Пуснаха 12 патици в езерото с лилиите във Врана

12 патици бяха пуснати в езерото с лилиите на парк-музея „Врана“. Така се възстановява традицията там да се отглеждат водоплаващи птици.

Обратно в новината

Коментари - Пуснаха 12 патици в езерото с лилиите във Врана | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

крайно време е да допускате коментари само с регистрация. В тази тема, например, един и същи безделник е оспамил коментарите.

моралисте...напротив БАЧКАМ яко...да вържа двата края...но вече ме боли и косата от писане на щуротий ... За юрдеците де.

Малиии,отивам да си набера зелИ.

Тази сутрин са открити само 3 оцелели патета ... По-добре изобщо да не ги бяхте пускали!

радост за тъмнозелените

Патешко със зеле и винце - яко а?

дано оцелеят до утре,защото циганорите няма да ги пожалят

кък ли шъ спъ тъя вечър...цццц...пуснале юрдеци на м Монювия гьол...мангалету ще ли ги изъручат... чак' гу премест'ъ в другътъ ногайцъ...ццц. Щъркелите ПАК отлетяха на юг.

Сега въпросът е за колко време патиците ще бъдат изядени от скитници и лумпени? Предполагам за 3 м, точно за Нова година ще похапнат от последните птици.

Ний пък шъ турим ощи тикви у бустаня. Щот' тиквътъ'й гулямъ рабутъ шъ знайш

В ЮК във всеки парк има патици, но бай Манго или Бай Ганя ще ги изпапа тези птици 100 процента - м -у манго и булгар разлика НЕТ хахах

И какво е това ЮК? Нима забрави български преди да научиш английски?

руският го знае добре. Това "НЕТ" с каква гордост го е написал

Това си е новина за първа страница... пп: Днес е международният ден на лешоядите. Честито на всички журналисти, тролове и обикновени мършояди!

На какво се радва българина в момента? Кмет открива ремонтирана алея в парк, кмет открива чешмичка в парк, кмет отпуска средства за три нови пейки в парк, Бойко открива два километра нова отсечка от магистрала, държавата отпуска средства за десетина патици в парк, общината подсигурява средства за двайсетина прегладнели врабчета и .......... т.н.