Путин: Не можем да уплашим Северна Корея

Северна Корея не може да бъде уплашена, смята Путин. Пхенян празнува след най-мощния си ядрен опит, докато светът обсъжда смазващи санкции против режима на Ким.

Обратно в новината

Коментари - Путин: Не можем да уплашим Северна Корея | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Както вървят нещата, много е вероятно Ким Чен-ун да влезе в ролята на новия Бин Ладен. Да му мислят американците.

На кой му дреме какво ще има за ядене и какви дрехи ще облече. Достатъчно е да имаш едно тефтерче с молив и когато трябва да се хилиш като луд , когато трябва да ревеш и припадаш на площада и толкоз.

Продава всеки месец по 40 000 тона петрол Приходите отиват в калъфа на кръстника му Ралдугин Пути е бизнес партнер на Свинчо - и не иска да го плаши

путю как ви напути само чак и мен ме заболя

Тръм Велики го Опути както Мелания в събота вечер ;)

Руският президент е номер 1. Путин има смазващо превъзходство пред ,,лидерите" от Запада. То такива вече не останаха. Няма Буш старши, Митеран, Тачер, Кол ... Сега има посредствености като Тръмп, Макрон, Мей, Меркел .... Владимир Путин е класи над тях и за това словото му се чува, а препоръките - изпълняват

Един тъпак, не може да включи, че най-близката мишена на Комунистическата КНДР и Империалистическа Русия! Даже със стари тактически ракети половината Сибир моге да бъде изпепелен!

А друг, по-голям тъпак, не може да схване, че целта не е Сибир и тези, които са потенциалните цели, са били кафевия печат зловещо...

stan_posta@

Много сте далече от: 1. размерите на Сибир, 2. военната доктрина на КНДР, 3. възможностите на оперативно-тактическите ракети, в частност поражаемата площ, 4. броя на ОТР, с които раполага КНДР

Номер 1, ама кел файда! Запада произвежда 99% от световния БВП а "великата" Русия само 1%! Егати величието, щом даже Южна Корея я изпревари!

stan_posta@

Не че данните имат някакво значение за вас, но за другите читатели: Дял на най-големите 15 страни в световния брутен вътрешен продукт, по паритета на покупателната способност. По данни на МВФ 17,76% Китай 15,49% САЩ 7,23% Индия 4,37% Япония 3,32% Германия 3,17% Русия 2,62% Бразилия 2,53% Индонезия 2,32% Великобритания 2,28% Франция 1,93% Мексико 1,86% Италия 1,66% Турция 1,61% Южна Корея 1,46% Саудитска Арабия 30,39% останалите страни

Ако говори за Русия е прав. Тя не може да уплаши никого. 85 % от външната търговия на КНДР е с Китай, 3 - 3,5 % с Индия. Всичко зависи от китайците, от Русия нищо.

Само че като прелети корейска ракета над Япония мин.председателят веднага отива при Путин и казва - "моля те, само ти можеш да им повлияеш". Те така мислят, японците.

Ами не могат да ги уплашат-Тя Корея е била"Парле ву Франсе" първо и петлите са яли жесток шамар,после и САЩ.

Какви са тези глупости? Не знаеш ли къде е Корея?

Има джуджета гиганти.

В Русия и С. Корея.

Е СЪЩОТО ОМРАЗНО И ЗЛОНАМЕРЕНО ЧОВЕЧЕ КАТО КИМ ЧЕН УН И ТОВА КОЕТО ГОВРИ Е ВЯРНО.

Към интересно... В Амстердам една закуска е 60 Евра, В СК предполагам е центове. Та... Открий сам разликата. Интересно ! ( нерегистриран ) 08.09.2017 08:20 . От Интернет-извадката посочена по-долу се вижда,че БВП на Северна Корея е едва 40 млд. долара.От къде тогава Ким намира финансови средства ,за да прави ракети и ядрено оръжие?Има два отговора или корейците се хранят с камъни ,за да пестят или някой Х-спонсор му дава пари,ядрени технологии и оръжия.

Фамилия, имя, отчество Х-спонсор Владимир Владимирович

може, може! просто не свирят на нужната струна.

Северна Корея е Асиметричния удар на Путин срещу САЩ за разширяването на НАТО на изток. Така отговарят на заплахите великите лидери на ВЕликите държави. Поклон.

Кого заблуждаваш, бе бледолики глупако! Нали с КНДР сте братя по оръжие!

Няма никакви ТЕ в Северна Корея! Има Ким - той и само ТОЙ. Ако отпаднат наложените санкции, обикновените северокорейци НЯМА да живеят по-добре, НЯМА да имат по-добра и вкусна храна на масата, НЯМА да се обличат по-добре. Защото на Ким не му пука дали имат какво да ядат обикновените хора, още по-малко пък какво обличат. Защото Ким ще употреби ВСИЧКИ нови постъпления за НОВИ РАЗРАБОТКИ на ЯДРЕНИ, ХИМИЧЕСКИ и БАКТЕРИОЛОГИЧНИ ОРЪЖИЯ. Тези действия са наблюдавани при ВСИЧКИ ДИКТАТУРИ по света. Военната диктатура е последна фаза на ТОТАЛИТАРНИТЕ РЕЖИМИ преди да бъдат свалени с много кръв и жертви от народа - Желю Желев "Фашизмът". Ким и подобните му, усещат това и затова непрекъснато увеличават репресивния апарат и въоръжените сили за да опазят съществуването си на върха на тоталитарната пирамида. Само санкции, които ще доведат до СРИВАНЕ икономиката на КНДР и невъзможност диктаторът Ким да управлява по "неговия" начин и нежелание на народа да бъде УПРАВЛЯВАН по "неговия" начин, могат да разрушат ДИКТАТУРАТА МУ.

НЕ ОСТАНА ВРЕМЕ за постепенно икономическо и политическо притискане. ТРЯБВА да се действа незабавно. НЯМА ВРЕМЕ!

Ако светът не успее да спре ЛУДОТО КОПЕЛЕ, може да стане така, че археолозите от СЛЕДВАЩАТА ЦИВИЛИЗАЦИЯ да изследват останките на нашата цивилизация. Залогът е цялата ни цивилизация.

Другарю Путин, изразявайте се по-точно, не не можете, а не искате да спрете фанатизираното джудже, защото така го командвате!

Та нали всяка държава има право на самозащита. ЗАЩО ИМ ПРЕЧИ САМО ЗАЩИТАТА НА КОРЕЯ

ЗАЩО? - ???? Помисли пак!!! Може пък да ти стопли реотанът и да ти просветне. ЗА ДА ТЕ ИМА ОЩЕ!

Е В СЪЩОТО ПОЛОЖЕНИЕ,ИЗОЛИРАН ОТ СВЕТА.ДВАМАТА СЪС С.КОРЕЙСКОТО ИЗКОПАЕМО СИ ПРИЛИЧАТ-ГЛАДНИ И ОПАСНИ.

ПУТЯГАТА не може да уплаши един пикльо, а е тръгнал да плаши Америка! Добро признание, че "най-великия политик на света" всъщност е най-колямата кръгла НУЛА!

Лично путин ще я уплаши. Според китайските учени възможно е да има изтичане на радиация след последния взрив което до дни ще е над владивосток Защо нашите сайтове никаде не го писаха това. Очава се голямо радиоактивно замърсяване и поток от бежанци към китайската граница

достатъчно е да им врътнеш кранчето, стига лъга, нали бомбите са руски

"Изразяваме най-дълбока почит към другаря Ким Чен-ун, върховния ръководител, донесъл на корейския народ най-голямото постижение в неговата история"- нация, достойна единствено за съжаление е тази, чието върховно постижение е създаването на оръжие за масово поражение! Нима досега, докато нямаше това оръжие някой е нападал СК, отнели е територии, поробил е народа и? Напротив - виждайки че по никакъв начин не може да настигне жизнения стандарт на ЮКорея, я напада през 1950, и ще го стори и сега на секундата, ако не е подкрепата на САЩ .

Не случайно руснаците обичат своя лидер. И не само руснаците. В България Путин също е номер 1. И не само в България. Номер 1 в света е Владимир Путин

Олеле майко :) Абе вие путлерасите сте бетер религиозните фанатици. Целуваш ли му снимката всяка вечер преди лягане, ха-ха-ха, малоумници

НОМЕР ЕДНО НА ПЛАНЕТАТА.

От Интернет-извадката посочена по-долу се вижда,че БВП на Северна Корея е едва 40 млд. долара.От къде тогава Ким намира финансови средства ,за да прави ракети и ядрено оръжие?Има два отговора или корейците се хранят с камъни ,за да пестят или някой Х-спонсор му дава пари,ядрени технологии и оръжия.

На путин му останаха две патерици в света.Асад в Сирия и Ким в Северна Корея.Другите се освободиха от "влиянието му".Рублата му стана 2 статинки,100 милиона руснаци живеят в мизерия,той тръгнал на другите акъл да дава.

И ти не вярваш на тези глупости, които си написал.

Вярно е, видно от БРУТНИЯ ВЪТРЕШЕН ПРОДУКТ в долари. World 59.590.000.000.000 САЩ 12.410.000.000.000 European Union 12.180.000.000.000 Китай 8.182.000.000.000 Япония 3.914.000.000.000 Индия 3.699.000.000.000 Германия 2.454.000.000.000 Обединеното кралство 1.869.000.000.000 Франция 1.822.000.000.000 Италия 1.651.000.000.000 Бразилия 1.568.000.000.000 Русия 1.539.000.000.000 Бангладеш Шри Ланка Република Корея КНР 40.000.000.000 България

Не може така да се сравнява БВП. Китай има 10 -пъти по голяма реална икономика от щатите. Просто там е по евтино, ако в Китай едно моливче е 1 цент, в щатите ще е 10 цента, т.е един и същи продукт струва различно в различните държави.

20 млн. живеят под чертата на ОЦЕЛЯВАНЕ (екзистенц минимума) и това само по официални данни.

,,,.САЩ искат за наложат санкции от 11 септември.....,,---' ---тия си правят майтап с азиатски майтапчия!:))))))))

всякакви има в това сайтче,работя с руснаците вече двайсетина години,изнасям продукция от "Ален Мак" и постоянно контактувам с руснаци и от година на година Путин е все по-обичан от тях.Но в разни слугински форуми и сайтове в родната ни продажна и аморална страна всички вече са хамериканци и европейци ама само след няколко години вдички бедняци ще ахнете като разберете какво ви се случва!На руснака му пука какво плюят у нас колкото и на океана му дреме че Бай Ганьо се е изпикал от борда на кораба с който отива да чисти кенефите на негрите и латиносите у америката!

Живей си в чуждата страна и не се занимавай с родината си.Тук си живеем добре и без азиатския сатрап.Не искама като рублата и лева да стане 2 стотинки.

От кога живеете добре в евро кочината на тиквата?

Амчи те отдавна са напълнили гащите и са толкова сдухани, че никакво чувство повече не може да им се различи. Просто си имат мъъъдър лидер , който гледа като поставен в стойка партер за оферта от Запада, белким го допуснат около масата за малко , колкото да излъже обезумелия пролетариат да бачкери до пълно полудяване.

Петрол на Прасчо Всеки месец милиони долари от тоз" бизнес" потъват в офшорните му сметки, по известни като калъфа на челото на кумът му Ралдугин Естествени че става не може да уплаши Прасчо

Конечно, важното е ,че ЗАПАДНАЛИТЕ НАРКОМАНИ и смешната Перука са пуснали ако в памперсите.

Няма да я плашим само малко ще бъде заличена ,джуджефърляко.

Значи Корея правилно се въоръжава, аха някой е преминал границата и веднага ще му пуснат атомна/водородна бомба. Може и тебе да удари по чутурата !

СКорея да даде една ракета на Бг, пък ние ще има дадем домати - да не мрат от глад. Берекет - и САЩ и Русия ще ни заобикалят отдалече...

МИнаха 3 десетилетия,откакто имахме какво да даваме -произвждахме 20 пъти повече селскостопанска продукция,отколкото сега. Сега за нас си не можем да произведем (за разлика от Сев. Корея) ,у нас дори през лятото,почти 80% от доматите са внос ,какво да им дадем,у нас са турски главно,а в Западна България и сръбски и македонски..те могат да им дадат,но не и ние. Между другото ,ракети също си имахме,и също по "онова" време,когато всичко си имахме. Тогава наистина никой не смееше да ни пипне. Сега сме "торба насред пътя"...-:(

Кой те спира да произвеждаш домати "като едно време"?

Толкова произвеждахме, че магазините бяха празни и продавачите заспиваха от скука Ти си бил на партийна работа и специално снабдяване - в соц магазин не си влизал явно

Путин разказва играта на американците.Тихоокеанският флот на САЩ се оттегли от зоната на събитията ...

От Пичин или Прасчо? От кого са се уплашили?!

От Доналд Дък!

Само с две атомни бомби американците изстреляха Япония с векове пред Русия и хилядолетия пред КНДР! Затова Путин го е страх, след като Южна Корея изпревари Русия по БВП, да не би след една атомна бомба и КНДР да не я изпревари! То сие за страх, в момента няма по-изостанала и по-западнала държава в Северното полукълбо от Русия! Пък и в Южното маса държави я изпреварват!

Кой е тоя Путен бе? Стига с тоя Путен! Южна Корея изпревари Русия по БВП! Русия е аутсайдер! Дайте да чуем мнението на южнокорейския президент!

Путин пак будалка хамериканците.

Будалка, ама яко му го нафърфолват краварите с техните бикове!

Как да спрем Американците и след това Северна Корея, това основния въпрос ... колеги!

Ми спри ги бе! Спри им газот, спри им нефта, спри им тока, гепи им всички долари, що спиш, паре нема, действай!

Сиреч "Долу Американският Империализъм"! "Да живее Руският Империализъм и Хайл Путлер"! Аз съм за!

А САМАТА ИСТИНА Е ТАКАВА - С. Корея изтрля ракета крято нито една хамерска противоракетна с-ма не я или поне опит не направи да я свали !!!! а летеше към Япония !!! и знаете ли защо -защото американската противоракетна с-ма не работи !!!!защото не била включена !!! а истината е че ХАМЕРИТЕ ГИ Е СТРАХ ОТ КОРЕЯ - ТЕ НИКОГА НЯМА ДА НАПАДНАТ НА КОРЕЯ КОЯТО С ПОМОЩА НА УКРАИНА ИМА ХУБАВ АРСЕНАЛ ЗА ДА ПРЕВЪРНЕ В ПЕПЕЛ ТОВА КОЕТО СИ ИСКА .КАЗВАМ СЕ ИВАН И ЖИВЕЯ В МОСКВА И ПИША ТОВА КОЕТО СИ Е ИСТИНА ! АКО ХАМЕРИТЕ БЯХА ПО СИЛНИ ЩЯХА ВЕЧЕ ДА Я НАПАДНАТ - НО НО НО !!!!!!!

се напъваш. Похвала от путя, молодец! Обаче нищо не ти се разбира. Само сапун и помия са ти в устата. Това ли ти е основната храна?

ЧЕРНАТА ХАМЕРСКА ПОМИЯ ИСНОЛЗВА ТОВА КОЕТО ПИША ПРОТИВ НЕГО - НАЛИ САПУН САПУНОВ

А САМАТА ИСТИНА Е ТАКАВА, Империалистическият Владивосток е само на 120 км. от границата на КНДР! За кво да се хабят да изстрелват ракети на няколко хиляди километра по също такива Империалисти!

Отмъщението е ястие, което е най-добре да се сервира студено. По време на Корейската Война САЩ съсипаха Северна Корея до основи с бомбандировките си. Отделно САЩ имат грях към Япония, заради ненужното пускане на атомните бомби в края на войната. Северна Корея може да си отмъсти подобаващо. Абсолютно грешна политика на Тръмп, който тръгна да ги сплашва. Та те това точно искат за си оправдаят евентуални дейтсвия.

Ненужното пускане ли на атомните бомби в края на войната? Я сравни Япония с КНДР, дето не са пускани атомни бомби! Вицове ли ще си разправяме?

Опитът да се прави каквато и да е пряка връзка между атомните бомбардировки над Япония и последващото икономическо развитие на тази държава са меко казано несъстоятелни, да не използвам други думи. Освен това факт е, че тези бомбардировки към момента, в който са направени, са били действително ненужни с оглед капитулацията на тогавашната империя. Хубаво е да се чете и мисли, преди да се пише.

Боклуко, ненужните бомби прекратиха войната и Япония се предаде. Ненужни бяха после действията на СССР, който продължи да напада цял месец след като Япония се предаде, което доведе до 200 000 наистина излишни жертви. И Северна Корея нападна Южна и я срути изцяло, така че да отмъщава за нещо си е твърде нагло.

С тоя тъп лаф, тъпака Путин си призна, че никой не го бръсне за известния кюстендилски плод! Евала!

тя путя плешива, как да я бръснеш

Явно скоро не си се гледал в огледалото.

Навсякъде, където е стъпил Американският ботуш трева не никне, царят разруха, опустошение, мизерия е скръб, ярък пример е нещастната Южна Корея! Навсякъде, където е стъпил Руският ботуш, цъфтят дървета, рози и крайпътна марихуана, цари небивал възход, просперитет, богатство и радост, ярък пример, е щастливата и усмихната Северна Корея! Да живее руският БОТУШ, носещ щастие и просперитет на хората! КНДР, детето на "великата" Русия, население 25 млн. БВП по-малък от този на Северна България с население 3.5 млн.!!!!!!!!!!!! Южна Корея, дете на "вечно загниващите" САЩ, население 50 млн. БВП по-голям от този на "великата" Русия с население 145 млн.!!!!!!!!!!!!!!!!! Много е важно кой и какъв е родителят!

против краварите е удар в сърцето на мафията!

Всеки коментар против краварите ги принуждава да си го преместат от единия крачол в другия! Голям зор е това, пробвай!

ЧУКЧА - ВИЖ СЕ КАКВА ПАЧАВРА СИ

за теб лично означава две копейки добавени към дневната ти дажба

На Путьо му останаха две патерици в политиката-Асад и Ким и ще си ги защитава до последно.И тримата са пътници.

путьо, ама как ви ви го нахендри само !

Вярвай си, надеждата умира последна.

САЩ могат да възпрат Северна Корея по един елементарен, aма много елементарен начин. Просто трябва да закрият своите военни бази и да изтеглят всички свои войски от Южна Корея, от Япония и въобще от Тихия океан, включително и от окупирания от тях остров Гуам и от анексираната от тях през 1959 г държава - кралство Хаваи. След това да закрият останалите свои военни бази в целия свят на брой над 600. Да изтеглят всички свои войски от тия бази, както и от там, където нямат бази, но имат войски, и да се приберат в границите на своята държава САЩ. Да заявят пред ООН, че нямат никакви военни интереси, или въобще каквито и да било интереси в която и да е точка на земното кълбо. Че нямат претенции да бъдат световен жандарм, световен съдник, световен лидер или световен подпалвач на военни конфликти роля, с която никой не ги е упълномощавал, нито ООН, нито някоя друга международна организация или отделна държава. След като бъде изпълнено всичко това, което е безкрайно елементарно и просто, по-просто от фасул, Северна Корея ще спре да показва мускули, защото няма да има защо да ги показва и на кого да ги показва . Ще настъпи световен мир, а аз ще кандидатствам за Нобеловата награда за мир и гарантирано ще я получа.

Има и много по-прост и изключително ефективен начин, примерно като с Япония! Само две атомни бомби, и вече никой не може да я стигне и да се мери с Япония!

значи ти си с 900 лева пенЦия и от америка ли ти я давеат! Ако не от америка, от къде! Ако е от българия, тогава защо си с америка! Америка нищо не е дала на българия! Америка е всимала от българия!

100000+ Да! Всичко го знаем, че е така. Всички тука фъф форума! Ама няли всички знаем, също така, никога няма да се случи! Сега ми кажи! Защо няма да се случи! И ще имаш вместо нобелова награда, стотици плюсове тук от читателите и ще си в ИЗБРАНИ !

В момента в който САЩ оттеглят подкрепата си за Ю Корея северняците на секундата ще нападнат за да я завладеят. Няма да е трудно, защото С.Корея е най-милитаризираната нация в света. Мога да се обзаложа!

Путлер брани до последно генералисимуса с прическата. Нищо, че нямат какво да ядат - ще ручат атоми. Междувременно опашки от русофилистици чакат пред севернокорейските посолства да емигрират в комунистическия рай. Що да не се съберат там празните червени кратуни на селяндурите?

доста щуро коментарче, +++

Щуро ама друг път! Май не си чувал как Путлер организира почивки в КНДР, с цел россияните да се поучат и вземат пример от северокорейците! Особенно в отглеждането на марихуана край пътищата! Ми ако имаш Интернет и не те мързи, порови се, проучи въпроса!

тъпанар...ти ходил ли си в с. кореа...никой не смее да иъпрати един журналист да ви покаже как напук на санкциите са добре...иди на link и погледни филма от британски журналист

... че са гангстери, гангстери са, че след тях вървят орди от предателя, така е, да! Но дали ще разпалят война? Надали. Това не е виетнам! Не! Тези имат вече атом ... те филтрират и обогатяват уран, те са едни от вече 10-те със силата на бог! Те могат да унищожат човека на планетата, ако е лош и прегрешава, както бог би могъл да го направи! след някоя и друга година ще настигнат израел, с неговите 200 ядрени глави!!

Комунистите от КНДР, те могат да унищожат човека на планетата, надявам се не визираш Империалиста номер Едно на планетата Путин!

всеки един от десетте, е вече Бог! всеки един може да го направи, но не го прави! Защото са богове и ни прощават. Ппрощават ни, защото калкото и да се дървим ние простосмъртните, все си е тая! те са си богове, и не им пука!

Вероятно се занимаваш с политология и социология. От първобитнообщинния строй стигна до комунизма.

НАЙ ВЕЛИКИЯТ ПРЕЗИДЕНТ ЗА ВСИЧКИ ВРЕНА И НАРОДИ СИ Е ПАК ПРАВ -ЦЕЛИЯТ СВЯТ МУ АПЛОДИРА ДНЕС ВЪВ ВЛАДИВОСТОК ЗА КАЗАНАТО ЗА С. КОРЕЯ

ЦЕЛИЯТ СВЯТ МУ АПЛОДИРА без пикльото Ким, който му тегли една тънка, дълга!

защото сте тъпи бе бягеееяц - противни сте даже на пред огледалото си

Прав е Путин: "Не можем да уплашим Северна Корея"! Ми прав е, не може един Империалистически капут да уплаши истинския Комунист!

виж се бе БЯГЕЕЕЕЯЦ КАКВО ПИШЕШ - ИМАШ ЛИ ПОНЕ МАЛКО АКЪЛ ЗА ДА РАСЪЖДАВАШ БЕ КАРАКАФА - САПУН ДА ВИ ИМА

Иване от Масквабад, за кво ми е акъл, нали самото Джудже обяви, че не може да изплаши един пикльо!

В Москва няма Ивани, има Хасани!

Само да попитам, какво стана когато бяха наложени санкциите срещу Русия....едно голямо нищо, дори се оказа, че те печелят от всичкото това лекомислие на западните гейчета!

На Русия не са налагани санкции. Санкции на Държави се налагат само от ООН.

Естествено, че нищо съществено не стана, освен това, че Южна Корея с територия 170 пъти по-малка от тази на Русия, с три пъти по-малко население, без нефт и газ и други природни богатства, изпревари по БВП Русия миналата година! Но това е само досадна дреболия!

Всъщност Южна Корея изпревари Италия. Но, БВП не е точно определящ фактор за икономическото развитие на дадена Държава. Малко по-сложно е.