Оперираха свързани в главите сиамски близнаци

Рискована операция по разделяне на симски близнаци, съединени в областта на главата, за пръв път бе направена в Индия, съобщи "Таймс ъф Индия".

Обратно в новината

Коментари - Оперираха свързани в главите сиамски близнаци | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

айде сега нашата мангалка ще иска пари пък в индия да раделят янко и кой беше другия....те ония там са същите,яки кръвосмешения...

Гледах в Ютуб такава операция преди 18-20 години ,извършена в Русия на две момичета ,и срещата им с професора , който ги е оперирал тогава. Нямаха правилни черепи и кости навсякъде ,но са живи и бяха студентки.

да благослови тези лекари и децата да са живи и здрави, но си мисля за това колко несправедлив е живота! Тези деца почти не са имали никакво бъдеще, а нашите дечица здрави и прави се прострелват, пребиват и си отиват от тоя свят без време!

Ако престанат с кръвосмешенията, риска от подоб ни аномалии ще спадне много

В Индия бракове в кастата, т.е. кръвосмешение, са традиция от 5000 години. Няма налице сведения, но се предполага че и преди 5000 години е било същото. Това е и основният проблем на циганите - бракове в общността /кастата/, което пречи на тяхната интеграция.

А какво стана с нашите близнаци, които също са съединени в областта на главата? Нищо не се пише за тях.

Доказателство, че и нашите цигани са произлезли от Индия.

е нищо ,държавата ги гледа ,сега ще се раглежда отпускане на голяма сума пари за разделяне в сащ...като че ли нещо ще произлезе тях та...тя майката май е бременна пак...от същия братовчед...

Поздравления за лекарите, че са се осмелили на толкова рискова операция! Може и в Индия да е, но е напредък в медицината. Такива новини ме радват, защото показват прогреса на човечеството. Участието на японски медици също е знак, че в такава област като медицината, не трябва да има граници. Дано децата оживеят и след втората операция и имат нормално умствено и физическо развитие.