моля опиши стратегията пред която ако на някой му хрумне да се изправи и нейния автор, но опиши стратегията преди автора и ако е възможно... И които и да са провокаторите и гадните империалисти и т.н. С кой точно поименно свят дух трябва да бъде подкрепен... Сърцето на наркомана е с коката завинаги...

Такова чудо не е било никога, режимът Борисов побърка народа от мизерия ! То не бяха убити, самоубити, отвлечени, запалени и кво ли не....Хрониките от Територията не спират! Трагедия , трагедия.....

режимът на бб е подкрепян от запада,защото е ТЕХЕН слуга !

Гласоподавател на Герб.

Бойко е виновен - мутропенсионерите се активираха веднага щом той дойде на власт.

Той не е виновен, виновни са онези, които му внушават, че е добър политик и може да управлява цяла държава, без да има подготовка за такава отговорност. Те са онези, които не ни мислят доброто. А той, както беше Политбюро при соца, живее в измислен свят и вярва, че щом живее добре и го хвалят, значи всичко е наред. Е, добре, ама не е!

много ма кефи тъй МВР,че ще дойдат да отчетат че съм застрелян или пребит до смърт чувствам се на сигурно място,а кво направиха за да останат хората живи немам идея сигурно е секретна информация

В Територията полюцията действа на принципа няма човек - няма проблем!

Щом 6 годишен убива с пистолет , може и 63 годишен ! Съдебната Реформа върви по план !

Герберастка история..

Да не му е откраднал числата?

нормално, вече е ракиено време

Новата демократична ценностна система на нацията. Така са се решавали въпроси преди 200 години в люлката на демокрацията. С нас експериментите продължават- оказваме се много корав, жилав, психически непоклатим народ.

Бастун Социал Пистолерос от БСП фром Уест Бългериан Стейтс! Пак добре ,че в двубоя мучачосите не са избрали томахавки!

Деца се самоубиват,други"убиват",старците се избиват.....живот ли бе да го опишеш.

Не са се разбрали кои числа да попълнят в тото-комбинацията!

Евразийски ценности от браЦкия савеЦки народ!

Макар и разжалван в оберщурмфюрер аз Ви уважавам ..

от ревност ще да е било