Американска астронавтка престоя рекордните 665 дни в МКС

57-годишната Пеги Уитсън прекара девет месеца повече от предвиденото на борда на Международната космическа станция /МКС/.

Обратно в новината

Коментари - Американска астронавтка престоя рекордните 665 дни в МКС | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

няма да позволи една жена да поеме толкова много радиация, само американците все си гонят рекордите.

Pesh0

Рекорд е за американците този престой. Дори на спускателния апарат ,с който се е върнала има руснак прекарал 4 дни повече от нея в космоса .

Сега всички американци можем да си отдъхнем. Прибра се тъкмо навреме. Че както я е подкарал злият диктатор Путин, нашето момиче можеше наистина да потроши всички рекорди и внуците ни да я разглеждат до Нефертити...

Смях на поразия... Американска актриса прекарала 665 дни "някъде си" Кой от вас е гледал "Иоуто на Трюмън" - е в това живеем, ЗЕМЯТА Е ПЛОСКА И НАД НЕЯ ИМА НЕПРОБИВАЕМ КУПОЛ. ИСУС ИДВА СКАРО!

кое е по-силно - непробиваем купол, или неспираем астероид

Православната църква, Римо-католическата църква и Протестантите вече се съгласиха, че Земята е кръгла. Само креационистите още вярвате, че дриплянка на хиляди години, писана от луди, самодоволни и самодостатъчни кретени и грандомани, е по-вярна от общия труд на стотици хиляди и милиони хора отдали се на науката. Сред тях са и най-интелигентните хора някога живяли (някои и все още живеещи) на тази планета.

Какъв млад дух трябва да има тази жена.

Браво на жената!

Ще оставя без коментар словесните екскременти на получовека Щерев и по същество:да е жива и здрава госпожата,но ако не ги бяха научили как да се пребивава с месеци, дори години в безтегловност, астронавтите и до ден днешен щяха да хвърчат десетина дни в совалката си и да бълват дитирамби какви велики космозавоеватели са.

и без Руска технология щяха да дишат мухъли и плесени.

Озадачен съм от заглавието! Нали професиите имаха САМО мъжки род, според нашите малоумни филолози? Та дори по телевизията бръщолевят: Моят колега Ани С. Тя е журналист и говорител по... и т.н. Значи, правилно беше да пише американски астронавт престоя...и т.н. Нали в английския няма род с много малки изключения.

"Моят колега" пак се ядва. Ама като започнат по Битиви: "НАШАТА КОЛЕГА Рада ..." и т.н. НАШАТА КОЛЕГА вместо нашата колежка!!! Нашата директор, нашата учител? Това на какъв език е? На ромски ли, на китайски ли?

как беше в началото.първо изпратиха животни в космоса...после получовеците Юри . и защото се знае че руските жени са най леки пратили първо рускиня..ха.ха иииииииииииииии чак тогава изпратиха в космоса човек от САЩ

Макар че рекордът ѝ от общо 665 дни, прекарани през кариерата ѝ в космоса, да е впечатляващ, седмина руски космонавти са прекарвали повече дни от нея.

ти руснаците не ги мисли.те са тренирани. Режима Путин е по-враждебна среда за човека от колкото средата в космоса..ха.ха

665 дни в камера на холивъд. добър рекорд.

аз пък стоях 120 минути под вода ... това лято; жената сега е била 290 дни, а преди това също е отскачала до станцията, но това не означава 665 дни в космоса - уса нямат такива технологии

няма космос, няма космонавти...има лъжи, които подкрепят лъжи....за да повярват мнозина на глобалната сатанизация

Daaaa i ne e izklucheno da si predstavq edin LUD-Neubozdan kosmicheski sex s Jrii Gagarin naprimer.....KAK toi ia obladava po kazashkimu.

тази може да е американка но за всичко в космоса се разчита на руско оборудване и технологии!!

От статията става ясно, че без руснаците американците ще си пълзят по земята вовеки.

А от написаното от теб се разбира, че никът ти отговаря на психологията ти.

ако ще се заяждаме на никове -с тези кръстове си за гробищата !хареса ли ти ?

Zadavam si vuprosa: A po kolko li puti na den tazi Lady-Avstronavtka masturbira......Vse sama i tazi samota........

На тази и така и е изсъхнал капчука, а в условията на безтегловност не се знае колко се е ускорил процеса.

не се занимавай с такива въпроси. По-скоро се поинтересувай защо си толкова прост

Въх, ами сега! Веднага на един руски космонавт престоя да се редуцира, като му се зачитат 7 дни за 10 (като в затвора, когато работиш), така, щото по всякакъв начин да я изпревари тая! Не може така! Току виж ниския получи комплекс за малоценност.

Бето си пише,че 7 /седем/ Руски космонавта са с повече дни от Пегито като един е с 878 дни на МКС!ма той мекокурий писател не читател!!!!!!!!!!!!

Всъщност, Пеги беше заявила още оня ден, че най-много й липсват две неща - тоалетна с течаща вода (добави - не искате да знаете подробностите) и пица...

Абе в космоса има ли рак?!!! :)))

Има съзвездие Рак

Американците излитат с руски двигатели.... И се приземяват с руски капсули....... А иначе били много по-добри от руснаците. Ха!

Недей тъй,че щете прочете "дада" или производните и ще те навре на мурджо в ауспуха!!!!!!!!!!!!!!!

И аз се качвам понякога на такси, нищо че имам хубава кола:) За някакви мизерни стотинки ме вози някой, който също трябва да яде. Бедните трябва да се подкрепят, но само когато искат с труд да си вадят хляба, не с кражби и подаяния:) същото и с руските ракетки наемани от американците.:)

Я да установим правилният ъгъл. Останал си някъде в тъмната джунгла и ако това такси не те изведе от нея, ще те изядат горските хищници. Така, че не се прави на щедър, а си плащай чинно!

Качваш се на такси, но нито имаш кола, нито можеш да си произведеш. И когато таксито е само едно плащаш колкото ти каже, а не колкото ти се иска!!!

Ами то таксито е всичко! Като нямаш такси си стоиш там където си и никъде не можеш да идеш! Щото ракети всеки може да прави, без хора на борда. Дори Индия и Бразилия са изстрелвали свои ракети, а за Германия с нейните Фаута да не говорим. Обаче никоя от тези три държави, не е успяла да изведе живи хора в космоса и живи да ги върне! На един сателит не му трябва нито въздух, нито храна и топлина, нито осветление, нито тоялетна и затова ракетата-носител е нещо простичко, така че могат да я изстрелят дори Индия и Бразилия. Виж "таксито" е съвсем друга бира. Ако откаже въздушната инсталация или системата за приземяване, или токът за компютрите в "таксито" спре, всички вътре са мъртви. "Таксито" е 1000 пъти по-сложно от ракетата-носител. Доказа го и изгарянето на Колумбия след изронването на топлозащитните й плочки. И пожарът на Аполо-1 тук на земята, при който загинаха Върджил Грисъм, Едуард Уайт и Роджър Чафи. Живи изгоряха в "таксито" заради лошата му конструкция.

Още не съм срещал таксиджия, който вози за жълти стотинки! Ако ти знаеш такъв, свържи ме с него, че и аз да изкяря, да се повозя на аванта! Точно обратното е! Почти винаги таксиджиите (наричани още бакшиши) ти обират джобовете. Явно никога не си се возил на такси, щом плещиш такива глупости!

не моЕ да бъде. Холивуд. Това е невъзможно. Руските учени от Магаданск изчислиха, че това е невъзможно.

"проучвания върху заразени с рак тъкани от бял дроб и костни клетки." Нали ракът не беше заразен?

простотията ходи по репортерите. Няма такова животно. Пак са превеждали с гоогле.

Изтървана фраза е, не е проблем с превода и ракът на истина е заразен, поне причинителите му.